Téma: Forma-1

3/10
jani-wan 2011 júl. 10. - 15:43:48 3/10
(13910/17150)
Webber csapat rádió (magyar fordítás):
Nagyon jó vagy Mark.
Ja igen, Vettelt nem elõzheted meg.
Soha.
offtopic
_Enzooka_ 2011 júl. 10. - 15:41:54
(13909/17150)
nah, Alonsot felcsalták a dobogóra. Gratulálok neki! Micsoda sportember. Remélem ti is örültök neki lányok. De úgy szívbõl, igazán. :SSSS
Samanta0 2011 júl. 09. - 15:24:03
(13908/17150)
KÖVETELJÜK VISSZA PALIKOT A FORMA1-be , azok a jó kis dumák , nélküle már a Forma1 sem a régi. :S meg az sem tetszik hogy már túlmegbizhatóak az autók , alig esnek ki , a kiscsapatok sem reménykedhetnek nagyon hogy lerobbannak a versenyen a "nagy" autók :S
loma06 2011 júl. 09. - 14:46:46
(13907/17150)
Már megint mekkora baromságokat mond a kedves kommentátor barátunk.... Váááá....
3/10
jani-wan 2011 júl. 08. - 07:48:46 3/10
(13906/17150)
Én úgy vélem hogy Hamilton hajszálnyival jobb pilóta mint Vettel. Schumi már kicsit belassult, úgyhogy õ már egy halmazzal lejjebb található, és Alonso-t nem tudom igazán megítélni, de szerintem van olyan jó mint Vettel.
Webber-t, Button-t és talán még Rosberg-et a Schumi halmazba tenném.
A többiek jelenleg nincsenek egy ligában velük, habár nehéz így kívülrõl megítélni a gyenge autókat vezetõ pilótákat.

De az hogy ki a legjobb csak akkor derülhet ki, ha mindannyian beülnek egy teljesen egyforma gokart-ba, és lejáccák. Addig az egész vita meddõ.
offtopic
_Enzooka_ 2011 júl. 06. - 18:46:18
(13905/17150)
MSC 7x....
Rhaegar 2011 júl. 06. - 18:15:19
(13904/17150)
10/10
Agnesmagnes 2011 jún. 28. - 04:15:54 10/10
(13903/17150)
A kommentátorok most is idegesítõek voltak,de lehet,hogy az új kávém túl erõs..:D

Van olyan,akinek még a jelenlegieket is sikerült alulmúlnia..:D..ajjajjaj..Szép álmokat!

'Amikor a kommentátor majd kiugrik a bõrébõl..',azaz izgalmak Földi Attilával :D

http://www.youtube.com/watch?v=48Zfy3IL9uU

"..máris kiesett,illetve kiállt a pályáról,ami borzalmas dolog!" xDD

Csodálkozom,hogy nem aludt el közben..hogy szívrohamot nem fog kapni,az tuti! :))

A másik véglet..Bagi-Nacsa Forma-1 Palik Lászlóval..:D

http://www.youtube.com/watch?v=wx-oFNz64Vw

"..már csak 17 versenyzõnek kell kiesni és a mi Zsoltink megnyerheti a futamot.." xD

"Jó,de olyan jó érzés végre egy magyar embert nem látni!" :D

A kis Alonso! :))

Tanulság:

Aki tud,válasszon külföldi csatornát..a nyelvtudás mindig elõny! :)
10/10
Agnesmagnes 2011 jún. 28. - 01:01:03 10/10
(13902/17150)
Yes!Yes!Yes!Yes!:D

Hát kérem szépen,aki tud,az tud..Sebastian Vettel!!!:)Õ a legjobb,ez nem vitás!Senna és Schumi után nagyon gyanús,hogy õ lesz a következõ..;)

