8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 09:16:47 8/10
(1241/2021)
Sztem, olvasni a sorok között egy dolog, és félreérteni a másik.
1/10
issti1 2008 ápr. 01. - 09:09:06 1/10
(1240/2021)
Bocs, de ezt a te hsz-ed sugallta, ha igy nyiltan leirva már nem is mered felvállalni( amit megértek, és végülis pozitiv jelként értékelek..)!
Jó lenne tisztába jönni magaddal...
1/10
issti1 2008 ápr. 01. - 09:05:57 1/10
(1239/2021)
Azt mondod newm hivõ, gondolkodó vagy- akkor elmondom hogy gondolkodsz: jelen kormány 6 éves rombolását taglaló Stalone hsz-ra ezt birod mondani"ébredj fel, kilóg a lábad a takaró alól..többet költünk, mint amennyi a bevétel, az állam pénzét mi adjuk" -tehát az áldott (komcsi és korrupt) kormány nem hibás: mi adunk keveset!! (inkább nem kommentálnám.)

De most jön a csúcs: újra elõjön a dzsolidzsóker- (Orbán tehet mindenrõl -totál nonszensz 6 év után is ezt szajkózni!!) tehát a joker: "Orbánt támadom, sõt lebecsülöm..tõlük konstruktivitást várnék"

Bocs, de ettõl tényleg eldobom az agyam! Ez a hisztérikus elmebeteg, összivisszakapkodó GyF, aki annyira hülye, hogy még fõ koaliciós minisztere kirúgása elõtt sem konzultál saját koal. partnerével sem(a koal. szerzõdés erre vonatkozó kötelezettsége ellenére sem!) -nos tehát: mint a problemák forrása, megjelölöd, h. ezekkel nincs konstruktiv viszonyban az ellenzék(emlékeztetõül- azokkal, akik saját koalicós partnerükkel sem hajlandók egyezkedni)

Bocs, ha keményen mutattam rá ellentmondásaidra, de észre kéne vegyed ezeket a szörnyûséges csúsztatásokat, elferditéseket: *moderálva*
Gondolom nem kell magyarázzam a zárójelek okát!
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 08:59:49 8/10
(1238/2021)
Szia!Ezt nem mondta szerintem senki.
1/10
issti1 2008 ápr. 01. - 08:33:54 1/10
(1237/2021)
De várj, õk erre is tudják a tuti pártválaszt: az elmúlt hat évben, a Fidesz megelõzõ években való kormányzása miatt amortizálódott le az ország!
Érted, ugye? Tök logikus! :o)))
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 07:56:01 8/10
(1236/2021)
Játszunk el a gondolattal. Hogyan tovább?
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 07:50:49 8/10
(1235/2021)
A tõke meg nem jótékonysági intézmény, amikor a demokráciát választottuk, tudni kellett volna ezt is. Más kérdés, hogy józan törvénykezésssel a hatásait mikor engeded rá a lakosságra, de meg kell tenni. Valakinek szét kell verni az emberek fejében az általatok írt gulyás kommunizmust. Semmi nincs ingyen. Az árakat lehet torzítani, de szerintem ezt sokáig csak gazdag ország teheti, nem mi.
Azt tény, hogy a különbözõ kormányok különbözõképp, és mértékben eltolták, de közösen.
Ki a korruptabb? Nem mindegy. A hatalommal, kapcsolatokkal visszaélõ embereket én is gyûlölöm,de nem vagyok elfogult, és vak egyik irányban sem. HEgyi beszéd megvót.
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 07:41:54 8/10
(1234/2021)
Ébredj fel, és vedd észre, hogy a takaró alól rég kilóg a lábad. Nem lehet megérteni, hogy aki többet költ, mint amennyi a bevétel, az oda jut mint mi.
Az állam pénzét mi adjuk. Az újra elosztás mikéntje a tét.
Igenis azt képviselem, hogy legalább kicsit jelenjen meg még az egészségügyben az, hogy aki igénybeveszi a szolgáltatást, az fizessen többet. Bár ez a hajó már elment, eltoltuk. Túl sok a potyautas. Szeretem, ha valaki nem csak a jogait tartja számon, de a kötelességeit is. Ez a következetesség azonban nincs meg sem kicsiben (állampolgár), sem nagyban (állam).
Az izmusokból nem lehet megélni, az csak egy eszme rendszert jelent, amire aztán építkezni kellene. Én Vikikét azért támadom, ill. lebecsülöm, mert valóban, az ellenzék szerepe a kormány munkájának felügyelete, kritizálása, jobbítására való törekvés, de az ország érdekében én most konstruktivitást várnék. Erre õ teljesen alkalmatlan.
8/10
meszag 2008 ápr. 01. - 07:18:52 8/10 Előzmény alex4427
(1233/2021)
Köszönöm a megtiszteltetést. Nem vagyok hívó, csak gondolkodó. Nem izmusokban és pártban, hanem megoldásokban gondolkodom.
stalone 2008 ápr. 01. - 04:52:50
(1232/2021)
Van egy jó hírem számodra , kedves ondok nem vagy egyedül. Számomra is hihetetlen de van még a hozzád hasonló - én már csak úgy hívom õket : meggyõzõdéses mszpésbõl jó pár ebben az országban. Ha még ennyire kitartassz mellettük csak megkérdezném : Létezik kollektív bûntudatotok? Az azért nem semmi ahhogyan hat év alatt leamortizáltátok az országot.Hányadik helyen is áll az ország az unióban? Erre vagy olyan büszke? Azon vajon elgondolkodtál már milyen baloldali értékeket vall magáénak az mszp. Ha jól emlékszem valamikor a munkásember érdekeit védte a tõkével szemben.Legalább is ez egy tipikusan baloldali értékrend.Most gyf nem csinál mást mint kiszolgálja a multik érdekeit az országot odadobja a legkapzsibb leg mohóbb tõkéscsoportoknak koncként.
1/10
issti1 2008 márc. 31. - 23:20:37 1/10
(1231/2021)
Te figyelj, apafej? Te mindent elhiszel, amit neked az egyik oldalon mondanak?
Azt is elhiszed, h. Megyó, csak a népet védte, mint besúgó tiszt. Azt is, hogy Ferkó már a KIszben is csak mint reformer volt jelen, hogy jobbá tegye életünk..

