Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 21:04:37 10/10
(65820/91800)
Kellan
10/10
offtopic
Dros 2009 aug. 15. - 21:03:52 10/10
(65819/91800)
Na végre :P
Ez eredeti vagy fanart?
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 21:03:10 10/10
(65818/91800)
Kellan Xavier mellett
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 21:02:13 10/10
(65817/91800)
Jackson
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 21:01:24 10/10
(65816/91800)
:S nem tudom.... de mi tuti jobban összeválogattuk volna :DD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 21:00:10 10/10
(65815/91800)
még a vacsi és persze Taylor
10/10
offtopic
Kanga 2009 aug. 15. - 20:59:34 10/10
(65814/91800)
Ezek egy másik vámpír produkcióból szöktek át ide !!!!
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:57:32 10/10
(65813/91800)
egy kis New Moon
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:56:46 10/10
(65812/91800)
azért hál istennek :DD szerintem is! No Aronak bárki jobb lett volna lehet xD mint ezek a hullahalottvolturi bagázs....
10/10
offtopic
Spunk Ransom 2009 aug. 15. - 20:55:04 10/10
(65811/91800)
Ben Barnes?????? O_O Wááááááááááááááááááááááááá
nagyon szeretem, nagyon nagyon
de õt Aroként szerettem volna látni!!!
Azért hála Istennek, Rob lett a befutó.
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:53:12 10/10
(65810/91800)
Jaja, beindult a James Bond azaz Robert Pattinson kémegység ezekszerint... biztos nem kellemes :(
10/10
offtopic
Spunk Ransom 2009 aug. 15. - 20:51:16 10/10
(65809/91800)
Ja..vagyúgy. Szóval kémek vannak. :S :D
Fú..szegénykém.
10/10
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:47:36 10/10
(65808/91800)
TWICON ESEMÉNYEK

Lezajlott Phoniexben a Twi-Con elsõ napja. A szerencsések, akik ott voltak megosztották, miket tudtak meg a megjelenõ sztároktól. [Kellan Lutz, Catherine Hardwicke, Michael Welch, Edi Gathegi, Gil Birmingham, Alex Meraz és Justin Chon]

- Mike Welch sokoldalú; dobol, komédia-énekes [a Dreamgirlstõl a Queenig terjed a repertoárja] és szuper háttértáncos

- Catherine Hardwicke elmondta, hogy a 4 döntõs Edward szerepére Jackson Rathbone, Ben Barnes [akit már Aronak is akartak..] és Shiloh Fernandez volt. Azt mondta, hogy oda kell figyelni Shiloh-ra, mert nagy dolgok elõtt áll

- Catherine azt is elárulta, hogy két Twilight-sztár (egy nõ és egy férfi) elment készülõ filmje; a Hamlet meghallgatására

- Edi Gathegi-t a New Moon forgatásán zöld, sztirolhabos tehenek üldözték, akiket késõbb CGI farkasokkal helyettesítettek a farkasok támadásának jeleneténél. Elárulta, hogy nehéz komoly fejet vágnod, mikor zöld tehenek üldöznek

- Gil Birmingham pedig akusztikus gitárjával szórakoztatta azokat, akik bírták az éjfél utáni játékot. Állítólag remekül éneket!!!
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:45:14 10/10
(65807/91800)
jah... jajj :( hát ezzel én is találkoztam amikor újrarakták a gépem.... nos azóta minden lelõhelyem bemásoltam egy mail-be és elküldtem magamnak :DDDD ez a veszély nem állhat fent! :D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:43:57 10/10
(65806/91800)
Helloka :) Nem õ közli twitteren, hanem az a lány, aki látja valahol :D õ írja meg a saját twitterén hogy hol látta Robertet :)
10/10
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:43:09 10/10
(65805/91800)
EW FORDÍTÁS III. RÉSZ

Weitz-nek megvolt a megfelelõ háttere a munkához. A Cambridgen végzett rendezõ három évet töltött a túlvilági lények vizsgálatával Philip Pullman Arany Iránytûjében. A film nem tetszett minden kritikusnak, de vizuális effektjeiért Oscar díjat kapott. Úgyhogy Weitz férfi lévén úgy tûnt illeni fog a New Moonhoz. Tisztában volt azzal, hogy a neme néhány rajongó szemében szálka lehet, a rendezõ, a felvételek között a forgatáson azt mondjam, hogy csekély jelentõséget tulajdonított a tesztoszteron-szintjének. "Mindig is nõknek készítettem filmeket" - mondja - "Én inkább a lányosabb férfi-rendezõk egyike vagyok. Ami kevésbé érdekel, az a dolgok felrobbantása."

