dantonb 2012 márc. 29. - 10:55:35
(115/435)
Mondanivalóm lényege nem ez volt ,hanem az hogy nyilván alapos bírói eljárás után ítélték el,ami pedig a személyes benyomásomat illeti és az emberismeretemet az egy külön dolog ,mindenesetre te rárepültél és görcsösen bizonygatod ,amit általában senki nem cáfolt:)
-csengõzoli-- 2012 márc. 29. - 10:51:11
(114/435)
Nem voltam ott,nem láttam ,pont ezért nem írok ilyen hlyeséget,mint te,hogy bizonyítékok nélkül ítélték el Damut!
Ezt bizonyára az Aktívban hallottad és elhitted.
Viszont voltam már nem is egy tárgyaláson és tudom,hogy bizonyítékok nélkül senkit sem ítélnek el.
A 6 és a 4,5 év közt az a különbség,hogy bizonyos dolgokat mennyire talál súlyosnak a bíró.
Ez nem játék, pontosan le van írva,hogy miért mennyi jár, a kérdés az,hogy ezt rá tudják-e bizonyítani valakire.
Damura, aki egy erõszakos elmebeteg és többen is ellene vallottak,nem volt nehéz, ennyi.
Szerencsére nem úszhatta meg.
offtopic
ennyi baromságot... 2012 márc. 29. - 10:09:16
(113/435)
Bocs, a "moderátori jogokkal" kapcsolatos mondat elsõsorban nem itteni tapasztalat, hanem a fidesz-jobbik szimpatizánsok által megszállt fórumokon szerzett ismeret. (index, gondola, mno)
offtopic
ennyi baromságot... 2012 márc. 29. - 10:07:24
(112/435)
Elég sok: az ú.n. jobbos ("ú.n." azért, mert ugye a fideszes is jobbosnak mondja magát, holott inkább Rákosi elvtársék szellemi utódai voltak eddig) nézeteket valló egyedek közt sokkal több a primitív, buta ember, akiket meg lehet vezetni az olyan hülyeségekkel, mint a "hazafias érzelem" és hasonló maszlagok. Mivel ostoba, arra sem képes, hogy saját anyanyelvét tisztességesen megtanulja. Ami azért lássuk be, elég nagy szégyen azokra nézve, akik olyan mérhetetlenül "büszkék" rá, hogy õk magyarok. Annyira, hogy még azt is el akarják dönteni, ki lehet magyar és ki nem... :D

