10/10
ondok 2008 ápr. 07. - 11:17:45 10/10
(1601/2021)
"issti1 | Válasz | Elõzmény (meszag) ma 10:45 | 1706/1715
GyF. õszintén bevallotta választások elõtti csalásait -tetestársainak: ez történt,"
Na látod ez a baj veletek,hogy rögtön egy hazugsággal indítasz,és azt hiszed ,hogy ezt mint axiómát majd minden hülye elfogadja.Ezt hívják fideszes sulykolásnak ,ez ellen kell megtalálni az egyszerû nép körében az ellenszert a baloldalnak,mert amig a józan ész által politikamentesnek gondolt mûsorfórumokon is polgári körös propagandisták terjesztik a papagályszövegeket,addig nem egyenlõek az esélyek.Sokan lebecsülik az isti félék "munkásságát",pedig hiba ,mert mint a népszavazás mutatta ,a nép sajna hülyíthetõ.
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 11:15:00 1/10
(1600/2021)
Ugye te is tudod, hogy nem-a csak általad jobboldalba sorolt, de amúgy politikailag nem aktiv- Pozsgay, Szûrös súlyos exkomcsi múltját nem hiszem el, mert nem látom a bizonyitékot! (És Szabadi -az meg ki???!-õ a bûnös jobboldal megtestesitõje?)

Megyó és Horn bizonyitékait mindenki látta, soroljam a többit is?(LEndvai elvtársnõ archiv hiradós felvétele teccett? Nem gyõzött meg?) -ezt kár tagadni.

Nézzük a jobboldal vezérkarát: Orbán, Pokorny, Áder, Kósa, Deutch,...stb.

Hol vannak a bizonyitékuk vezetõ exkomcsi múltjukról? Türelmetlenül várom-- de addigis, amig megérkeznek: én a tényekre alapozok, tehát akkor ki is az elfogult-elvakult?
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 11:05:24 1/10
(1599/2021)
Szerintem erre is mondtam reális javaslatot: a baloldal vezérkarának leg"forróbb" tagjai helyett újakat, s jöhet az összefogás!
10/10
ondok 2008 ápr. 07. - 11:04:20 10/10
(1598/2021)
Figyu,ha téged olvasgat valaki,akkor ilyen *moderálva* érvelésen meg sem lepõdik,hogy Medgyessy besúgó múltja az természetesen bizonyított,de az persze nem igaz ,hogy Kövér a Társadalompolitikai Intézetben dolgozott.Vagy Szûrös ,pozsgai sem volt KB tag? ugye,Szabadi munkásõr,Boross P. stb Mszmp tag?Vagy melyik tény nem igaz?
És az teljesen mindegy ,hogy Te szelektálva mit linkelgetsz,mert te sem a saját levéltári kutatásaidra hagyatkozol,hanem mondjuk a jobboldali propaganda anyagokra.Próbálj már meg *moderálva*,bár tudom ,hogy ez olyan mintha azt remélné valaki ,hogy majd a Duna visszafelé folyik.Nem hiszed a listát ,OK.*moderálva*.Ezért nem lehet a Fidesszel minimális konszenzusra sem jutni ,hiszen ugyanakkor ,amikor kivonulgat pl. a másikra mutogat ,hogy kompromisszumképtelen.*moderálva*.
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 11:03:45 1/10
(1597/2021)
Na azért e hazug -és mostani tapasztalataink alapján már lássuk be:tehetségtelen- politikusnál száz jobbat is találhatott volna a "baloldal". Nem csak a sokatok számára antikrisztusként tálalt OV. lett volna alternativa.

