Téma: Kim Nam-gil

Maryu 2011 júl. 31. - 15:34:52
(18267/65967)
.
Maryu 2011 júl. 31. - 15:34:19
(18266/65967)
Az is lehet, hogy nem szereti ha olyankor fényképezik amikor nincs rá felkészülve. Amikor nem mutat éppen sztárformát. Amikor fájt a foga és be volt dagadva az arca vagy amikor május környékén beteg volt sem engedte magát fényképezni. Ez mondjuk érthetõ! Nehezen megdolgozott a sikerért és könnyû elveszíteni azt. Nagyon sok jóképû, jó képességû fiatal férfi van ezen a pályán Koreában. Egyik szebb, mint a másik. Nézem az ArirangTV-ben A Showbiz Korea-t és a Pops in Seol-t, a Top Talent-et és csak lesek, hogy mennyi szép srác és lány?!Biztos direkt így válogatják õket az ügynökségek. Gondolok itt a lány és fiú csapatokra, zenekarokra. De a színészek között is. Egyébként a tegnapi mûsorban benne volt UTW, valami animációs filmhez adja a hangját, arról nyilatkozott. Na meg Joo Sang-wook (Wolya) is volt valami új filmmel.
Na és Joo Seung-ho (Chunchu) is volt. Õ most csinálja a WARRIOR BAEK DONG SOO címû sorozatot, amiben fõszerepet kapott és rossz fiút játszik. De most sajnos rossz hír volt róla. Autóbalesete volt pénteken. Összetörte a kocsit és az arcán is valamelyik csontot. Megoperálták, de a felvételek állnak, legalábbis az õ részei...
Maryu 2011 júl. 31. - 14:58:21
(18265/65967)
A Jumong óta én is más szemmel nézek rá. Nagyot alakított a se fiú, se lány szerepben.
Pattika69 2011 júl. 31. - 14:54:11
(18264/65967)
Köszi Anna az egyetértést, én is gyakran megdöbbenek, hogy valaki más szóról-szóra ugyanazt írja le, ami éppen bennem is kavarog.
Egyébként Bae Soo Bin nálam is bekerült a top 5-be (igaz már nyolcan vannak benne, több helyen holtverseny van).
A 49 days láttad már?
juud 2011 júl. 31. - 14:45:23
(18263/65967)
minden megszólalás szuper!!!!
ez az árhullám tetszik nagyon-a visszamaradt kincsekkel:-)
jooooo
Maryu 2011 júl. 31. - 14:38:34
(18262/65967)
Én is úgy gondolom, ahogy Te. Kicsit túlságosan kitárulkozik...de azért ne felejtsük el, hogy ezt õ maga csinálja. Õ adta ki a könyvet, õ adja az interjúkat. Nem paparazzók és bulvárújságírók nyomozták ki és tették ki a kirakatba ezeket a dolgokat róla. Az a kérdés, vajon miért csinálja? Ezen már sokat gondolkodtam én is. Lehet az is, hogy direkt, talán arra gondol hogy ha magától elmond dolgokat a többit megõrizheti magának. Talán van valami nagy titok, amit nem szeretne ha kitudódna. De az is lehet, hogy egyszerûen nem tudja magában tartani. Nagyon beszédes fiúnak tûnik, olyan aki ritkán van csöndben. Azért én inkább mégis afelé hajlok, hogy tudatos amit csinál. Szerintem õ egy okos fiú, csak rá kell nézni...az egyik nyilatkozatában azt mondta, hogy sokat tanult idõsebb színész társaitól. Most nem jut eszembe a pali neve, de tõle megtanulta hogyan kell a közönséggel bánni. Nagyon sok jó tanácsot kapott tõle ebben a témában is.
Maryu 2011 júl. 31. - 14:25:49
(18261/65967)
Ezt kifejtenéd bõvebben? Az megoldás? Mennyiben más UTW iránti rajongás, figyelem, mint KNG iránt? Csak azért kérdem, hátha nekem is mutat egy megoldási utat...
Akkor legyen most valaki más, Bae Soo-bin.
Maryu 2011 júl. 31. - 14:21:29
(18260/65967)
Egész jók ezek a képek!
Pattika69 2011 júl. 31. - 14:07:07
(18259/65967)
Szia! Én is hasonlókat éltem át, mint Te. Szélsõséges, megmagyarázhatatlan érzések keringtek bennem a Silla után, majd újra és újra néztem, de nem lettem jobban. Ekkor jött a Bad Guy, ami nálam még csak fokozta ezt a "kóros" állapotot.
Ekkor azonban úgy döntöttem, hogy önvédelembõl, és öngyógyítás céljából más filmeket is megnézek hátha ez segít.
Na ezzel csak azt értem el, hogy bár KNG maradt nálam az örökös number one, most már rajongásom az egész országra és sok-sok filmre, színészre terjed ki.
Lili49 2011 júl. 31. - 13:54:57
(18258/65967)
Ani.net54., juud szívembõl szóltatok. Az érdeklõdés fordulhat másfelé, az érzések csitulhatnak, mint ahogy az ember szerelmes is többször lehet, de az elsõt akkor sem feledi.

Van ebben ellentmondás rendesen, hogy egy-két kivétellel, nem csitri lányok, epekednek virtuális, elérhetetlen férfiak után.
Az ember nem csak kifelé, hanem befelé a lelkében is él egy életet, és ebbe szerintem teljesen beleférnek a színészek, a filmek és Korea szeretete.

