10/10
suxel 2012 máj. 02. - 20:04:07 10/10
(1673/2153)
Virrasztás.
Na már ott a rendõrség a ranchon. Itt a bejelentés, hogy Antoliné a fegyver. Hoppá, hoppá. Ez a menekülés story még rá is játszik sajnos, mikor csak a szaruhártyát ment intézni, nem?
Ivanék milyen rendesek, hogy magukhoz vennék Carolinát, meg Arcelia is. Na most már csak nyerje vissza a látását. Antolin meg van döbbenve rendesen, fõleg ha megtudja, hogy õ az elsõ számú gyanúsított.
Lucrecia már egybõl gyanusít, hogy Antolin volt az. Lucrecia a nagy sokkban azt is elfelejtette, hogy mekkora pacák is volt az egyik támadó, na mondjuk volt ott egy soványabb is.
Na Antolin kezén mindjárt kattan a bilincs, és még mindig irigylem tõle ezt a piros járgányt. Na de mi lesz így Carolina szemével???
10/10
suxel 2012 máj. 02. - 19:41:59 10/10
(1672/2153)
Nem szeretem ezt a részt, el is neveztem anno a fekete résznek. De mi ez már, hogy hamarabb kezdünk, mint fél 8, bezzeg a story 4 mindig késve kezd. Ebbõl az elsõ partból sok érdekes dolog nem fog kijönni, mert itt mindenki a gyásszal van elfoglalva, na de hát ez a természetes. Szerintem már egy 10 éves gyereknek vagy van már 11 is el lehet mondani normálisan, hogy meghalt a nagyapja, nem kell ez a másik dimenzió körítés. Ezequiel letegezi Cletot, nem öreg egy kicsit hozzá még ha szolgák is?
Saulnak meg Carmennek is rendesen fõ a feje
10/10
suxel 2012 máj. 02. - 18:47:42 10/10
(1671/2153)
Röpke észrevételezéseim az elmúlt részekkel kapcsolatban:
-Camilo egyre csak durvul, szorongatja Luciat is, aztán Ivant a falhoz akarja szegezni, de õ nem hagyja magát és eltolja, de az a bökdösés, fú, de idegesít engem is, mondtam, de rá tudnék csapni a mutatóujjára. :P :P
-Lucia --> Camilonak: Mióta Ivan visszajött, rosszabb vagy, mint Othello... :D :D
-Még elõször azt hittem, hogy Lucia költözik a fészerbe, annyit hangoztatták. :D :D Mondjuk már majdnem ott lakik, mert a szomszéd helyiségben a lovak élnek. No lám, lovak is vannak a birtokon. :)
-Lucrecia: öngyilkos leszek ha elválik Lucia, hát akkor uccu neki, úgyse meri
-De egyformák azok a szobák a Socorro birtokon.
-Ivan ugyan kicsit nyomi módon, de kiszedte Luciaból, hogy a kislány csak az övé.
-Maripaz komolyan egy hódító, meghódít mindenkit Camilohoz sem kellett sok
-Maripaz verziója szerint mindenki erõszakkal közeledik felé, régen Ivan, most Camilo
-Lucrecia már megint kisírja, hogy maradjon Maripaz.
-Carlota: Maripaz egyszer még a halálomat okozza. Lucrecia: tudom, tudom. :D :D
-Engem már idegesít Tony most egy kicsit paterolná Ivant visszafelé LA-be, még egy pesot sem adna a sikeréért. Cöhh. :P
-JJ. is rafinált, mindent a titkárra ken, azért ennyire hülyének nem kellene nézni a népet. :P
-Ez jó Maripaznak nincs pénze albérletre/szálodára, de az új piros járgány éppen most gurult be.
-Na, Camilo is részesülhet egy kicsit a hatalomból a jóból, elnöknek akarják, most már nem kellene annyira irigyelnie Ivant
-MP. tényleg meg tud döbbenni Saul látványán
-Gordo: így mennek a dolgok akárcsak Kínában, a pénz hatalom. :O :O Ez meg, mi ez a hasonlat? Nekem furcsán hangzik, lehet csak én nem ismerem.
-Akárhonnan nézem a dolgokat David csak nem való elnöknek szerintem, Camilo azért rátermettebb.
-Mostanában rendre megszólalnak a sorozatban Sandra Echeverria számai egyes jelenetek alatt a CD-jérõl
-Camilo elvesztette azt, aki sosem volt az övé ténylegesen
-Alex megint jó kifogás Ivannak, hogy Lucia egy kicsit náluk lehessen, de annyira nem veszi be a csaj
-Na jön Gerardo lepuffantása
-Tony: ez a fiú (Ivan) annyira önfejû, hogy hogyan is haragudhatnék rá!! :D :D
-Jó volt ez az Ivan találkozása Perlitával, még a kezét is megfogta. :D :D
-Ahhoz képest, hogy Saulék nem akartak vérontást, szép kis gyilkosság lett belõle.
-Carmen is jól megdermedt a történtek után, mibe keveredett.
-MP.: nagyi, én nem bírom a tût, hogy képes ilyen helyzetben a tûvel foglalkozni. Én sem adhatok vért, mert túl sovány vagyok. Rendesen lehet utálni itt MP.-t
-Gordo meg nyugodtan zabálja a chipset.
-Lucrecia talán most az életben elõször bátornak találta Gerardot.
-Na most marad Carolina egydül, mint a kisujja, nincs Gerardo, Antolin meg a sitten vagyis ott lesz
napraforgó 2012 máj. 02. - 15:11:16
(1670/2153)
Gondolom holnap tovább nyomoznak Antolin alibije után. Ott volt a szerelõ, aki megállapította, hogy az ékszíja majdnem elszakadt és elment alkatrészért (mellesleg miféle szerelõ az, akinél nincs tartalék gyújtógyertya és ékszíj? ez a minimum, amit tartania kell magánál, de még talán magának az autósnak is.
Aztán ott volt a nõci is, aki felajánlotta, hogy beviszi a legközelebbi településre. Csak megtalálják õket.
10/10
suxel 2012 máj. 02. - 15:03:34 10/10
(1669/2153)
Ugyanígy mikor Camilot börtönbe zárták 1-2 napra azt is mindenáron titkolni akarták Arcelia elõl. :)
napraforgó 2012 máj. 02. - 15:00:20
(1668/2153)
Szegény Gerardot nagyon hamar eltemették. Ahogy meghalt, már hívták is a temetkezési vállalkozót, az ígérte, hogy egy óra múlva jön. Aznap este virrasztás, másnap reggel temetés. Pik-pak, hamar elintézték.