Az autónak köszönheti..persze..csak azt valakinek vezetnie is kell (és mindig megköszöni a csapatnak is a munkát,az az elsõ mindig,hogy "Fantastic boys",de az autóban viszont õ ül)...Ki mondta,hogy nem lehet izgalmas a verseny?Hol van még a vége???Még 11 futam hátra van!!!Seb nyilatkozta is,hogy bármi megtörténhet,õ is hibázhat,az autójával is lehetnek gondok,ugyanmár..Kár vitatkozni még az õ egyeduralmán.Nagy az elõnye,de még megszorongathatják..az más kérdés,hogy erre igen kevés az esély.:)Vettel-rajongóként nekem annyi izgalom elég,ami a 2.helyért és attól lefelé van.:))
Természetesen tiszteletben tartom azokat,akik ezt nem így gondolják,nem óhajtok ezen vitatkozni!!!!Sem megtéríteni senkit a saját véleményemre és keresztes hadjáratot folytatni a másképp gondolkodók ellen.Neki ez a véleménye,másnak meg az.Az egyik Alonso-t kedveli,a másik Hamiltont vagy Vettelt..Na és?Teljesen normális ez így.
Bizony szép idõk voltak azok,amikor olyan formátumú egyéniségek,mint Senna vagy Schumi arattak..ilyet szeretnék én is újra!Aki másképp gondolja,az másképp gondolja.Õ dolga.

Nagy volt,amikor Seb benézett Alonso autójába..xD..Tetszett!!!Idézem a kommentátort:"ha Silverstone-ban is nyer,akkor utána már Sebastian Vettelt kell betiltani"..:D Mást már nem tehetnek..:)Gyulai Balázs.."milyen unszimpatikus volt,ahogy benézett a kocsiba"..Nekem meg Gyulai az unszimpatikus.Hát persze,hogy a kameráknak szólt...lehet akármi a Ferrariban,akkor is õ a legjobb(..akinek ez nem így jött le,annak nem sok humorérzéke van.Vissza Héder Barnát!!!Ez a hülye meg vezesse az autótesztelõs mûsort.Azt úgysem nézem.).
Szabó is nagy volt..nem Guetta kell ide,a többi versenyzõnek Tim Robbins szereplésével A remény bajnokait kellene néznie verseny elõtt..xDD
Nagy beszólás.
(Nem tartozik ide,de hogy nézett már ki Guetta..mint egy csöves!Rihanna meg múltkor,mint egy l.tyó..világsztáréknál szakadtnak lenni divatos manapság úgy látszik..:/)

