4/10
napraforgó 2020 szept. 30. - 05:22:12 4/10 Előzmény napraforgó
(14870/18030)
Na itt meg több lett egy 0-val, csak 10 embert akartam irni.
4/10
napraforgó 2020 szept. 30. - 03:48:56 4/10
(14869/18030)
Az tényleg furcsa, hogy mit fog kezdeni Franckarika , meg általa Marosi azzal az infóval, hogy Szappanos mami 20 évvel korábban hol találkozgatott, vagy hová levelezgetett a szerelmével a férje háta mögött.
Mi a fene jelentősége lehet ennek MOST?

Jajj, ha Tomika megkéri Franci kezét, mi lesz a válasz? Franci kiröhögi? Vagy közli vele, hogy ő nem gondolkodik házasságba? Tomika nagyon aranyos, mint egy kölyökkutya, na de nem férjnek, meg apának való. Tompika meg letörik, mint a bili füle.
4/10
napraforgó 2020 szept. 30. - 03:41:43 4/10 Előzmény amira_daaa
(14868/18030)
Akkor jól emlékszem, Dani egy tárgyalás végén csipte el Franciskát, amikor egy tárgyalóból kitódult vagy 100 ember, köztük Franci is, mappával a kezében, ezért nagyon is úgy látszott, hogy ő ott dolgozik. Minimum titkárnőként, aki a jkv-t vezeti, bár ugye ő üzletkötőnek mondta magát.
És nyilván az is, mert különben hogy adhatta volna el Dani faházát az istállóval, lovakkal, mindennel együtt, ha nem ingatlanügynök?????
4/10
napraforgó 2020 szept. 30. - 03:34:38 4/10
(14867/18030)
Én azon lepődtem meg, hogy Dél-Németországba készülnek, és még másnap haza akarnak érni!
Sanyi meg visz 1 almát az útra! Biztos elég lesz, hisz csak ide, a Fekete erdőbe ugranak ki egy percre.
Stefiről tudják, hogy igen nagy valószinűséggel bajban van, a másik két fiúról semmit sem tudnak, mégis úgy mennek, mintha rögvest meg tudnák oldani azt az akármilyen problémát.
4/10
napraforgó 2020 szept. 30. - 03:28:41 4/10
(14866/18030)
Majd valakit betesznek a csomagtartóba.
3/10
Nickname123 2020 szept. 29. - 22:35:44 3/10
(14865/18030)
De Anikoek annyi cuccal mentek, mintha egy hetre mentek volna.
9/10
amira_daaa 2020 szept. 29. - 22:33:54 9/10 Előzmény amira_daaa
(14864/18030)
a sakál rajza :D tetszett Misinek ( elirtam bocs)
9/10
amira_daaa 2020 szept. 29. - 22:10:53 9/10 Előzmény napraforgó
(14863/18030)
Amit én lényegesnek találok :D

1. végre Barbi hallgatott ránk és lett egy másik ügyvéd ( aki remélme hogy bekavar még rendesen mert kettyos de érti a jogot) viszont Renit ezzel kiirni hogy USA-ba küldik elég érdekes helyzetet teremt

2. Nándi milyen nagyon meglepődőtt hogy Jóska eljegyezte Mónyikát :D

3. Kiderült ugye hogy Franckarika elég sok mindenben hazudik, de akkor a kedves és "naiv" Laura miért mesél neki mindenről pl házről nagyirol ( akit senki nem ismer) stb stb. Ezek a Szappanosék főleg a Kristof és a Tomika akkora de akkora buták

Amugy IGEN Danika onnan rángatta ki de hogy mit csinált ott az is jo kérdés.

A Szépitől ugye elindultak Németbe ahelyett hogy szolnának Szlávennek vagy Marosinak vagy bárkinek. Térkép és GPS nélkül, német tudást hagyjuk is. Nem is szoknak rendőrségnek hogy ez mit jelenthet.

