amira_daa 2019 márc. 14. - 08:35:58 Előzmény napraforgó
(1010/18030)
ez a 100 millió forint jelenleg egy mézesmadzag, nem tudjuk, hogy van-e, ha tényeg lenne és elém tennék és beszéltem két ügyvéddel lehet hogy én sem orvoskodnék egy évig. vagy letéritene, de a kérdés, le kell e az orvoslásrol tériteni Katát?
amira_daa 2019 márc. 14. - 08:34:10 Előzmény napraforgó
(1009/18030)
1, közös kép: igen logikai bukfencet észrevettük jár a D.Ö. kabát nekünk de ugy érzem csoportosan fogok igényelni kéne mérettáblázat. plusz részesedés, :D

2. Kata nem vállal felelősséget, azt várja szerintem hogy mindkét pasi meglegyen és vele legen az hogy ez pl Daninak szarul esik észre sem veszi. Elvárná hogy huzzon haza csettintésre.
Robi nem barom, hanem egy töketlen, én ahogy a MZ játsza el tudom képzelni, hogy végül még nemcsak csajozni fog hanem pasizni is. Az legalább jobban fájna Katának akkor talán le is mondana róla.
Robi nem fog megváltozni, főleg hogy most ahogy dolgok állnak Zalán jól hozta Robi karakterében azt, hogy üresen elmondta neki hogy mennyire szereti. annyira jol játszotta hogy mekkora vakitás és duma csak hogy "Kata az óriási szerelem"
Pollinál meg mi ez az őszinteségi roham? Rámásztál a Kati hapsijára, ja 10-szer kellett körbetáncolni hogy megkapd, de megkaptad, örülj a trofeának és éld az életed Polli. Néha ugy érzem hogy Katát mindenki érzelmi szemetesládának használja ezért ilyenő az egyetlen normális emberrel az életében aki szeretné a Danival.

Amugy összeségében egyszer irtam már hogy a nagypapi végrendelete azért ugye egy két kapcsolatot szét fog zilálni pl ugye a Katáét is mert nem elég erős hogy kitartsanak egymás mellett, de szakitani sem képesek. Sajnos.

Tibi meg leszarja az igényeket, mindegy ki mit akar le akarja nyomni a torkán ami az ő igazsága. , mindegy hogy a rendőr megbüntetei és előzetesbe kerül az ő rafkos dumája miatt került ki stb.

Robi amugy lehetne pár Katának, (mert ebben az RTL sajnos jártas hiszen sok újságirojuk meghalt tehát ilyen sztorit sokat láttak. fiatalalon ) vannak párok, ahol a másik bevállalja hogy beteg akit szeret de vele marad és nemcsak sajnálatbol hanem hüségből szeretetből. Mert ők egy PÁR. EGYÜTT. azért, ha ez nem megy akkor nem kell erőltetni.

itt van Tibi felelőssége hogy ezt neki mint apának látnia kéne, és nem csinál semmit csak kavar.
(Sok ilyen eset volt a környezetemben kevés maradt együtt, viszont a fájdalmas szakitás után a beteg fél mindig talált valakit akivel tovább haladt az uton, és jobban járt. Mint a hazugságok megcsalásokban. )

Itt morálisan Katának nem kéne néznie hogy beteg-e Robi ha szereti, elfogadhatná az időt amit kapnak és boldogan tölthetik, tölthetnék, vagy szakitanának. Akkor Robi kapna egy esélyt hogy kiélje magát vagy találjon valakit aki mellette lehet, és lehet hogy igy is kell neki. De ez amit most csinálnak a legrosszabb. Mert ha végül nem lenne igazunk/igazam és Robit tényleg kiirják a soriban ( azaz a karaktere meghal ) akkor Kata meg azért zuhanna össze hogy itt elcseszett egy csomo időt.



