kevinspéci 2007 jún. 24. - 18:29:23
(16/56)
Amatõr lányok jelentkezését várom a 3. rész forgatásához, mely Dr. Csö/cs/i címmel fog a boltok polcaira kerülni.

A történet szerint Elle végre fölfedezi régóta szunnyadó szapphói hajlamát, s rögvest az élet e dzsungelének sûrûjébe veti magát. Számos szabály át/há/gása ill. jó pár akadály elhárulta után végül megtalálja a boldogságot Pandora és Chloé karjaiban.

Forgatás kezdete: munkaszerzõdés aláírása és fogmosás után rögtön

Helye: siófoki szabadstrand

UI.:
Jó megjelenés, exhibicionista hajlam NEM elõny, hanem ELVÁRÁS!

üdvözlettel: KOVI :))))))))))))
annita 2007 jún. 24. - 14:10:54
(15/56)
Én abszolút elvagyok a Doktor Szöszi 1-el, a kettõt még nem láttam, majd ma nézem meg, de sztem az elsõ rész az igazi (minden film esetében), általában az sikerül jobban... Hát majd meglátjuk :) Amúgy ez tényleg a könnyû, kikapcsolódós filmek közé tartozik.
kevinspéci 2007 jún. 24. - 11:56:16 Előzmény Vikke
(14/56)
Már az elsõ rész se ért semmit. Vajh' ki igényelte a folytatást? Mi ketten biztos nem.
Noémi6600 2007 jún. 17. - 19:39:22
(13/56)
Akár ki akármit is mond szerintem NAGYON JÓ ez a film:D!!!!!!!
Vikke 2007 ápr. 23. - 20:05:24
(12/56)
Semmitérõ..
Annonymus 2006 júl. 04. - 18:52:10
(11/56)
Igazad van,nincs értele vitázni! Más a véleményünk ez tény,ami nem baj egyáltalán. Nekem talán azért jeéent ilyen sokat ez a film,mert régebben nem mertem eléggé hinni önmagamban,mert mi tagadás,elég különc vagyok és ez a film segített mindenben és nem tartanék ma itt. De mindegy.
A két kategória közül,amit felsoroltál sztem a Doktor Szöszi számomra mindkettõbe sorolható. Maga a film tényleg zizis kissé,engem inkább a mondanivalója érdekel. Abban igazad van,hogy gagyi és rózsaszín.
poharne 2006 júl. 04. - 12:22:25
(10/56)
Jaj. Nagy a baj.
Az mind szép és jó, amit leírsz mind2 hozzászólásodban. Tényleg. Csak a filmet tévesztetted el.
Tudod, ez az én mondásom is. :) nemcsak nézni is kell, hanem látni is a filmet. Nemcsak azzal foglalkozni, ami a vásznon / tvképernyõn / monitoron elõtted van.
De könyörgöm, ennél a filmnél ezt mondani!...
Nézd, én leírtam az elõzõ hozzászólásomban, hogy mirõl szól szerintem a film. És azt sem vitatom, a csaj kitartó (írígyésre méltó tulajdonság) és hisz önmagában (haha, de csak többnyire). OK. De csupán eköré csinálni egy rózsaszín, gagyi filmet...
Na mindegy. Nem ér annyit, hogy itt vitázzunk rajta.

