Téma: Elkrtuk

Ahoj poplacsek okt. 23. 09:59:11 Előzmény ligetiz51
(964/984)
Már másik lemez van Zoltán
10/10
sgabor38@gmail.com okt. 23. 08:31:04 10/10
(963/984)
hiaba pontozzatk akkor is ez minden idők legjobb magyar filmje
10/10
ligetiz51 okt. 23. 08:03:57 10/10 Előzmény Kecskepásztor
(962/984)
Vágyálmodnak a libbantak... pedig jön még néhány 2/3. Miért? Na erre is választ ad ez a kitűnő (dokumentum filmnek is helytálló) film. 10/10 magasan!
Kecskepásztor okt. 21. 22:51:37 Előzmény Kobaki
(961/984)
Lassan közeledik a végjáték; én 30 éve azon a véleményen vagyok, hogy OV bukását a futballmániája fogja okozni. Ugyanakkor annyiban igazam lett, amikor tavaly ilyenkor arra a meggyőződésre jutottam, hogy a bukást váratlan, előre nem látható esemény fogja elindítani. Hát nem kegyelmezett meg Liba Leontin, akarom mondani Novák Katalin Kónya Endrének? Most úgy vagyunk, mint a Nápoly-Szicíliai Kettős Királyság kb. 1857-ben, miután Agesilao Milano hasba szúrta II. Ferdinánd királyt. Tessék utána nézni, egy ideig úgy tűnt, a királynak semmi baja sem lett, a sebe nem fertőződött el, látszólag rendbe jött. Aztán 2 és fél év alatt meghalt, az országa pedig beleolvadt az egységes Itáliába.
offtopic
Kecskepásztor okt. 21. 22:44:48 Előzmény Kobaki
(960/984)
Próba.
offtopic
Kobaki okt. 21. 20:02:57 Előzmény Nagy1A
(959/984)
Nem öreg haver, a kisgömböc nem vár a hátsó ajtónál a hálapénzre: nincs erre szükség, átutalja neki a hálás egészségügyi vállalkozó, pl. a veje. Megírtam kétszer, hogy sajátláb a vérplazma biznisz legnagyobb befektetője, de a port.hu cenzora mindkétszer törölte. Így működik a fideszes tájékoztatás: tőled minden hülyeség elfogadva, tőlem meg csak a hülyeség nem törölve, és ezért hiszed, hogy azonos a szintünk. Pedig te valójában egy fideszes gomba vagy, akit sötétben tartanak és lósz...ral etetnek, én meg független forrásokkal szembesítelek, de a vakhited nem hagyja szóhoz jutni a józan eszedet.

Be van nálad akadva ez a Covid meg Péterffy, úgyhogy újra megkérdezem: 10 év 2/3 után, fidesz által kinevezett kórházigazgatókkal, miért kellett rendcsináló katonákat a kórházakba vezényelni? Az elmúlt (sőt, az emúúút) száz év legjobb évtizedében miért nem sikerült megszüntetni a kórházak alulfinanszírozását, vagy pótolni a Gyurcsány által kivont milliárdokat? Csak megjegyzem, amit szintén kétszer törölt a cenzor, jelenleg az EU-ban GDP arányosan és Ft/fő alapon is a legkevesebbet fordítja a kurmány egészségügyre; a GDP arányos ráfordítás a fele, mint amennyi abban az átkos emúnyócévben volt!

Szóval ha a házmester személyes testőrsége használ gumilövedéket, azt helyesled, ha a rendőrség, azt nem. Pedig hát lőhettek volna 2006-ban éles fegyverrel is, ahogyan a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén Nyitray András fideszes képviselő követelte. Ez a jobboldali erkölcsi és szellemi fölény? Hát gratulálok!
offtopic
Kobaki okt. 21. 02:47:16 Előzmény Nagy1A
(958/984)
Az a baj öreg haver, hogy csak a fidesz által állandóan nyomott propaganéjt ismételgeted! Nem vagy lusta, veszed a fáradtságot és írogatsz! Csak sosem korrekt, amit írsz...
Ha őszintén leírnám a véleményemet a szellemi állapotodról, akkor a hozzászólásom soha nem jelenhetne meg. Így csak annyit, sajnálom, és igazságtalannak tartom, hogy egy gondolkodni képes fiatal ember szavazata ugyan annyit ér, mint egy demens vénemberé, akit egy szektavezérnek való maradéktalan megfelelés vágya és a zsigeri gyűlölet vezet. Szerencsére a jövő az övé: Horthy 25, Rákosi 10, Kádár 30 évig tudta fenntartani a hatalmát, a te szektavezérednek is hamarosan eltakarítjuk a szemétdombját.
4/10
offtopic
janderka okt. 18. 17:13:09 4/10 Előzmény Sumomo_
(957/984)
Akkor mi volt ez a védőbszéd, hogy "Mióta eszemet tudom, mindig vinni kellett WC papírt, evőeszközt, poharat stb. a kórházba , ha be kellett feküdni."?
Attól mert egy szutyvadék lusta tolvaj államban szocializálódtál/-tunk, rá 35 évvel még mindig be kéne kajálni ugyanazt? HÁT NEM!
offtopic
Sumomo_ okt. 18. 09:47:45 Előzmény janderka
(956/984)
Elhiszem, hogy a foteledből a félig üres pohár mellet, így látod, de mi sem áll messzebb az igazságtól!
:DDD
offtopic
Sz. Péter okt. 17. 19:41:49 Előzmény Sumomo_
(955/984)
Mondták már neked, hogy a szalmabáb egy nagyon rossz érvelési forma?
4/10
janderka okt. 17. 12:46:49 4/10 Előzmény Sumomo_
(954/984)
Eskű Dusán rólad írta 45 éve ezt a dalt. És ez milyen elkeserítő...