Amikor Weitz-t szerzõdtették, máris vitába keveredett, hogy Lautner visszatérjen-e Jacob szerepében. Vajon ez a lelkes fiatal színész megfelelõ egy ilyen kemény karakter eljátszására és képes-e tágra-nyílt-szemû fiúból durva szörnyé válni?

Ha volt valami, ami lebénított minket a New Moon elkezdését illetõen, az Jacob szerepének az eldöntése volt. - mondja Godfrey. A filmkészítõk végül Lautner mellett döntöttek, részben, mert nem csak Weitz volt a "rajongója", hanem Kristen Stewart is.

Teljesen érthetõ, hogy miért akartak biztosra menni abban, hogy õ a megfelelõ. - mondja a 19 éves színésznõ. - Annyira fiatal volt, 16 éves, úgyhogy megértettem. De tudtam, hogy neki kell végigcsinálnia. Onnan, ahogyan éreztem magam mellette. Szó szerint Jacobot láttam benne.
És hogyan mûködött a Bella-Jacob kapcsolat a forgatáson? "Megvan köztünk az a kapcsolat. - mondja - Az a szánalmasan édes. Imádom a srácot. Bármit megtennék érte. Ölni tudnék érte, szó szerint."

Szükségtelen mondani, hogy Latuner - aki 2005-ben Robert Rodriguez Cápasrác és Lávalány Kalandjaiban Cápasrácot játszotta - nagyon örül, hogy marad. Viccelõdve mesél arról, hogy meztelen felsõtesttel állt a fagyos esõzuhatag alatt és a kaszkadõrjelenetekrõl, amiket õ maga csinálhatott, de a legnagyobb kihívás mindenképpen a vérfarkassá válás volt. "Néha két jelenetet egy napon forgattunk; egy átalakulás elõttit és egy átalakulás utánit" - mondja Lautner, aki már 17 éves - "Úgyhogy át kellett alakítanom a gondolkozásmódomat: Oké, elõször csak a szerencsétlen Jacob vagyok - most pedig a nagy gonosz farkas!"

A forgatást elnézve Lautner el fogja kápráztatni a rajongók azon táborát, akiket Team Jacobként ismerhetünk. A Michiganbõl származó fiú 14 kilót szedett fel, protein-shake-ekkel és más magas-kalóriát tartalmazó ételekkel egy intenzív 11 hónapos edzés folyamán. De ami lesokkolhatja a filmkedvelõket - ha egy kicsit is abba tudják hagyni a kockáinak bámulását - az az, hogy úgy néz ki a srác még színészkedni is tud. "Azt hiszem Taylor nagyon meg fogja lepni az embereket a filmben." - mondja Weitz a kávéja mögül, három héttel a forgatás vége elõtt. - "Az emberek látták a testét meg minden és egy kicsit letaglózó, hiszen nehéz elhinni, hogy bárki is ennyire jól kidolgozott legyen. De nagyon jól játssza a szerepét. Nem csak annyit tett, hogy egész nap gyakorolt, hanem nagyon sokszor elolvasta a könyvet is.

Stewart is nagyon komoly könyvmoly lehet. Ezen a ponton annyira jól kell ismernie Bellát, mint ahogy Meyer ismeri és a forgatáson semminek; sem a rendezõnek sem a forgatókönyvnek nem engedi, hogy az írónõ eredeti szándékát figyelmen kívül hagyják. "Nagyon védelmezzük a könyvsorozatot." - mondja a színésznõ, akinek nem probléma félbehagyni egy jelenetet, ha a forgatókönyvben nem stimmel valami - "A rendezõk lecserélhetõek,úgyhogy míg nagyon érdekes új véleményekkel találkozni, ugyanakkor az is közbejátszik, hogy 'Nézzétek, ezzel sokkal többet lehetne kezdeni, mint amit eddig sikerült.'"

