Woody Harrelson különböző oldalai

Lesz olyan filmje a színésznek, amiben az anyukája sem ismerne rá, ő lesz Jennifer Aniston nagypofájú pasija, az Éhezők viadala széria legjobb arca, és egy tök átlagos pasas, aki mindennek örül.

A lekoptathatatlan (2008)

Az üzletasszony Sue (Jennifer Aniston) átutazóban Arizona államon, megszáll az egyik útszéli motelben. A tulajdonos csemetéje, Mike (Steve Zahn) a cég nevében egy üveg itallal ajándékozza meg. A találkozás ártatlan italozásba megy át, a végére pedig az álmodozó fiatalember teljesen belehabarodik a nőbe. Kapcsolatuknak Sue szempontjából nincs jövője, a naiv Mike azonban képes keresztülutazni utána a fél kontinenst. Az sem rettenti el, hogy a nő visszatért a volt barátjához, Jangóhoz – na, ő a kopasz, tapló Woody Harrelson! Aki tud szájon át lélegeztetni, de abban nincs köszönet

Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész (2015)

Az éhezők viadala: A kiválasztott - II. rész az eddigi történetet lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A hipszter divatbemutatóval kombinált kommandósfilmbe oltott záródarab nem tette túl magasra a lécet, de visszatér Woody Harrelson az egykori bajnok Haymitch Abernathyként azzal a borzalmas szőke parókával, enyhe alkesz beütéssel – na, neki drukkoltunk az egész szériában a legjobban.

LBJ (2016)

A film arra a politikai zavarra összpontosít, amivel Johnson alelnök szembesült, amikor 1963 novemberében egy bérgyilkos golyója által kezébe került az elnökség. Merthogy az LBJ az ő nevének, a Lyndon B. Johnsonnak a rövidítése, őt így emlegették, és nem volt népszerű sem alelnökként, sem elnökként, de a rendkívül karizmatikus JFK után - ez a rövidített nevek kora volt – nyilván nehéz dolga is volt egy faragatlan déli bunkónak. De vajon csak egy elnökpótlék volt a címszereplő, vagy tényleg tenni akart valamit a hazájáért? Erre válaszol a felismerhetetlenné maszkírozott Woody Harrelson főszereplésével készült film – az elnök nejét mellesleg Jennifer Jason Leigh alakítja, igazán bicskanyitogató módon.

Wilson (2017)

Wilson hétköznapi ember, hétköznapi sorssal. Magányos, neurotikus és vidáman őszinte, középkorú mizantróp, aki túlságosan őszinte és empatikus, és ez nem feltétlenül jó a mai világban. Wilson lassan mindenkit elveszített, aki fontos volt számára, a szüleit, a legjobb barátját. Ekkor elhatározza, hogy megkeresi a volt feleségét, Pippit, akitől megtudja, hogy van egy tizenéves lánya. Sajátos módon próbál kapcsolatot kialakítani Claire-rel, akit még sohasem látott. A film Daniel Clowes képregényéből készült, és erősen rezonál Jim Jarmusch Broken Flowers - Hervadó virágokjára, de Harrelson nagyon más figura, mint Bill Murray.