Téma: Hilal Saral

Michonne 2018 febr. 14. - 12:40:19
(1037/1897)
Ezt pedig az egész barlangbandának:)
Michonne 2018 febr. 14. - 12:37:29
(1036/1897)
Postáskisasszony! Jövõre Te sem menekülsz elõlem... https://assets.rbl.ms/17142300/980x.gif

;)
maryriddle 2018 febr. 14. - 01:01:18
(1034/1897)
Elnézést azoktól akiknek exet hozok (Tímea, Hangaabla) de nem az én hibám hogy ilyen kitartóan udvarolnak.. törökök.... :-)
maryriddle 2018 febr. 14. - 00:56:41
(1033/1897)
Engo bey kimondta amit minden nõ hallani szeretne török párjától...
Könny szökött a szemembe :-')
maryriddle 2018 febr. 14. - 00:55:11
(1032/1897)
Mankos
Kenan reméli ez talán megtöri a dilemmádat
maryriddle 2018 febr. 14. - 00:53:11
(1031/1897)
Elnézést, a postás nem tudja az abc-t :-)

Figyelem: a pajzán feliratokért a Barlang Posta Zrt. nem vállal felelõsséget!
maryriddle 2018 febr. 14. - 00:51:40
(1030/1897)
No, a barlang szinglijeként bevállaltam a levél kihordó szerepét eme gyönyörû nap alkalmából.
Kicsit korai a posta, de csak most ér rá a postásasszony.

A kártyák abc sorrendben kerülnek kiosztásra!
Michonne 2018 febr. 13. - 23:37:32
(1029/1897)
Ez nem ér…. hogy fogom így utálni …haha ronda és finom XD (na jó azért ennyire nem ragadtatom el magam)

„Tahirka” (XD)…..hát igen… hiszti királynõ a javából, és a pszichológiai érzéke is hagy kívánnivalót maga után, nem egy cuki Kerim no:)
Nekem is voltak, ill. maradtak is fenntartásaim vele kapcs. , de próbálom arra fogni, hogy még nem forrt ki igazán a karakter…haha
Nem tudom melyikre jelenetre gondolsz egyébként , de ahogy a nagy Nefes leleplezést lereagálta a vége felé az is kellõképp ovisra sikerült, már csak a nyelvnyújtogatás hiányzott, no de majd kibeszéljük késõbb, ha megnézted;)
maryriddle 2018 febr. 13. - 22:47:32
(1028/1897)
Merhaba!

Egy kis elõ- Valentin nap. Bár egyelõre csak Michonne ismerheti az urat, de gondolom a feeling mindenkinek átjön :-)
A barlangos postaládája egyébként megtelt a valentin napi üzenetekkel, hamarosan hozza õket a postás, nyugi.

Kenan de jól néz ki. Mehmed szultán is the new szekszyyy Mehmed? ;-)) Lehet hogy belenézek majd csak túl annyi lenne most a néznivaló.

SAK 3. résznél én 3/4-énél bevallom kicsit elakadtam tegnap, Tahirka egy ponton annyira kiakasztott hogy ki kellett kapcsolnom a dizit. Majd elmesélem miért, még végignézem hátha még meg tudja menteni a becsületét, vagy csak én értettem félre valamit.... De abban már most biztos vagyok hogy nem a love story miatt fogom nézni ezt a sorozatot....
A Fi-vel is jövök majd. SMK-t még mindig emésztgetnem kell...
Michonne 2018 febr. 13. - 22:02:59
(1027/1897)
Már az utca is velük van...haha
Michonne 2018 febr. 13. - 22:01:54
(1026/1897)
Szép estét Ablák!

