Seven7Crown 2012 júl. 31. - 21:18:04
(424/2304)
Nagyszerû a magyar arany érem, bár kicsit szomorú, hogy a vívóink, vízilabdázóink, evezõseink, és más sportolóink még csak véletlenül sem kapnak annyi anyagi támogatást, mint a focistáink, akiknek a teljesítménye a nullával egyenlõ!:(
Siralmas volt nézni, azt a bodegát, amelyet, az aranyérmes vívó edzõtermeként mutatta be önhibáján kívül, viszont ez is tökéletesen rámutatott arra, hogy kormányunk soha nem arra költ, amire kéne, és ami jövedelmezõ lenne!
Így pl. az eddig nagyhatalomnak számító Magyar vízilabda válogatottunk is kezd elsüllyedni!(

P.S.
Arról nem is beszélve, hogy Orbánék legszívesebben tudomást sem vennének a paraolimpikonok létezésérõl!:(
Ezüstliliom 2012 júl. 31. - 21:09:55
(423/2304)
Jakabos Zsu benn van a döntõben!:)
offtopic
Ezüstliliom 2012 júl. 31. - 20:57:59 Előzmény -csengõzoli--
(422/2304)
:D
Ezüstliliom 2012 júl. 31. - 20:56:15 Előzmény vondermonarchie
(421/2304)
Tudom, hogy nincs ilyen. Ennyire nem vagyok naiv. Írtam, hogy tudom, hogy ez csak álom.:(

Azt viszont nem hiszem el, hogy van olyan doppingszer, ami nem árt. Inkább csak nem használják elég régen ahhoz, hogy kiderüljenek a mellékhatásai. És attól, hogy elvben mindenki doppingol, még nem lesz ugyanannyira tiszta a verseny, mintha senki sem tenné, mert a dopping pénzbe kerül. Sejtem, hogy nem is kevésbe, így nem mindenki engedheti meg magának. Vagy legalábbis nem a "legjobbat".
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 31. - 20:02:09
(420/2304)
"Azt sem tudom, mi a bánatot lehet nézni egy kétszáz kilométeres bicikliversenyen."
És egy 20 kilométeres távgyalogláshoz mit szólsz? Az aztán bõvelkedik izgalmakban.

Atléta ismerõseim mesélték, hogy az összes távgyalogló lökött kissé. Egyszer egy háztömb körüli bajnokságon az egyik forma, aki mindig kizárólag bakancsban versenyzett, bár érezte, hogy elkapja a hasmars, nem adta fel, hanem hõsiesen tovább gyalogolt, mit sem törõdve a lábszárán lefolyó gyanús barna anyaggal.
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 31. - 19:55:21
(419/2304)
Én láttam tavaly az EB-n a Margitszigeten. Élõben is gyönyörû. Egyetlen hibája, hogy túl fiatal hozzám.
9/10
offtopic
Sz22 2012 júl. 31. - 19:53:02 9/10
(418/2304)
Azt mondta, hogy jobban játszottak mint a Szerbek ellen (nyílván elismerte a hibákat is) s ebbõl a mérkõzésbõl van mit meríteni, a tovább lépéshez, ja és hogy a mai meccs után inkább tükörbe tudnak nézni, mint az elõzõ után. Na és ugye azt se felejtsük el, hogy az egyenes kieséses rendszerben kezdõdik igazán a torna... Ezt is õ mondta még régebben.
Egyébként nem kéne mindenhez ilyen negatívan állnod...
idõjós1010 2012 júl. 31. - 19:14:27
(417/2304)
És mit mondott Kásás , hogy elhozzuk az aranyat ?
9/10
offtopic
Sz22 2012 júl. 31. - 19:03:49 9/10
(416/2304)
Sziasztok!

Délelõtt én is nagyon elvoltam keseredve a vízilabdás fiúk vereségétõl, de miután hallottam Kásás nyilatkozatát bízni kezdtem újra. Sidneyben is így kezdõdöt,és mi lett a vége. Igen is õk a királyok számomra legalábbis biztosan! Drukkoljunk nagyon, nem adhatjuk fel! A legjobb négyben bennt leszünk! Hajrá kemény csapat!
A kéziseknek is örültem, csak így tovább.
Az úszásról annyit a reménységeink legtöbbje kiúszta magát Debrecenben. De még ott vannak a kajakosokis és ki tudja, jöhet még nem várt érem is:)
Hajráááá magyarok!
olahmiki1959 2012 júl. 31. - 18:20:31
(415/2304)
Nem sajnáltam az idõt, meg a fáradságot, és végignéztem Jakabos Zsuzsi képgalériáját.
Azt kell mondjam, hogy a csaj, vagy ifjú hölgy, - kinek melyik megszólítás tetszik, - elképesztõen jól néz ki, szinte bármelyik ismert fotómodellel felvenné a versenyt.
Hihetetlenül bájos arca van, hatalmas szemek, gyönyörû, hosszú haj, nem is beszélve az alakjáról. Azok a hosszú, formás lábak... Elképesztõ.

Szerintem, ha abbahagyja az úszást, vagy akár azzal párhuzamosan, valamilyen médiakarriert el tudnék neki képzelni. Még akár filmekben is játszhatna, kérdés persze, hogy mennyi tehetsége van hozzá.
Mindegy, aki ennyire dekoratív, természetes szépség, azt nem szabadna elkallódni hagyni. Bár lehet, hogy ez már másnak is eszébe jutott.

