Téma: Forma-1

10/10
offtopic
damienisback 2010 máj. 17. - 20:52:33 10/10
(12990/17150)
alonsót nem véletlenül "támadják" most (is) ennyien. nagy az arca, pedig baromi nagyot hibázott a verseny végén.

igen, bunkó vagyok és még közel sem 32 éves, csak 24. amúgy kemény vagyok és macskám is van...

és hány kétszeres világbajnok bukta el a hatodik helyet az utolsó kanyarban? na ugye.

hát hogyne, majd pont akkor nyugodtak a versenyzõk, amikor az sc mögött körözgetnek és lajoska a közelükben van...
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:51:23
(12989/17150)
Ebben viszont egyetértünk.
10/10
Senkijj 2010 máj. 17. - 20:50:03 10/10
(12988/17150)
Én Schumacherrel nõttem fel, de nagyon megszerettem a Ferrerit mikor odakerült(jó rég)
Azóta mint a Ferrarit mint Schumit szeretem! De most ezt Schumi csinálta jobban és ezen nem kell összeveszni és trágárkodni! Mindenkinek megvan a saját véleménye!
offtopic
zee944 2010 máj. 17. - 20:46:17
(12987/17150)
Most rögtön elkezdesz mocskosul káromkodni?
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:44:29
(12986/17150)
Jó, akkor majd ha Alonso hibázik egy nagyot, majd jövök én is és mocskos szájjal szidom orrba-szájba, jó lesz? Csak kár, hogy a trágárkodás olyan távol áll Tõlem, mint Makó Jeruzsálemtõl.
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:42:01
(12985/17150)
Azért a gokart és a Forma-1 nem ugyanaz. Utóbbiban sokkal több a lóerõ és nagyobb a kockázat. A tét is nagyobb. A gokart csak az autóversenyzés nagyon apróka elõszobája. Utána még vannak fokozatok... Bõven.
A neten versenyezni meg szintén nem ugyanaz, mint élesben. Az F1-es pilóták sem csak szimulátorban nyomják, Õk már láttak igazi Forma-1-es versenyautót és ültek is benne, sõt, vezették is. Élesben... (Mellesleg nem Neked szólt ez a "beszólás" a részemrõl.)
10/10
Senkijj 2010 máj. 17. - 20:41:51 10/10
(12984/17150)
Csak úgy hozzáfûzném, hogy 78 körös volt a verseny, és egy f-1-es pilótának mind a 78 körön keresztül 100%-an figyelnie kell mindenre, erre nem lehet hivatkozni!
Ez van!
zee944 2010 máj. 17. - 20:38:22
(12983/17150)
Alonsonak fogalma nem volt, hogy mi van, azért is kérdezte meg a csapatot, de szerintem még utána se tudta biztosan (ami egyébként érthetõ). Ismerve Alonsót, ha tudta volna, hogy szabálytalan, akkor Rosberggel is megelõzteti magát gyorsan. Az se zavarjon, hogy az egész az õ megcsúszásával indult, azért kerülhetett mellé egyáltalán Schumacher.

