picigyongy 2013 jan. 13. - 13:58:14
(22188/29288)
Õsküvületként emlékszem a sorozatra , az valóban az átlag mindennapokról szólt, de mégsem idegesített ennyire : szólt valamirõl, de nem erõltették, hogy minden percben történjen valami tragédia . Szereplõválogatás , forgatókönyv írás : átlag emberek ingyen elintéznék....
picigyongy 2013 jan. 13. - 13:53:37
(22187/29288)
Ne legyél morbid....Különben is addig se temetés, se hamvasztás, amig nincs vége a nyomozásnak, hiába siet Kludia , bár neki az üzlet-üzlet, tehát nem kell régi áron, hogy ne legyen drágább....Különben is kiderül, hogy András él : Oliviát nem rúgták ki a rendõrségtõl, a két nyomozót segíti, hogy kiderítsék, volt - e valakinek oka....A macska szerepe még nem tisztázódott, bár a kuytákba kellett chip, tehát lehet, hogy lehallgató készülék van benne....
pneklara 2013 jan. 13. - 07:02:18
(22186/29288)
"Ha kedvet érez magában, akkor jelentkezzen!?" :))))
10/10
mapk 2013 jan. 12. - 22:36:52 10/10
(22185/29288)
:D
Voltam,de miután így kezdtem: "Mikor Kalamár Tamásra rádõlt a Rózsa.."-furán nézett.:D
offtopic
_goldie_ 2013 jan. 12. - 22:23:32
(22184/29288)
ez talán érdekelhet :))
"Forgatókönyvírói meghallgatást tart az RTL Klubbon futó szappanopera producere, Kalamár Tamás."
10/10
mapk 2013 jan. 12. - 22:01:02 10/10
(22183/29288)
:D Kis ügyes. Hányan keltek már fel reggel meglepõdve hogy kopaszok,mond? :)
Na de, csak nem gondolod,hogy segéd szerepet(fodrász)szánok Neked?
Te leszel az a kulcsszereplõ aki,lebuktatja Julit és Attilát,kezedben egy kamerával,ami továbbitja a jelet a projektorba.
A vászon,a Rózsában lesz,ugyanis ott zajlik András ravatala.-Ismerõs helyzet.-Ekkor Zsolt csak megszokásból felkeni a postaládára Julit,de miután meglátja hogy nem a Zsófi,elengedi(sajnos).Attila elfut,de Olivia-az ország egyedüli rendõre-,megtalálja és visszahozza.Ekkor András kirúgja a koporsó oldalát,de miután meghallja Máté egy újabb monológját,elveszi Olivia fegyverét és fejbelövi magát.(a nép jól szórakozik,Timike egyenesen ugrál örömében,mégpedig a no memory,Dead Andrew számára.)
_goldie_ 2013 jan. 12. - 20:31:12
(22182/29288)
nullásgépben jó vagyok..még senki nem reklamált! :DD
10/10
mapk 2013 jan. 12. - 20:10:20 10/10 Előzmény pneklara
(22181/29288)
:D Azon gondolkodok,kinek a fejét borotváljam le otthon...hm..hm..majd aki éjjel nem kel fel a nullásgép hangjára.:D
Vagy véletlenül nem vagy kopasz? Jöhetsz ha akarsz! Választhatsz szereplõt.
2/10
nikato 2013 jan. 12. - 19:27:17 2/10
(22180/29288)
Máté tényleg, mint a Szomszédokból Matyi. :D De még Matyi is jobb volt. :DD
picigyongy 2013 jan. 12. - 18:56:17
(22179/29288)
Egyet értek abban , hogy eléggé egyhangú Kinga- Ádám jelenetei : lassítsunk - nem akar csak sexelni, de hogy mit szeretné még, azt õ sem tudja. Máté szereplése akkor megoszthatja a vélemény, mert kifejezetten borzalmas . , s aki ismeri a gyerekeket, az tudja , hogy így nem beszélnek - tehát ez a szótagolva -énekelve elõadott bemagolt szöveg ugyanolyan színvonaltalan , mint az egész...