Örülök, hogy mindenki elõkerült:)
Eléggé sûrû volt a múlt hetem, de próbáltam azért idõt szakítani a házi feladataimra is.
A Faziról nem akarok írni, max. annyit, hogy nincs szívem kaszálni, szóval egyelõre még gyûrjük egymást… nehéz szülés no:)

FI:
Jó rész volt a 8-as, az utolsó köröket futjuk, mindjárt itt a vége.
A Duru-Can és Sadik-Özge kapcsolat-katarzis biztosította az ismételt párhuzamos vonalvezetést.
Felettébb szórakoztató volt drága Durukánk rácsodálkozása, arra a tényre, hogy valójában Can nem a télapó, illetve nem is Can, hanem Umut :D különösen annak fényében volt ez vicces, hogy korábban saját akaratából – no és persze Deniz bosszantására - ment hozzá ahhoz a hazugládához, akirõl már akkor pontosan tudta, hogy milyen beteg módon és eszközökkel vadászta le õt (ket). Ezért én nem tudom most sajnálni úgy, ahogyan az igazi áldozatokat szoktuk, ettõl eltekintve persze Can erõszakosságát természetesen nem pártolom. Szvsz Serenay nagyon jól oldotta meg az elõször megilletõdött, beparázott Durut, majd végül a tehetetlenségtõl egyre dühösebb ösztönös Durut, aki nem cicózott és a láthatóan kattant Can arcába vágta, hogy tulajdonképpen nem is tudja, hogy szerelembõl, vagy csak a külcsínért van vele XD ez a fajta zsigeriség nagyon Durus volt, és felért egy vállharapással:D Összességében az egész perpatvar illett hozzájuk, illetve a kapcsolatuk milyenségéhez, nem is tudtam volna máshogy elképzelni, a drámai epizódvég pedig tökéletes lett. (Ha igazán vérre szomjaznék azt mondanám akár végszónak is beillett volna)

Özge és Sadik:
Imádott szultánunk titka a kezdetektõl foglalkoztatott minket, mert mily bûn lehet, oly elviselhetetlen és súlyos, ami miatt az életét dobja el a feleség, leánygyermek? Hát most megkaptuk a választ….. Sokkoló és undorító a történet aláírom. Tudtam, hogy Özge nem bocsájt meg neki, legalábbis akkor és ott biztosan nem.
Sadik bej lelépése a nagy gyónás után számomra is illúzióromboló volt és nem mellesleg logikátlanak is tûnt, bár feltételezem, majd õ fogja kiszúrni Özge balesetét fentrõl, ezzel megmentve a lány életét. De utóbbi következtetéstõl és tippelgetéstõl eltekintve, nem értettem, hogy hová és ki elõl menekül már tulajdonképpen Sadik? Hiszen a „kálváriája” egyik legnehezebb részén van túl, a szeretett nõ elõtt vallott színt, felfedve gyávaságát, hitványságát, emberi gyengeségét. És ha az igazi felelõsségvállalástól (börtön) talán igen, de a lelkiismerete elõl úgysem menekülhet….

Bilge kiakadása és szentbeszéde kiszámítható és talán túl totál szabályos volt, ezért nem lepett meg túlságosan.

Két momentumon jót mosolyogtam, az egyik amikor Duru a szökése után segítséget kér az elsõ útba jövõ autóstól, erre az nagy ívben kikerüli, és mindez történik a kardes õshazában, ahol mindenki mindenkinek testvére és ott segít, ahol tud:)) A másik meseszerû momentum pedig Özge és Can „balesete” volt, Can a mákos fiú, aki ugye mindig halál (XD) pontosan érkezik és természetesen a fejre állt autóban is pont az orra elé esik a bizonyítékdoboz ..... ja persze.