Camilo kifejezetten ellenszenves, ahogy bökdösi Ivan mellkasát, az meg tûrtõzteti magát a gyászesetre tekintettel. Camilo is tényleg nem a bátyja ügyével foglalkozik, hanem csak azzal, hogy Ivan ne menjen Lucia közelébe. Ha valóban megütötte volna a nõt, az ügyvédnek egybõl két ügye lett volna, gondolom akkor a válóper is rögvest elindul. Szerintem nem is kell már sok hozzá, hogy úgy legyen.

Antolint sem értem, hogy miért titkolja az anyja, meg a barátnõje elõl, hogy letartóztatták. A világ végéig nem mondhatja, hogy sokáig tartott a hazafelé út Mexikó városból. Anyukája úgyis tudja, hogy a fia nem egy makulátlan jellem. Hogy Carolina mit hisz, azt nem tudom, lehet, hogy azt hiszi, hogy a JJ melletti állásból él. (itt halljuk, hogy kábítószerügyletek, lányok futtatása a fõ profilja)
10/10
suxel 2012 máj. 02. - 14:42:20 10/10
(1667/2153)
Köszönjük ATE! Mindig a legjobbkor vagy mindig a legjobb helyen. :)
Amúgy a viccet rendesen elfelejtettük belinkelni. :P De most megteszem, ezt lelte ATE az esmas oldalán a LFDD kommentek között egy bizonyos résznél, fogalmam sincs melyiknél már. :P

Lucía: Iván, lefeküdtem Camilóval, közben arra gondoltam, hogy veled vagyok.

Iván: Micsoda véletlen! Ugyanez történt velem, miközben Maripazzal voltam.

Lucía: Annyira hiányoztál, hogy mindennap így csináltam.

Iván: Én csak egyszer.

