ValóVilág: Csaszi megkapta az első pofont a kinti élettől

Nagy drámáknak lehettek tanúi a ValóVilág nézői: Csaszi feladta a játékot, kijött a Villából, a barátnőjével azonban nem tudott beszélni. A vasárnapi Párbaj nem marad el.

Csaszi egy kicsit túlzásba vitte a hét lezárását jelentő Gála bulit, és ahogy mondta, „a részeg ember az őszinte ember”, könnyeivel küszködve beszélt arról társainak, hogy neki már a villán kívül van a helye barátnőjével, Fannival. A buli végén bejelentette, hogy feladja a játékot, de a szabályzat szerint 24 óra gondolkodási időt biztosítanak a játékosnak, hogy eldöntse, valóban feladja-e a játékot. Csaszi nem gondolta meg magát, szombaton elhagyta a villát.

Forrás: RTL
Én azt gondolom, jó döntést hoztam. A kinti életben jelen pillanatban fontosabb dolgaim vannak, a páromnak ma van a születésnapja, nagyon sok eseményét kihagytam már különböző okok miatt, foci miatt, más egyéb dolgok miatt. Azt gondolom, ezt most nem hagyhatom ki, és jobb lesz nekem kint

– nyilatkozta Csaszi.

A vasárnapi Párbajon Csaszi Kikidivel küzdött volna meg a bentmaradásért, azonban mivel feladta a játékot, szombat este újabb Kiválasztásra és Kihívásra került sor, ahol eldőlt, ki lesz az új Párbaj-jelölt:

Vera és Ádi között szoros versengés alakult ki, végül Dudu szavazata döntötte el, hogy Verának kell párbajoznia.


Miután felkerült a zöld kendő Vera csuklójára, lehetőséget kapott átgondolni, kit hív ki. Ezalatt az idő alatt a stúdióba Csaszi érkezett, hogy Megyeri Csillával beszélgessen a távozásáról.

Csaszi szándéka szerint az Villát elhagyva az első dolga az lett volna, hogy találkozzon barátnőjével, azonban a találkozás nem valósult meg, így a stúdióból üzent neki:

Először is szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni. Nagyon sajnálom, hogy ezt elrontottam, a te születésnapod volt, mégis rólam szólt. Vállalom minden hibámat, hisz hibáztam, és nagyon remélem azt, hogy egyszer ezt még meg fogjuk tudni beszélni. Elhiszem azt, hogy haragszol rám, meg is értelek, valószínű én is ugyanígy tettem volna, de nekem te vagy a szerelmem, én melletted szeretnék lenni.

Ezután Vera megnevezte párbajellenfelét:

Duduval fog megmérkőzni vasárnap este a bennmaradásért.

(via RTL.hu; 24.hu)