Láttam a 9-es fragit, és Durut, mint szegény, átvert áldozatot, ahogy Deniz nyakában lóg....ejnyebejnye

SAK
Mary! Nem tudom, hogy csak bennem van hiba, de a kiindulótörténet ellenére, én továbbra is többet nevetek a részeken, mint sírok:) Megnéztem a harmadikat is és a lelkesedésem nem hagyott alább, sõt! Valóban felvonultatják az összes török klisét, minden pasinak fegyvere van, mindenki mindenkit le akar lõni fényes nappal, police nuku, ja és az utolsó pillanatban természetesen mindig jön a megmentõ csavar :D de mindezek ellenére úgy eteti magát ez a dizi, mint a tejbepapi. Remélem, hogy sokáig marad ez a színvonal.
És ugyanaz a helyzet, mint a BBO-nál, annyi egyéniség van, hogy azt sem tudom kit szeressek jobban:)
Ahogy a színészek is egyre jobban érzik a karaktereket, úgy mi is közelebb kerülünk hozzájuk.
Az anyós óriási, meg a fejhangos nyögései is ….vinnyogok, hogy már nem csak a meglévõ menyét, hanem Nefest és Nazart is nyírja ahol tudja, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne reggelente a konyhában, ha bõvülne a család a két nõvel XDXD 2 bites Mercan priceless, jól hozza a színésznõ a karakter –egyelõre még - végtelen együgyûségét:) a 3. végén azért megsajnáltam persze szegénykét… Tahir még csak rá sem nézett és úgy vette el a neki kínált poharat. DÁDÁ
A Nazar Murat párosítás (fõleg Muratot bírom) is EPIC, bár a kezdeti szimpátiám kezd elszállni, már ami a lányt illeti, ha arra gondolok mi volt a véleménye Nefesrõl, persze tudom, hogy csak Mercant védte, de az empátia teljes hiánya egy ilyen sorsú nõtársa felé meglepett, pláne, hogy az egészségügyben dolgozik, és a munkája a segítségnyújtásról kéne, hogy szóljon. Na õ egy igazi „abi” egyébként, fiús és durva, remélem Murat majd elõhozza belõle a királylányt is…hihi
No de nézzük a fõszereplõket is kicsit, hosszúnevû színész bácsi egyre jobban belejön az érzelmesebb jelenetekbe is, és a nutellás színeire csak csettinteni tudok, nekem való falat;) A kisfiú zabálnivaló, persze néha túlzottan „nagyos” mondatokat adnak a szájába, de ez nem zavaró. Fõhõsnõ színésznõ nagyon hiteles az évekig elzárt, testileg és lelkileg megnyomorított Nefes szerepében, fõleg a nagyon sokkos állapotokat bemutató jelenetekben brillírozik, ami mélyíti a nézõkre gyakorolt hatást.
A két elmebeteg közül (Vedat és Eysan) már nem is tudom melyik a gázabb, de annyi biztos, hogy még rajtuk is lehet röhögni, ahogy Eysan mászik Mustafára….XDXD, Vedaton meg azért röhögök, mert még a saját emberei is totál hülyére veszik és folyamat Eysannak árulkodnak…haha

A komikus jelenetek mellett persze nagyon szeretem Asiye papa tanításait is, és úgy gondolom, hogy az õ jelenléte burkolt törekvés és üzenet az írók részérõl a modern és egyre rohanóbb életet élõ, hagyományaikat, hitüket hátrahagyó török nézõk felé.

Várom a 4. részt.

Mankos,
Örülök, hogy tetszett a Vadászat, eddig akinek ajánlottam rossz véleménnyel nem volt.
Mikkelsennek van még hasonló gyöngyszeme, szemezgess belõlük bátran;)
HZsuzsanna70 2018 febr. 13. - 10:51:46
(1025/1897)
Nincs menekvés Sirmától :D :D Jön a véres mennyasszonyi ruhás sori :D

http://musorvizio.blog.hu/2018/02/13/feriha_adini_feriha_koydum_tv2_premier_torok_sorozat
Timea Hakmen 2018 febr. 12. - 20:52:15
(1024/1897)
Mankos, ezután a trailer után is biztosan ezt mondod? ;) https://www.youtube.com/watch?v=uNqmpf4ClV4
Ok, kicsit vicces, de azért szexuális is.
maryriddle 2018 febr. 11. - 23:01:37
(1023/1897)
Szia Réci, örülök hogy élsz és virulsz
Ne? ki ölt meg kit?