Ez a felelősség, hogy kapott a nyakába egy élethelyzetet, amivel kéne valamit csinálnia. FElnőni ehhez.
LEgfőképp döntenie maga és a Robi és a családja miatt, felelőssgen, ezt közölni az apjával és nem ovodás modjára elzavarni Robit, ha lemegy. Amugy nem vagyok nagy Robi fan ezt tudjátok, de elég undoritoan viselkedik Kata vele. Semmit nem látok az intelligens Katábol. Meg kéne mondani Robinak hogy vele egyeztesssen ha le akar menni. Robi meg lehetne nem töketlen hogy minden hivo szora ugrik.
Ahogy irtam Kata a nagy vesztese a szitunak, örökségnek most ( még egy éven belül) mert abszolut ki van szolgáltatva a szüleinek. nem tud lépni, csak toporog, és ez meglátásom szerint igy is marad, hacsak a pszichologus le nem üvölti a fejét


4/10
napraforgó 2019 márc. 14. - 08:25:38 4/10 Előzmény amira_daa
(1008/18030)
Vali megszokhatta volna már eddigre, hogy a lánya nem eszik reggelire csak egy yoghurtot. Minek nyaggatja, hogy egyen kenyeret is.

Tibinek van valami titkos megállapodása Róberttel, amit nem tudok kitalálni, mi lehet az. Mert az, hogy a lánya doktorNÉ legyen, nekem nem indok, hisz maga a lánya is doktornő. A frigyből meg amúgy is csak Robinak lenne előnye a Kata reménybeli örökségével.

És Kata, aki 4 évig gyakorlatilag együttélt Robival ezalatt az idő alatt képtelen volt kiismerni a pasast?
Sehogy sem értem.

És igen, Katica kinőhetne már abból, hogy a szülei mondják meg, mit csináljon.
Amúgy Dani nemcsak lovászfiú, ő a lovarda tulajdonosa és mellesleg erdőmérnők. Vagyis diplomás fiatalember. Tibinek milyen diplomája van? Rafkós taxis diploma, aha.

100 millió forint egyébként engem is le tudna téríteni a gyógyítás útjáról, vagy akármilyen csodás foglalkozást félre tudnék tenni érte egy évre. Vagy akár többre is, emiatt én nem ítélem el Katát. Csak valami értelmes elfoglaltságot kereshetne magának addig is. Mert ez a parttalan nyűglődés már unalmas.
amira_daa 2019 márc. 14. - 08:05:01 Előzmény napraforgó
(1007/18030)
miért a Vali által diktált "egyél már mert muszály jobb? "

Misi ja zugevő, kiváncsi leszek ebből a feljelentéses dologbol mi lesz bár elég hamar tullett Zsoka is azon, hogy nem lett polgi meg Tibi is elég hamar tullett rajta.

Tibit nem érdekli hogy kinek vannek érzelmei vagy igényei, teljesen mindegy. Az legyen amit ő akar. Ha ő Robit akarja akkor Robi legyen ott pont. Robi is olyan ugráltatható. AMugy az egészcsalád ilyen. Vali is tukmálja a kaját ha akarják ha nem. Katánál is ez van a szülők mondják meg hogy mit csináljon egyen legyen az igénye ( ne Dani a lovász fiu hanem DR Robi) és Kata szeirntem mivel ugy érzi a saját életét nem tudja rendbe szedni ezért probál embereket megmenteni. pl Robit. De mint ahogy a szülei is pusztán segitségből csak rosszat csinálnak, ugyanugy Kata is csak azt tudja csinálni.