Te egyáltalán létezel??!

Mert szerintem ilyen ember nincs!

...Mint a viccben a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf ketrece elõtt: áll, áll töri a fejét, majd megszólal -"márpedig ilyen állat nincs!!" :o))

No, hát számomra Te ilyen vagy, mint paraszt bácsinak a zsiráf: téged szerintem spirituszban kéne eltenni és mutogatni!

Komolyan kezdelek tisztelni (bocs Alex, ez elõbbit tõled tanultam el!), olyan vagy, mint az úrvezetõ, aki következetesen és tántorithatatlanul száguld szemben a forgalommal és váltig hajtogatja, hogy "ez mind õrült, szemben mennek a menetiránnyal!"
1/10
issti1 2008 márc. 31. - 23:12:04 1/10
(1230/2021)
Drágám, nem olvaslak, ne fáradj!

Odáig láttam, hogy"Szállj már le.." -tovább nem.

Gondolom te sem olvasol el mindent. Ott vannak pl. a falfirkák: hát azokat sem olvassa el az ember, csak néha véletlenszerûen, ha a szemébe akad.
..bár azok közt néha jópofa is akad - nos ez a nagy különbség a kettõ közt, de ezt leszámitva a párhuzam helytálló..
10/10
ondok 2008 márc. 31. - 22:30:36 10/10
(1229/2021)
Már megint tetten érhetõ ,hogy hatásos az agymosás.Gyurcsány semmit nem intéz a cégének ,mióta politikus ,kiszállt az intézésbõl.Ugye az meg agyalágyult elvárás lenne,hogy ami egységesen vonatkozik egy cégcsoportra,az ellen tiltakozzon az adott cég menedzsmentje,hogy kizárólag rájuk ne vonatkozzon a dolog.Ez nem ugyanaz ,minta tokaji pszeudoközgyûlés,meg hogy külön törvényt hozunk ,hogy Felcsút egymaga több támogatást kapjon,mint az egész régió.Igen ,jó cikkeket lehet írni ,meg nagyon elgáns ,hogy minden politikus aljas csaló.De és ezt moldtunnak is üzenem ,ez túl kényelmes álláspont ,venni kell a fáradságot tájékozódni kell figyelni egy kicsit az összefüggésekre,nem bedõlni a propagandának,az olyan orgánumoknak ,ahol az objektivitás szikrája sem fedezhetõ fel soha,és fõleg személyes frusztrációnkat mindennapi problémáinkat a politikusokra tolni a legegyszerübb.A politikusok se rosszabbak mint az egész társadalom.Errõl most ragyogó bizonyíték volt a népszavazás ,amikor tökön szúrtuk magunkat Bravó!
efes 2008 márc. 31. - 22:15:40
(1228/2021)
Feri az egyetlen, aki nem vesz fel fizetést... Õ csak elintézi, hogy cége olcsóbban kapja az áramot.:D
10/10
ondok 2008 márc. 31. - 22:13:46 10/10
(1227/2021)