Ugyanakkor, pl. moderátori jogokkal felszerelkezve a kritikát sem tûri, ezért aztán törölget szorgalmasan, hogy ne legyen annyira feltûnõ a butasága.
offtopic
ennyi baromságot... 2012 márc. 29. - 09:32:12
(111/435)
Azért biff hozzászólása után is arról papolni, hogy "ezeknek"... elég komoly mentális problémákról árulkodik. :D
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 02:06:05
(110/435)
Ott voltál? Láttad? Vagy csak mondták a tv-ben? Elõbb írtam: egy játék. Az ügyész és az ügyvéd játéka. Minden esetben a kreatívabb nyer. Ezért van az, hogy más szereplõkkel teljesen más lehet ugyanazon per kimenetele. Számos esetben elsõfokon elítélik, másodfokon felmentik. Akkor melyik volt az igazság? Damu esetében a 6 év vagy a 4, 5 év? Tehát elsõfokon tévedtek? Ha egy olyan ügyész-ügyvéd páros került volna össze, akkor kap egy felfüggesztettet, de olyan ügyész-ügyvéd páros is létezik, amelyek összekerülésekor simán felmentik, mert az ügyvéd fineszes, az ügyész meg tutyimutyi. Ez egy játék. Mindig a kreatívabb nyer. Mindig... Damu esetében is, DSK esetében is, sõt, Nürnbergben is...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 márc. 29. - 01:52:47
(109/435)
Mi az, hogy bizonyîték nélkül itélték el? Ezt honnan veszed? Megkaptad az ügy íratait? Vagy megálmodtad? Hogy itélnének màr el valakit csupán az egyik fél állitàsait figyelembe véve? Pláne egy olyan ügyben amit a közvélemény is figyelemmel kisér??? Damu megverte màr másik barâtnõjét is, egy kolléganõjét is, nem véletlenül kapott 4,5 évet!
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 01:51:51
(108/435)
"... a fizimiskája sem áll jól..." Ez valamiféle elõítélet, csak úgy ránézésre? Hallottál te már olyan sorozatgyilkosról, akinek a szomszédai és ismerõsei szerint "jól állt a fizimiskája"? A legtöbbjük ilyen volt. Ránézésre becsületes, tisztességes polgárnak, szomszédnak és kollégának látszottak. A fene sem gondolta volna, hogy a szelíd orca mögött sorozatgyilkos rejlik. Ugyanakkor a ronda is lehet finom. Ilyen csalóka ez a világ. A szemellenzõs tömegek a külsõ alapján döntenek. A gondolkodók a külsõ mögé látnak... Nem bonyolult ez, csak nyitott szemmel kell járni. Ennyi a titok.
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 01:45:07
(107/435)
Nem keltem a védelmére. Csakhogy, bizonyíték nélkül, pusztán egy másik ember állítása alapján elítélni valakit, elég furcsa dolog. Persze, azt tudjuk, hogy az ún. igazságszolgáltatás a legtöbb esetben errõl szól. Egy játék. Az ügyész és az ügyvéd játéka. A kreatívabb nyer...
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 01:40:36
(106/435)
Valóban szerepelt Osama a 2000-res években a tv-ben, bár a dolgot egy kicsit árnyalja, hogy Yoda mester is, a Predator is, július 4-én, A Függetlenség Napjá(ba)n pedig a földönkívüliek porig rombolták New Yorkot, sõt úgy nagyjából két héttel ezelõtt King Kong is a tenyerében tartotta azt a bájos szõke lányt, majd jöttek a helikopterek, s ...
dantonb 2012 márc. 29. - 00:56:01
(105/435)
Zárójel.A Damu ügyet alaposan megvizsgálta abíróság az állításokkal együtt és a látleletekkel együtt.Damu egy nõt megvert és megerõszakolt ,tehát minden valószínûség szerint egy ocsmány féreg.Egyébként a fizimiskája sem áll jól.Hogy itt valamiért a védelmére keltél az azt agyanút kelti bennem hogy netán õ is egy szebb jövõt hirdetõ árja magyar lenne? Netán akkor zsák a foltját effektus is bejönne.
dantonb 2012 márc. 29. - 00:50:11
(104/435)
Így van ,amit százszor elismételtek hogy önmerénylet volt ,az attól még nem lesz igaz,egyetértünk ebben.
Ajánlom egyébként a sok felháborodott nick figyelmébe ,akik annyira nem szélsõjobbosok,meg hogy egyáltalán hogy jön az ide az igazság fáklyalángjához,azt a remek eszme futtatást ,ahogy pl Te eljutsz az önmerénylettõl a C vitaminon át Anna Frank hamis naplójáig.
Azért ugyebár nem habokra beszél ez a dantonb,kár hogy igaza szokott lenni.
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 00:43:01
(103/435)
...ja, s a tömegek manapság fikázzák a gondolkodókat. Kicsit korábban máglyán elégették. Mára bebizonyosodott, hogy akkoriban is a gondolkodóknak volt igazuk...
MaxwellRobinson 2012 márc. 29. - 00:33:40
(102/435)
Attól, hogy az USA és a sajtó (és Schmitt, és Orbán stb...) valamit 100-szor vagy 1000-szer elismétel, még nem lesz feltétlenül igaz. Ma egy olyan világban élünk, ahol a manipuláció természetes a mindennapjainkban, csakhogy a tömegek nem veszik észre.

Számukra az a szentírás, ami elhangzik a híradóban (meg elõtte-utána: a nutella egészséges, boldogság a mekiben enni, a fluorid nélkülözhetetlen a fogkrémben...). A többiek gondolkodnak (és olvasnak, figyelnek, s észreveszik az átverést). A manipulált tömeg pedig nem veszi észre, hogy a vezetõik által elkövetett bûncselekményeket ugyanazok a vezetõk 80 évre titkosítják, ugyanakkor Damut bizonyítékok nélkül, pusztán állítás állítással szemben, évekre leültetik, miközben Stohl tettéhez mérten egyébként is nyúlfarnyi büntetését megfelezik, holott börtönbüntetéseknél negyedelés a szokás (törvény!)...