Sajnálom hogy nincs sok közös témánk mostanában. Talán majd a Bugra dizrõl beszélgethetünk ha nézzük. Láttátok Resat bácsit hogy bekeményített? https://www.youtube.com/watch?v=vMQ4k8blVcw
De remélem ez a kanser téma nem lesz nagyon elõtérben mert akkor lehet hogy nem tudom nézni.

A Faziletet a tegnapi fejlemények után most már sajnos kénytelen vagyok ha nem is teljes terjedelmében de részleteiben nézni. Eddig végig azt hittem hogy csak szórakoznak a nézõkkel Yaghaz téren, ezért fröcsögtem annyira a forgiírókra, de most már tuti hogy lesz valami elõrelépés, szóval érdekel fõleg a KG-s múltam. De ígérem hogy nem nagyon fogom kommentálni, elrendezem magamban ha nyavalyognivalót találok :-)

Na szóval jó a Cukur. Csak az elsõ részt láttam, de nem fogott meg nyilván az Icerde után túl magas elvárásokkal indítottam. De hiszek neked adok majd neki még egy esélyt ha idõm engedi.
maryriddle 2018 febr. 11. - 00:30:28
(1022/1897)
Na jóóó, bedõltem a ravaszságnak és átpörgettem a 34.részt de csak nagyon felületesen.

Michonne és Tímea számára már ammennyiben még nézitk ezt a dizit ne olvassátok SPOILERES LEHET

Na az officiál asszem, hogy Hazan átszeretett a sógorba. De bocsi, a korábbi véleményemet tartom. Mert a sógorbaszeretés ILYEN zavarbajövõs nem pedig na adj egy kávét havvver stílus és lazán felrakom a lábam a fehér kanapédra. De hogy ezt hogy fogják megoldani, el nem tudom képzelni. Egy Tiltott szerelmes megoldást én bírnék :-) még ha az tönkre is tenné Yagiz karakterét, de úgy se lépik meg.

Sinan meg egy tökfej. Hazan Mr. Darcyhoz hasonlítja a Yagizt és nem esik le neki hogy mi van?... ja de bocs azt se tudja ki az :-) De azért a reakciójából észre vehetett volna valamit.

Nekem nem esett le, most akkor tényleg biztosan nem ártatlan már Yagizünk :-((( vagy csak eljátszották? Az elég poén lenne, mert honnan tudták hogy Hazan mikor fog becsöngetni, vagy egésznap rá vártak? Na de mit szólunk ehhez a meztelenkéshez azzal az nõvel a sógorasszony elõtt Buzdolabi beytõl? Ilyen török sorozatban nincs. És ilyet Yagiz nem csinál. És ha már el akarja hitetni hogy szerelmes miért egy ilyen gátlástalan nõvel, hát ki hiszi el hogy õ Yagiz esete? A forgatókönyvírók megõrültek. Kész pont.
maryriddle 2018 febr. 10. - 20:02:12
(1021/1897)
Na, azért ha Sinan így rájuk nyitna szerintem hamarább gondolna arra hogy van köztük valami, mint arra hogy el vannak határolódva :-)
Szerintem nem gondoltak ebbe bele a készítõk, csak tudták hogy egy ilyen fragi után mindenkit érdekel a folytatás. :-)

Ezt minden soriban eljátsszák, de Hazan sikongatós félrefordulós reakciója kicsit fura ahhoz képest hogy egy edzõteremben dolgozott és naponta látott félmeztelen férfiakat... :-)

Ahha, akkor ezért sztárjkolnak a Sinan-rajongók ahogy láttam :-))