Megy a bicikli, ha jó a lejtő
Te csak kapaszkodj a nyeregbe
És ha ráz egy kicsit, ne szólj semmit
Hiszen rosszabbul is mehetne

Hogy nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Jobb nem is jár
Ha nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Langyos a sör
Döcög a gép
Hamis a harmonika
De így is jó, így is jó, így is jó
Vizes a bor
Ha nekünk így is jó
Jobb nem is jár
Ha nekünk így is jó
offtopic
Ahoj poplacsek okt. 17. 11:56:28 Előzmény Sumomo_
(953/984)
Hát ha nem egy leépülési folyamat része lenne ez az eset, hidd el hogy nem hoztam volna fel.
offtopic
Sumomo_ okt. 17. 11:15:59
(952/984)
Elnézést elfelejtettem az előző két hozzászólásomban az offtopicot bejelölni.
Sumomo_ okt. 17. 11:13:58 Előzmény Ahoj poplacsek
(951/984)
Egy tragédiát állítasz a WC papíros beírásomra? Komolyan?!
Sumomo_ okt. 17. 11:12:22 Előzmény Sz. Péter
(950/984)
Természetesen, Te jártál a többi 196-ban.
offtopic
Ahoj poplacsek okt. 16. 19:29:22 Előzmény Sumomo_
(949/984)
Mai hír címe: "Hat órán át várták a mentőket Budapesten, a beteg meghalt"
offtopic
Sz. Péter okt. 16. 19:13:00 Előzmény Sumomo_
(948/984)
A tapasztalatod alapján cáfolod?
Felsoroltál négy darabot a kb. 200-ból.
offtopic
Sumomo_ okt. 16. 08:34:12
(947/984)
Nem értem ezt a WC papír hisztit. Mióta eszemet tudom, mindig vinni kellett WC papírt, evőeszközt, poharat stb. a kórházba , ha be kellett feküdni.
A járóbeteg ellátásban pedig amerre jártam mostanában (Honvéd kórház, Szent Imre) mindenhol volt WC papír. Itt nálunk a Vörösvári úti ill. Csobánka téri szakrendelőben is van. Elhiszem, hogy van ahol nincs, de hogy általánosan így van, azt a tapasztalatom alapján cáfolom.
Nagy1A okt. 14. 22:48:43
(946/984)
Az a baj öreg haver, hogy csak az általtok állandóan nyomott szólamokat ismételgeted te is!! Nem vagy lusta, veszed a fáradtságot és írogatsz! Csak nem mindíg korrekt amit írsz ....Gorbán meg megvalósította:.... ez a Gorbán nekem még új....honnan jön ez??, .... na szóval mit valósított meg?? a várólistákat??...... mész oda 30 ezret fizetni.........igen!!!..azután meg a Gorbán odamegy a hátsó ajtóhoz és egy kis lóvét kunyerál hálából!! ez komoly?? .... tudod mikor volt igazán rend a kórházakban öreg??? a covid alatt, amikor a Péterfybe mentem.......volt WC papír, kéztörlő, sebkötöző, minden rendben volt......igaz, hogy katonák álltaka bejáratnál, az eligazítóban és valószínüleg............a pénzügyön is!!!!......volt is minden!! .....és az Országház őrsége gumilövedéskes fegyvereket kapot??? na minek....azért, hogy ne használják.....de azért, hogy használják, de nem éles fegyvereket, hanem gumilövedékest, azért, hogy az az idiótát aki ott , aki ott idétlenkedik valamiféle nemtudommilyen pukkanószerkezettel, azt megfenyegessék vele!! ......nem voltak kint a körúton, meg a Blahán és nem sün....sünöztek!! és lövöldöztek fejmagasságban az emberekre!!!....mint a te testvéreid!!!......vagy te tudsz erről....kis mindenttudó??
10/10
Csgeri825 okt. 07. 22:26:03 10/10
(945/984)
Kicsit későn de végre a Gyurcsányról meg a maffiájáról lerántja a leplet