Egyéb

Harlem Globetrotters - Spread Game Tour 2022

Papp László Budapest Sportaréna
2022. szeptember 27. (kedd) 19:00
Ár: 9900, 13900, 15900, 19900 Ft

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába. A Spread Game a Globetrotters kiválóságait fogja össze, akik évek óta estéről estére mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit.
A Harlem Globetrotters több mint 95 éve kötelezte el magát amellett, hogy a sport és a kosárlabdázás eszközeivel szórakoztassa a közönséget. Az új Spread Game turnéjuk minden eddigit felül: hihetetlen akciók, technikai bravúrok, elképesztő zsákolások és káprázatos trükkök, csak néhány példa, amikre biztos, hogy számíthatunk. Egy részt megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, más részt pedig a látványos mozdulatokkal, elképesztő játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.
*****
A turné összes állomását újra tervezték, így a budapesti előadásukat új időpontban, 2022. szeptember 27-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.
A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!