Téma: Ally McBeal

10/10
Meli 2006 aug. 23. - 20:45:01 10/10
(243/2983)
Hellóka!
Jocsill, nem is gondoltam volna, hogy ilyen vidám alkat vagy! A depi miatt. Én is hasonlóan jókat mulatok, sõt naponta. Szerintem mindenki botladozik, csak másképpen reagál rá. Jó az ha valaki saját magán tud nevetni! Fura, hogy Ally nem tesz így. Legutóbb otthon felejtettem az elemózsiám részét, a kenyeret. Persze akkor vettem észre amikor már kellett volna. Nagyon öregszem, mert a múltkor a rizst felejtettem a gázon és elmentem otthonról. A terv szerint az induláskor kellett volna lekapcsolnom alatta. A buszon jutott az eszembe!
A szülinapot én nem is ünneplem.... nincs is rajta mit. Az elvem szerint nem tettünk azért semmit, hogy ünneplésre méltó legyen. Az idõ telik magától.
Én is láttam eléggé régen az Ally részekbõl. Egy bemutató tetszett meg amikor felfigyeltem a videótrükkökre. Azok miatt kezdtem nézni, de az ügyvédes filmeket nem kedveltem. Aztán az Ally csajszit jó nézni, és John is nagyon szimpi lett. Viszont nem sok részt láthattam belõle akkor, mert késõn kapcsolódtam bele. Most pedig láthattam a Vián az új részeket!
Feltûnt nekem is, hogy kevés lett a videótrükk!!
Blythe, nekem hiányzik a trükk nagyon, hiszen ez vonzott a filmhez. Meg Ally mosolya!
Köszönöm a sorokat! Üdv minden Ally rajongónak!
10/10
Meli 2006 aug. 23. - 20:19:15 10/10
(242/2983)
Helló Blythe!
Örülök, hogy újra itt vagy! Köszi a sorokat! A szép szavak nekünk is jólesnek!
Valóban érdekes, hogy Allynek is volt elõítélete a külsõvel kapcsolatban, és a durcit meg erõltette! Viszont az elsõ benyomás számíthat és ez a külsõ a legtöbb esetben. A netes nõ pedig valóban nem juthatott el a szerelemig, ha az elsõ benyomás tovaszállt. Idióta dolog volt az állás és lakhelyváltása.
Nem láthattam az orrmûtétes ügy közepét. A férfinek miért volt baja, hogy szerinte nagyobb lett az orra? A végén láthattam már, hogy a klubban énekelt. Épp a lényeg maradt ki.
Szióka!
10/10
Blythe 2006 aug. 23. - 17:04:25 10/10
(241/2983)
Próbáltam utánanézni a Blythe Danner filmeknek itt a port.hu-n de egyik sem ismerõs. Azt tudom, hogy mostanában elõszeretettel adják neki valamelyik hõs anyukájának szerepét. Ja és azt hiszem, láttam a Hallmarkon vmi filmben, talán.

Gwyneth Paltrow-t én színészként se tartom nagyra, szerintem pl. nem érdemelt Oscart a Szerelmes Shakespeare-ért, de a Nõ kétszer tényleg nagyon jó film. Bár ha egy teljesen ismeretlen színésznõ játszaná, akkor is tetszene.

Miért utálod Catherine Zeta-Jonest? Nekem tetszik, hogy olyan nõies.

Nekem fogyis módszerem nincsen és nem is hiszek a koplalásban, de biztos, hogy fogyóznod kéne? A nõvérem is hízott szoptatás alatt, de utána szép lassan (kb fél év) leadta. Egyszerûen nem kívánt és a baba mellett nem is tudott sokat enni. Nagyon szép 2 éves kisfia van és egy igazi örökmozgó, folyton meni kell utána. Szerintem ennél jobb fogyós módszer nincs. Szerintem várj egy kicsit, hátha Emma is megfuttat :-))

Ez nagyon poén, hogy a lányod Emma egy Jane Austen regény után és Anna Anne Shirley után. Tetszik! :-)

Én is nagyon szeretem Jane Austen-t, minden könyve megvan. Épp most olvasom az Emmát (a többin már túl vagyok). Azt tudtad, hogy készült egy film belõle Gwyneth Paltrow címszereplésével? Na abban tetszett a csaj, meg a Nõ kétszerben. Másban nem igazán bírom. He-he, hogy visszacsatoltam a hozzászólás elejére: Gwyneth-Emma-Gwyneth :-))

Na mostmár írjon más is, kezdem egyedül érezni magam... :(
10/10
Blythe 2006 aug. 23. - 16:50:48 10/10
(240/2983)
Arról, amit írtál az jutott eszembe, hogy bár Robert Downey Jr miatt mindeképpen a negyedik a kedvenc évadom, de milyen jó volt az elsõ két évad, amiben még annyi videótrükk volt. Egyszer azt olvastam, hogy eredetileg azt tervezték mindig ennyi trükk lesz benne, de David E. Kelley úgy gondolta, "Calista arca mindent kifejez" ezért kevesebb trükk is elég.