Nagyon tetszett Misi Sakál rajta a főbb állat-részekkel együtt. én ma jokat kacagtam a részen mikor reggel néztem :D
9/10
amira_daaa 2020 szept. 29. - 22:03:29 9/10
(14862/18030)
pedig ez jo rész megéri megnézni.
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 21:25:00 4/10
(14861/18030)
Volt pár vicces jelenet, leginkább a polgi, Mónika és Vili beszélgetése a lisztről. Nem merték elmondani, hogy kokain volt a zacskóban, igy lett ko...vásztalan liszt belőle. És a legeleje is vicces volt, TT sportolása - megint csalt a számolással, aztán meg idétlenül, pokrócba burkolózva kergette a szobrász autóját.
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 21:11:15 4/10
(14860/18030)
7. rész
Tibi megint sportol a kertben, amikor meglátja a szobrászt autóval elhaladni a ház előtt. Utánaered, egy pokrócot teritve magára. Találkozik Krisztiánnal, cikizik egymást, majd TT megkérdi, látott-e Krisz egy autót erre menni. A válasz nemleges.
Mónika szidja Subiczot, hogy miért nem szabadult meg a kokaintól? János azt mondja, mindent el fog követni, hogy visszaszerezzék a kokaint. El kéne mondani Vilmosnak, ő ismeri azt a hatóságot, a laboratóriumot, ha valaki, ő az, aki vissza tudná szerezni. Mónika nem dijazza az ötletet. De János behivja Vilit és azt állitják, hogy az ellenőrnő elvitt innen egy fél kiló kovászolatlan lisztet. Azt vissza kell szerezni.
Szappanosék reggeliznek, Tomika ömleng, Franciska az ő élete nője! Aztán kiderül, hogy a faházikónál jártak és Tomika mindent elfecsegett a nőnek Goránról, meg a nagymuttiról. Aztán az is kiderül, hogy Kristóf is dumált Laurának. Vali rosszat sejt, nem kellett volna dumálniuk.
Reni felöltözik rendesen és elmondja az apjának, hogy megy Pestre, keres egy ügyvédet, mert el akar válni. Felmond a lovardában, mert a Tibifőnöktől jobb ajánlatot kapott. Dodi szerint abból még semmi jó nem sült ki, amikor a Tibivel állta össze. Reni azt mondja, kimegy Amerikába, majd keres egy csomó pénzt, úgy jön haza. Dodi okositja, azért az állását ne mondja fel a lovardában, ha nem sikerül a dolog, van hová hazajönni.
Anikó aggódva kérdi Sanyit, mit sikerült kideritenie tegnap? Sanyi szerint ez valami tévedés lehet. Nyugat-Európában minden szállodában van ilyen gomb, amit vész esetén meg kel nyomni és akinek a telefonja meg van adva vész esetén, oda elmegy egy sms. De a nagyokos Sanyi és Anikó megnyugszanak, hát hiszen az ő gyerekeik Dániában vannak, nem Németországban! De Anikó mégis aggódik, mert mi van, ha már eljöttek Dániából.
Tomi a szobájában duzzog, jön Kristóf és azt mondja, nem kéne elmondani mindent Franciskának, ezek olyan titkos családi dolgok. Tomika truccol, ő fölmegy Pestre! De nem árulja el, hová és minek.
Kristóf megosztja kétségeit Valival, szerinte fura az a nő, mármint Franciska, Laurától tudja, hogy a múltkor felkereste Marosit és neki úgy tűnt, hogy ismerik egymást, de megjátszották, hogy nem. Vali azt javasolja, hogy nézzen utána a nőnek, először a munkahelyén. Pl. mondja azt, hogy eladó házat keres, sok szépet hallott Franciskáról és a kolléganői meg majd mindent kifecsegnek róla.
Tibi nagy idétlenül, a pokrócba csavarva lesekszik Jolika ablakánál, amikor Szláven ráköszön és megijeszti. Miért nem az ajtón át jössz, kérdi Szláven, mire TT elmegy az ablaktól.
Mónika és Subicz próbálják meggyőzni Vilit, hogy ez a liszt nagyon fontos, ebből sütik a kenyeret a Feltámadás után. Mivel Vilinek van bejárása a laborba, ki kell cserélnie azt a lisztet egy másik zacskó fél kiló lisztre.
Kristóf felhivja Laurát és elmondja neki, kifaggatta Tomit, de a fiú úgy tudja, hogy Franciska nem ismeri Marosit. Viszont tegnap fura dolog történt, váratlanul megjelent Franci és elvitte Tomit kirándulni. Majd megkérdi Laurát, hogy beszélt-e a nőnek a faházikóról? Laura elismeri, hogy megemlitette, mint a nagymama romantikus randevúinak szinhelyét. Kristóf szerint ideje lenne lecsekkolni a nőt. Laura elárulja, hogy ő már megtette, de a kárászi ingatlanirodában azt mondták, hogy nem is ismerik (mintha Dani egyszer onnan rángatta volna ki egy tárgyalásról, nemde?)
Armadó és Grófó idegesen várják az öccsüket, mennének dolgozni. Az apjuk mondja, Reni ma nem megy velük, mert fölmegy Pestre a válást intézni. Szóba kerül, hogy nászútra a Tibifőnök megbizásából Ámerikába mentek volna az anyját megkeresni, mindannyian persze. Dodi meglepődik, ő nem is tudott róla, hogy mend a 3 fia Amerikába készült volna. Dodi fölemlegeti, hogy a Tibi a múltkor nem is akarta kifizetni őket, a Vali asszonynak kellett közbelépni. Grófó úgy dönt, hogy felmegy Renivel Pestre, Ármándó meg méltatlankodik, hogy akkor az összes ló őrá marad.
