10/10
Záporeső9 júl. 18. 15:48:00 10/10
(162/282)
A tápszerügy engem is zavart. Úgy tűnik a rendezők elfelejtik mi volt az előző részben. Mirka talán nem esik már vissza.
7/10
napraforgó júl. 17. 05:40:52 7/10
(161/282)
Mielőtt Ingrid elindult Ivánnal a borkóstolóra, Slávóra bízta a babát. Slávó megkérdezte, mit adjon neki, ha megéhezik. Mire Ingrid: anyatejet, van két palackkal a hűtőben.
Ezek után mit látunk? Slávó tápszert adagol egy üvegbe és buzgón rázogatja. Miért, ha van anyatej? De mindegy is, mert addigra Adamkó elaludt Igor mellkasán.

A főorvosnő kicsit sem burkoltan nyomul Martinra és mivel a férfi "nem vette a lapot", juszt is kitette Terezkát a kórházból.
Ennek a viszonynak nem lesz jó vége, már látom előre, hogy Martinnak mennie kell a kórházból, ha nem hajlandó megdugni a nőt.

Remélem, hogy Mirka nem esik vissza, hogy csak a fiúról mondták, hogy bedrogozva és részegen találták meg.
Mirkáról látszott, hogy elfelejtette a telefonját magával vinni, talán a pénztárcáját is, így majd megint stoppolni kényszerül. Az meg rizikós, nem mindenki veszi fel "ingyen".
10/10
Záporeső9 júl. 16. 19:15:08 10/10 Előzmény napraforgó
(160/282)
Megint közös nevezőn vagyunk. Pontosan így gondolom én is. Remélem Mirka nem esik vissza! Az új főorvos asszony elcsábító hadművelete következik, ha jól sejtem.
7/10
napraforgó júl. 16. 13:18:30 7/10
(159/282)
Ingrid azt mondta, hogy az a megtámadott patikus idős, 70 körüli férfi volt. És mi van, ha az a fickó is ott volt, aki Mirkát Zsarolja? Talán ő is azt a patikát nézte ki magának. És kihasználta Mirka akcióját éd ő lopott kábítószert.??? Mert honnan is tud Mirka előéletéről?
Erikácska júl. 16. 12:43:17
(158/282)
Nem lehet hogy Brano az a gyógyszerész akit Mirka leütött annak idején? És majd ha emlékszik mindenre, ez derül ki?
7/10
napraforgó júl. 16. 08:24:08 7/10
(157/282)
Különösnek találom, hogy Nina, mint borász nem ismeri fel a Merlot bort. Mint ahogy az is fura volt, hogy korábban nem ismerte fel a botritiszt, az aszusodást előidéző nemes penészt.
Talán más szakmát kellene választania.
7/10
napraforgó júl. 16. 08:24:07 7/10
(156/282)
Különösnek találom, hogy Nina, mint borász nem ismeri fel a Merlot bort. Mint ahogy az is fura volt, hogy korábban nem ismerte fel a botritiszt, az aszusodást előidéző nemes penészt.
Talán más szakmát kellene választania.
7/10
napraforgó júl. 16. 04:41:54 7/10 Előzmény KisPanda44
(155/282)
Fura kérdés, az igaz, de nem tartozik rá. Szerintem a gyógyszerész srác csak kicsit félénk és volt egy rossz tapasztalata a múltban. Pl. találkozott egy Karin szerű pénzéhes, becsvágyó nővel, aki csúnyán átverte. Ez óvatosságra intette a nőkkel szemben.

Ezt a kérdést amúgy Mirkának is fel lehetne tenni. Mert ő is a szülei halála után a nővérére maradt, aki nem tudott megfelelően foglalkozni egy kamaszlánnyal. A lány drogozni kezdett és az élete rossz irányba fordult. Azt tudjuk, hogy sok mindent eladott otthonról, majd lopni kezdett. Arról nem tudunk, hogy árulta volna magát, de a bizonytalansága arra mutat, hogy azt még talán nem. Ezért olyan bizonytalan a gyógyszerész sráccal.
KisPanda44 júl. 15. 22:21:03 Előzmény napraforgó
(154/282)
Még régebben láttam a reklámban hogy Martin és a gyógyszerész beszélgetések, és Martin megkérdezi a srácot hogy szűz-e még! Szerintem ez egyáltalán nem rá tartozik, és csak így feltenni egy ilyen kérdést... nem tudom egyáltalán a srác mit válaszolt erre?
7/10
napraforgó júl. 12. 06:47:23 7/10
(153/282)
Ez a Karin mindig talpára esik, mint a macska. Most Baxa mellett látjuk, nyilván az ő szeretője.
Kíváncsi vagyok, hogy Baxa belement-e André ajánlatába. Ha igen, nem értem, hogy hagyhatják figyelmen kívül a tulajdonostárs elővételi jogát????
7/10
napraforgó júl. 11. 20:27:58 7/10
(152/282)
Persze, nézd csak vissza azt a részt., ha annyira izgat. Bár nincs sok jelentősége, hisz a szappanoperákban mindig történnek csodák. Aki az egyik nap haldoklik, az pár nap múlva egészségesen távozik. Más a kómából felébredve pattan ki az ágyból és folytatja az életét.
10/10
Záporeső9 júl. 11. 20:06:47 10/10 Előzmény napraforgó
(151/282)
Meg kell keresnem azt a részt. Lehet, hogy nem láttam azt a részt végig, de az is lehet, hogy tévedek! /// Nem bánnám, ha Baxa valamiért mégis meggondolná magát, és nem szeretne Andréval üzletet kötni. Utálatos egy ember. Igazad van, Dorotka elsieti ezt a baba dolgot.
7/10
napraforgó júl. 11. 06:09:45 7/10 Előzmény napraforgó
(150/282)
Nem igazán értem André viselkedését. Hisz, ha el akarja adni a részét, akkor a tulajdonostársnak, vagyis Ivánnak elővásárlási joga van.