Ti mit gondoltok, néha nekem hiányoznak ezek. Fõleg a szívekbe csapódó nyilak és az, amikor valakit kidobnak a kukába. :-)))
10/10
Blythe 2006 aug. 23. - 16:47:00 10/10
(239/2983)
Szia jocsill és jó nyaralást, amíg visszaérsz én azért irogatok Neked :-)))

Szóval a botladozásokról és a szülinapokról: Szerintem azért szeretik annyian Ally-t, mert nagyon sok mindenben annyira tipikus. Már úgy értem, sok olyan tulajdonsága van, amiben magunkra ismerhetünk, és persze könnyebb egy olyan szereplõt megszeretni, aki hasonlít ránk.

Én is sok hülyeséget csinálok, ráadásul a munkahelyemen. A múltkor egy filcutántöltõvel lespricceltem az irodánk falát, azóta szép fekete cseppek éktelenkednek a falon. Persze, ha ilyeneket csinálok a kollegák már mondják is, hogy nem is én lennék, ha nem csináltam volna és szerencsére jót nevetünk. De jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, hisz Ally is ilyen - és Te is! :-) Egyébként szerintem inkább legyen valaki aranyosan szétszórt és mosolygós mint örökké morci, nem?

Én most töltöttem a 26-ot, de elfogott a depi: még se férjem, se gyerekem... de aztán belegondoltam, hogy valószínû még nem is lennék elég érett egy babához. Szerintem Neked igazán nincs miért aggódnod, hisz ott a jóképû férjed (abból gondolom, amit írtál - nyugi nem ismerem :-))) és a szépséges babád (ez pedig fényképekkel alátámasztott tény :-)). Ally 31 évesen szakított Larryvel és lett egyedül mégsem adja fel! Irigyelne Téged, ha ismerne :-)))
10/10
jocsill 2006 aug. 22. - 19:59:02 10/10
(238/2983)
Blythe Dannernek volt másik filmje is, de egyszerûen nem jut eszembe. Gwyneth Paltrowt én is utálom, pedig nem rossz színésznõ, különösen a A nõ kétszer címû filmben. Akit még nagyon nem bírok az Catherine-Zeta Jones...

Sajna nem tudom, hogy azonos-e a szerzõ, bocsika...

igen, Gilbertet és Anne-t én is imádtam, olyan édes volt az örökös cívódásuk, ráadásul Gil olyan okos, helyes és imádni való. Gyerekkoromban minden filmbõl találtam valakit, akibe szerelmes voltam :-)))

Kedves Blythe!!!

Kérlek írj nekünk sûrûn, a szavaid abszolut láthatóak, és szórakoztatóak... :-))

ha valakinek van tuti fogyókúrás receptje, akkor írja meg légyszi', mert nagyon sokat felszedtem a szoptatás alatt, és ha Emma már nem szopik, akkor irány a fogyi...

Jut eszembe, Emma lányom neve Jane Austen Emma címû regényének eredménye..:-)

Puszi mindenkinek, és remélem a régi és új gárdával talizom, ha hazaértünk.
10/10
jocsill 2006 aug. 22. - 19:50:28 10/10
(237/2983)
Szia!

Tök jó gondolatokat írtál, úgyhogy még pihi elõtt, és a holnapi indulás elõtt válaszolnom kellett...

Nagyon jó poén volt, ahogy Ally lelki szemei elptt megjelent, ahogy felborul az autó. Akkor az is faja volt, amikor Süti elárulta, hogy Ally szexelt az autómosóssal, és Ally nyilakat lövellt Süti homlokába... Szeretem az ilyen dolgokat, különösen, hogy én is ölni tudnék a tekintetemmel, ha valaki olyat szól, vagy tesz.

Az én szüleim utálták Allyt anno, mindig felmentek vasárnap aludni, mert akkor még nem volt két tv, mint most.
10/10
jocsill 2006 aug. 22. - 19:45:13 10/10
(236/2983)
Szia!

Nem mertem fényképezni, mert akkor még tök új volt a gép, és féltem, hogy szétcseszem... Mára kezdem a mûködését kitapasztalni, és egészen jó képek is születnek...

Köszi, nagyon remélem, hogy jól sikerül. Közösen megyünk a mi kis családunkkal, és Anyukámmal, Apukámmal és az Öcsémmel. Már vagy 15 éve, hogy Anyuékkal utoljára közösen voltunk nyaralni.