Egyébként, ha már itt tartunk: te is elgondolkozhatnál, ha összehasonlitjuk OV és GyF. idején az ország helyzetét-közállapotait -látsz különbséget?
..na ugye?!
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:56:53 8/10
(1596/2021)
Fene kényeskedõ a magyar. Itt nem lehet semmi se szürke, csak fekete. Frankó hasonlat szellemes, de erõsnek tartom a hasonlatot.
Akkor mi marad nekünk az olasz út? Tök szar lesz, abban biztos lehetsz.
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:54:11 8/10
(1595/2021)
Lehet, hogy röhögött, de jobban értették, mint ez az ország. Õ azért nem modott le, mert már írtam, ennek az országnak már csak Viktor király kéne, meg a szentelt víz.
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:53:48 1/10
(1594/2021)
..mi a felvetés?
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:52:20 1/10
(1593/2021)
Hát egy GYurcsánnyal, vagy Hornnal való összefogás hiányáért én senkit elitélni nem tudok: szalonképesebb vezetõket kellene keresni a baloldalon -gondolom a spanyolok sem Frankónéval kezdtek közös kormányzást..pláne nem Frankóval!
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:48:20 1/10
(1592/2021)
Ez csak feltételezés: van benne logika, elismerem!
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:45:38 1/10
(1591/2021)
GyF. õszintén bevallotta választások elõtti csalásait -tetestársainak: ez történt, s önmagában nincs vele semmi baj!
DE: minekután ez kiszivárgott, egy civilizált országban ez azonnali, feltételek és gondolkodás nélküli lemondással jár! Ez nem lehet kérdés!
Ettõl kezdve az egész nemzetközi sajtó rajta és rajtunk röhögött jó darabig! ..ezekután azt várni, hogy mögéje-mögéjük és reformjai(akárcsak bármikori kijelentései mögé) álljon a társadalom?! ..hát mirõl beszélünk??! Ez egy rossz vicc!!

Amit pedig a szükségesen felvállalt megszoritásokról irsz, arról pont Bokros mondta ma: egyrészt nem ilyen reformok kellenek, amit "ezek" csinálnak összevissza, másrészt: hiteles, elfogadható politikusok kellenek mellé -ami szintén nincs meg jelenleg. Akkor mit várhatunk mást, mint ellenállást, felzúdulást, ellennépszavazást(utóbbit már én mondom, nem Bokros).
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:42:26 8/10
(1590/2021)
De van másik út is, nézd meg a spanyolokat. Õk nem firtatták, ki mi volt, mindenki nyugodtan tisztelhette akit akart, összefogtak, és mentek elõre. Mivel a nagy bevallás elmaradt nálunk, közös szándékkal inkább a hatalmat osztották fel, úgy gondolom a mieinknek sem maradt más, mint összefogni. Én ezt kérem számon rajtuk, érted?
Mert az nem megy, hogy csak az egyik oldal hibáira harapok, mikor én is hibázok eleget.
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:38:17 8/10
(1589/2021)
Ne hidd, hogy a jobboldal nem érdekbõl nem kezdte ki ezt a dolgot. Valóban jobb lett volna, ha az elején rendet tesznek, és nemcsak akkor húzzák elõ x.y. multját, ha valakinek érdeke, vagy azért, hogy vkit legyõzzön, vagy elhallgattason.
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:32:17 8/10
(1588/2021)
Na látod, Gy. is észrevette, elrontották, de ezt nemes egyszerûséggel úgy aposztrofálod, hogy hazudott. Csak ennyi maradt meg benned. Írtam már, hogy nem a közvéleménynek szánta azt a stílust, a jobboldal jól szét is szedte ezért. Bokros annak idején, még hatalmas unszimpátia ellenére is vállalta, hogy megszorítások kellenek, ezt próbálta volna elkezdeni Gy. is, de az okos ellenzék jól megmozgatta a tömeget, persze ehhez kellett az alkotmánybíróság agyatlansága - és akkor még jóindulatú vagyok - is, most aztán már tök jó nekünk úgye, mert majd Vikike mindent megold.
Tudod, hogy ezek egyszerûsítések, de társalogni csak rövöden lehet.
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:27:27 1/10
(1587/2021)
Lehet, hogy néha a tisztább hatás érdekében sarkitok, s igy a nyilvánvaló tendenciát, mint kizárólagosságot tálalom, de lásd meg benne a lényeget: a jelenlegi slepp(Maszop) vezetõ arcai, húzó politikusai MIND exkomcsik, s jelentõs részük még bónuszként komcsi kapcsolatai-ügyeskedései(hogy finoman fogalmazzak) révén miliárdossá is vált a gengszterváltás habjain(Horn, Megyó, Vereselvtárs, LEndvaielvt.nõ,Szekereselvtárs, Földmûvelésiminiszterelvtárs, stbstbstb..) .
Ez ugyebár tény!