Annyira látszik, hogy kikbõl beszél az Alonso-fanatizmus. A safety car lement + lengették a zöld zászlókat, ez a kombináció azt jelenti, hogy mehet tovább a verseny. Ez minimum félrevezetés. Hagyták volna kint a sárga zászlókat, akkor más lenne a helyzet. Te beszélsz itt utálatról, a saját elfogultságodig sem terjed a látásod.
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:36:36
(12982/17150)
Nem vagyok elfogult, csak próbálok észérveket felhozni valaki mellett, akit sokan támadnak. Régen Schumacher drukker voltam, amíg Alonso a Renault-hoz nem került. Én azóta szurkolok neki, szóval már elég régóta.
Egyébként még ha olyan baromira elfogult is lennék (ami nem vagyok, csak kicsit, de kicsit mindenki az, akinek van 1-2 kedvence), akkor sem lenne jogod ilyeneket írni sem nekem, sem másnak. Meglehetõsen bunkó dolog! Pláne 32 éves fejjel... Már bocsánat!
Az elkopott gumin nincs mit vitatkozni, azok elkoptak. De más versenyzõ is csúszkált a kopott gumikkal, nem csak Alonso. Úgyhogy ja.
Dehogynem, büntessenek meg sikkasztásért. De ne kapj többet, mint valaki, aki embert ölt. Az én szememben az sokkal nagyobb bûn, mintha valaki kirabol egy bankot. (Aki kinyír valakit, leültetik 8-12 évre, az egyéb dolgok elkövetõit meg még jobban becsukják. Valahogy nem megfelelõ az arányosság szerintem.) Az elkövetett dolgoknak is van súlya. Melyik könnyebb, melyik nehezebb.
Azért a kettõ nem ugyanaz. Itt már a verseny LEGVÉGÉN JÁRTAK, már nagyjából lenyugodtak a pilóták, sõt, szinte biztosnak látszott, hogy a SC mögött fognak kényelmesen bekocsikázni a rajtvonalon. Amikor viszont erõs, éles helyzet van a pályán, akkor már az ember nem biztos, hogy azon görcsöl agyilag hogy akkor most mi van...
10/10
offtopic
damienisback 2010 máj. 17. - 20:27:22 10/10
(12981/17150)
ha ennyire elfogult vagy, ne csodálkozz, ha ilyeneket írnak neked.

és akkor ilyen alapon, ha sikkasztok 100 millió forintot, akkor ugye ne büntessenek már meg, mert más is sikkaszt? nevetséges. amúgy a 4 sc ellenére is így elkoptak alonso gumijai, úgyhogy az a hatodik hely egyáltalán nem a pure skillnek köszönhetõ...

nem csak rajtuk múlik, hogy éppen melyik zászlót lengetik. egyébként múltkor pont te "érveltél" azzal, ha a versenyzõk mindig a szabályokkal lennének elfoglalva, hogy az adott helyzetben megtehetik-e vagy sem, akkor unalmas lenne az f-1. kettõs mérce powa...

az pedig, hogy elmondom, hogy alonsonak nagy volt az arca, pedig bénázott, nem jelenti, hogy alaptalanul "szidom"...
10/10
Senkijj 2010 máj. 17. - 20:27:14 10/10
(12980/17150)
Azért neked sem kellene ennyire lehordanod az embert, azon kívül én már számtalanszor gokartoztam, és neten is versenyzem, szóval tudom, milyen ha melletted teremnek úgy, hogy azt te nem láttad! Ugyanakkor azt is tudom milyen, ha TE teremsz az elõtted lévõ mellett, és az roh@adt jó érzés! Az tény, hogy Alonso elaludt, és ha szabályos lett volna akkor Schumacher nagyon szépen csinálta!
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:09:45
(12979/17150)
Mert a lengetõk is elcseszték. A lengetõk is emberbõl vannak, benézhettek valamit... Az már az Õ hibájuk, amiért nem figyeltek oda jobban.

A zászlólengetõket kell szidni, nem Alonso-t...
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:07:38
(12978/17150)
A gumi meg már le volt amortizálva elég rendesen, a csúszkáláson nem kell csodálkozni. Többek is csúszkáltak!

De itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy TILOS VOLT ELÕZNI A SZABÁLYZAT SZERINT.
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 20:06:35
(12977/17150)
Nem kell személyeskedni, pláne így, ha megkérhetlek! Nem tetszik az ilyen stílus!
10/10
damienisback 2010 máj. 17. - 20:05:03 10/10
(12976/17150)
le kellene venni a szemellenzõt és lecserélni a nedves bugyit...

http://www.youtube.com/watch?v=LGbnOCif9lE

a német NEM volt alonso mellett, amikor megcsúszott. alonso megcsúszása biztosított helyet surmóhernek, úgyhogy ezt alonso cseszte el.