De még egy gondolat.
2 okból nézek filmeket, vagyis inkább úgy fogalmaznék, a filmeknek, amiket nézek, 2 kategóriája van nálam.
Az egyik, ami tartalmas, mondanivalója van; évek múltán is emlékszel rá. (Ide tartoznak a kedvenc filmjeim.)
A másik, ami egy hosszú, fárasztó nap után kikapcsol, pihentet, habkönnyû, kedves, vidám, szórakoztat. Persze szól is valamirõl. És nem idegesítõen gagyi.
Na, szerintem Te az elsõbe sorolod a Doktor Szöszit. Én alapból a másodikba. De a célra, amire szerintem(!) kéne, nem felel meg, mert helyenként fáj, helyenként idegesít.
Hm... persze ez csak az én véleményem.
Annonymus 2006 jún. 30. - 16:22:39
(9/56)
Hát épp ez a baj,hogy a filmet nem csak nézni kéne,hanem LÁTNI is! Bele kell élned magad és talán megértenéd a mondanivalóját.Nem véletlenül egy olyan ember a fõszereplõje,aki más mint a többi. Épp azt akarja mondani,hogy attól,hogy nem vagy tucat és nem olyan vagy,mint a többi még nem kell megváltoznod,hû kell lenni önmagadhoz. Ez volt a lényege,sajnálom,hogy egyes emberek nem jöttek rá.
Newcastle United 2006 jún. 30. - 11:37:28 Előzmény Annonymus
(8/56)
Ennek a filmnek semmi mondanivalója, ez egy kommersz szemét, amivel a fiatalok fejét tömik, hogy még hülyébbek legyenek.
Annonymus 2006 jún. 29. - 17:39:56 Előzmény poharne
(7/56)
Figyi,ha van film,ami sok mondani valót tartalmaz,akkor az a Doktor Szöszi! Nekkem AZONNAL leesett a mondanivalója! Teljesen nyilvánvaló! Nem csak azt kell meglátni ebben a filmben,hogy "szõke,buta,rózsaszín" hanem a LÉNYEGÉT is!
A lényeg márpedig az volt,hogy Hinnünk kell önmagunkban!
Itt rég nem a szöszikrõl volt szó! Hanem arról,hogy Doktor Szöszi egy teljesen más személyiség mint az emberek többsége! Más,és ezen felül MINDENKI lenézi és szánalmasnak találja...és Dkotos Szöszi MÉGSEM adta fel és nem édekelte,hogy mennyire találják nevetségesnek,de HITT ÖNMAGÁBAN. És nem volt hajlandó megváltozni azok után sem,hogy mindenki kiutálta! Ez volt a lényege. Az más kérdés,hogy maga Doktor Szöszit te milyennek látod,téged idegesíhet,mert az egy dolog,hogy más a véleményünk. De hogy ennek a filmnek volt mondanivalója az biztos! Csak jobban oda kell figyelni!
U.I.: Ezt ne vedd lécci sértésnek,csak elmondtam a véleményemet,tényleg nem bántásnak szántam! ;)
NYuszika007 2006 ápr. 18. - 20:04:53
(6/56)
nekem is nagyon tetszett mind a két része. bírom Reese-t, sztem aranyos nõ. és a film is jó volt.
poharne 2006 ápr. 17. - 15:17:24
(5/56)
Nem tudom, nekem elég nagy csalódás volt ez a film... bár, így utólag nem is értem, mire számítottam. Az az igazság, hogy már nagyon vágytam egy olyan filmre, ami vidáman és valahogy így ér véget: boldogan életek, míg meg nem haltak. Mostanában csak elgondolkoztató és az ember szemébe sok könnyet csaló filmeket láttam... Most úgyis kicsit elegem van mindenbõl, kellett már valami kis habkönnyû kikapcsolódás.
Na, hát ezt megkaptam: semmi mély mondanivalót nem hordozott a film. DE kikapcsolódásnak sem volt túl jó: nekem túl RÓZSASZÍN, túl BUTA és helyenként már FÁJT.
Kérdezte valaki, hogy pontosan mirõl szólt ez a film? Hát arról, hogy bár a fõszereplõ szõke, rózsaszínben jár és mindenki alapból hülyének nézi (amin valjuk be, meg sem lepõdünk néhány "cukiság" után), õ mégis kedves ("Grace mindig kimondja, amit gondol és jól áll neki a grafitszürke") és véghezviszi, amit kigondol.
Szóval: hagyjuk a francba az elõítéleteinket.
De nem csak a "szõkenõkre"vonatkozik ez, hanem a meleg kutyák is kapnak némi vigaszt.
Bizonyám! csak úgy cikáznak itt a mélyen szántó gondolatok! ;)
Newcastle United 2006 ápr. 17. - 12:15:16
(4/56)
Akkor pontosan mirõl szól ez a film?
Zsófijja 2006 ápr. 16. - 18:34:42
(3/56)
sokak szerint ez a film primitív és buta plázacicákról szól.Pedig pont hogy az ellenkezõjét próbálja elhitetni velünk.Nagyon mókás mind2 rész;)
Norcs 2006 ápr. 16. - 17:03:02
(2/56)
Én nagyon szeretem mind a két Dr. Szöszi-t.
Az elsõben szebb és jobban mozog (szerintem). A másodikban szõkébb mind az elsõben de azért imádom.
Baenre 2006 ápr. 16. - 16:40:05
(1/56)
Nekem csak azért nem tetszik a Szöszi 2,mert állandóan mosolyognak benne.Valahogy nem szeretem az ilyen filmeket.De még mindig jobb,mint ami a konkurens csatornán megy:)
Szerintem inkább Enterprise,vagy Voyager nézés lesz a gépemen:)