Koncert

Zenés Adventi Kalendárium - JaMese dalok Szabó T. Anna verseire

JaMese előadó
Magyar Zene Háza (Koncertterem)
2022. december 03. (szombat) 10:30
Ár: 2200 Ft

Helyszín:

Magyar Zene Háza (Koncertterem)
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

A JaMese zenekar nagysikerű Zenés Adventi Kalendárium című lemeze újra élőben hallható a Magyar Zene Házában. A Szabó T. Anna verseire íródott 24 darabos dalciklus 2019-ben jelent meg és több hétig szerepelt a Mahasz eladási listáján, közvetlen karácsony előtt az előkelő 7-ik helyen.

A kiadvány különlegessége, hogy az adventi időszakban minden napra jut egy dal, amellyel igazán felkészülhetünk az ünnep csodáira. A várakozást versekkel, zenével énekkel fűszerezni- ez volt a JaMese énekesnőjének, dalszerzőjének, Molnár Emesének a célja. A különleges, kórussal gazdagított koncerten újra felcsendül a 24 dal, amely a család minden tagjához szól. A különleges koncertre több meglepetéssel készül a zenekar és a koncert után Szabó T. Anna és Molnár Emese zenés verses foglalkozást tart majd a koncertre látogató gyerekeknek.

A zenének is vannak jó barátai. És ahogy ez a barátoknál szokás, gyakran találkoznak is, hogy csodálatos dolgokat hozzanak létre együtt. Ebben a sorozatunkban azt kívánjuk megmutatni, cirkusz, rajz, színház, vers és tánc hogyan kapcsolódik a zenéhez és fordítva, hogyan segíti a zene ezeket a művészeti ágakat. A különleges előadásokat követően pedig nemcsak a zenében lesz lehetőség elmélyülni, hanem ezekben a nagyszerű művészeti ágakban is. Várunk tehát mindenkit, aki szeret alkotni, és szívesen kötne maga is örök barátságot a művészetekkel!