Dorotkának nem szabadna mániákusan és Igor akarata ellenére teherbe esnie. Hagyni kéne Igornak kis időt, hogy megbarátkozzon a gondolattal. Egy évet igazán hagyhatna neki, aztán már ő is könnyebben hajlana a babaprojektre.
7/10
napraforgó júl. 10. 20:39:58 7/10
(149/282)
Peter, martin és Viera is felajánlja a segítségét Ivánnak, de a hülye húzódozik, mert szeretne tovább szenvedni André mellett. még jó, hogy a végén csak elfogadta a segítséget. De hiába, mert az a piszok André nyilván már megegyezett Baxával és eladja neki a részét.
7/10
napraforgó júl. 10. 19:13:50 7/10 Előzmény Záporeső9
(148/282)
Én erre a "már késő"-re nem emlékszem, de arra igen, hogy az orvos azt mondta, hogy Dorotka vércsoportja nem egyezik meg Baxáéval. Vagyis ezért nem lehet donor.
10/10
Záporeső9 júl. 10. 18:17:15 10/10
(147/282)
Közben rájöttem a tévedésemre. A "már késő" - mondta az orvos Dorotkának. Én meg úgy értelmeztem, hogy már nem lehet a műtétet elvégezni, mert annyira a végét járja Baxa. Pedig azt jelentette, hogy Dorotka későn érkezett. Valaki már adott vesét. Nagy sokára esett le nekem. Na jó, ráfogom a melegre :)
7/10
napraforgó júl. 10. 11:51:29 7/10
(146/282)
Szerintem kábítószert rejtett el a magazinban és arra számít, hogy Mirka elcsábul.
Én is úgy gondolom, hogy Szlávó túl sokat legyeskedik Ingrid és a baba körül. Amúgy hozzá jobban is illenének.
10/10
Záporeső9 júl. 10. 11:19:06 10/10
(145/282)
Nem bánnám, ha eltűnne már André a sorozatból. Nagyon irritáló. Van egy olyan érzésem, hogy Iván nem törődik annyit a kicsivel és a feleséggel sem, mint amennyit kellene. A végén még újra összejön Ingriddel a fia, aki viszont sokat van a babával és az asszonykával is. Időnként Violka is " fura". Kíváncsi vagyok, kiderül -e honnan van Baxa veséje. Miért nem Dorotkáét kapta? Az a fiú is gonosznak tűnik, aki a rehabilitációs intézetben van. Vajon mi lehet abban a magazinban, amit Mirkára erőszakolt?
10/10
Záporeső9 júl. 05. 20:03:44 10/10 Előzmény napraforgó
(144/282)
Tudom, hogy az apjánál van Kofi, de akkor is! Ha valakit annyira szeretünk, beszélünk vele telefonon, cseten, vagy néha utalhatna rá a film, hogy a kapcsolatuk nem szakadt meg. Eva nekem s hiányzik. Azt sem értem, miért van tőle ennyi sok ideig távol a férje. Persze, az anyja miatt is , de ott van a kicsi gyereke... azért mellette lenne a helye.
7/10
napraforgó júl. 05. 17:26:59 7/10 Előzmény Záporeső9
(143/282)
Kofiért eljött az apja és elvitte. De az engem is zavar, hogy az Anicás szálat nem zárták le. Miért nem kapott Martin hírt a felesége haláláról? Akkor nyugodtan tervezhetne Ninával. Nina miért nem adta már be a válókeresetet????
Eva is cefetül eltünt. Gyanítom, hogy a színésznő a valóságban is szült és ezért tünt el Morvaországban.
Jó lenne ha Tótrhról is hallanánk valamit, pl. hogy hány évre ítélték. Robóról már hallottunk, ő nemsoká szabadul. A tevőleges megbánásért alig kapott börtönbüntetést.