stalone 2008 ápr. 10. - 15:33:29
(1641/2021)
Tegnap hallottam az egyik jobbos és számomra mértéktartó csatornán :"A liberálisok óta tudjuk, hogy hazugság nincs,csak olyan állítás amelynek nincs valóság tartalma." No comment.
Moldávia bánata 2008 ápr. 10. - 15:01:21
(1640/2021)
Ahhh... Csak most nézem meszag adatlapját, õ is nõ! :))
Moldávia bánata 2008 ápr. 10. - 15:00:18
(1639/2021)
Több nõ a Parlamentbe?
Ez ugye csak vicc? :)

Valaki ne azért kerüljön be a parlamentbe, mert nõ vagy mert férfi, hanem azért, mert alkalmas a feladatra! ;)
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 12:09:14 8/10
(1638/2021)
Ma bocsánat mindenkitõl, de ha fáradt vagyok, ilyen vagyok. Egyfolytában cak hülyéskedek.
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 12:05:43 8/10
(1637/2021)
Ejnye, ejnye. Persze csak a kötélért mondom.
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 12:03:21 8/10
(1636/2021)
Nem minden nõ szõke, van akinek egyébként is szõkesége belülrõl fakad.
Ne hidd, hogy az államháztartás annyival nehezebb, ahány nullával több van a végén.
Beosztás, belátás, probléma megoldás terén egy nõ sokkal ügyesebb. A férfi távlatokban (térképen) jobban eligazodik, de elvész a részletekben. Sok nõ közé persze kell néhány férfi feszültségoldónak.
Ezekben a jelekben: :), D,)- meg járatlan vagyok.
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 11:00:30 8/10
(1635/2021)
A demokráciát tanulni kell, nehéz, de nem reménytelen még a magyar se. Senki se szent, õk se (politikus), de igen, én is szeretném, ha õk mutatnának példát, de hát majd egyszer.
Vagy erõsebb civil mozgalom is kéne, de nem politikai alapon szervezve, vagy több nõ kéne a parlamentbe.
Na? Utóbbi mondatom cukkolásnak szántam, direkt!
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 10:53:55 8/10
(1634/2021)
Annyira álmoas vagyok, még az írásjeleket is felcserélem.
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 10:52:19 8/10
(1633/2021)
Ez errõl is szól. Már mint a poltika.
Nem hazudniuk kell, de tudni kell kinek, mit, hogyan mondjunk.
8/10
meszag 2008 ápr. 10. - 10:50:01 8/10
(1632/2021)
Szia! Örülök, hogy legalább beéztél? Ugye hiányzunk!
Te is! ÉS tényleg nem gúnyolódok.
Moldávia bánata 2008 ápr. 10. - 10:04:50
(1631/2021)
:)
Nem semmi, hogy nem tudtok megszabadulni az álmaitoktól.
A médiánál már csak egy hazugabb és veszélyesebb képzõdmény létezik: a politikus. ;)
1/10
issti1 2008 ápr. 10. - 09:59:26 1/10
(1630/2021)
Kiváncsi vagyok mikor unod meg...nagy elõdjeidhez hasonlóan? ;o))

Azért együttérzek veled, ha ez vigasztal! :o)
10/10
ondok 2008 ápr. 10. - 00:00:40 10/10
(1629/2021)
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe az Index riportját Gyurcsánnyal "Gyûlölöm a bozótharcot" cimmel.Itt igen éles kérdésekre,úgymint miért nem mond le? miért lobbizott ki a cége olcsó áramot stb? megfelel,választ ad.Azt kérném,hogy ne senkiházizzuk hazugozzuk komcsizzuk,hanem egy fél mondatot idézzünk abból ,amit mond és mondjuk meg ,hogy miért nem igaz?Ugyanis azt hívják érvelésnek,amit meg némelyek itt folytatnak ,az hagulatkeltõ hazug rágalmazás mocskolódás.
