Téma: Kim Nam-gil

monarchiabulldog 2011 jún. 21. - 00:14:04 Előzmény M42
(15107/65967)
Jukbang nem tudja hogy Bidam Mishil fia.
Chunchu, talán , ki tudja, elég okos ahhoz, hogy a hirtelen kapott gyorstalpalóból öszerakja a képet, de inkább csak eltévesztették a neveket és a forgatókönyvíró így ijeszt rá a nézõkre :)
monarchiabulldog 2011 jún. 21. - 00:10:22 Előzmény M42
(15106/65967)
De eddig a jelenetig nem volt igazán féltékeny, most viszont kezdi kapisgálni mit is jelent ez :)
kriszti97 2011 jún. 21. - 00:01:27
(15105/65967)
Majd holnap kiválasztom hogy melyik interjút fordítom le. Most inkább megyek aludni...
KNG is elterült a padlón. :DD
M42 2011 jún. 20. - 23:27:47 Előzmény Maryu
(15104/65967)
Felnõtt testben kamasz lélek.

Chuncsu és Csukbang beszélgetése csak baki volt talán a forgatókönyv változása miatt?
Maryu 2011 jún. 20. - 23:05:35
(15103/65967)
Igen, azt a nézést én inkább fájdalomnak láttam. Olyan ember fájdalma, akit soha nem szerettek. Meg persze az is fájt neki, hogy a hercegnõ mást szeret.
Maryu 2011 jún. 20. - 23:00:35
(15102/65967)
Az elsõ hír a 18079-ben található.
Maryu 2011 jún. 20. - 22:58:51
(15101/65967)
Érdekes az elsõ hírben július 24. írtak. Itt meg június 24.
Viszont egyre többet tudunk. Tudjuk már, hogy kik lesznek ott és sajtókonferencia is lesz. Meg utána buli is. Biztos lesz jó sok felvétel!!!!
M42 2011 jún. 20. - 22:56:59
(15100/65967)
Most már értem, miért tûnt annyira félbehagyottnak az a jelenet.
Én viszont arra gondoltam, amikor Tokmán megtörli az eszméletlen Jusin homlokát. Abban a nézésben is volt egy jó kis érzelmi skála.Pedig tudnia kellene, hogy azok ketten szeretik egymást.
Lili49 2011 jún. 20. - 22:47:25
(15099/65967)
Egy kép a szép álmokhoz.
Jó éjt!
Maryu 2011 jún. 20. - 22:47:12
(15098/65967)
Sajnos kivágták belõle azt a részt amikor Mishil otthagyja Bidamot az átjáróban (folyosón). Amikor Mishil azt mondja neki, hogy kérkedik.Úgy viselkedik mint egy kis gyerek aki a szülei figyelmét akarja magára vonni. Bidamot nagyon telibe találta ezzel. Látjuk, hogy az arca megvonaglik és szinte nem kap levegõt. Ennyi van a szinkronosban, de a vágatlanban folytatódik a jelent. Bidam még sokáig néz Mishil után, valami elképesztõen sötét arcot vágva. Ezt valamiért kivágták, pedig nagyot alakított ott KNG. Nekem már az is eszembe jutott, hogy direkt vágták ki. Valaki ott a vágóasztalnál (talán szintén egy bidamista, KNG rajongó mint mi)nem bírta elviselni Bidam gonosz arcát, ezért kivágta.
Lili49 2011 jún. 20. - 22:43:36
(15097/65967)
Ez aranyos volt.

A jobb szélén az egyik rabszolgavadász, a Chunóból.
A filmben elég undorító kinézete volt, de nagyon nagyot alakított.
smissy 2011 jún. 20. - 22:39:53 Előzmény Maryu
(15096/65967)
Sziasztok!
Most olvastam, hogy KNG "ügynökségegyesítõ" partijának is megvan az idõpontja!