Az ún. jobboldal(mely programja alapján inkább tekinthetõ baloldalinak, mint az ultraliberális programmal arató "bal") soraiban is nyilván találhatni egy egy ilyet- bár ekkora nyilvánvaló és bebizonyosodott komcsi érintettégû "jobbos" politikust egyet sem hallottam, mint az elõbb felsoroltak bármelyike..

Lássuk a különbséget- ÉG ÉS FÖLD!
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:21:08 8/10
(1586/2021)
HA valaki rendet akar tenni, akkor ne tegye soha, mert úgyis káosz van mindenütt. logikus. Az APEH-nak lenne alegnagyobb létszáma az országban. Nem édesem, az embereknek kell felnõni, hogynem csak jogaik vannak, és nem isteniteni a csalót.
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:18:11 8/10
(1585/2021)
Kiforgathatod a szavaim, akkor is a 300 Ft -ra hivatkozni nevetséges. Egyáltalán nem rontotta az orvos beteg kapcsolatot, az orvosok csináltak - nem mind ebbõl mûbalhét, és keresztbe feküdtek neki, ugyan mit gondolsz miért?
A tanárokról meg az a véleményem, hogy a fele se odavaló. Az alsóbb szintû oktatás igen csak felhígult. A bérüket meg jól felemelték, a gyerek fogy, mit gondolsz miért kéne ennyi tanár?
Dolgoztál már a verenyszférában? Majd megtanulnád mikor, és mi jár neked.
1/10
issti1 2008 ápr. 07. - 10:16:59 1/10
(1584/2021)
És egy érdekes adalék - a nem éppen ellenzékiségérõl hires Pártkelte(bocsánat: Napkelte) mûsorában ma a gazdaság szörnyûséges helyzetérõl, a multik kivonulásáról, s a rossz kormányzatról folyt elõadás, társalgás - jobboldalinak erõs túlzással sem nevezhetõ résztvevõkkel(pl Bokros Lajos).

Ha már itt is ez megy, az azért már lehet, hogy az én "elvakultságom" támasztja alá...
Csak úgy felmerült bennem - persze tévedhetek, s lehet, h. a NApkelte is a "jobbos lakájmédia" része... mit tudhatom én, ugyebár! ;o)
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:05:08 8/10
(1583/2021)
Neked is leírom, én se fogom védeni a MSZP, SZDSZ hibáit. Amit írtam az arra a butaságra vonatkozott, TE állítottad, hogy itt a szoc.-ban ide jöttek tanulni az egészségügyi rendszert.
Akkor is és most is sok volt a potyautas. Az nem csipi a szemecskéd, hogy az orvosok egy része a torzított rendszer haszonélvezõje maradt máig. Adózatlanul jut pénzhez? Akinek nincs kapcsolata, az várhat. Soroljam még?
8/10
meszag 2008 ápr. 07. - 10:00:47 8/10
(1582/2021)
Pl., hogy a békés rendszerváltás "felelõsei", valamint annak nyertesei csak a most is baloldali politikusok.
Az, hogy aki neked ellentmond, az baloldali hívõ, nem gondolkodik.
Látjuk mi is a hibákat, de azt is mi várható, ha a jobboldal jelen felállásában kerül kormányra.
Apropó, hallottad Vikike beszédét?
Hogy megilleti a mindenkori kormányelnököt a tisztelet? És hogy mi a véleménye az állam, és egyház jelen viszonyáról? Ilyen cinikus, és elõre vetíti mit várhatunk tõle.
Na én ezt nem szeretném megtapasztalni.