Nálunk arra hivatkoznak, hogy válság van, ugyanakkor Svédországban soha nem látott gazdasági növekedés volt az utóbbi években. Igaz, ott állami támogatás van arra az egészségvédõ készülékre, amelynek a forgalmazását nálunk betiltották. Túl jó ugyanis. Valóban segít az egészség megõrzésében/visszaszerzésében.

A tömegek simán elhiszik, hogy napi 60 mg C-vitaminnál több bevitele nem egészséges, sõt, káros. A gondolkodók tudják, hogy a 60 mg csak ahhoz elegendõ, hogy épp ne halj meg. A tömegek kólát isznak és kanada dry-t, pedig van olyan ország, ahol már ráírják, hogy az egyik összetevõje rákot és halált okoz. A tömegek elhiszik, hogy fluorid nélkül tönkremennek a fogaik, s figyelmen kívül hagyják, hogy rákkeltõ. Van olyan kellõen fejlett ország, ahol ezt rá is írják, az összetevõi felsorolása során...

A tömegek szerint Anna Frank naplója (és sok más dokumentum) bizonyítja a holocaustot, a gondolkodók pedig tudják, hogy hamisítvány, hisz ez mára bizonyított tény. Milyen érdekes, ebben az átverésben is az USA a fõszereplõ...
dantonb 2012 márc. 29. - 00:18:41
(101/435)
"Ez a dantonb" meg szokta indokolni,amit állít:Az önmerénylet elmélet itteni hirdetõi árulkodó kijelentéseket tettek ,amik visszakereshetõk ha nem moderálták már azok egy részét.Pl baloldali liberális zsidóság tagadja az önmerényletet" "Amerika azt kapta ,amit megérdemelt ,és ne vedd a szádra Csurka nevét","Iszlám terrorizmus nem is létezik"
Ezek szerintem mind a szélsõjobb kedvenc szövegei,Még azt várom hogy hogyan sikerül belekeverni az "önmerényletbe" a cigányokat is,ami ateljes kielégülést jelentené nektek.
dantonb 2012 márc. 29. - 00:05:51
(100/435)
Ezt már én is írtam nekik hogy nem kellett ahhoz fél Manhattent lerombolni hogy a reptéri kontrollt megszigorítsák.pl Saddam megtámadásához elég volt bedobni hogy tömegpusztító fegyvere van .Bár nem bizonyult utólag igaznak ,de avilág csak hasznát látta rendszere megdöntésének.
dantonb 2012 márc. 29. - 00:03:17
(99/435)
Márpedig szélsõjobboskáink ,akármekkora marhaság és irrelitás ragaszkodnak ahhoz hogy Amerikát mocskolni lehessen.Az egyiket az sem zavarja abban, hogy kijelentse hogy Osama már rég halott volt ,hogy az Al _Jasira Tvben intézett beszédekor az aznapi újság volt látható az aktuális dátummal.Stb stb hülyeség hülyeség hátán.
biff 2012 márc. 29. - 00:01:57
(98/435)
most ezzel kb azt mondod hogy csak ugy lehet megtámadni egy országot az olajért ha egy világhatalom a saját országálban megöl 3000 embert? hiszen pont te irod hogy egy nagyhatalom bármit megtehet,tehát ezt is, de ettöl joval kisebb/kevesebb "áldozatot" is felhozhatna ürügynek. nemde? tehát ez sem igazán logikus....:)
dantonb 2012 márc. 28. - 23:59:36
(97/435)
Õ egy okoskodó köntösben elõálló abszolút elfogult elme ,úgyhogy ilyeneket ne kérdezz tõle:D
dantonb 2012 márc. 28. - 23:58:02
(96/435)
nem hinném hogy sokan írták volna neki ,mert ad1 ate kedvenc szavajárásod az elmebeteg,errõl vagy híres mint a Port "hirhedt elmebetegezõ moderátora"
ad 2 elég kevés olyan hozzád hasonló van ,aki nincs tisztában azzal hogy mi a "szétoffolás" pl jelen topicban.Pedig pontosan ezt tetted most is:P