Remélem lesz róla sok kép, esetleg videó! Majdnem egy idõben van a KNG-s találkozóval.! Amire meg én ugyan nagy szívfájdalommal nem megyek, de sose lehet tudni, mit hoz a jövõ!:)

Itt a teljes cikk:
Imagine all of your favorite top stars -- TVXQ, Kim Hyun-joong, Soo-ae, Super Junior, Park Jin-young, etc. -- in one place. How exciting would that be? Well, imagine no further because this is indeed happening on June 24th at 7:30 PM at the Banyan Tree Club & Spa in Jangchoong-dong, Seoul.

This event celebrates the launch of a grand-scale collaboration agency, United Asia Management (UAM), which will tie together six of the top and biggest entertainment agencies here in Korea: KEYEAST, AM Entertainment, YG Entertainment, SM Entertainment, JYP Entertainment, and Star J.

June 24th will consist of a press conference and a congratulatory party. Some of the special star appearances will be Kim Nam-gil, Choi Kang-hee, Kim Soo-hyeon-I, 2PM, Ahn Seong-gi, Cha Seung-won, and Jeong Joon-ho. Expected to attend as audience members will be star directors Kwak Gyeong-taek, Kim Ji-woon, Kim Seong-soo, and Yoon Seok-ho.

UAM said that the agency was formed to team up the country's biggest artists and related entertainment officials. It will support the activities of Korea's stars, especially k-pop stars to further spread the Hallyu wave abroad.
Maryu 2011 jún. 20. - 22:36:04
(15095/65967)
Persze ha akarsz.Osszuk meg. Válassz belõle, melyiket szeretnéd?
Maryu 2011 jún. 20. - 22:31:31
(15094/65967)
Ez jó, köszi szépen!
kriszti97 2011 jún. 20. - 22:31:24
(15093/65967)
Én is segíthetek a fordításokban? Ami meg készen van azt kirakom az oldalamra.
M42 2011 jún. 20. - 22:27:47
(15092/65967)
A mai részt nézve :
"Mishil nagyasszony, Tokman hercegnõ" és a többieket sorolja a nagymester, mikor érvényteleníti a párbajt. Ugyanakkor a hercegnõ távozik elõször, és lazán rápirít Mishilre, ha úgy adódik. Kinek magasabb a rangja? A pecsétõrzõi rang magasabb lenne mint a született hercegnõé? Vagy ez nem számított egy tekintély tisztelõ társadalomban? Nem hinném. Vagy csak félre szinkronizáltak?

Honnan tudja Chuncsu és Csukbang hogy Bidam Mishil fia? Ha jól emlékszem, ez valamikor Mishil halála körül derül csak ki.

Bidám biztos szerelmes. Ilyen dühös, féltékeny tekintet. Huhhh.
Maryu 2011 jún. 20. - 22:26:37
(15091/65967)
Persze, szívesen. Ahogy van egy kis idõm, majd apránként lefordítom. Itt az elsõ. Aranyos nagyon ebben a videóban.
http://kim-nam-gil.livejournal.com/17144.html#cutid1
E l s õ v i d e ó:
Játék:

1. Hívd fel az egyik családtagodat.
2. A játék megnyeréséhez a családtagodat úgy kell irányítani, hogy azt a dicséretet (tiszteletet) mondja neked (vagyis a vendégnek):
(„Milyen megfontolt vagy már!” vagy „ Oh! Hogy megnõttél!” vagy „Büszke vagyok rád!” vagy „Jól nézel ki!”).
3. A vendég nem mondhat semmit, ami arra emlékeztet, hogy dicséretet mondjanak neki.

