Fesztivál

Belvárosi Sörfesztivál

Szabadság tér
2020. szeptember 01. (kedd) 11:30 - 2020. szeptember 06. (vasárnap) 23:55
Ingyenes

Helyszín:

Szabadság tér
1054 Budapest, V. kerület, Szabadság tér

Talán az a legjobb érzés, amikor egy kora nyári napon a munkát hátrahagyva elkortyolhatsz egy jó hideg sört a szabadban! 


A Szabadság tér egy hétre idén is újra megtelik a legkiválóbb hazai sörfőzdék kézműves különlegességeivel, vagány FoodTruck-okkal, zenével és sok-sok jó fej emberrel! A tavalyi látogatottság rekordokat döntött, ezért köszönetül idén még magasabb minőségű szolgáltatásokkal, prémium kézműves sörválasztékkal, széles ételkínálattal és szuper koncertekkel várnak Benneteket a Belváros szívében!


Ahogy eddig is, most is az a cél, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassák a magyar sörfőzdék kiváló termékeit is. Az eddigi hagyományokat követve a rendezvény  izgalmas ötvözete lesz a minőségi sör, street food és egyéb kísérő és zenei programkínálatnak!


A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék. A rendezvényen több, mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztro-felhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.


Amit a Belvárosi Sörfesztivál kínál neked:
• Párás falú pohárban aranyló hideg sör
• A legjobb streetfood kínálat
• Csodálatos környezet
• Jó zene
• Meleg nyári este
• Barátok, szerelmek


Ez nem csak egy jó program, ez egy életérzés, amit csak a Belvárosi Sörfesztiválon élhetsz át! Gyere el és légy részese te is az érzésnek!


A rendezvényre a belépés INGYENES, de a sörfogyasztáshoz egyedi fesztiválüvegpoharat kell vásárolni!