Koncert

Life Of Agony (US) & Static-X (US)

Elmarad
Life of Agony előadó
Dürer Kert
2020. augusztus 04. (kedd) 18:00
Ár: 9900 Ft, elővétel: 8900 Ft

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Megvan az új dátum, 2021. augusztus elején érkezik a Life Of Agony, Static-X turné a Dürer Kert nagytermébe!


A menedzsment ígérete szerint hamarosan frissíthető lesz az esemény, lesz lehetőség a belépő visszaváltására, de érvényesek a jegyek az új időpontra is!
Minden friss infóval itt: cudipurci@gmail.com


#staysafe


A 20 éves Cudi Purci Booking bemutat!


Life Of Agony Famiglia (US)
Static-X (US)
+ support


Az amerikai, egész pontosan New York-i Life Of Agony már szinte hazajár Magyarországra, hiszen 2007-es újáalakulásuk óta jópárszor megfordultak itthon. A River Runs Red című debütlemezzel 1993-ban berobbanó négyes ráadásul The Sounds Of Scars címmel egy igen bitang új lemezt csapott az asztalra idén, úgyhogy a klasszikus LOA-dalok mellett várhatóan ennek a javát is eltolja Mina Caputo a vazallusaival.
Néhány éve szinte biztosnak tűnt, hogy a Static X-nek a frontember Wayne Static halálával annyi, ám ha már a Queen is képes volt Freddie Mercury nélkül igazán remek turnékat nyomni, akkor nyilván az amcsi nu metal-kultzenekar sem kivétel. A Static X a debütáló Wisconsin Death Trip felállásában állt újból össze; Tony Campos, Koichi Fukuda és Ken Jay mellett pedig a már-már testvérzenekarnak nevezhető Dope frontembere, Edsel Dope áll a színpadon. A zenekar nemcsak pár nosztalgiabulira jött újra össze, hiszen jövő májusra várható az új Static X lemez, Project Regeneration címmel. Ezen ráadásul Wayne Static is hallható lesz, mégpedig a nemrégiben szinte a semmiből előkerült, a frontember halála előtt készült felvételeknek köszönhetően.