MÜSORVEZETÕ: Lee Han (KNG) akarsz játszani? Kit hívnál fel?
KNG: Az apámat.
A SZEMÜVEGES EMBER: A „Milyen megfontolt vagy már!” nem mondható szokásos dicséretnek.
MÁSIK VENDÉG: Ez igaz! Én is inkább azt mondanám, hogy „Jól nézel ki!” vagy „Büszke vagyok rád!” ez inkább dicséret, mint a „Milyen megfontolt vagy már!” (nevet)
KNG: Helló! Én vagyok apa.
APA: Mi újság?
KNG: Hol vagy most?
APA: Az irodámban vagyok.
KNG: Ah, vagy úgy? Ettél már?
APA: Igen. Miért?
KNG: Miért? Csak ezt tudod válaszolni a fiadnak? (nevet)
APA:Mi történt? Elképesztesz!
KNG: (nevet) Apa tudod, hogy nemrég eltörött a karom, ennek ellenére keményen dolgozom a „Lovers” drámában.
APA: Igen.
KNG: Mit gondolsz mostanában rólam? A te fiadról?
APA: Hé! Mégis mit gondolnék, nem gondolok semmit, csak egyszerûen aggódom a sérülésed miatt. Remélem, hogy a karod hamarosan teljesen meggyógyul.
KNG: Ok! OK! Hamarosan jól leszek! Van még valami más amit mondani szeretnél nekem?
APA: Szerintem, te mindig õszinte és nyílt vagy, olyan aki megbízható a munkában amit éppen csinál.
KNG: Semmi más? Tudnád nekem mondani még pozitívabb kifejezéssel, kivéve azt a szót hogy „köszönöm”?
APA: Még pozitívabb? Azt szeretném mondani, hogy nagyon büszke vagyok rád fiam!
KNG: OK apa!
APA: OK! Vigyázz magadra!
KNG: (visszateszi a kagylót) A küldetés teljesítve!
(minden vendég tapsol)
SZEMÜVEGES EMBER: Könnyen teljesítette sikerrel a küldetést, a sérülése miatt. Az apja könnyebben mondta neki a dicséretet, mert sérült a karja.
KNG MELLETT ÜLÕ EMBER: Az apja elsõ reakciója a telefonba az volt, hogy „Mi újság?” A nem várt telefonhívás is meglepte õt. Nem tûnik úgy, hogy KNG nagyon gyakran hívná õt. (mindenki nevet)
KNG: (nevet)
EMBER AKI HÁTUL JOBBRA ÜL: Az apja dicsérete a fiához hatással volt rám. Õ õszinte volt amikor azt mondta a fiának, hogy „Nagyon büszke vagyok rád”. Én mondom, hogy nem könnyû egy szülõnek így érezni a gyereke iránt.

M á s o d i k
KNG: Amikor középiskolás voltam, én igazán akartam egy motorbiciglit. Amióta láttam a Beat címû filmet, képtelen voltam abbahagyni az álmodozást egy motorbiciglirõl. A legjobb barátaim egyikének volt egy motorbiciglije és egészen addig amíg vigyázni tudtam rá õ megengedte nekem, hogy az iskoláig vezessem,. Az álmom valóra vált és nagyon izgatott voltam. Motorbiciglivel mentem minden nap az iskolába. Egy nap amikor az anyukám épp otthon volt, hallotta a motorbicigli nagy zaját az utcáról. Ez igazán zavarta õt. Egy idõ után nem bírta elviselni a zajt tovább, odafutott az ablakhoz és kinyitotta. Kikiabált: Ki csinálja ezt az õrült zajt a lakónegyedben?! Hol a tettes?!
Aztán meglátott egy motorbiciglin száguldozó fiút, akinek az arca nagyon hasonlított az õ fiáéra. Woooooong!!! Szent isten! Hiszen ez az õ szeretett fia!
Lili49 2011 jún. 20. - 22:24:01
(15090/65967)
Egy szakdolgozathoz interjúvolták meg MR Wang Hyo Lee-t a magyarországi Samsung pénzügyi igazgatója volt.
Nem teszem be a linket mert 61 oldal és sok gazdasági fejtegetés van benne.
A riport viszont bemutatja a koreai embert.(A tolmács DR Csoma Mózes)

Mégis berakom, mert nem lehet bemásolni.
A 45 oldaltól 3-4 oldalon keresztül.
Én elolvastam az egészet érdekes.

http://elib.kkf.hu/edip/D_12914.pdf
Lili49 2011 jún. 20. - 21:54:17
(15089/65967)
dabdi 2011 jún. 20. - 21:45:08
(15088/65967)
.