Téma: Esti Showder

delamico 2008 dec. 08. - 21:44:35 Előzmény Lady Marian
(719/2159)
:)
delamico 2008 dec. 08. - 21:43:54 Előzmény Lady Marian
(718/2159)
Tudod, a remény hal meg utoljára...még bármi megtörténhet. :)
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 08. - 18:52:01 Előzmény delamico
(717/2159)
Bízom benne, hogy szellemileg is olyan érett lesz egy idõ után mindenki, mint amit a teste megkíván. Bizonyosan naiv vagyok, de hát evvan. :)
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 08. - 18:49:55 Előzmény delamico
(716/2159)
:DD Köszi.
delamico 2008 dec. 07. - 18:36:15
(715/2159)
Õ már nem fog felnõni. Ha ennyi idõ alatt nem sikerült (és minden jel arra mutat, hogy nem), lemondhatunk róla.
delamico 2008 dec. 07. - 18:33:47
(714/2159)
Mindenkinek megvan minden joga ahhoz, hogy ne írja bele a korát az adatlapjába. Mellesleg megjegyzem, egy 0 évesnek is van annyi IQ-ja, hogy egy ilyen poén hallatán lefejelje popsikenõcsöt.
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 07. - 18:21:23
(713/2159)
Jut is eszembe: szeretnéd, ha informatívabb lenne az adatlapom? Értem én, hogy szeretnéd magadra vonni a figyelmet, csak kevésbé tapló módon többre mész. ;):)
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 07. - 18:14:35
(712/2159)
Poénnak gyenge volt, komolynak meg elszomorító, hogy az én iq-m közelít nullához. De tudjátok mit? Legyen nektek karácsony (úgyis az jön, szeretet ünnepe, miegymás), a celebek a legkirályabbak a világon! Imádom is õket, csak kultúrsznob vagyok, ezért nem akarom bevallani, hogy minden hétfõn Gyõzikét nézek, és nyálcsorgatva bámulom a celebeket.

Nem baj, majd felnõsz te is.
delamico 2008 dec. 07. - 18:02:00
(711/2159)
Na ti jól elvagytok...az én álláspontom a következõ: a nagy titok, ahogy valamelyikõtök mondta szerintem abban áll, ha a két elméletet összekapcsoljuk. Mert a siker tényleg az, hogy ha valakinek azt mondják, "szép volt, ezt jól csináltad", de ezekbõl a szavakból nem fog megélni. Visszatérve az eredeti példákhoz, Iringó nem tud kizárólag abból megélni amibõl tehetséges, ha így lenne, nem lenne szüksége arra, hogy jogra járjon. De mint mondtátok, a táncversenyek közvetítésre kerülnek és ezek során a (feltevésem szerint hasraütéssel) kiválasztott táncosok, akiket meghívtak a szombat esti lázba (mert iringó innen jön ugyebár) lehetõséget kaptak arra, hogy pénzért celebeket táncoltassanak. Melyik hülye utasítaná ezt vissza? Ezek után pedig észre sem veszik és máris igent mondtak 3 másik tévés szereplésre, mert pénzt ajánl. Minedközben az is kiderül, hogy a médián keresztül - tényleg nem teljesen bulváriától mentes- "existence"-ük lett, ami stabil megélhetsét biztosít. Emellett ott van az az oldala is, hogy rengeteg ember lett a rajongójuk, sokan szeretik és kedvelik õket, ergo élvezik a szeplést. Egy idõ után azonban, már nem látják, hogy hol a határ, hogy mi fér bele és mi nem és tényleg átalakulnak maguk is celebekké. De ettõl függetlenül a tehetségük nem veszett el, nem lett semmissé az a tény, hogy kiváló táncosok/színészek/énekesek. Csak éppen teljesen másból élnek meg, mint amiben tehetségesek. Ellenben Kelemen Anna eredendõen NEM tehetséges semmiben és így járta végig ezt az utat. Abban egyetértek Lady Mariannal, hogy ebbõl a szempontból ugyanott vannak Iringóval, viszont nem feledendõ el, hogy Iringó és Annácska miért jutottak ide. Iringó azért mert tehetséges valamiben, Annácska viszont még mindig csak azért, mert vetkõzött. És szerintem itt van a fõ értékbeli különbség kettejük között. Iringóban, akármit csinál, meg lesz az az érték, hogy táncos és kemény munkával jutott el a közvetített bajnokságig, ahonnan médiasétája elindult. Annácskának viszont mindemögött egy mellplasztika és semmi több nem áll. És még ha mindketten ugyanott majomkodnak és ripacskodnak is, ez így marad. Szerintem.
Papa dog 2008 dec. 07. - 17:31:16
(710/2159)
Én csak azt nem értem, hogy 0 évesen hogy fejlõdött ki az életkorhoz hasonló méretû IQ némely embernél. Tiszta X akták. Ettõl függetlenül illik tiszteletben tartani más véleményét, fõleg ha nem akarsz lesüllyedni az Õ szintjére.
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 07. - 16:54:52
(709/2159)
Igaz, a tisztelet elmaradt........
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 07. - 16:46:51
(708/2159)
Hát gyártottam én egy sokkal hosszabb választ is, csak végül feleslegesnek tartottam. Nem értünk szót egymással, de ettõl függetlenül légy szíves, és ne engedj meg magadnak ilyet, hogy kinek mirõl van fogalma. Az ilyet nem tûröm sem szóban, sem írásban. Ha én megadtam a tiszteletet, elvárom tõled is.
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 07. - 16:43:22
(707/2159)
Hát hagyjuk is mert fogalmad nincs arról mit "beszélsz".
offtopic
Lady Marian 2008 dec. 07. - 16:33:47
(706/2159)
Nem, nem voltam elég érthetõ. De nem magyarázom el még egyszer, mert már rám nézve ciki, hogy még mindig nem tudom olyan egyszerûen körbeírni, hogy értsd. Mindegy, hagyjuk.
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 07. - 15:51:32
(705/2159)
Az egész vita Fábry aznap esti vendégeibõl indult.
Kiss Ramónát, és Südi Iringót véve alapul kijelentetted, hogy Annácska szintjére süllyedtek, és hogy szemernyi különbség sincs köztük. Továbbá egy kalap alá veszed õket minden tehetségtelen bulvárpatkánnyal.
És mégis milyen alpári megnyilvánulásokra célzol?
Mert nagyon hangzatos, de egyetlen példát sem hoztál még fel az alpári jellemük igazolására.
Tudod te egyáltalán mit jelen a kifejezés valójában?
Ne fáradj elárulom: faragatlan, közönséges, durva
Annácska talán közönséges oké.
Viszont egy színésznõre, és egy országosan elismert táncosnõre ne akarjon már senki hason jelzõket aggatni, csak mert egyesek személyes véleménye szerint picit többet szerepelnek a tv-ben, bulvárban a kelleténél.
Lady Marian 2008 dec. 07. - 13:21:46 Előzmény idõjós1010
(704/2159)
Nem undorodom tõlük, hanem lenézem õket. Nagyon nem ugyanaz. Eszemben sincs bizonygatni semmit, arra próbáltam rávilágítani, hogy a valódi tehetségeknek nincs szükségük az alpári megnyilvánulásokra (és most nem feltétlenül erre az Iringóra gondolok - sokadszorra mondom, hátha megragad, tudod, légy képes elvonatkoztatni), aki viszont így tesz, és lemegy "kelemenannába", az ne csodálkozzon, ha pl Fábry úgy bánik vele, ahogy (csak hogy visszatérjünk a topic témájához). Avagy még úgy is mondhatnám kevésbé szalonképesen ugyan, de rendkívül találó módon és érzékletesen, hogy aki kuplerájba megy, ne csodálkozzon ha megb*sszák.