Egyébként az elõbb olvastam valahol, hogy kb még 10 rész, és finálé, tudtok errõl valamit? Akkor lehet erre a pár részre összeszedném az erõmet és végignézném.
HZsuzsanna70 2018 febr. 09. - 22:48:46
(1020/1897)
Úgy látszik lecserélték a Fazilet közösségi médiáért felelõs emberkéjét, mert egy kicsit ezen a fronton is beindult (végre) a marketing :) Háttérfotók, hashtag szavazások, lassan csak megértik hogy nem lehet magára hagyni a nézõket,mert nagy a konkurencia :)
Ami azt a bizonyos ajtónyitást illeti, Récivel mi is egy kicsit karakteridegennek tartottuk ... egy valamivel magyarázható (és angol fórumokon is erre hajlanak), hogy ezzel próbálták érzékeltetni, hogy Yagiz annyira el akar határolódni attól hogy meggyanusítsák van valami közte és Hazan között, hogy simán, mint a playboy öcsikéje félmeztelen is ajtót nyit ... ezzel egy mini orgazmust okozva Hazannal, aki amikor Sinan levette a pólóját még sikítva félrefordult ... lám-lám, Hazan abiból nõ lett :D :D Na jó, ez elég nyakatekert magyarázat, talán a holnapi rész után tisztább lesz a dolog :)
Ja, és ezen a héten valamiért nagyon hanyagolták Sinant--- pedig 2 elõzetes, meg egy kis rövid jelenete, meg képeket is kaptunk .... :)

Karadenizt még idõ hiányában nem kezdtem el, de igyekszem rábeszélni magam :) Azt tudom hogy a nézettség az egeket veri, meg jó a pr-ja is...és már be is akarták tiltani ...lassan lehet belekezdek :)
maryriddle 2018 febr. 09. - 20:51:24
(1019/1897)
Hogy feküdjünk menõn pulton :-)

Zsuzsanna, végül megnézted a Karadenizt?

Fazi fragi ohaaaa, most hogy otthagytam a sorozatot bezzeg elkezdett forrani a levegõ :-) De csak nekem hiteltelen hogy Yagiz gentleman félmeztelen ajtót nyitna?

SAK:
A Vedatot játszó színész ellen kampány indult "Hagyd abba a köpködést Mehmet Ali" címmel (fröcsög a nyála amikor ordít :-)) Mire a színész ezt posztolta ki instára:
https://www.instagram.com/p/Be8cuHtlywg/ :-)) (Azonnal abba kell hagynia a köpködést! Nem tudom!) És még egy vízcseppett is képes volt odatenni :-))

Fi-vel majd máskor jövök, még össze kell szednem a gondolataimat...SMK SMK....
Nemrég jött ki az új fragi.
maryriddle 2018 febr. 09. - 20:42:49
(1018/1897)
Tímea én már mondtam korábban hogy úgy tudtok legjobban kíváncsivá tenni ha minél jobban földbetapostok egy sorozatot. :-) Sikerült :-) Mondjuk amúgy is belenéztem volna, de köszönöm hogy felkészítettél hogy semmiképp se vegyem komolyan. Hát, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Egy rész alatt összehozták a világ leggagyibb autóbalesetét és vetélését, afferin. Na persze majd pont a volt férjed halna meg ennyitõl, amikor a piszkavas se fogott ki rajta anno :-) (Ez nagyon exes volt Tímea de szerintem nem is hízott meg csak a kötött pulóver miatt tûnik úgy.:-))
De fúúj annyira amatõr és erõltetett az egész hogy fáj nézni. Asli Tandogant még kedvelem a bár a színészete csak gyengült mióta utoljára láttam, (mondjuk nekem se lenne kedvem megerõltetni magam ha huszadjára játszom el ugyanazt a karaktert) de a többi szereplõ a pszichopata babysitter kivételével rettenetesen antipatikus, élén a Baris Arduc hasonmás férfi fõszereplõvel. A sok hülye mellékszállal rontanak el sok sorozatot, amikor van egy ilyen fõsztori ki nem szarja le hogy a fõszereplõ testvére kivel baszmakol? Még a fragikon röhögtem jót, álomjelenetekkel etetni a nézõket nagyon szánalmas húzás.
Kíváncsi vagyok hogy megvették-e az amerikaiaktól a történetet vagy csak úgy elcsórták??? Szegény film nem ezt érdemelte volna :-(