Téma: Árvay Csárda

motoros08 2012 márc. 04. - 12:36:51
(2/2)
Sziasztok!Mi tegnap voltunk az Árvay Csárdában Csepelen.Nekünk egész más véleményünk volt.Nagyon kedves és gyors volt a kiszolgálás.Nem esküvõnk volt csak szimplán átutazóban voltunk arra,és megálltunk ebédre,így nem számíthattak nagy bevételre tõlünk.Mi mindennel megvoltunk elégedve,az étel mennyiség pedig még sok is volt.Mi köszönjük szépen a jó kiszolgálást!R. Komáromból
izabell82 2011 szept. 12. - 12:42:09
(1/2)
Sziasztok!

2011 szeptember 10.én tartottuk a párommal az esküvönket az Árvay Csárdában Csepelen.
Mikor meg beszéltünk mindent az üzletvezetõvel,mondta hogy 3 termük van plusz a kültéri rész, a kültéri részt választottuk ,ahol garantálták hogy rajtunk kivûl senki nem lesz .
A nagy terembe este 6 ra jön 70 fõ, de mivel mi 1 órára megyünk és csak 20 fõ egyszerû ebéd lesz valószinûleg nem találkozunk össze. Meg kérdeztem hogy foglalót adjak e a kültéri részre mert tényleg nem szeretnék ott mást látni, nem kell itt nincs bérleti dij.
Az esküvõ után megérkeztünk du 1 órára, a kültéri teljesen tele volt össze volt tólva 3 asztal ahol nem lehetett kiférni annyira rá volt tólva a keritésre. Már ekkor el akartam jönni, majd du 3 kor meg kaptuk a levest nagykönyörgés árán. 20 fõre egy pincér jutott akinek még egy fehér ingre sem futotta h tudjuk h õ a pincér, mndenért könyörögni kellet egy kávéra félórát kellet várni, a kiszolgálás borzalmas volt, nagy nehez elfogyasztottuk az ebédet.

A fizetésnél jött a probléma hogy meg mertem emliteni hogy nagyon lassúak voltak nem jött oda hozzánk senki, hogy innánk e valamit. Erre az üzlet vezetõ Úr felemelt hangon közölte hogy mit képzelek én hiszen mindjárt jön egy esküvõ akik 10 szer annyi pénzt hagynak ott mint én és mit képzelek nekik nincs erre idejük.
A fõ úrat kis hiján meg lincselte a násznép, rajtunk kivûl más is volt az étterembe akik végig nézték az incidenst.
Nekünk ez a második esküvõnk volt elõtte inkáb elutaztunk 2 hétre egyiptomba , tehát én is tudtam volna nagy lagzit csapni de teljesen fölöslegesnek tartom és pénz kidobásnak. De ha 1 milliót hagytam volna ott akkor is igy bántak volna velünk.

Undoritó egy hely senkinek sem ajánlom csak akkor ha legalább 2-3 milliót ott hagy akkor talán ki is szolgálják a násznépet.