Az elsõ film készítése közben a Summit állandóan ösztönözte Stewartot és Pattinsont, hogy fogják vissza magukat a rajongók félelmeivel kapcsolatban. Mostanra Stewartnak fáj a szíve. Elmondja, hogy a mélypontot egy hosszú, hideg éjjelen érte el az erdõben, miközben a döntõ fontosságú jelenetet forgatták, amikor Edward elhagyja õt. "A jelenet elõtt, a kocsimban ültem és ... r*hadtul sírtam... olyan keservesen sírtam, hogy alig kaptam levegõt". - mondja - "Mert nagyon meghatott és megfélemlített a jelenet. Mindenki azt mondta: 'Jobban teszi, ha képes érzelmeket játszani ebben a filmben!' És ez a pillanat annyira fontos a könyvben, mikor elmegy.". A jelenet kimerítette õt. "Azt gondoltam: 'Most már vége kell, hogy legyen'" - emlékszik vissza - "Mondjátok, hogy vége van."

A kemény érzelmi hullámoktól eltekintve a New Moonban Weitz, a rendezõ nyugodt és szemlélõdõ maradt, a hajtó és energikus Hardwickwe-vel szemben; akár Jacob és Edward. A különösen kemény napokon Weitz egy olyan pólót viselt, amin a mádosik világháború Brit propagandájának szlogenje állt. "Keep Calm and Carry On. = Maradj Nyugodt és Folytasd!"

Néha csak ült a rendezõi székben és valami sci-fit olvasott, míg a többiek a következõ jelenetre készültek. "[A Twilight forgatása] inkább egy küzdelem volt" - mondja Stewart - "Mindneki kicsit jobban meg volt ijedve. Valami olyat kellett készítenünk, ami érdekli a nézõket,de hû marad a könyvhöz. Nem volt olyan sok pénzünk rá. Ez ösztönzõleg hatott és ez az, amit nagyon szeretek ebben a kib*szott filmben"
Kicsit hezitál. "De azt hiszem a New Moon még jobb lesz."
10/10
offtopic
Kanga 2009 aug. 15. - 20:41:31 10/10
(65804/91800)
Gondolom nem õ közli a neten , hanem aki felismeri és a többi már ....
10/10
alexa_1988 2009 aug. 15. - 20:41:27 10/10
(65803/91800)
EW FORDÍTÁS II. RÉSZ

Kristen Stewart egy bézs szõnyegen fekszik pink rózsákkal és törött üvegdarabkákkal körülvéve. A pulcsija elszakadt, felfedve ezzel mély sebét a jobb kezén. Áprilisban, Vancouverben zajlanak a New Moon felvételei Bella Swan egyre izgalmasabbá váló 18. születésnapját - az a jelenet, ami egy ártatlan papír által okozott seb után beindítja a Cullen családot,akikbõl egy fél pillanattal késõbb, a "vegetáriánus" vámpírok helyett 6 állati teremtmény válik, akik édes emberi vérre szomjaznak.

Chris Weitz - a rendezõ - egy másik felvételt is akar Edwardról ( Robert Pattinson), vámpír tesója, Jasper ( Jackson Rathbone) legyõzése közben, a sebesült Bellával a háttérben. Ez már a harmadik fagyoskodással töltött éjszaka a sorban, amikor a szereplõk hajnalig dolgoztak, de ez nem akadályozza azt, hogy a felvétel melegnek és kedélyesnek tûnjön.Pattinson a felvételek között grimaszokat vág a kamerába és azzal szórakoztatja a munkatársait, hogy a vámpír-a-vámpír elleni erõszakban a földön fekszik." Kristen, akarsz nekünk egy kis életet adni?" viccelõdik a rendezõvel. Kristen mosolyog. " Én csak itt lent vonaglok" mondja õ. "Sok vonaglás. Én már nagyon jól tudok vonaglani."

