Végre kiderült, hogy a Szex és New York Carrie-je miért a szemét Mr. Biggel jött össze, és miért nem a jófiú Aidennel

Aidennek esélye sem volt boldogan élni, míg meg nem halni Carrie Bradshaw-val.

Minden Szex és New York rajongó tudja, hogy a főszereplő Carrie Bradshaw-nak két férfival lett volna esélye a boldogságra: a mintafiú Aidennel és a rosszfiú Mr. Biggel. Az első Szex és New York filmben Carrie Mr. Biggel köt házasságot, és most az is kiderült, hogy miért.

Az Aidennek szurkolókat ki kell, hogy ábrándítsuk: soha egy hajszálnyi esélye sem volt a férfinak, hogy végleg összejöjjön Carrie-vel, mivel az író, Candace Bushnell anyukája gyűlölte őt.

„Az anyám valamiért mindig is utálta Aident, szóval nem lehettem soha Aiden-szurkoló” – nyilatkozta Bushnell a Us Weekly-nek.

„Akármikor hazautaztam, hogy meglátogassam a szüleimet, az anyám mindig azt mondta »Miért van Carrie Aidennel Mr. Big helyett? Meg kell szabadulnod Aidentől.«” Az anyám soha nem gondolta, hogy Aiden a megfelelő választás Carrie számára.”


Az írónő azt is hozzátette, hogy mindig úgy érezte, hogy muszáj édesanyja kedvére tennie, és az ő választását beleírni a könyvbe, de saját akaratából még mindig inkább Aidennel alkotna tökéletes párt Carrie.

 

via DigitalSpy