amira_daa 2019 márc. 14. - 07:54:59 Előzmény janderka
(1006/18030)
én is bizom benne, hogy nem másik FAzekast hoznak be hanem a pesti doktor bácsit
4/10
napraforgó 2019 márc. 14. - 07:16:11 4/10
(1005/18030)
Annyira csodálkozom, Mihályon, mert most pl. tudott kemény lenni Zsókával. A telefonban sem volt túl udvarias, aztán meg milyen erélyesen küldte ki a szobából. És amikor a két fickó távozott, akkor is elég erélyesen szólt az asszonynak, hogy majd becsukja az ajtót, ha kimegy.
El nem tudom képzelni, hogy miért nem tud ennyire erélyes lenni, amikor a polgármesterségről van szó, vagy akár, amikor a kajájáról.
Gondolom, hogy Mihálynak pont azért magas a koleszterin szintje, mert kénytelen titokban zabálni, és jószerivel csak kolbást és egyéb zsíros dolgokat eszik. Szerintem ezekből is szabadna, pár kolbászkarika, két szem töpörtyű nagy néha, de Zsóka gyakorlatilag éhezteti, csak retek, meg tofu...
4/10
napraforgó 2019 márc. 14. - 07:06:13 4/10 Előzmény Rojita
(1004/18030)
Szlávennek Szvetláv a rendes neve, néha így szólították (pl. Tamás, amikor együtt laktak).
4/10
napraforgó 2019 márc. 14. - 04:49:12 4/10
(1003/18030)
1.) Joli néni azután hozta ki Tamarát az árvaházból, hogy Tomit elvitte az anyja. Tamás azóta sem volt Ökörapátiban.
Következésképp a két gyerek soha nem játszhatott együtt és közös fénykép sem készülhetett róluk.
A medálban pedig - sajnos -nem két külön fénykép van, hanem egy közös kép két kisgyerekről.
2.) Kata mi a bánatnak háborodik fel Robi és Polli viszonyán, amikor ő jóval korábban kidobta Robit. Sőt, ő maga is új viszonyt kezdett Danival.
Amúgy meg pontosan tudta, hogy Robi nem a hűség mintaképe, lásd a főorvosnővel folytatott viszonyát.
3.) Tibi egy oltári nagy barom. Már a múltkor világossá tette a lánya, hogy végérvényesen szakított Robival, a házassági ajánlatát is elutasította, sőt, már ő is másba szerelmes, ennek ellenére Tibi már nem először hívja meg Robit azzal a céllal, hogy kibékítse a "szerelmeseket".
Robi hűtlen, hazug, ráadásul halálos beteg. Mi a fenének akar egy ilyen embert mindenáron a lányára tukmálni? Inkább örülne, hogy megszabadult tőle. Ha mégis kibékülnének, mi várna a lányára? Robi állandóan megcsalná Katát - már csak azért is, mert neki már úgysincs sok hátra, hát ki kell élveznie az életet. Aztán Kata ápolhatná, amikor már nem is tud magáról, rámennének a legszebb, párválasztós évei. Vagy nem vállalhatna gyereket, vagy ha mégis, akkor a gyerekkel maradna egyedül pár év múlva, amikor Robi meghal.
Komolyan nem értem Tibi indítékait. Méghogy jót akar a lányának... A lehető legrosszabbat akarja neki.
4/10
napraforgó 2019 márc. 14. - 04:34:41 4/10
(1002/18030)
52. rész
Tami indul, Joli néni rátukmál 3 ü. lekvárt. Tamás kiséri ki a buszmegállóba, viszi a bőröndjét, meg a lekvárokat. Tamás le van törve, mit a bili füle, megtudja, hogy Tamara 10 hónapig lesz távol. Közli, hogy beleszeretett a lányba. Tami fölszáll a buszra, Tomi meg a földre ejti a lekvárokat. Joli néni egy medállal vígasztalja meg, amiben Tomi és Tami gyerekkori képe van.
Mihály a magaslesen épp vadászna, amikor Zsóka rátelefonál, 2 ember várja őt az erdészettől. Misi hazaér, kizavarja Zsókát a szobából. A két erdész kolléga a falopás miatt keresi. Javaslatot tesznek rá, hogy esetleg el lehet sikálni a feljelentést. Misi tagadja, hogy köze lenne a falopáshoz, de azért kiderül, hogy mégis... mert baltával vette körül 5 ember, ezért kénytelen volt félrenézni. Zsóka füle az ajtón, hallgatózik. Mihály távozik a két kollégájával.