Akárcsak a Twilight fanok. Éppen most, például a világ minden tájáról milliónyian vonaglanak édesen kínlódva, mivel várják a New Moon november 20-i debütálását. Tavaly a Twilight, az elsõ megfilmesített könyv Stephenie Meyer sorozatából, durván közel $400 millió hozott összesen, és Stewart és Pattinson pedig elindult a szupersztárrá váláshoz vezetõ úton, kiderítve róluk minden apró információt. Most a csapat visszatér a New Moon-nal, bár a folytatás teljesen más - és ezt nem olyan könnyû megemészteni.

Meyer második könyve tele van szívet tépõ fájdalommal és szomorúsággal, koncentrálva Bella útjára a felépüléshez, miután Edward egyetlen apró cselekedettel millió darabkára törte a szívét és aztán eltûnt. A melodrámán felül, a filmnek egy álomszerû Edward Cullent kell létrehoznia. Ahelyett, ez fõleg a Bella és Jacob ( Taylor Lautner) bimbózó kapcsolatára vonatkozik, aki farkasemberré változik. Pattinson nem lehetett valami boldog a csökkentett szerepe miatt. " Ez egy stresszmentes 3 hónap volt." mondja a színész (23), az elragadó angol hanglejtésével. " Minden nyomás Taylor-ra nehezedett."

Igazából senkinek a Twilight-világában nem szabadna fájdalmat éreznie. Igaz, hogy voltak miniviták. Elõször is Weitz rendezõ elfoglalt a Twilight kormányosának, Catherine Hardwicke helyét. Aztán Lautner nyilvánosan kampányolt, hogy megtartsák õt Jacobnak, mivel a karaktere elmélyültebb lett ( és magasabb). Aztán újabban, Rachelle Lefevre-t, aki a bosszúszomjas vörös hajú Victoriát játssza, lecserélték Bryce Dallas Howardra a hamarosan-forgatásra-kerülõ 3. filmben, az Eclipse-ben.

Az összes dolog ebbõl a zûrzavarból meghökkenti a fanokat - de úgy tûnik ez csak megerõsíti az elkötelezettségüket. Kételkedhet bárki is abban a New Moon az egyik sikerfilm lesz õsszel? Talán egy kicsit ezért olyan a felvétel, mint egy nyári tábor - noha egy nagyon hideg, nagyon sötét nyári tábor vámpírokkal és vérrel. "Furcsamód ezúttal kevesebb a nyomás, mivel tudjuk, hogy ez valami olyan, amit az emberek látni akarnak," mondja a producer, Wyck Godfrey.

Summit Entertainment, a stúdió a filmek mögött, már bebizonyította, hogy Meyer víziói valóra válhatnak, amennyire csak lehetséges. " Mondtam a Summitnak, hogy szerezniük kéne egy beszélõ csimpánzt, hogy megcsinálja a New Moont, és jól meg lenne csinálva," mondja Weitz.

Weitz elfoglalta Hardwicke helyét néhány héttel a kasszasiker-érzés után, múlt novemberben. Attól függõen, hogy kit kérdeznek, Hardwicke vagy azért lépett ki a sorozat készítésébõl, mert ütközött a forgatási rend vagy mert, többek között, nagyobb költségvetést szeretett volna a New Moonhoz és több idõt a leforgatására. Amit senki nem vitat az az, hogy a stúdiónak szüksége volt egy rendezõre, aki képes kezelni a sorozat szélesedõ igényeit; a hatalmas vérfarkasokat és egy olaszországi forgatást. A Summit ugyanakkor egy olyan filmkészítõt akart, aki edzett speciális effektekben, fõleg azután, hogy az elsõ filmet kinevették amiatt a jelenet miatt, amikor Edward bõrét napsugár éri és úgy kezd el csillogni a bõre, mintha valami furcsa testápoló reklámban szerepelne.
10/10
offtopic
Spunk Ransom 2009 aug. 15. - 20:41:01 10/10
(65802/91800)
Amúgy pusza! :)) ^^
10/10
offtopic
Kanga 2009 aug. 15. - 20:40:23 10/10
(65801/91800)
A képek megvannak ! Csak a kedvencekbe tett videók és lelõhelyek és egyebek vesztek .