a 4 safety car pedig nem fáj senkinek, de figyelembe kell venni, hogy alonso nem kis segítséget kapott ezáltal...

a szabályzattal kapcsolatban pedig annyit, hogy akkor miért a zöld zászlót lengették...
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 19:47:25 Előzmény damienisback
(12975/17150)
Ültél már F-1-es autóban éles helyzetben, mikor valaki a szûk pályán melléd nyomul és le akar elõzni? A tévét bámulva olyan okos az ember, Õ mindent jobban tudna... De ha Õ ülne ott akkor az adott pillanatban a pilóta helyén, Õ sokkal jobban f@sz@gyerek lenne? Na, ezt megnézném!
Majd szólj, amikor indulsz egy Forma-1-es futamon, esküszöm, megnézem. És utána vissza is fogom nézni, lassított felvételen...
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 19:44:15
(12974/17150)
Azt metg végképp nem értem, miért fáj sokaknak a korai gumicsere, mint taktikai lépés? Monaco nincs SC nélkül, ez szinte 100%. Bevállalta, bejött. A Forma-1 lényege, hogy taktikázzanak (is). Most ezzel mi a baj? Alonso és a csapat jól csinálta, ennyiiii!!!
Petrapetrus 2010 máj. 17. - 19:41:11
(12973/17150)
Alonso nem aludt el, hanem pont azért, mert azt a választ kapta, hogy SZABÁLYTALAN ELÕZNI, ezért mástól sem várta el. Meglepõdni meglepõdött, ez tény és való. Az meg, hogy megcsusszant ott, szerintem abszolút nem meglepõ, mert elég keskeny volt a pálya, és ha odamegy mellé egy másik kocsi, csak nem óhajt vele szándékosan ütközni, pláne a "véghajrában"...

Akik most ezen a Schumacher elõzésen kaptak "orgazmust", azokat sajnálom, mert ez az egész akkor is egy vicc volt. Ha a szabályzatba le van írva, akkor azt olvasnia kellett a versenyzõnek is, a csapatnak is. Érdekes, Alonak derengett valami, hogy ez itt most nem százas, rákérdezett. Õ legalább biztosan olvasta a szabályzatot, ahogyan a Ferrari is.

Én nem írtam sehol, hogy jogos volt Schumit visszasorolni ezért a bakiért az utolsó helyre, sõt, írtam, hogy bõven elég lett volna Alonso mögé. A büntetés súlyával nem értek egyet én sem. De akkor is szabálytalan volt, kész.

Annyira látszik, hogy kikbõl beszél az utálat... Nem baj, szerencsére voltak, vannak és lesznek Alonso drukkerek. :) Akik a teljesítményt is látják az olykor tényleg pofátlanul viselkedõ pilóta sziluettje mögött. Én sem mondom Alonsora, hogy tökéletes, de ezen kárörvendõen lenni, hogy jaj a hülye bealudt (NEM ALUDT BE, Õ MÁR TUDTA, MI A SZITU, EGYSZERÛEN CSAK MEGLEPÕDÖTT) és Schumacher megint istenkirálycsászár volt ezzel... Hát szerintem inkább szánalmas. (márhogy akik ezen örvendeznek)
ibacs 2010 máj. 17. - 19:04:13
(12972/17150)
Ne kelljen már Sumáhernek lenni, hogy megelõzz egy "elaludt" pilótát. Ha vállt-vállnak vetve mentek volna 2-3 kanyaron keresztül full tempón, egymást néha fûre szorítva és úgy elõzve, na arra mondjad, hogy csodás. Ez csak egy kikerülés volt , azt még a mi kis Zsótink is meg tudta volna csinálni.
10/10
damienisback 2010 máj. 17. - 18:30:03 10/10
(12971/17150)
tök mindegy, hogy gumigyilkos pálya-e vagy sem, alonso nagyon korán cserélte le a gumikat, így hiába a kemény keverék, szüksége volt arra, hogy pár körön keresztül kímélhesse õket. a verseny végére így is meglehetõsen elkoptak...