Lucía: Akkor nem szerettél annyira.
10/10
ateate 2012 máj. 02. - 14:29:08 10/10
(1666/2153)
Hetekkel ezelõtt kereste vki (Suxelen kívül) eredetiben. Most elérhetõ (és letölthetõ pl orbit downloaderrel) a dailymotion-ön: http://www.dailymotion.com/video/xqbc48_la-fuerza-del-destino-cap-1-parte-1_shortfilms
Innen indulva, vhol a 27. résznél jár a feltöltés.
10/10
suxel 2012 máj. 02. - 10:08:31 10/10 Előzmény napraforgó
(1665/2153)
OFF

Na úgy néz ki este már vagyok, még mindig sok dolgom van szombatig, de úgy döntöttem 3*45 perc szabadidõ nekem is jár. :) :)
offtopic
napraforgó 2012 ápr. 30. - 06:28:01 Előzmény suxel
(1664/2153)
OFF
Jó pihenést neked, isteni az idõ, használd ki. A hiányzó részt egy segítókész nézõtársnak köszönhetõen meg tudtam nézni online., szóval nincs kiesés.
10/10
suxel 2012 ápr. 29. - 15:16:42 10/10 Előzmény napraforgó
(1663/2153)
Na hello!
Most jelentkezem egy pillanat erejéig, sajnos szerda óta nem láttam a részeket, azért nem "tudósítottam" szerdán sem. Lett volna idõm megnézni szerdán, de úgy éreztem, ha most ezt a 45 percet elveszem magamtól, akkor abból csak bajom lehet a késõbbiekben, úgy éreztem másra kell fordítanom. :P :) :( :(
Csütörtök óta viszont "üdülök", bár jobban érezném magam megint a megszokott közegben, de ilyennek is lenni kell. Nagy valószínûséggel legközelebb majd csak szerda este leszek, s ha minden oké majd akkor már tudósítok, meg reagálgatok elõzõ hsz-ekre!!
napraforgó 2012 ápr. 28. - 07:50:53
(1662/2153)
Camilo meg megint félmeztelenül ténfereg a házban, meg a környékén. Idõnként odaguggol Lucia elé és nyafog: úgy hiányzol, nem tudok nélküled aludni, gyere vissza a hálószobánkba, stb. (Lucia meg igyekszik, hogy ne látszódjon meg rajta, hogy vágja a pofákat, annyira hiányzik neki Camilo, mint púp a hátára)
Aztán meg Camilo mi a fenének megy be az istállóba? Na és Maripaz mit is keres ott, azonkívül, hogy cirógatja Camilo pucér mellkasát, kidolgozott hasizmait, aztán meg rátapad a szájára. Na Camilo nem tiltakozott kicsit sem.
Carlota sem normális, hogy megengedje, hogy MP még egy hónapig maradjon. Egy hónap Mp-nak rengeteg mindenre elég... Tönkre tudja tenni az egész család életét. Jobban jártak volna, ha azt mondják, hogy fizetik a szállodai számláját.
Hiába mondja Carlota, hogy Camilo küzdjön Luciáért, õ nem jó eszközöket választ. Bezzeg Ivan, õ perze nem megy haza LA-ba, õ beszáll a ringbe és nyilván talál romantikusabb eszközöket, mint Camilo az állandó féltékenységi rohamaival.
napraforgó 2012 ápr. 28. - 07:38:02
(1661/2153)
Szóval tévedtem az elhalálozókat illetõen? Hát istenem. Én talán õket nyírnám ki. Maripaznak meg valami jó kis életfogytig tartó büntetést találnék ki...Pl. lebénul, megcsúnyul, mindenki elhagyja, elhanyagolja, nincsenek igazi barátai. És végignézhetné a többiek boldogságát, a húgáét a volt férjeiét, a barátaiét, stb.
napraforgó 2012 ápr. 28. - 07:28:52
(1660/2153)
Többé-kevésbé igazad van. Gerardo valószínûleg tényleg szerette Lucreciat, legalábbis eleinte. Aztán a nõ sokszor megalázta, akkor már inkább csak a gyerekei tartották mellette. Aztán jött Alicia. De a férfi tutyi-mutyi volt és 5 év viszony - és valószínûleg szerelem - se volt elég ahhoz, hogy lépjen, változtasson az életén. Erre aztán ráment Alicia élete. Alex születésekor viszont nemvárt lépésre szánta el magát, elrabolta a kisfiút, hogy ne kerüljön árvaházba. A második felesége nem lehetett egy nagy szerelem, de megegyeztek a gyerek érdekében. Hogy mi vitte rá az asszonyt, nem tudom, talán õ szerette Gerardot, talán csak biztonságot várt tõle magának és a vak húgának. Mert Carolina akkor még fiatalabb lehetett Maripaznál is, talán Lucia kortársa volt. De ez a feleség olyan hamar meghalt, hogy nincs semmi jelentõsége a történet szempontjából.
Aztán lehet, hogy Gerardoban a halál közelében feltámadtak az ifjúkori érzések. Bár nem nagyon mondott semmit, de Lucreciát, mint a gyermekei anyját tisztelte és szerette. És ez már nyilván nem volt egy viharos szerelem, inkább csak a tisztelet.
10/10
ateate 2012 ápr. 27. - 21:29:58 10/10
(1659/2153)
Na, ebbõl a négybõl egyben igazad van. Érdekes felvetések amúgy. Én anno egy halálra sem számítottam, aztán lett három. Az elsõ volt Gerardo. Fáj érte a szívem, de azt nyilatkozták, h. már a sorozat elején tudták. Maga Alejandro Tomassi is kérte, h. ne nyírják ki a figuráját, de kénytelenek voltak. Legalábbis Maria Zarattini, az írónõ így találta ki. A halálának lesz két következménye, de szerintem nem annyira súlyosak, h. ne lehetett volna kihagyni.
Amit nem értettem, h. minek kellett bele, h. miért kell elõhozni a Lucrecia iránt érzett szerelmét. Lehet, h. ez a 3. oka a halálának, és Lucrecia innentõl kezdve kezd kicsit észhez térni. Abszolút nem éreztem, h. még mindig szerelmes lenne a nõbe Gerardo. Erõltetettnek találom. És giccsesnek.
napraforgó 2012 ápr. 27. - 20:50:50 Előzmény ateate
(1658/2153)
Az iskoláknak az a szokásuk, hogy mindig ugyanakkor kezdõdik a tanév. Habár lehet, hogy az USÁ-ban nem ugyanakkor kezdõdik, mint Mexikóban, de olyan nagy különbség nem leheta dátumokban. Alex az USÁ-ban járta az elõzõ évet, most meg már kezdõdik az új tanév Alamosban. Ez úgy kb. 12 hónap. Esetleg még hozzátehetünk néhány hetet a szünidõbõl, de az is csak kicsit hosszabbítja meg az évet.
napraforgó 2012 ápr. 27. - 17:44:39
(1657/2153)
Úgy tûnik, megkezdõdött az elhalálozások sora. Szegény Gerardot kinyírták. Vajon ki lesz a következõ? Mert még egy néhány embernek biztos el kell hullani, hogy a két fõhõs végre egymáséi legyen.