Én úgy fogom fel másképp a kérdést, hogy sem lelkiismeret furdalással sem túlreagálással, nem kezelem ezt a helyzetet. Mert, ne nehezítsd meg a saját életedet ezzel.
Lehet,hogy szerencsés vagyok, mert mások is megértenek.A lányomtól azt kaptam "anyu ,úgy örülök,hogy ilyen nyitott vagy a világra."
És már másoktól is, hogy ez fantasztikus dolog.
Egy javaslat, nézzél más filmeket is és meglátod ezernyi csoda fog feltárulni.

Nem akartam okoskodni, de ha személyesen nem tudunk beszélgetni, akkor ennyit el kellett mondanom.
dabdi 2011 júl. 31. - 13:54:38
(18257/65967)
Ha megértetted, akkor nekem is elmagyarázhatnád!!! Én igazából nem jutottam sehová. Csak csöbörbõl vödörbe. :-)))
(Bár az tény, hogy ebben a vödörben egy kicsit vígabban lehet lubickolni, és ebbõl a vidámságból bõven lehet juttatni másoknak is. Hiába vagyok alapvetõen pesszimista, mégis - vagy talán éppen ezért - jobban vonz a vidámság, mint a szomorúság.)
ani.net54 2011 júl. 31. - 13:02:53
(18256/65967)
Szia Boil, egyetértek Juud véleményével, adj idõt magadnak.....
Azt mondtad Te hûséges típus vagy.....Te nem hagyhatod cserben KNG-t, pont Te aki imádod Bidamot
és az is Õ...
Azt tudjuk, hogy sem mint színész, sem mint ember nem egyszerû eset...de pontosan ettõl vonzó és különleges..
Én, hogy jobban értsem megnéztem az Into the Wild cimû filmet, amirõl olvastuk, hogy nagy hatással volt Rá,..
még nem akartam róla írni, mert nem biztos, hogy pontosan megtudom fogalmazni azt a párhuzamot amit érzek,
de az biztos, hogy mélyen gondolkodó, összetett lélek a kedvencünk...nem érdemli, hogy elhagyjuk....

olvastad a KKK levelét, a nézeteltérések rendezõdtek, a fórum megy tovább...
egy szó mint száz nem engedünk sehová, kikacsingathatsz, de a fõcsapásvonal KNG....
76 babika 2011 júl. 31. - 12:46:02
(18255/65967)
Maryu neked irtam a lentit.
76 babika 2011 júl. 31. - 12:44:33 Előzmény 76 babika
(18254/65967)
Szia,a neheze már lement,a férjem dereka jobban van már,tudd menni.Igy könnyebb,meg néztem a Goodbye Solo 3-részét, vagyis elég sokat,nagyon aranyosak,amikor a szönyegen birkoznak,elég sok piros,meg rózsaszinü pulovert adnak rá,dehát neki minden jól áll.Amit mondtál odáig még nem jutottam el,mert vettünk egy labrador kiskutyát,és hát olyan mint a kis baba,sokat kell vele foglalkozni.Jól van majd be nézek,de nem sokára jön a futam,F1.és ott is van kedvencem,szeretem,a Hungaroringenen is voltunk már,de idén nem megy,majd jövöre.
juud 2011 júl. 31. - 12:06:29
(18253/65967)
szia

most nem tudsz még váltani, távolítani-hiszen teljesen friss a élmény, a lelked nyitva van,a katarzis megdolgozza.

de le fog csendesedni-ha már nem nézed ujra a részeket.

nagyon ismerem az érzésedet, nekem anno a Bad Guy segített Bidám történetét távolabbról nézni, és ma is azt mondom, olyan hatásokkal él(t) ez a film, amitõl gazdagabb lettem.

valamit-de h. mit? nem is fontos nekem, -de nagyon jól csináltak ebben a filmbe.

viszont, más...

most néztem egy KNG fan oldalon egy videót vele-reptérit- , és bár vidám a riport, mégis
megsajnáltam-ez a jó kifejezés-, KNG-t.

piszokul ki van tárva az élete a világ felé.

és most beugrott-h a könyve -na még az is kell nekem
meg a rajongóknak
mindent akarunk tõle-lecsupaszítjuk, gondolatait is tudni vágyjuk....mi marad neki kis kuckónak?

féltem-mint a gyerekemet-
jéé
micsoda változások mennek át bennem:-)
ani.net54 2011 júl. 31. - 10:50:50
(18252/65967)
De jó, hogy megtaláltad ezt a képet.....akkor most Sior örül és nagyon büszke lehet....
Szívesebben látnám NGssit is lapáttal a kezében...
ani.net54 2011 júl. 31. - 10:45:31
(18251/65967)
Sajnos van akinek így füstölt el a nyaralása....
ani.net54 2011 júl. 31. - 10:43:25
(18250/65967)
Napernyõre momentán nincs szükség.....
ani.net54 2011 júl. 31. - 10:41:27
(18249/65967)
Sziasztok, szép vasárnapot Mindenkinek!

Az alföld borús, szürke 16 fok van.

Kedvcsinálónak küldök pár színes fotót.
kalaris50 2011 júl. 31. - 10:17:55
(18248/65967)
Szervusz
Nagyon szépen kérném elküldenéd nekem is a GS feliratának a letölthetõségét, valahogy eltüntettem a géprõl azt honnan töltöttem le az elsõ részt.
Nagyon várom a többi részt is és köszönöm ,hogy készíted a fordítást.