Téma: Esti Showder

offtopic
Moldávia bánata 2009 febr. 24. - 17:21:24 Előzmény CsengoZoli
(919/2159)
Az még hagyján, hogy elsõre nem nagyon értetted a lényeget, de hogy már a másodikban se... :DD

Egyébként minden tiszteletem ondoké, aki még mindig hisz abban, hogy egyeseket rászoktathat arra, hogy kissé árnyaltabban lássák a világot. Én már régen belefáradtam volna! :)
CsengoZoli 2009 febr. 23. - 18:55:20 Előzmény meszag
(918/2159)
Na meszag... :) pf :)
CsengoZoli 2009 febr. 23. - 18:54:59 Előzmény ondok
(917/2159)
A polgári körös megfejtés lesz a jó, onnan jövök most is!
Na nézzük hol lehet terjeszteni a jobboldali propagandát... :)
Szörnyû.hogy te nem tudsz elszakadni ezektõl a gondolatoktól, ahogy korábban írtam szerintem a narancsra is az ellenséget látod :)de ez már a te szegénységi bizonyítványod.
CsengoZoli 2009 febr. 23. - 18:51:24 Előzmény Moldávia bánata
(916/2159)
Idéznéd,hogy az általad leírtakhoz képest és a válaszomban miben beszéltem mellé?
Megköszönöm:)
2/10
offtopic
meszag 2009 febr. 23. - 03:24:33 2/10 Előzmény Moldávia bánata
(915/2159)
Mást vártál tõle? Igaz ritkán vagy itt, ezért még meg tudsz lepõdni.
1/10
ondok 2009 febr. 23. - 00:29:28 1/10
(914/2159)
Te sajnos a Besenyõ családba is megállnád a helyed.Hol áll a pulpituson Teddy? Mi van?? Szegénykém ,Te aztán tényleg az objektivitás mintája vagy.Ismered azt a mondást a sánta kutyáról?Tényleg meg fognak sajnálni.Értem egy kis jobbos brigád ,akit a Fidesz vezetõi soha ,érted soha nem ítéltek el ,sõt adták alájuk a lovat ,amikor azt nyilatkozták ,hogy mit tegyünk ,ha az emberek a jogos kritikájukat fejezték ki.
Választhatsz ,vagy ennyire nem látsz ,vagy ennyire megjátszod magad ,hogy híven teljesítsd polgári körös megbizatásodat.Egyikkel sem dicsekednék a helyedben.
offtopic
Moldávia bánata 2009 febr. 22. - 23:20:03
(913/2159)
Hát, Zolikám, te oly keveset fogtál fel a mondandómból, mint Orbán a felelõs ellenzékiség szellemiségébõl! Az 'elbeszélés' már olyan mértékû, hogy ez még a jó öreg Anton Pavlovics doktornak - nyugodjék békében! - is újat mutatna! :)
offtopic
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 22:23:58
(912/2159)
Hát ezek a te nagy érveid az fidesz és az mszp különbségérõl :)
Gratulálok!
Az MSZP gyûléseken Teddy és barátai állnak a háttérben, nem Philipék.
Zászlóerdõ dettó.
És nem a fidesz vonul az mszp beszédekre,hanem egy jobbos brigád, akik olyanok,mint te,arrõl szól az életük,hogy fikázzák a másik oldalt :)
Szerintem egyszer állj be közéjük,tuti összehaverkodtok, tök ugyanilyen szemellenzõsek õkis :)
NA ezek aztán k*rvanagy érvek voltak, Gratulálok!
Tényleg bebizonyítottad mennyivel jobb az MSZP!
Tényleg megnyerted a vitát, ezt most mindenki jól láthatja!
Okostóni :)
1/10
offtopic
ondok 2009 febr. 22. - 22:10:29 1/10
(911/2159)
Ne adj már ilyen magas ziccereket nekem ,mert aztán lecsapom.Igen óriási akülönbség már külsõre is egy Fidesz és egy MSZP naggyûlés között.Soroljam?:Zászlóerdõ(kb fele árpádsávos) a Fidesznél,lelkesítõ Filip a pódiumon,a háttérben nemzetünk nagyjai :Koko,Egerszegi stb. Ütemes Viktor ,Viktor skandálás.Nembeszélve a beszédek tartalmi puffogtatásáról,demagógiájáról ,nade az nem külalak.És még valami az MSZPsek korábban sem és ma sem vonulnak át Orbán beszédeihez ordenáré módon antidemokratikusan belefojtani a szót,dobálni,sípolni,kerepelni.Mint azt a jobboldal szervezetten teszi akár Demszkinél is.Ezek lennének a jobbak ? objektív úr? Elég konkrét voltam ?,akkor ne fröcsögni tessen ,halandzsázni.
Tényleg nem vagy ellenfél ,és ha nem lennél ennyire szemellenzõs ,el is ismernéd,én viszont nem fárasztom magam veled ,úgy hogy írjad a szokásos elvtársozást ,küld a smárolós képet ,had lássa mindenki ,hogy ki nyert a vitában:))Én úgyis tojok rá:)
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:56:58
(910/2159)
Ja értem,mert a fidesz naggyûlésen máskép néznek,mint az MSZP naggyûlésen :) és te már ebbõl látod,hogy fanatikusok!
Ebben is rosszabbak,ez hihetetlen :)
Ha meg fanatikus szdsz-eseket szeretnél látni látogass el kõbányára, lesz egy VIDÁM VASÁRNAP-od :)
1/10
offtopic
ondok 2009 febr. 22. - 21:53:30 1/10