Én Camilora és Saulra tippelek, esetleg még Juan Jaime esik áldozatul. Maripaz meg megsárgul az irígységtõl.
napraforgó 2012 ápr. 27. - 17:41:35 Előzmény ateate
(1656/2153)
Ahhoz képest, hogy eltelt több, mint egy év, Alex nem nõtt egy centit sem. Már 11 éves, és még mindig úgy bánnak vele, mintha 5 lenne.
Lucia kislánya pedig ma megint kisebbnek tûnt Carmen kezében. A múltkor az anyja ölében ült és cipõcske volt a lábán. (Oké, persze, még nem tud járni, de 3,5 hónapos gyereknek nem húznak cipõt a lábára, még olyan kis puha posztócipõt sem)
Maripaz meg mit csinált kb. egy hét alatt azzal a sok pénzzel, amit Tonytól kapott az európai útra? Mert Ivanék után pár nappal beállított a családjához.
violet82 2012 ápr. 27. - 16:07:27
(1655/2153)
Ma megint csak a végét csíptem el, de nagyon szomorú volt, erre megint nem számítottam :(((
Este bepótolom a többit, bár érzem ez a rész nem lesz a kedvencem!
10/10
ateate 2012 ápr. 27. - 09:41:19 10/10
(1654/2153)
Idõszámítás: Valamivel több mint egy évet voltak távol. Alex kint kezdte az iskolát, és ezt az évet Alamos-ban fogja járni, és mindjárt kezdõdik.

Ami Maripaz európai utazását illeti, egy percig sem volt ott, csak mondta. Úgyhogy arra nem kell idõt számolni.

Ettõl függetlenül sokszor tényleg lazán kezelik. A kedvencem még mindig Marichuy, a szerelem diadala, ahol a pap apja meghalt harmincegynéhány évesen, miközben a fiát, aki már lehetett vagy 20, beadta a papneveldébe. :-) Istenem, korán ért, és nõsült meg, még a nagykorúsága elõtt. :-)