Téma: Kim Nam-gil

Maryu 2011 júl. 23. - 19:11:14
(17707/65967)
Küldtem e-mailt.
Lili49 2011 júl. 23. - 19:06:52
(17706/65967)
Into The Wild Kim Nam Gil

Világvége Barátnõje

A hangját hallom

Csendes jöttének,

Látom,

ahogy beszél,

Közeledik futva,

Izgatottsága mindenkinek

a magasba szökik,

s õ õrülten

Kiteljesedik.

Nézzük egy ideig.

Ez az újabb forróság

Honnan érkezik?
Nincsenek kezdetek,

Vagy

Gondolatok, mélyek.

Aztán majd újra

A fej, ami tompa,

Bámulja azt, ami:

Egy sprint.

Vége a világnak,

Barátnõm.
Lili49 2011 júl. 23. - 18:58:55
(17705/65967)
Kellene vele dolgoznom.Egyszer megcsinálom, de most nem igérem.Folytatás: Into The Wild Kim Nam Gil

Hogy lehet, hogy az emberek olyan kedvesek, mint Õk itt,

Az életem színészként egyszer egy nagy kútba esett..
Egy TV forgatókönyvíróval egy társaságban egy tanár
Valami ilyesmit mondott egy interjúban:
A személyiség szépsége az,

Hogy reményekhez mások fájdalmát és sebeit tudja hozzákapcsolni
És én csak azt a szépséget akarom, ami létezik.

Egy pillanat volt, amíg õt hallgattam,
Könnyek öntötték el megkínzott szememet.,
Amik mint egy kútból, úgy megeredtek.

Az a felismerés, hogy a valóság szép,
Mások életében játszik csak szerepet..

"Akik eljöttek hozzám, mennyire, de mennyire kedvesek."

Mélyen a szívemben

Gondolok mindig erre.
Maryu 2011 júl. 23. - 18:55:48
(17704/65967)
Felraknád a linket, ahol olvastad? Köszi puszi
juud 2011 júl. 23. - 18:51:35
(17703/65967)
imádom a lelkét!!
juud 2011 júl. 23. - 18:50:19
(17702/65967)
Lili!

Neked ezek össze vannak gyûjtve?
56-nak?

tudod a fellelhetõséget keresem /mailben is jöhet;-)/
Maryu 2011 júl. 23. - 18:44:56
(17701/65967)
Babika! Én nem szeretném elvenni tõled az álmod. Álmodj tovább, hiszen azért vannak az álmok, hogy megvalósítsuk õket. Nekem is vannak álmaim, voltak is és sikerült belõle párat megvalósítanom. Kérlek ne add fel! Ha sikerül megvalósítanod ezt az álmodat, azt hiszem mindannyian ott szeretnénk lenni veled, hogy együtt örülhessünk!
Látom kedveled KNG farmeres képeit. Itt küldök egyet.
Lili49 2011 júl. 23. - 18:42:55
(17700/65967)
56 lefordított egy pár fejezetet KNG könyvébõl, most rakok fel belõle.

EGY JEGYZET

Az ágyam mellett egy jegyzetfüzetet tartok.

Egy tollal együtt, mely nagyon jól fog. A jegyzettömb tartalma, mint ezek itt, íme:

“Szeretem ahogy rámtekintesz, szépen rámnevetsz, szeretetteljes mosolyoddal

az összes többi nõnél több vagy. Szeretem szép kezedet, lábadat, gyönyörû kacagásodat,

szeretem szép alakodat.”

“Az utánzás –olyan valami, melyet azért kell alkalmaznunk, hogy megteremtsük a világot.”

“Ez valami egészen más. A pillantások, az életstílus, a nyelv, a kultúra. Noha egyszer azt gondoltam, hogy az emberek mind egyformák, most látom én, hogy mindenki más.”

“Amikor sokáig vannak bizonyos dolgok a birtokomban, hosszú idõre megszállott leszek ezektõl.”

A feljegyzések talán nem érthetõek mindenki számára. Ezek a levélkék egyszerûen csak jegyzetek.
Maryu 2011 júl. 23. - 18:37:20
(17699/65967)
Jah, a lények hát látszik a képen, hogy beszél. Fotózás közben (modellkedés) nem szokott beszélni...
Maryu 2011 júl. 23. - 18:36:02
(17698/65967)
Nekem ez nem tûnik fotózásnak, vagy modellként felvett képnek. Inkább olyan, mintha egy szállodában készült volna. A bútorok miatt gondolom. Esetleg interjú készült vele és lefotózták, akkor szokta az orrát és a fülét érinteni. Talán zavarja egy kicsit.
juud 2011 júl. 23. - 18:24:09
(17697/65967)
hát most igy összszeszedve jól hangzik!:-)

még az est TERvezett ideje kb ?