Igen, a botladozásaimban nagyon hadonló vagyok, annyi különbséggel, hogy én irtó jókat tudok röhögni magamon, persze csak miután kihevertem a fájdalmat, amit pl. a küszöb szétrúgása okoz... Múltkor hülyültünk a férjemmel és a játék hevében leestem az ágyról. A könyökömet nagyon bevertem, napokig fájt, de majd bepisiltem a röhögéstõl!!!

Nevetni fogsz, vagy szánalmasnak találsz majd, de egyenesen rettegek a soron következõ szülinapoktól, a 30.-tól meg leírhatatlanul parázom... Biztos ciki, de így van. Hozzáteszem eleve a bõröm is olyan (akár Apukámé), hogy rettenetesen korán ráncosodom, a 46 éves Anyukámnak nincs arányaiban annyi ránca, mint nekem. Annyi, hogy ráncok miatt tuti nem feküdnék kés alá, mert az én vagyok, hozzám tartoznak. Mivel állandóan grimaszolok, és sokat vigyorgok van bõven, de ez velem jár, kvázi szeretem a ráncaimat. Szóval minden szülinap trauma, talán az elmúlás, de nem a ráncok miatt..

Nos üdv Neked és Minden Allysnek: jocsill
10/10
Blythe 2006 aug. 22. - 09:59:34 10/10
(235/2983)
Bocsika a sok dumáért! :-)
Most akkor hagyok mást is érvényesülni, mert dolgozni is kéne... :-)))
10/10
Blythe 2006 aug. 22. - 09:56:13 10/10 Előzmény jocsill
(234/2983)
Én az "Annát" csak a tv-bõl ismertem, de nagyon tetszett. Az is ott játszódik Avonlea-ban, mint a Váratlan utazás, azt hiszem, azért is néztem meg mert az Avonlea szót említette az egyik szereplõ (szóval sajnos nem láttam a répahajas részt :( De még Sarah Stanley érkezése elõtt történik az egész. Érdekes, hogy ugyanazok közt a díszletek közt mozognak a színészek, sõt vannak azonos karakterek, akiket ugyanazok játszanak. A könyveket sajnos nem ismerem, de akkor talán tudtok válaszolni, talán ugyanaz írta a két sztorit? (Anne Shirley-ét és Sarah Stanley-ét)
De Anne és Gilbert szerelme nekem is nagyon tetszett! Jó lenne, ha leadnák mondjuk a Dunán (ott már volt egyszer), felvenném.

Ja, a nevem véletlen: a Sony-nak volt egy blythe nevû reklámbabája, onnan loptam, ezt fogadta el hosszas próbálkozás után a freemail. Van egy ilyen nevû színésznõ is: Blythe Danner, aki Gwyneth Paltrow (õt utálom) anyukája és az Apádra ütök-ben játszik.
10/10
Blythe 2006 aug. 22. - 09:47:28 10/10 Előzmény Lisa111
(233/2983)
Én még anno az apukámmal néztem! Gimis voltam és emlékszem, mindig vasárnap este volt. Még a film kezdete elõtt megmostam a hajam és míg néztem megszáradt. Akkor még mindig azt néztük, amit én akartam (mostmár ha hazamegyek, nonstop hírtv van :-). Emlékszem apukám is hamar hozzászokott, volt már hogy vasárnap este kérdezte, hogy "nem lesz az az ügyvédnõs film?"
Nagyon jókat nevetett rajta. :)
10/10
Blythe 2006 aug. 22. - 09:43:11 10/10 Előzmény Meli
(232/2983)
Szóval, a feldobott témára reagálva teljesen egyet értek jocsillal: a csaj nem volt szerelmes, ha így viselkedett a kis emberrel. Egy dolog, hogy csak egy idióta adja fel látatlanban az állását és a lakását valakiért, de szerintem már maga az is minõsíti a nõt, hogy a megrázkódtatás után még be is pereli szegény pasit. Szerintem ez nagyon képtelenül megírt rész volt. Az ember nem adja fel az életét valakiért, akit nem is látott, amúgy meg ha már erre az elhatározásra jutot a nõ, azért akkor már feladhatta volna az elvét, hogy semmit a külsõrõl.
Ami engem zavart ebben a részben, hogy megpróbálták ráerõltetni az Ally-Larry párosra ugyanezt a konfliktust. Én az addigi megnyilvánulásaiból inkább éreztem volna Larry-rõl, hogy képes Ally-t törpeként is szeretni, mint fordítva. Hisz "ismerjük" Ally-t, gondoljunk csak az elsõ évadban arra a részre, mikor egy nagyon kövér ember akart vele járni (volt egy vicces jelenet, amikor Ally beül a kocsijába és mikor a pasi is beül, az egész kocsi feldõl :) Itt maximum azért lehetett volna dühös Ally Larry-re, mert nem azt mondta, amit hallani akart (de lagalább õszinte volt :)
Szerintetek nem volt ez az Ally-féle durci kicsit erõltetett?
10/10
Blythe 2006 aug. 22. - 09:28:22 10/10 Előzmény Meli
(231/2983)
Sziasztok Ally-sek!
Azt hiszem, most eléggé csökkent a társaság, hogy jocsill és pepi is elmentek :( Én meg nem voltam gépközelben ezért nem írtam...