stalone 2008 ápr. 09. - 23:59:25
(1628/2021)
Igen , mindanyiunk pénzébõl pótolják ki azt amit elvettek,ilyen alapon vegyünk el a rendõröktõl is, majd fizzess ha betörtek hozzád nyomozási díjjat, vagy a tûzoltóktól is vegyünk el pénzt , majd fizesd meg ha eloltják a házad...Te böszme ,fogd már fel hogy ez nem így mûködik,azért fizeted az adót hogy az orvosoknak,tanároknak magyarul közalkalmazottaknak ,köztisztviselõknek is legyen mibõl bért fizetni, meg minden normálisan mûködjön ebben a k**va országban hogy apátokat idézzem.
10/10
ondok 2008 ápr. 09. - 23:47:08 10/10
(1627/2021)
Ha titeket hallgat az ember nem érti,hogy miért nem fogadják meg ezek a teljes csõdöt kilátástalanságot hirdetõ emberek Kövér tanácsát a kötéllel.Ezzel szemben én kinézek az ablakon,és évente százezrével növekedõ autótömeget látok,vidéken nem lehet ráismerni a tájra az új villáktól,nyaralóktól.Mindenkinek saját lakása van hitelre,a gazdag nyugaton a lakások zöme bérelt.És ,hogy igazam van az mutatja,hogy jóval többet költünk,mint amennyire futná.A legjobban azok sírnak ,akik a legtöbb állami tzámogatást kapják a hiteleikre,mert hát jó lenne hitel helyett a dolgokat teljesen ingyen kapni.Egy apró probléma lenne akkor,hogy kobászból lenne a kerítés:ráadásul van egy párt ,amelyik kivétel nélkül minden szociális támogatást megszavazott,sõt atripláját követeli,azzal,hogy ez lehetséges,csak az adókat kell csökkenteni.Ugye nem kell ahhoz Bokros Lajosnak lenni ,hogy normális ember lássa,hogy ez mekkora baromság.
10/10
ondok 2008 ápr. 09. - 23:36:29 10/10
(1626/2021)
Még egy apróság:azt még a háziorvosok is elismerték,hogy avizitdíj egy átlagpraxisnál kb 150-180ezer FT/hó volt,akkor azt miért nem fordíthatták volna a rendelõjükre,miért csak álom lenne?Ezt meg is tették,és akik nem akarták akadályozni a reformot nem is hazudták le azzal,hogy "nincs jelentõsége a vizitdíjnak".Aztán most meg sírnak,hogy pótoljuk ki gyorsan mindannyiunk pénzébõl.Még az sem zavarja õket ,hogy azért lehetett szavazni róla,mert állítólag nem érintette volna a költségvetést.Ez már bizony nemcsak álom,rosszabb annál:hamiskodás,kétszínû politikai játszadozás.
10/10
ondok 2008 ápr. 09. - 23:27:06 10/10
(1625/2021)
nem álmodtam ,te viszont biztos,mert ugyan melyik ország üzemelteti a másik ország közlekedését?ha ez azért van ,mert olyan nyereséges,akkor az eredeti ország hülye?Mirõl beszélsz,most egyeztek meg a profi közlekedési szakemberek a BKV sztrájk kapcsán,hogy minmdenhol a világon 3 lábon áll a közlekedés:1. jegybevétel,2.állami támogatás, 3. önkormányzati támogatás.Ezt mindenki elfogadta,senki nem cáfolja,csak te-:)
Más: autópálya:,ha nem fizetik ki az alvállalkozókat,akkor az pont nem indokolná a magas árat,hiszen azon is spórolnának költséget.A mûszaki tartalom igenis döntõ,mert nem mindegy,hogy milyen sûrün van pl lehajtó,van e viadukt stb. ,mintahogy az sem mindegy,hogy milyenek a munkabérek,alkalmaznak e fekete munkát,van e garancia ,és hány évre stb.Egy biztos,ha csak egy cég ,a Vegyépszer kapja meg az útépítési munkákat,akkor olyan ár van ,amit õ kitalált.Ez volt 2002-ig.Ha van verseny ,akkor is lehet kartellbe tömörülni,de mégis nehezebb megoldani.