Ahogy sejthetõ volt,Button pünkösdi királysága 2 hétig tartott,a 6.helyen landolt..valamelyik nagy okos a két szakzseni közül még az elején elejtette,hogy Jensonnak van esélye gyõzni..nekem ez 1 másodpercig se jutott eszembe.Ha Seb felvette volna Sutil szemüvegét:),akkor is elsõ lett volna.."fejben borzasztóan erõs".Ebben egyetértünk.
Hamilton hozta a formáját..továbbra se kontrollálja magát,a csapat azt mond,amit akar,õ megy..problémás egy pasas.Az idegbetegség csak ront a teljesítményen,keríthetnének már neki egy jó pszichológust,amíg péppé nem zúzza magát vagy valaki mást..ilyen hozzáállással nem sûrûn lesz többet világbajnok.Amíg Seb a pályán van,amúgy sem.Úgy vettem észre,hogy a közvetítés elején,mintha Ecclestone-nak nyalizott volna..bár ha a pszichiátere telefonszámát kérte el,már beljebb van egy lépéssel..De Ecclestone-nak bejön Hamilton agreszív stílusa,végül is mindegy,hogy mennyit zúz a srác maga körül,a lényeg a show és hogy döljön a zsé Bernie bácsi számlájára..a pilóták testi épsége meg mit számít!?
Schumitól vártam volna valami akciót a múltkori után,de õ már nem a régi..17.hely..Basszus,még Buemi is elõbb ért célba.:/ Rubinho-val tényleg elgondolkodhatnának már a befejezésen,mielõtt még lejjebb kerülnek és szénné égetik magukat,elmúltak már rég' a szép idõk..bár egy Vettel-Schumi párost szívesen elnézegetnék :),de erre nem túl sûrûn fog sor kerülni.
Ez egy ilyen integetõs verseny volt..Webber Karthikeyannak,Petrov Pereznek..persze voltak,akik a múltban nem elégedtek meg ennyivel..csak néhányat említenék..mint F-1 történész:).
Anno Schumacher-Palik Lászlóval ellentétben :)-megtalálta Damon Hillt a boxában:"Meg akarsz ölni!?"..Hillnek gondolom ez volt minden vágya,versenyezni is csak azért kezdett,hogy megölje õt.:)
Ennél sokkal messzebb ment Nelson Piquet..egy lekörözésnél nem engedte el Eliseo Salazar,és összeütköztek..kipattant az autójából és ököllel,lábbal ütötte kollégáját..Mily' bájos!:/(Ilyentõl kapott autogramot a tesóm..már nem is vagyok büszke rá.)
A legérdekesebb számunkra mégis a Vettel-Heidfeld bunyó..megkérdezték errõl az újságírók Heidfeldet,válasza:"Nem verekszem kisgyerekekkel.."...A boxutcában erre nem így emlékeznek..:)..Kisgyerek..A nénikéd,az!Szerintem inkább büszke lehetne rá utólag,hogy összebunyózott egy akkor még leendõ világbajnokkal.Különösen úgy,hogy Nicknek a 11 éves pályafutása alatt egy futamot sem sikerült nyernie..Különben is nagyon antipatikus,a kanadai nagydíjon az esõben minden pilóta ki tudott préselni magából egy mosolyt,ellenben vele,még el is fordult a kamerától..láttam egy fényképen,valamelyik állatkertben jártak a csapattal,mellette egy orángután..a majom helyében én elfutottam volna a ketrec másik végébe:)..na nem gonoszkodom,végül is,ha szereti az állatokat annyira rossz ember nem lehet,de Kubicát visszahozhatnák már (bennem is van egy kis lengyel vér,úgy hogy hajrá!:),õ meg menjen vissza tesztelni,abból is el lehet tartani három gyereket.
Alonso dobogójának örülök,szerintem megérdemelte.(Mintha enyhén nézelõdött volna Seb autója felé a végén,õ meg alig észrevehetõen kémlelte Fernando arcát..:)
Webber idén megúszta..mekkorát bukott már tavaly!Az nagyon durva volt..szerencse fia.Idén viszont locsolhatta a színpad mögött a csajokat.:) /Igaz szívesebben láttam volna a 2.helyen..Kanadában hogy nézett már,amikor Seb csak 2. lett lett,meg volt döbbenve,hogy nem a "kisgyerek":) nyert.Visszaállt a "rend"..;)/
Kedvencem az volt,amikor Di Resta azt az utasítást kapta,hogy az utolsó 5 kör alatt elõzze meg Buemit és Barrichellot..:))..kicsit sokat álmodoznak a Force Indiánál és pontot akkor se szerzett volna,tehát még számolni sem tudnak.

Most mindenki végigcsinálta a versenyt..Hát túl akciódús vagy izgalmas nem volt így,az tény.(Na majd Silverstone-ban talán más lesz..fõleg,ha addigra betiltják Vettel-t!:D )

