Egyéb

MineCinema - Tatabánya (VIP)

Elmarad
Mi Mozink Tatabánya
2020. március 22. (vasárnap) 12:00

Helyszín:

Mi Mozink Tatabánya
2800 Tatabánya, Győri út. 7-9

A MineCinema visszatér Tatabányára!


Várunk minden kedves érdeklődőt március 22-én a Vértes Center MiMozinkba (2800 Tatabánya, Győri út 7-9.). Ez alkalommal a kilencedik MineCinema film tekinthető meg, azaz a Simlis Banda. A résztvevők találkozhatnak Balukával és ZsombeyHDval!


A filmet ZsDav, ungdani, MAX és Kristóf rendezték. Szereplői a hazai YouTube közösség legnépszerűbb, Minecrafttal foglalkozó videósai, avagy ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, OwnMCKendry, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Baluka és ZsombeyHD.


Hogy miről is szól a „Simlis Banda”?
Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen, ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.


A VIP program 12:00 órakor kezdődik, a megváltott jegyekkel történő beregisztrálásra 11:00 órától lesz lehetőség. A rendezvény várhatóan 15:00 óráig tart.