Na csak ennyit akartam, remélem, érthetõ voltam.
Kata original 2008 dec. 07. - 07:53:07
(703/2159)
Elárulom: Én sem nézem. Néha hallom, amikor a családból valaki nézi, de nem ülök le a tv elé nézni. nincs szükségem iknokra és idolokra, szerencsére vannak saját gondolataim, döntöképes vagyok még és megborulok,ha a jobboldal elõszedi a pszichológiát és próbál engem is vezetni. Tanultam pszichológiát,nem is egyfélét,évekig, érzékelem amikor akarnak hatni rám,hogy bólogassak. Nyilván kiderült mindkettõnk számára,ki melyik oldalon áll.Esetemben kérlek ne használd,hogy vezéretek ésatöbbi, nem írom most le,mirõl hogyan gondolkodom ,mert kicsapná egyeseknél a biztosítékot, nem szeretnék arc nélkül beszélni olyan dolgokról,ami más szerint felháborító, nem szeretnék belemenni vitákba, miszerint egyikünk ilyen,másikunk olyan. Nem lenne kedves a véleményem, hagyjuk is ezt most.:)
1/10
ondok 2008 dec. 07. - 02:10:11 1/10
(702/2159)
Nem ,egyszerûen ,amikor még nem is ment el a seggnyalás ilyen szintjére ,már akkor abbahagytam ,mert élvezhetetlen volt,hogy lényegében csak az õ egysíkú dumáját kellett hallgatni,belefojtotta a szót mindenkibe.
offtopic
idõjós1010 2008 dec. 06. - 23:29:30
(701/2159)
Én a lényegrõl beszélek, te meg csak arról, hogy személy szerint mennyire undorodsz az állandó bulvárszemélyiségektõl, és megpróbálod bebizonyítani hogy az emberek nagyobbik része is így van ezzel.
Kata original 2008 dec. 06. - 22:46:44
(700/2159)
Te ebben az esetben nem a politikai beállítottságod alapján döntesz?