A nem túl érdekfeszítõ futam ellenére Seb gyõzelme így is a hetem fénypontja volt! :) Egy hullámhosszon vagyunk,mert én is pont akkor kacsintottam,meg dobtam a puszit neki,amikor õ a kamera felé. xDD Ja és ez a "Yes!Yes!Yes!Yes!"-re is vonatkozik.:D
Tetszik,hogy nem bízza el magát (jól teszi!) és mindig a jelenre koncentrál,ellentétben Hamiltonnal nem akar mindenáron gyõzni-mondjuk ezt a jelen helyzetében meg is engedheti magának,annyira magabiztosan vezet.Nyugodtan akadékoskodhatnak tovább a ferrarisok,stresszelhetik,õt bizony semmi sem rendíti meg.
A legjobbat nem is lehet! :) Hajrá,Seb!!! :)
9/10
gopocher 2011 jún. 27. - 22:51:06 9/10
(13901/17150)
....
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 26. - 18:26:37
(13900/17150)
Azóta is olyan meghatározó ikont sír vissza szinte mindenki. Nem lehet mindenki kedvére tenni. Hol ezt akarjuk, hol azt. Senna-Prost korszakra vár mindenki újra, én is.
vlad90 2011 jún. 26. - 18:08:44
(13899/17150)
A teljesítmény vitathatatlan, mert megnyerte azokat a versenyeket, amiket megnyert.
A tehetség megint csak, mert az autóból ki kell hozni, ami benne van. Erre Webber nem igazán képes.
Az istenítést viszont nem kellene elkezdeni, csak azért, mert a sok hasonló tehetség közül pont õ kapta meg az abszolút csúcstechnikást. Hidd el, az általam felsorolt versenyzõk is képesek lennének ugyan erre a teljesítményre. Például Alonso sem szimpatikus, talán a legkevésbé szimpatikus, de õ sem úgy nyerte a VB címeit, hogy kihúzták a rajtszámát a lottón.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 26. - 18:00:37 Előzmény vlad90
(13898/17150)
30 éve nézek lassan Forma1-et és más sportokat, és elképesztõ, hányszor olvastalak már. Mindig jön valaki, aki nem képes elismerni a teljesítményt. Úgy érzem magam, mint a vágóhídon a mészáros, mikor megkérdezték, h bírja ezt a munkát. Azt mondta, h arra gondolok, mindig ugyanaz a marha jön.
vlad90 2011 jún. 26. - 17:29:56
(13897/17150)
Azért tényleg kezdi unalmassá tenni a versenyt, hogy Vettelt beültették egy gyors kocsiba, aztán nem lehet megfogni.
Jó pilóta, szó se róla, de nem jobb, mint Alonso, Button, Kubica és szerintem Rosberg is tudna bizonyítani, végül is rendre elveri Schumachert.
Rég volt már, hogy egy autó mûszakilag ennyire felette álljon a többinek.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 26. - 17:15:20
(13896/17150)
Nagyon tud a pali.. ez kétségtelen.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 26. - 16:54:06
(13895/17150)
Nagyon szeretnék bólogatni veled, de sajnos nem tudok. Senna autóját is õ tervezte... Elismerem, tényleg zseni a fickó, de nem csak rózsaszín mámor az õ karrierje.
offtopic
_Enzooka_ 2011 jún. 26. - 16:20:53
(13894/17150)
Még szép h kell, Webber nem nyerne vb-t.
Rhaegar 2011 jún. 26. - 16:11:58
(13893/17150)
Akkor Vettel a herceg ?
Van benne igazság, Newey mûve, hogy ilyen jó az autó. :)
De azért Vettel tudásával teljes a kép szerintem..
Rhaegar 2011 jún. 26. - 15:50:24
(13892/17150)
Hehehe
Na, a hülye majmoknak még pár szabályt meg kell változtatni, hogy Vettelt kiüssék a nyeregbõl.
Vettel a király most már semmi kétség.

Hamilton meg egyre jobban kimutatja a foga fehérjét..
Egyre jobban kimutatja, hogy egy ostoba, bolond, magát nagyon menõnek képzelõ hülye gyerek.
Ráadásul patkány is, már ott sompolyog a Red Bull háza táján..
10/10
offtopic
Iceman87 2011 jún. 26. - 13:43:01 10/10
(13891/17150)
Jó bizony :) Bírom ezt a fickót. Nagyon jó zenéket tud csinálni. :) Ennél már csak Robi beszólása volt a legjobb eddig. A remény rabjai :):):):):)