Szállj már le a rögeszmés lovadról! Meg az alap nélküli puffogtatásról.Ha sokszor mondod nagy vehemenciával ,akkor se lesz igaz: Az alaptézised nem igaz ,Gyurcsány nem senkiházi,nem jellemtelen,akárhogy gyûlölitek mocskoljátok,nem hamisított meg semmit.Ezért aztán hiába vársz "errõl az oldalról" ehhez asszisztenciát.Titeket meghülyített vezéretek,csak nyugodtan csókolgassátok a kezét ,ahogy a minap is egy fotót errõl láttam ,és ami már nem is ver fel akkora port mint az elsõ esetben.Lassan majd hozzászoktok ,sõt elvárás is lesz ,ha õ lesz a nagyfõnök.Akkor majd olyan kicsiségeken nem is fog senki fennakadni ,hogy bedönti a gazdaságot.Igaz majd mint korrekt sohanemhazudó politikus ,úgyis minden az elõdökre lesz fogva,mint annak idején,amikor ugye átadták a kormányzást,akkor ugye "tele volt a kincstár,alacsony volt az infláció "stb. És ezekhez a hazugságokhoz olyan emberek adják a nevüket,akik még a szakember titulusra is igényt tartanának ,mint Varga , Navracsics stb.Mert ,hogy Orbán ,aki életében szakmai munkát nem végzett annyi közgazdasági hülyeséget összehablatyol,hát azt mondja az ember ,istenem még a jelenlegi munkahelyére se jár be ,ami az egyetlen életében,de ezek a "komoly" emberek így lealacsonyítják magukat ,az mindent elmond az egész Fideszes bagázsról.
1/10
issti1 2008 márc. 31. - 21:18:17 1/10
(1226/2021)
Most spec. kivételesen igazat mondtál, Ondok: GyF. tényleg nem tagadta le az ország helyzetét: csak MEGHAMISITOTTA! ...ez sokkal roszabb!

Gondolom ehhez is emberi-politikusi nagyság kell, nem?
1/10
alex4427 2008 márc. 31. - 20:55:22 1/10
(1225/2021)
Megjöttél, gyorsan kiosztottál mindenkit! Akkor jogosan várható viszont tõled, bocs, Tõled az elsõ komoly és értékes hozzászólás, sõt elemzõ prognózis!
10/10
ondok 2008 márc. 31. - 20:53:47 10/10
(1224/2021)
Vedd észre ,hogy sulykoló aknamunkátok ellenére nem menekül senki a süllyedõ hajóról v. aki menekül az jobb is ha elhúz.Sok taposóaknát raktatok le az újraszámlálástól,hídfoglalástól egészen a legutóbbi népszavazásig,amely elött a világon egyedülálló módon a taláros jogi csûrcsavarók szabad utat nyitottak,de még korai az öröm,mert ha nem így lenne nem nyomnád a propagandaszöveget itt megállás nélkül a világ végérõl,a teljes csõdrõl stb.Ezzel azért én óvatos lennék,mert ha valaki ,aki ért hozzá megnézi ,hogy a nehézségek zöme mibõl adódik ,hát elég egyszerû a diagnózis:azoknak a reformoknak a hiányából,amelyeket minden erõvel fúr az ellenzék a hatalom mrgkaparintása érdekében.
Moldávia bánata 2008 márc. 31. - 20:33:08
(1223/2021)
De azért próbáljuk meg, s legalább egyvalaki legyen konstruktív.
Ferenc után ki lesz a miniszterelnök, s azé miért lesz rossz? (Valami elemzésféle okosságot ide, bárkitõl. ;))
Moldávia bánata 2008 márc. 31. - 20:31:27
(1222/2021)
Én azt gondoltam, hogy talán a nép, az istenadta nép értelmesebb, mint egynéhány politikusunk. Azonban itt az van kicsiben, ami a pártok között nagyban. Hangulatkeltés, gúnyolódás. Egyfajta óvodai teadélután. "Az én apukám erõsebb!" Kár volt bármit is feltételeznem egy filmes, szubjektív fórumtól. ;)