8/10
meszag 2008 ápr. 09. - 07:09:58 8/10
(1624/2021)
Sokat írtál, de tudod ezt hívják meddõ vitának. Mindig lehet hátrányos helyzetût találni, és általánosságokat megfogalmazni. Térj a lényegre, és ne olvass mellé.
Én is azt mondtam, hogy baj van az elosztással, többet osztunk, mint amennyi van. Most vagy adjunk be többet, vagy osszanak kevesebbet, vagy vitassuk meg mér pont arra adnak annyit. Ezen lehet vitatkozni.
10/10
ondok 2008 ápr. 09. - 00:00:12 10/10
(1623/2021)
hosszan írsz,de nincs benne sok igazság.Kifejezetten rájátszások vannak benne.a legnagyobb az ,hogy ."Van pénz csak ellopják".nem is érdemes vitatkozni,hogy melyik oldal lop többet ,mert ez egy vulgáris blöff.Ha nem lopna senki ,akkor is nagy bajok vannak a rendszerekkel.Hogy ilyen "pontatlandságról" ne is beszéljek: Hogy "a metro, a vasút mindenhol nyereséges".Ez egyszerûen nem igaz ,a városi közlekedést ,a vasútat,ahol nem privatizálták,mindenhol az államnak kell keményen támogatni,mert nem önfenntartó.Az autópálya költsége sem olyan fekete ,ahogy be van állítva,mert mûszaki tartalom figyelembe vétele nélkül összehasonlítgatni más országokkal ,más járulékos költségekkel ,az egy demagógia,amit tudjuk ,hogy szükséges bizonygatni azoknak ,akik 4 év alatt semmit nem építettek.
Aztán ,képzeld én is fizettem vizitdíjat,és senki nem állt sorba az automatánál,minden flottul ment,azt viszont észrevettem ,hogy aháziorvos tudott a rendelõjére fordítani,tudott asszisztenst alkalmazni belõle.
Úgyhogy egyenesen nevetséges,hogy még valamit jóformán be se vezettek ,de már ennyi az okos ellendrukker és sápitozó.
No comment.
8/10
meszag 2008 ápr. 08. - 07:56:00 8/10
(1622/2021)
1.) Lehet, hogy félreolvastalak. Igen, persze, odafent is rendet tehet valaki, az is közalkalmazotti, köztisztviselõi szféra.
2.) Édes vagy, ez nem az a hely, ahol akadémiai székfoglalót tartunk. A vizitdíjtól csak te vártad, hogy két pillanat alatt megoldást hoz. Egy folyamat lett volna, ami lehetõséget teremt az egészségügyben, mert bevétel.
3.)Na most én is voltam beteg, messze a vizitdíj elõtt. Ugyanez volt a helyzet, annyit romlott, amennyit az orvososok rájátszanak.
4.) Pontosan tudom, hogy Medgyessy tette. Ezt nyögi az ország. És most is csak azt mondom, próbáld ki magad légyszi a versenyszférában. Igen, a bér is költség, nem tudtad? Sõt közterhei is vannak.
Ugyanúgy bevihetsz másutt is apróságokat, ha rosszul megy a szekér, de ha megfeszülök se tudnék behozni egy fénymásolót. Infláció itt is volt. Persze, tudom, arra érted, hogy néhány éve nem kaptak újabb 50% béremelést.
Hát tündérke azt kell hogy mondjam neked is, elõbb meg kell termelni a javakat, beszedni az adót az államnak, mondhatod, igen, tõled aut. levonják, de aut kapsz is. A termelõ szférában idõnként nincs is 13.havi bér, te meg sírsz, hogy felosztják. Az elosztható mennyiséggel van baj tudod. Túl sok aki kapni akar, és csak a saját nyomorúságát lesi, persze befizertni azt nem akarunk,s se vizitdíjat, se napidíjat, se semmit. Amin vitatkozhatsz az az elosztás. Fel kéne ébredni.