a dvd már itthon van Mo-on?aakkor talán elutazásom elõtt /10 nap múlva/ van esélyem rá?
76 babika 2011 júl. 23. - 17:51:38
(17696/65967)
A dvd az egy tömöritett dolog,azon lesz a Silla 5-része amit mi nyertünk juddal.Azt igérte yeon hogy elküldi postán.Már a cimem el kérte.Egy könyv lesz,azt nekem szánta az apa most forditják kint az egyik barátja késziti de nem egy nap alatt készül el,több idõ kell neki.Koreába jövöhéten megy Tibor,akkor többet tudunk meg,ez nagy szervezéssel járó munka.
76 babika 2011 júl. 23. - 17:44:07
(17695/65967)
Most folynak a tárgyalások,és kng nem olyan mint amilyennek mi el képzeltük a filmjeibe õ más,nem adott engedélyt Tibornak hogy bármit is nyilatkozon itt,majd õ elmond mindent ha eljutt ide.Tibor beszélgetett vele kint.
76 babika 2011 júl. 23. - 17:38:42
(17694/65967)
Az apa neve Tibor mivel Magyar a felesége volt koreai,kint yeon itt Alexandra a neve mert nem igazán fogadják be.A jumong filmböl is lesznek szereplók,mivel yeon szereti ezt a filmet.Meg lepetés neki.
Ada a Völgybõl 2011 júl. 23. - 17:38:41
(17693/65967)
35.000ft? Anyám, még a GACKT koncert sem lesz ennyi, pedig õ híresebb.
Hát akkor én itt el is búcsúzom KNG-tõl, jó nekem a tv-ben :o)
76 babika 2011 júl. 23. - 17:34:24
(17692/65967)
Sziasztok most értem el ide a Koreai Kulturális Központban lesz belépõ 35000ft.Kisestélyi ruha kell,nem mondják el a fõszereplõket csak annyit sikerült ki szednem az apábol hogy Misil biztos,kng is.Akkadozik a netem,darabokba irom le,mert az elöbb,amit irtam el szállt.
Ada a Völgybõl 2011 júl. 23. - 17:31:54
(17691/65967)
???
Ada a Völgybõl 2011 júl. 23. - 17:03:38
(17690/65967)
Köszi; de nekem ez még egy kicsit zavaros :o) És nemtudom miért de van benne egyfajta kétkedés; ez a férfi aki szervezi, most nem vagyok benne biztos, de mintha õ írná azt a koreai blogot és kint magyartanár.....mindegy hozáadattam magam a csoporthoz, aztán meglátjuk..ha meg UTW akkor anyumat is vinnem kell :o) Ha Alcheon megy, akkor meg én is :o)
juud 2011 júl. 23. - 16:55:21
(17689/65967)
éppen feletted írtam összefoglalót-abból kiderül remélem egy kevés

és még egy téma volt
az nehezen megy le sokunk torkán-de én nyertem egy dvd-t és ugy vettem ki babika szavaiból-hogy azon van több film is tömöritve-ez szuper!!

és h silla folytatása is

na a fantáziám elindult: h esetleg képregényben, vagy hasonló módon dolgozhattak egy ilyenen, de maguk a szereplõk persze nem, mert hát pont babika irta, h mennyire haragudott KNG a rendezõre az ismert vég miatt.
nade sehol nem olvastunk arról, h alternativ felvételek készültek volna folytatásként .
KNG errõl sehol sem nyilatkozott.
ezért ötleteltem tovább ezt a vonalat-babika felvetése alapján!-h pl képregényben készült iylen-az olcso
de már rajzfilm is ismert lenne a világ elõtt.

na majd látjuk és ámulunk:-)

kár h én nem leszek itthon aug-szept-ben.
de netem mindenhol van!:-)
juud 2011 júl. 23. - 16:47:46
(17688/65967)
Babika!

most akkor mennyiidõs ez a koreai kislány?
/ezt biztosan elírtad:
"Yeont nem igazán köti le Silla,még csak 15-éves,"

mert azt irod máshol h fõiskolára jár
meg azt is h idegsebész lesz Yeon.

a koreai est-az olyan amit az apukája a kislányának és barátainak szervez /kvázi kiterjesztett családi ünneplés/
és erre meghivód lesz
és ott kapod meg a dvd-t ? /és mindez augusztusban?/
meg irtál h lesznek kézi festésû legyezõk stb

a könyvrõl nem jól olvastam vissza- ott tartok , h azt nehéz beszerezni /de már fordítja?? csak ne nyaggassuk.. Yeon?

Yeon itt van most gyakorlaton éppen-egyik éjjel be is volt osztva-kórházban gyakorlatozik?
azonos városban éltek? vagy õ Pesten dolgozik-suliba is itt jár?

na és az akkor egy másik témakör, amit emlitesz, h majd az apukája intézi az 5 fõ szinész meghivását-gondoltam erre, hogy az meg majd a koreai kulturális kp-ban lesz megtartva.

arra meg sokan szeretnénk elmenni--ezt meg te is kivetted szavainkból:-) de az meg mikor is várható? õsszel?
apuka most intézi? ott van kint éppen, vagy már mindent lehet szobából intézni gép elõl.??? /miért is ne lehetne egyébként/:-)

tehát: dvd nekem
yeonnak buli, ott te is sokmindent kapsz biztosan
minden koreaifilmrajongónak közönségtalálkozó õsszel

???

ja és a könyv forditása folyamatban

de ha már kézben van egy, akkor másolható is lehetne!! és próbálkozhatnának a koreai nyelvet tanulgató itteni társai is a forditással
lehetõséget teremteni jó lenne!!!

ötlettáram bezárult:-)