(909/2159)
Sõt eljön az anarchia után a végítélet:),mondja egy objektív középenálló.,aki úgylátszik még nem látott Fidesz nagygyûlést ,mert akkor biztos optikai csalódás az a áhítatos kidúvadtszemû csápoló embertömeg .Az kérem nincs is csak az elfogult Szdsz fröcsögõk állítják ,de most megmondta a tutit az objektív ember:)
offtopic
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:47:50
(908/2159)
Ja és a gaztettek felsorolásából kihagytad az öszödi beszédet. (mert fanatikus vagy:)
offtopic
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:46:51
(907/2159)
Az a baj,hogy nem fogod fel,hogy mivel jár az,hogy hazudott!
Illetve,hogy mik azok a határokat,amiket ha átlépünk,akkor gyakorlatilag anarhiába süllyed az ország.
Nem fogod fel,mivel szemellenzõt hordasz, nincs nyitva a szemed,csak bizonyos balra esõ dolgokra.
Az általad emlitett fanatikus tömegek pedig maximum a te és az SZDSZ-es barátai fejében léteznek.
1/10
offtopic
ondok 2009 febr. 22. - 21:44:08 1/10
(906/2159)
Fanatikusan senkiben sem szabad hinni ,az ugyanis a történelemben mindig a legnagyobb gaztetteket eredményezte.Lásd terrorizmus,nácizmus ,kommunizmus stb.Inkább ne higgyenek semmiben ,mint valamiben kritika nélkül.És sajnos nálunk ez a métely jelen van,élesztgetik politikai kalandorok.
1/10
offtopic
ondok 2009 febr. 22. - 21:40:48 1/10
(905/2159)
Nem érdekel ,mert fel tudom fogni veled ellentétben ,hogy miben hazudott.Sõt mondok egy meglepõt ,én azt már az elÕtt is tudtam ,mielõtt elmondta az öszödi beszédet.
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:38:53
(904/2159)
Kedves Csillagvirág!
Az,hogy egy elnökben fanatikusan hisz az emberek egy nagy része, nem jelent feltétlenül rosszat, nem kell mindjárt a legszélsõségesebb esetekre gondolni.
Ha nyomon követed a választásokat pl az USA-ban, akkor ott is láthatod,hogy mennyire hisznek az emberek az elnökükben, az országukban stb.
Ha feltennék a kérdést,hogy szerintem melyik állam fogja többre vinni, az amelyiknek az elnökében senki sem hisz már, vagy az amelyiknek az elnökében sokan még fanatikusan is hisznek, biztos,hogy ez utóbbit választanám.
offtopic
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:24:29
(903/2159)
Ez egy ovis hozzászólás volt...
Az öszödi beszéd tartalma és maga a tény,hogy hazudott, egyébként totálisan nem is érdekel,igaz?
1/10
ondok 2009 febr. 22. - 21:22:02 1/10
(902/2159)
Hát pont ebben zseniálisak a diktátorok,a Hitler félék,hogy az emberek nem tudnak gondolkodni,hanem úsznak az árral,nem mérlegelnek könnyen meghülyíthetõk demagóg szövegekkel Gyurcsánnyal sem az volt a baj ,hogy hazudott öszödi értelemben ,hanem hogy bevallotta,mert aki még ma is hazudik ,mert "soha nem hazudott",hát azért rajonganak .Mondjuk nem mindenki csak bizonyos IQ alatt.Tessenek már elolvasni Debreczeni okfejtését arról ,hogy mekkora veszélyt jelent Orbán a demokráciára,és megmondani ,hogy hol nincs igaza ,mi nem stimmel az általa leírtakban ,hol téved vagy csúsztat?Ugye az nem megy ,mert teljesen igaza van.
offtopic
CsengoZoli 2009 febr. 22. - 21:11:06
(901/2159)
Delphoi-ban képezted magad? :)
Imádom az ilyen hozzászólásokat, amik úgy indulnak,hogy: "Ha O.V hatalomra kerül,majd meglátjátok..." :)
Reméljük nem lesz igazad.
Csodát tenni õ sem fog ez tuti,és biztos hátrafelé mutogat majd, tegyük hozzá teljesen jogosan.
Ez az érv elfogadható lesz nála is 1 vagy max 2 évig, utána nem.
Az MSZP idestova 7 éve mutogat hátra és láthatod a sok MSZP hívõ a mai napig azt sem veszi észre amibe beleverik a kis orrocskáját.
Én nem vagyok fideszes,de nagyon várom már,hogy a mostani garnitúra lelépjen.
Jöjjön bárki, a szomszéd MArinéni,csak változás legyen!
Hogy azok milyenek lesznek, majd meglátjuk, de az nem érv a mai szahar helyzet megtartására,hogy azt gondoljuk,hogy nem lesz jobb!
Reménykedjünk,hogy nem lesz igazad!
Ja és ha választani kell,hogy milyen miniszterelnökünk legyen, olyan akiben senki sem hisz már, vagy egy olyan akiben fanatikusan hisznek,akkor nem kétséges,hogy utóbbi mellett döntenék.
offtopic
Moldávia bánata 2009 febr. 22. - 20:54:40 Előzmény CsengoZoli
(900/2159)
Közel sem mindegy! ;)

