Koncert

MOONLIGHT BREAKFAST (RO), support act: FLANGER KIDS

Gödör
2024. május 24. (péntek) 20:00 - 23:59

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

A Moonlight Breakfast 2013 óta Ausztriában működő román duó, amely egyedi hangzásával és magával ragadó látványvilágával elbűvölte a nemzetközi zenei szcénát. A Bazooka (dob és klarinét) és Christie (ének) a Dream Pop, a Cosmic Disco, az Electro, a Nu-Jazz és a Swing városi, karcos, de kifinomult keverékével folyamatosan pulzálja a közönséget. Elérték a Top 100 poplistát az iTunes-on és az Amazonon az Egyesült Államokban, a Shazam US Charts-on a US College Radio Charts-on, az Egyesült Államokban pedig és felkerültek az Amazonon az 50 legjobb single pop listára. Szerepelnek olyan lejátszási listákra, mint a BEST OF THE WEEK, FUTURE HITS és a GLOBAL SHAZAM DISCOVERY TOP 50 az Apple Musicon. Zenéjükben filmszerű minőség és bizonyos univerzális vonzerő van, amint az az évek során végzett sok együttműködésükből is jól látszik, legyen szó divatról, reklámról vagy filmről.


„Akár gyilkos ritmus, akár punk attitűd, virális popdallam, akár sima és fülledt ének, esetleg mindhárom egyszerre, a Moonlight Breakfast mindenki számára kínál valamit” – Az SXSW Music Blogger's Guide – USA


Az élő fellépés mindig is a banda fókuszában állt, ami nyilvánvaló az általuk létrehozott magával ragadó műsorokból. Nemcsak rendkívüli zenéjükkel és színpadi jelenlétükkel inspirálnak, hanem látványos 3D térképes műsorokkal és optimalizált vizuális effektusokkal, például hologramokkal vagy átlátszó vetítésekkel is lenyűgözik a közönséget. Sok minden történik a színpadon, amit egyszerűen meg kell tapasztalnod!


Kezdődjön a visszaszámlálás egy feledhetetlen éjszakáig…