Mónika megint ágyban van Józsival, közben dúl-fúl, mert nem őt választották meg pm.-nek. Kovácsné megint rájuk kopog, kétségbeesetten közli, hogy eltűnt a férje! A nő arra kéri, hogy segítsen megkeresni. Mónika fölöltözik és reggelizni hívja Kovácsnét. Mónika, miután beszélgetés közben megtudja, hogy Kovácsnak a kártya a szenvedélye, már tudja, hol keressék az eltűnt férjet... A kocsmához vezeti az asszonyt, aki szerint az ő ura be nem teszi a lábát ilyen helyre. Ehhez képest Kovács benn üldögél és Kristóffal kártyázik. Az asszony ráparancsol a férjére, azonnal menjen vele. A recepción veszekednek, Mónika meghallja, hogy az unokájuk miatt jöttek ide (nem mintha nem tudta volna eddig is Nánditól...).
Reggel Kata közli az anyjával, hogy Polli lejön hozzá ma. Erre Vali is elárulja, hogy az apja meg lehívta Robit. Kata dühös lesz, az apja már megint a háta mögött kavar! Dühösen keresi meg az apját, ne hívjon ide senkit a háta mögött. Vali csitítja Katát, az apja jót akar neki. Megérkezik Polli, nem érti a feszült légkört. Elmennek sétálni, eközben Polli elárulja, hogy összejött Robival. Kata megdöbben és fölháborodik (amit nem értek, hisz ő már korábban szakított Robival, meg párszor ő is összefeküdt Danival) Rögtön szakít is a barátnőjével és elküldi, felejtse őt el.
Eközben megérkezik Robi, bemegy a Szappanos házba, ahol Tibi épp Valit korholja, miért szólt Katának Robiról? Robi lesápad, amikor megtudja, hogy Polli is itt van. Polli távozása után Robi beszélni akar Katával, esküdözik, hogy nem volt köztük semmi Pollival.
Kata utálja, hogy mindig hazudik neki. Elrohan, nem akar Robival beszélgetni.
Mónika kimegy a lovardához és megmondja Józsinak, hogy Kovácsék a nagyszülei.
Anikó és Stefi a neten rendelt vackokat csomagolják ki (hamutálakat, amikor a kocsmában tilos a dohányzás!), amikor Lali jön a pletykával, Józsi anyai nagyszülei a panzió két vendége.
Kata a kisboltba megy, cigit szeretne, de az itt nincs. Erre Kristófnak panaszkodik, aki a csodapszichiátert ajánlgatja neki.
Kovácsék elhatározzák, hogy elmondják Józsinak, ők a nagyszülei. A beszélgetésükből kiderül, hogy ő tudják, hogy a lányuk hol van, mit csinál. (elmeháborodott álmodozónak nevezik, aki maga sem tudja, mi a jó neki).
Teázni hívják Józsit, hülyeségekről kérdezgetik, de Józsi rájuk pirít, tudja, hogy ők a nagyszülei. Józsi rögtön az anyja után érdeklődik. Kovács rögtön véget vet a beszélgetésnek, megmondtam, rossz ötlet volt idejönni, felkiáltással.
A 3 erdész a magaslesen folytatja a beszélgetést, a két pofa le akarja buktatni Subiczot, és ha Mihály segít, nem lesz falopási ügy.
Robi megtudja Tibitől, hogy nemcsak ő csalta meg Katát, hanem Kata is őt. A távozó Robi összeütközik Katával, újra szerelmet vall neki, hiányzik neki, meg a remény tartja életben, stb., de Kata elhajtja, meg sem hallgatja.
1/10
janderka 2019 márc. 14. - 01:38:44 1/10
(1001/18030)
Kristóf ugyanazt a pszihiáter dokit ajánlgatja Katának, akinél az már volt, csak még nem derült ki számára?
amira_daa 2019 márc. 13. - 23:09:58 Előzmény Rojita
(1000/18030)
köszi közben megnéztem a részt. Mit irjak.
Fazekas doktort a családnak mindenkire ráfér plusz Zsóka Miska párosra is. :D

