rapanui 2008 máj. 08. - 02:15:01
(7/87)
Nekem meg van a film másolt DVD-n magyar és angol felirattal , magyar(Tahi Tóth László)és angol szinkronnal.
A menüben is kiválasztható a magyar hang, s gyári a menü, tehát valahol léteznie kell dvd-n nemcsak felirattal.
mérlegelõ 2008 máj. 08. - 01:29:41
(6/87)
www.divido.hu
De ha ezen fórum filmismertetõjére kattintasz, ott is látható, hogy "DVD-n megrendelhetõ", és akkor ott is lehetséges-egyszerû!
eva-long 2008 máj. 07. - 23:04:41 Előzmény Ugek
(5/87)
kerestem a boltot a duna tv honlapján, de nem leltem.
hol van ez? milyen néven keressem?
köszi az infot
eva-long
eva-long 2008 máj. 07. - 22:57:58
(4/87)
köszönöm mindenkinek a segítõ szándékot.
ez a film dvd formában jelent csak meg a kereskedelemben, angol és német hanggal, magyar (és sok más) nyelvû felirattal, az intercomnál. mivel mostanában már csak néhány helyen lehet maradék kifutó készletben esetleg megtalálni - nekem nem sikerült, de nem adom fel - ha valaki látja valahol budapesti esetleg vidéki boltban, kérem, szóljon nekem a lelõhelyrõl, hogy megvehessem.

magyar szinkronja is volt, tahi tóth lászló maga csak háromszor volt robert redford :) különbözõ szinkron-szereposztással. egy vele készült riportban mesélte, hogy már profi a darabból.

a tv2 - ha minden igaz - 2003 november 21-én pénteken játszotta 12,45-kor le a filmet, sajnos én errõl lemaradtam. viszont ez az adás magyar szinkronnal ment.
felhívtam a tv2 ügyfélszolgálatát, hogy szeretném, ha megismételnék az adást... azt mondták, továbbítják a kérésemet az illetékeseknek. gondolom, mindenkinek ezt mondják. :(
ha többen is kérik, nagyobb talán a valószínûsége, hogy eleget tesz a média a "népakaratnak".
ha van közöttetek olyan, aki szintén szívesen látná a képernyõn a szinkronos változatot, akkor kérheti telefonon vagy akár e-mailben is.
A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45
E-mail címe: kozonsegszolgalat@tv2.hu

köszönöm, ha segítetek nekem a keresésben, illetve az ismétlés kérésében!

eva-long
Ugek 2008 máj. 06. - 19:46:39 Előzmény eva-long
(3/87)
Üdv! Szereted a tartalmas szórakozást! Mint XVIII. kerületinek (én is az voltam 25 évig!) ajánlom a DUNA TV boltját, ott érdeklõdj! Ezen kívül kotlok magam is a témán. Küldj privit-az megtalál, ha itthon vagyok-, kisütünk valamit!
Szia!
eugénia22 2008 máj. 06. - 19:32:54
(2/87)
Ha jól emlékszem láttam, részleteket belõle,és tetszett is,de nem azért nem néztem végig,mert nem tetszett. Láttam egy színdarabot is belõle,az nagyon tetszett.Jó poénnok voltak benne.Mindkettõt érdemes megnézni.
eva-long 2008 máj. 05. - 13:34:43
(1/87)
Mezítláb a parkban
(Barefoot in the Park)
színes magyarul beszélõ amerikai vígjáték, 102 perc, 1967
rendezõ: Gene Saks
író: Neil Simon
forgatókönyvíró: Neil Simon
zeneszerzõ: Neal Hefti
operatõr: Joseph LaShelle
vágó: William A. Lyon
szereplõ(k):
Robert Redford (Paul Bratter)
Jane Fonda (Corie Bratter)
Charles Boyer (Victor Velasco)
Mildred Natwick (Mrs. Ethel Banks, Corie anyja)
Herb Edelman (Harry Pepper)
Ted Hartley (Frank)

keresem ennek a filmnek a magyar nyelvû bármilyen formában rögzített változatát. köszönöm, ha valaki segít.
Éva
*moderálva*