pneklara 2013 jan. 12. - 17:24:10
(22178/29288)
Most már jöhet, hogy képregényt rajzolsz belõle, jelmezt varrsz a családtagoknak, s kiosztod a fõbb szerepeket, továbbjátsszátok a szegényesre sikeredett epizódokat.Fantázia, kreativitás! Határ a csillagos ég. :)
picigyongy 2013 jan. 12. - 17:05:45
(22177/29288)
Sokkal élvezetesebb - azaz élvezhetõ...- lett volna , ha felmentek volna a padlásra és összedõl alattuk a ház...kezdõdhetne teljesen elõlrõl - teljesen új szereplõkkel, történetekkel és úgy emlékeznének, mint az árvaházra...Idejét nem lehet tudni, hogy mióta megy ez a lebukunk, nem bukunk le . KApcsolatuk alapja kifejezetten annyi volt, hogy otthon únták a banánt és egy kis kikapcsolódásra vágytak. Sex- a maga izgalmával , felgyullad a padlás, ki jön be , mikor bukunk le, jaj ne......A szereplõket cserélni kell , ugyanakkor szerencsésebb lett volna , ha Lindát - Pétert egyszerre cserélték volna le, könnyebb lett volna megszokni. a karaktereknek nem kellene megváltozni, mert Péternek olyna lelkiismeretfurdalása van , amit az elõzõtõl el sem tudnék képzelni..Az egy más dolog, hogy Juli egyáltalán hogyan kérhet száon valamit is Péteren , amikor itt akarta hagyni....Timike szellemi szinvonala ...12 éves elmúlt, kisminkelhetné magát 18-nak és mehetne úgy a koncsertre ...nem dedõs szerepben..mindegy, talán szóra sem érdemes már ez az egész. Nézni : csakis tekerve, a lényeget....Van még benne ?!
10/10
mapk 2013 jan. 12. - 15:49:28 10/10
(22176/29288)
Nem tudom,hogy vagytok vele,de ilyen jó még talán sosem volt a sorozat.
Én naponta újranézem a Most-on.....többször is....2 hétre visszamenõleg.(4,8,12 órát jelent)
És amikor nem,vannak életnagyságú papírmasé figuráim, mindegyik szereplõrõl.Azokkal játszom el a jeleneteket.(persze csak ha megoldják a zubbonyt)
10/10
idõjós1010 2013 jan. 12. - 14:56:08 10/10
(22175/29288)
Zimankó szerintem nem a fiók tartalmára gondolt, hanem a szándékra, ami Attilát a házkutatásra motiválta. Vajon mit remélt, mit fog találni ? Végül persze talált egy fegyvert, ami elég volt számára ahhoz hogy biztosra tudja, ki volt a gyilkos. Az viszont mekkora poén hogy hamarabb kinyomozta mint a rendõrök. :-D
10/10
ledi 2013 jan. 12. - 14:45:19 10/10
(22174/29288)
"Szerzõdést a meggyilkolására?"

A fiókban nem szerzõdés volt hanem egy fegyver egy doboz tölténnyel. Nézd meg jobban!