TEhát kedves RTL én FAzekas doktort szeretnék, Rojita pedig Szlávent ( aki extra cuki volt a multkori részben)

Amugy elég érdekes volt a rész két bucsuzkodás fogta körbe a Tami-boszorkány-Tomi és a Kati-"nem csaltam meg Katát" Robi , ez jelent valamit igy az 52. résnél? és

egyik általam felvetett kérdésre választ kaptunk. Tami és Tomi együtt játszottak gyerekként tehát egyidősek. vagy hasonló koruak. Tehát Tomi nem idősebb 4 vagy 8 évvel hanem hasonkorúak.
amira_daa 2019 márc. 13. - 22:49:02
(999/18030)
Robi NEM csalta meg Katát. Kiváncsi lennék mi nála a megcsalás? Házasság tiz gyerek? ahhh
Kata tényleg foglalkozhatna már a dolgával. Remélem hogy a szuper orvos akiről szo volt a Fazekas Dr mert én visszavárom.
7/10
Rojita 2019 márc. 13. - 22:10:27 7/10 Előzmény amira_daa
(998/18030)
Az első teázást nem láttuk, csak hallottuk , h tegnap volt.

Igen, Szlávent kérem többször!
amira_daa 2019 márc. 13. - 21:57:01 Előzmény Atar
(997/18030)
igy van, én is várom már hogy mikor találnak kiskaput, nem segitek az RTL-nek nekem van három megszegési tippem is. :D
amira_daa 2019 márc. 13. - 21:55:37 Előzmény Rojita
(996/18030)
amugy mikor volt az első teázás Kovácsék és Józsi között?

Szláven nem Szlávik :D szerintem :D
Atar 2019 márc. 13. - 21:48:47
(995/18030)
Mónikának itt lett volna a remek lehetőség, hogy az összes többi örököst kiejtse, amikorhogy azok a gyászmisére átmentek a másik faluba. Őt nem hívták, hanem csak egy "fülest" kapott Tomitól, és a rafkós karakteréhez az illett volna, hogy hagyja őket elmenni, hogy így megszegjék az új szabályt.
7/10
Rojita 2019 márc. 13. - 21:42:18 7/10
(994/18030)
Hol van Szlávik? Majd Ő rendet tesz.
7/10
Rojita 2019 márc. 13. - 21:41:17 7/10
(993/18030)
Az szép elképzelés, h a bűnözői hátterű, rossz arcú Subickot megpróbálnák tőrbe csalni, lebuktatni. Jó lenne. De:
1. Mihály túlságosan gyenge, határozatlan egy vmilyen összehangolt csapda építéséhez,
2. Mint hallottuk, Subicknak magas politikai beosztású pártfogója van. Akkor pedig lebuktathatatlan. Életünk évek óta tele van ilyen hiábavaló próbálkozással.
7/10
Rojita 2019 márc. 13. - 21:28:09 7/10
(992/18030)
Azt viszont megtudtuk, h Mihály nem csak papucsférj (most ugyan éppen lázadozik), de teljesen alkalmatlan az erdészi beosztására. Hiába hangoztatja, h ő nem lop, de nem képes megvédeni a rábízott erdőt. Hiába hangoztatja, h ő nem kap pénzt a félrenézéséért, azért félre néz. Az pedig ugyanúgy bűncselekmény.
7/10
Rojita 2019 márc. 13. - 21:19:41 7/10
(991/18030)
Kata lelkizése túl sok! Rövidebbre lehetett volna zárni körülötte a felhajtást.

Azt sem tartom hihetőnek, h Robi lejött a faluba, amikor Kata már párszor visszautasította. Ráadásul Robi egész jól összejött az új barátnőjével. Miért jött le Kati apjának hívására? Tiszta időhúzás volt a mai epizód.