Meli: úgy találtam a fórumba, hogy teljesen rákattantam a netre, beírtam a google-ba, hogy "Ally McBeal" és mindent felkutattam róla amit lehetett. Az egyik ilyen kalandozás közben találtam 3 fórumot, az egyik az rtl klubé, a másik az indexen volt, oda is írtam pár sort, de esküdj, mintha láthatatlamok lettek volna a betûim mert senki nem reagált rá. Eléggé elkenõdtem... Aztán pár nap múlva fedeztem fel, hogy a port-on is lehet fórumozni. Már vagy két hete olvaslak Titeket, de az elõzõ "csalódásom" után kicsit úgy voltam, "minek írjak, úgyse érdekel senkit a véleményem". De láttam, hogy milyen kedvesen üdvözlitek az újakat és tetszettek a hozzászólásaitok, hát gondoltam, megpróbálom. Nagyon örülök, hogy itt nem voltam "láthatatlan".

Közben írtatok egy csomó mindent, amire én is leírnám a véleményem, de úgy gondoltam, részekre szabdalom, hogy ne én töltesem ki az egész fórumot :)
10/10
Meli 2006 aug. 22. - 07:04:43 10/10
(230/2983)
Üdvözletem!
Azt, hogy nem mertél fényképezni, nem egészen értem.
Kellemes kikapcsolódást nektek!! Reméljük jó idõ lesz!
Majd várom a jelentkezésed.
Szóval Allyre hasonlítasz!? Õ nem nevet a botladozásain. Te sem? Hát az utóbbi részeiben már mindenféle baja volt Allynek, semmi sem volt jó neki. A szülinapodat, hogy éled meg? :-))
Szi-szia!
10/10
jocsill 2006 aug. 21. - 07:38:16 10/10
(229/2983)
Szia!

Nagyon köszi, természetesen a képek tudatos választás eredményei. Ezeket már én készítem, de anno, amikor meglett a masina, nem tudtam, és nem is mertem fényképezni. Már merek... :-)

Allysek a válaszok. Nagyon örülök ha így vannak, mert tényleg imádom, és vicces de nagyon sok közös dolgot érzek "Ally" és magam között... (tudom, hogy csk film :-) Én is állandóan csetlek botlok, stb... :-)

Szerdától mi is megyünk kikapcsolódni, de ha az idõ olyna lesz mint mondják telelés lesz, és nem nyaralás...

Szép hetet :-)
10/10
Meli 2006 aug. 21. - 07:15:59 10/10
(228/2983)
Szia Pepi! Jó utat! :-))))))
pepi 2006 aug. 20. - 17:30:21
(227/2983)
Kedves fórumozók!
Most elutazok 2 hétre addig is mindenkinek jó fórumozást :)
10/10
Meli 2006 aug. 19. - 21:42:53 10/10
(226/2983)
Sziasztok!
Óóó, de édes a babuci!
Benéztem, de igyekszem aludni mennei. Fáradt vagyok most. Vásározunk a hétvégén, reggel megyünk este jövünk, péntek-szombat-vasárnap. Aztán meg kezdõdik a hét... Valahogy majd kiheverem!
Köszönöm a válaszokat. Olyan Allys! Látszik, hogy rajongói vagytok!:-))
Minden jót nektek! Még jelentkezem.
pepi 2006 aug. 19. - 09:06:46
(225/2983)
Jocsill aranyos a kisbaba a képen :) Jó hétvégét :)
10/10
jocsill 2006 aug. 18. - 20:21:22 10/10 Előzmény Lisa111
(224/2983)
Szia!

Nagyon köszönöm, egyszerûen bele vagyunk szerelmesedve!!!!!

A következõ hétvégén kereszteljük, ha minden igaz, olyan lesz, mint egy tündérke :-))

Ó, Gilbert Blythe életem (gyerekkortól kezdve) nagy szerelme. Imádtam az elsõ pillanattól, ahogy Anne-t "lerépázta", és Anne eltörte a palatáblát Gil fején. Ez a filmbõl az egyik kedvenc részem. Ja Anne miatt mindig vörös hajat szerettem volna. Számomra hajban az a legszebb szín. Josie Pye meg milyen undok volt, mert ugye Anne miatt Gilbert nem foglalkozott vele.

Amint tudok valamit Playboy ügyben szólok...

Szép Hétvégét NEKED, MELINEK, és az ÖSSZES ALLY FÓRUMOSNAK.

Üdv: jocsill