zimankó 2013 jan. 12. - 14:32:01
(22173/29288)
Elnézést a sok elütésért,de reggel néztem vissza a Most-on,és úgy felment bennem a pumpa ,hogy csak na! Én isjó ideje a Most -on nézem,hogy bele tudjak tekerni,mert elviselhetelenek Luca ,Aliz ,Szabi és rendõrbarátnõje, Ádám és Kinga jelenetei.Attila fürdönadrágos pálmafás nászútfelkészítõ jelenete után döntöttem így!Tekerem ,tekerem,hogy a lényget nézzem.Ilyen elviselhetelenül rossz idõszaka-történetfolyása -a sorozatnak még nem volt.Ennyire soha nem ült meg,és ennyi dilettáns szereplõ més soha nem volt. Ha ez marad,mondhatsz bármit Pókeres ennek vége! Én a kezdettektõl rajongója voltam de már mondom csak tekerve tudom nézni vagy egy hete,de a csütörtöki-pénteki rész volt amit utóljára megnéztem! Nem tudom mikor lessz kedvem újra nézni,de hogy nem hétfõtõl az tuti!!!!.Ez a gondnok beenged valakit másnak a lakásába és ha az ismeretlen végez a kutatással csapja be az ajtót,vigyen amit jónak lát,persze bátran kutasson a bér,lõ fiókjaiban....áááááááááááááááááááááááááááááááá EZ FÁJ.............Ez végleg kivágta bennem a biztosítékopt. ENNYIRE HÜLYÉNEK NE NÉZZENEK BENNÜNKET!!!!!!!!!!!És Attila mit keresett??????Mimki megbízólevelét,hogy gyilkolják le??EZT kALMÁR ÚR KÉPERNYÕKÉPESNEK GONDOLJA FÕMÛSORÍDÕBEN????????????????Most megint jön ,hogy a Mikit ócsárólják, Attila küzD Nóráért ,LAci Újra depis lessz,kLAUDIA NYIRJA mIKIT, zSOLTÉK KIBÉKÜLNEK, lINDÁÉK IS,lACI UJRA TÖNKREMEGY.................... nekem ebõl elég...............
mészimarcsi 2013 jan. 12. - 14:24:36
(22172/29288)
Zimankó! Teljes egésszében egyetértek veled! Túlnyújtották az Attila-Juli sztorit, nem érdekli most már a bánatot se, hogy ki fog-e derülni, nagy @r az egész! Már lassan az egész szereplõgárdát megútálom, jó hogy húzni kell az idõt, de hogy ennyire, tényleg egyedül az András figurája volt szerethetõ valamennyire, azt is elvonták innen, marad ez a sok agyatlan, únszimpatikus szereplõ, semmi, de semmi jó sztori nincs benne, ami miatt nézni lenne érdemes legalább egy kicsit. A megcsalásos ötlet jó lett volna, ha nem húzzák-nyúzzák ennyire szét, Miklós túlbonyolította, nagy sz@rul lett megoldva, soha nem derül ki az igazság, mi a francnak idegesítsem magam, végeztem a BK-val.
5/10
Semprini 2013 jan. 12. - 13:00:08 5/10
(22171/29288)
Nem gondoltam hogy valaha le fogom ezt írni, de az új Timike katasztrofális, még a réginél is borzalmasabb pedig az is elviselhetetlen volt, de semmit nem javult a szereplõcserével, sõt.
A Péter- és Linda-cserékkel se vagyok elégedett, de utóbbinak még adok egy esélyt, de Péter már nem hiszem, hogy ennél jobb lesz valaha, sajnos rém ellenszenves lett, de a szereplõk maguktól szálltak ki, nem lehetett mit tenni. András kiírása szerintem is nagy melléfogás volt. Ha kiírják vagy lecserélik az egyetlen szereplõt, akit valamennyire még bírok (Hannát), abbahagyom én is a sorozat nézését.
sztimierd 2013 jan. 12. - 12:50:26
(22170/29288)
Szerintem Juli nem az igazságot fogja bevallani a rendõröknek (azt hogy megcsalta Andrást), hanem valami mást talál ki helyette.. ebben teljesen biztos vagyok...azt sem értem hogy Hannának most minek kellett elmondania a Balázsnak a Julis dolgot?!?
A Nóra féle szülõktõl is ki tudok akadni, de Timike se semmi...
Amugy ez már tényleg kezd gázos lenni... már vagy 2 hete komolyan nem történik semmi, csak Andrist gyászolják... van egy olyan érzésem, hogy én is 1-2 honapig hanyagolni fogom a bk-t... és nem lesz az elsõ ilyen periodus.. :D
2/10
nikato 2013 jan. 12. - 12:20:09 2/10
(22169/29288)
:DDD Nagy igazság amiket leírtál! Igazad van! (Zárójelben megjegyzem, hogy az Gyerekrablás a Palánk utcában, de nem is ez a lényeg :D)