Misi az aranysakálokat tanulmányozza egy könyvben, amikor Anikó és Sándor rátör, lehet, hogy Stefi mégis bajban van. Mert senki más nem tudja az ő telefonját vészhivás esetére. Misi is felhivja Danit, de ő sem veszi fel a telefont. Most úgy gondolják, hogy mégis baj van, ki kell menniük a gyerekeik után, de nem Dániába, hanem Németországba, oda, ahonnan a vészhivás jött.
Icuka méltatlankodva meséli Dzsenikének, mennyi munka volt mostanában, ő meg pont most volt szabadságon. A lány elmondja, hogy otthon is sok volt a dolog a lakodalom után. Ekkor jön Vili és a lisztet keresi. Icuka útbaigazitja, hol találja a raktárban.
Jolika Tibit kinálgatja teával, de ő nem kér belőle, nehogy megmérgezze. Tibi a szobrászt keresi, de Joli teszi a hülyét, majd azt mondja Tibinek, hogy ő is akar egy szobrot csináltatni Kálmánról, mint egy szent emberről. Tibi nem hisz neki, benéz minden helyiségbe a szobrászt keresve, de nem találja.
Tomika beállit Nándihoz és Andihoz. Az apja épp telefonál, amikor befejezi, Tomi előadja, mit akar. Elmondja, hogy Franciska csodálatos, imádnivaló, stb, és ő feleségül akarja venni. Az apja megkérdi, az anyja tud-e róla? Nándi szerint jobban meg kéne ismerni egymást, de Tomi köti az ebet a karóhoz. Majd pénzt kér az apjától egy gyűrűre. Kéne egy millió. Az apja azt mondja, nem ad egy fillért se, mire Tomi dühösen elviharzik.
Reni végig méltatlankodja az utat, Grófó meg faggatja, hogy valóban ki akar-e menni Amerikába? De ő, meg az Ármi nem akarnak menni, mert ők már nem biznak a kopasz Tibiben. De Reni erősködik, a Tibifőnök milliókat igért neki az örökségből, és azt biztos ki is fogja fizetni az édes anyukájáért.
Subicz és Vilmos Kárásziba tart, meg kell szerezni a lisztet, mielőtt a labor bevizsgálná. Vili a központban összetalálkozik egy volt kollégájával, de Subicz nem hagyja őket csevegni, azonnal a laborba akar menni. Ott János azonnal kicseréli a két lisztet, majd a laboros fiúnak jelentőségteljesen azt mondja, hogy ők nem is voltak itt.
Renátó talál egy ügyvédet, elég szakadt irodában. Az ügyvéd kiröhögi, hogy egy hét után el akar válni. Majd megkérdi, mennyit szán a perre?
Misi a postán dolgozó Zsókát kérdi, hol az utazóbőröndje. Szakmai konferenciára hivatkozik, sakálügyben sürgősen el kell utaznia egy konferenciára Németországba. Sanyi is csomagol, Diának ő is a sakálkonferenciát adja elő. Anikó Zsocára bizza a kocsmát és ő is megy. Zsoca rögtön egy ingyen körrel kezdi a kocsmároskodást.
Rudolf most Szláven faházában csinálja a szobrot, sötétben, hidegben. Jön Joli és sietteti a szobrászt, másnapra legyen kész.
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 20:47:03 4/10
(14859/18030)
Németh Kristóf annyira belejött Subicz szerepébe, én imádom. Állandóan olyan idétlen vigyor ül a képén, főleg, amikor nőkkel beszél.
Na és ez a kovászolatlan liszt ez micsoda ötlet!
9/10
amira_daaa 2020 szept. 29. - 20:23:41 9/10 Előzmény napraforgó
(14858/18030)
hosszu az ut Szerbiába, lehet hogy karanténba fogták :D
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 19:49:17 4/10
(14857/18030)
Na és hová tünt Alga? Mosolyogva elbuszozott valahová és annyi.
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 19:47:38 4/10
(14856/18030)
Ja, és Mónika is, kezdetben seperc alatt elintézte a fél falu segélykérelmét, de mostanában nem látni, hogy alpolgármesteri feladatokat látna el. Hol vannak a segélykérők és miért nincsenek pályázatok? A hülye szobros pályázat óta más nem volt.
Subicz visszatért a játékkonzoljához, biztos látjuk majd még a fekvőpadon is.
9/10
amira_daaa 2020 szept. 29. - 19:44:44 9/10 Előzmény Pünkösdi Kató
(14855/18030)
szivesen :D
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 19:42:44 4/10 Előzmény Nickname123
(14854/18030)
És Dzsenikét meg azért vették fel, hogy Vilinek ne kelljen a recepción álldogálnia. Igy aztán nem is tudom, hogy mi a fenével foglalkozik most Vili?
3/10
Nickname123 2020 szept. 29. - 19:24:12 3/10 Előzmény napraforgó
(14853/18030)
Meg Vilmost eleve azert vettek fel, h rend legyen a panzioban es ne kelljen Monikanak ezzel foglalkoznia.
8/10
Pünkösdi Kató 2020 szept. 29. - 19:13:09 8/10 Előzmény amira_daaa
(14852/18030)
Köszi!
4/10
napraforgó 2020 szept. 29. - 18:46:45 4/10 Előzmény kék szem
(14851/18030)
Ez a vészhivógomb nem a telefonon van!