Ui. Feriben bíznak (még vagy cirka 258-an országos szinten), míg Viktorért rajonganak! S ez utóbbi jóval veszélyesebb, mert a rajongótábor, a hívõk száma stabilan másfél milliós. S itt nem a számon van a lényeg, hanem a hozzáálláson. Mert a hívõ általában nem kérdez, s a hívõ mindent feltétel nélkül elfogad.
Miért is lényeges ez? Hát mert ugye Viktor legkésõbb 2010-ben jön (nincs potencia más lehetõségre), ha 4 évig még a mohácsi vészt is Feri fogják majd, s ez lesz az aduász a kezükben, amit másfél millió hívõ mannaként szív magába, s visszakérdezni nem nagyon fog.

Once upon a time a Bokrosch-pack. Rá két évre Viktor már hatalmon volt, s ama népszerûtlen intézkedést nem nekik kellett meghozni, nekik csak a Szent Korona hurcolászása meg Schlecht Csaba jutott. Most viszont Feri gondolt egyet, s mivel látja, hogy 2010-ben esély sincs a kormányzati szerep megtartására, ezért a mindenki által sürgetett fájó reformokba már nem kezd bele, intézkedései max arra lesznek elegek, hogy Viktor újabb manifesztációjáig éppen hogy ne legyen államcsõd. Mert majd Viktor megteszi azt, amit meg kell tennie. Amit mindenki mond, de tudvalévõ, hogy az lesz csak az igazán fájdalmas. Akkor néhányan rájönnek majd, hogy nincs is ruha a császáron, de a masszív másfél milliós népség tudatzavarba kerül, mert feltûnik neki, hogy nem is olyan régen még ezért az utcára ment volna.

De másfél millió sokkal több, mint az a 258. :)