Koncert

Dé:Nash

Dé:Nash előadó
Akvárium Klub (KisHall)
2024. szeptember 28. (szombat) 19:00

Helyszín:

Akvárium Klub (KisHall)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Tisztelt magyarok!
Fűszeres koncert lesz két új nótával!

Mint arról fájó szívvel mind értesültünk az ifjú köztársasági elnökasszony politikai értelemben távozott az élők sorából. Februárban egy koncerten méltó módon el is hantoltuk, utolsó danszként a koporsó akkor részt is vett a sorra következő nóta pogójában. A történelemből azonban tudjuk, hogy az igazán nagy vezetőket újratemetés illeti meg, így egy grandiózus ceremónia kereteiben megadjuk ezt Katalin asszonynak.


Zajlik azonban egy napjaink és hazánk jövője szempontjából kulcsfontosságú választás a tengerentúlon, ahol kormányunk már megtette tétjeit. Emlékeztetnék minden honfitársat a párhuzamra, miszerint egykoron a magyar törzsek is anti-establishment brigádként vertek gyökeret itt, Európa szívében, ahogy Trump úr is hasonlóképp tett Washingtonban. Ahogy mi, ő is mindazóta nemtelen támadásokkal áll szemben, érkezzen az fegyver, vagy a bürokrácia csövéből. Trumpot meglőtték, talpon maradt. Hazánkat számtalanszor mardosta idegen erők szablyája, de nem tudtak eltörölni a történelem színéről. Ahogy a merényletet követően kinyilatkoztatta az elnök úr: küzdjetek! Ezt a szót ízlelgetve merengünk a múlton és tekintünk a megváltást ígérő jövőbe és állunk ki, e derék tudós és harcos mellett.

Ahogy az az akváriumos koncerteken lenni szokott, a közös révületet speciális díszletek, sok esetben elő hangszerek és egy külön, az eseményre készült nóta támogatja majd. Emellett két új dalt is először lehet majd hallani.
Felhívást is intézne a zenekar a tisztelt Leventék és Asszonyaik felé: teremtsünk a publikumban emlékezetes atmót, emelkedjenek a magosba a magyar, az Árpádsávos magyar s a konföderációs lobogók! Az igazi szimpatizánsok fültapasszal érkezzenek! Matyóminták, cowboy kalapok és ingek, valamint gyászruhák különböző variációi díszítsék erőtől duzzadó testünket! Az éjjel soha nem érhet véget!

Találkozunk, mulatunk szeptember 28-án.
Dé:Nash