Köszi neked, Snov, hogy megosztottad velünk ezt az esztétikai élményt.
theater 2012 júl. 31. - 18:15:32
(414/2304)
22:00

Olimpia 2012 - London (sportmûsor, 2012) (élõ)
Labdarúgás, Nagy-Britannia - Brazília
22:45

Olimpiai játékok (élõ)
Együtt Londonba

Nahát, így teljes...
theater 2012 júl. 31. - 18:14:20
(413/2304)
22:00

Olimpia 2012 - London (sportmûsor, 2012) (élõ)
Labdarúgás, Nagy-Britannia - Brazília

Ezt vizsgáltátok?
Ha Ti 45 perc alatt lezavartok egy 90 perces meccset(plussz szünet), akkor elõttetek nincs akadály az életben.
Természetesen meg fogom nézni este. :D
jani-wan 2012 júl. 31. - 17:57:57
(412/2304)
Honnan lehet egyáltalán megtudni hogy mikor mit adnak?
4/10
-greghouse- 2012 júl. 31. - 17:51:13 4/10
(411/2304)
Így van, nagyon gyér a kezdet (jó, tudom én is, mindennek örülni kell, csináljam utánuk ha jobban tudom, stb.), de tényleg a nagyon várt sportok (vízilabda, úszás) okoztak EDDIG csalódást (valamelyik napilapban volt statisztika még a játékok elõtt, honnét várják legjobban az aranyakat, vízilabda, úszás, kajak-kenu volt a vezetõ, a vívás és a dzsúdó a végén kullogott...). Reméljük, lesz ez még jobb is. A KC futamok a végén lesznek, ott még akármi lehet. Én eddig legjobban talán a legelsõ éremnek, a cselgáncsozó Évának örültem, talán mert az elsõ, talán mert az elsõ dzsúdós nõ aki érmet kapott nálunk, stb.
...Azt nem tudom (és ebben a melegben elég lusta vagyok, hogy utánanézzek), hogy miért ilyen kevés versenyzõ ment ki, azt tudom, hogy változtak a szabályok, és maximálták a résztvevõk számát, ami a kvóta csökkentését, szintidõk stb. szigorítását jelenti. (Halkan jegyzem meg, én a sportágakat ritkítanám meg, már az is kitüntetés legyen, hogy valami olimpiai sportág-e, vagy nem.
...Példa: strandröplabda. Ha az igen, akkor a vízifoci, vagy vízifejelés, amit a Balatonban szoktunk, miért nem? Lehetne folytatni a sort. Igenis, csökkenteném, vissza a klasszikus görögökhöz, nyilván ésszel, de nem a sportágakat bõvíteném, hanem szûkíteném.)
...Szóval (ha hûvösebb lesz), talán lefuttatok egy regresszió/korreláció analízist, hogy melyik tényezõ mennyire függ össze az érmekkel. (Azért ez nem félórás munka...még publikáció is lehet.)

De az egyik mindenképpen az, hogy 1958 óta most van a LEGKEVESEBB magyar sportoló olimpián. Mindig több volt (kivéve Los Angelest, ugyebár nulla). Nyilván kevesebb lesz az érem is. A kvóta szigorítások miatt nincs vívó csapat csak egyéni, pedig ott a csapat nagyon sokat számít.
...A rossz szervezésre is lehet panaszkodni (bár aligha mérhetõ számokkal), de Athénban és Barcelonában is rossz volt, a versenyzõk ahogy elmondják. Pekingben és Szöulban katonásan ment minden.
...Nem vagyok nagy sportrajongó, az olimpiát akkor nézem, ha magyar érdekeltség van. És mivel egyelõre nem sok van, egyre kevésbé nézem (fõleg ha konkurrens csatornákon Meryl Streep filmek és hasonló nagyágyúk mennek. Sajnálom, nem érdekel, hogy az iráni vagy a mozambiki bokszoló gyõz-e a nemtudomén milyen súlycsoportban. Érdekelje õket.
...Tegnap a világ egyik legjobb filmje, a Sophie választása ment, Nincs az a sport, amiért kihagytam volna (hacsak nem döntõ, ahol magyar játszik). Azelõtt Kramer kontra Kramer.
...Elnézést kérek a fanatikus sportrajongóktól, senkit nem akarok bántani. Mindenkinek más az ízlése. Azt sem tudom, mi a bánatot lehet nézni egy kétszáz kilométeres bicikliversenyen. Igaz, én a Forma 1-et sem nézem.
...Szóval nagyon fontos esemény az olimpia, évek hosszú során készülnek rá, meg minden...de engem egyre kevésbé érdekel sok minden benne.
olahmiki1959 2012 júl. 31. - 16:36:05
(410/2304)
Sajnos, az eddigi számokat tekintve, szinte az összes sportágat beleértve, nem valami jól indul a számunkra ez az olimpia.
Nem tudom, mi lehet a háttérben, tisztára úgy néz ki, mintha számunkra rossz csillagzat alatt rendezték volna a versenyeket, sorra nem önnek be az esélyesnek tartott versenyzõk teljesítményei, - a vízilabda az egyik legelképesztõbb, és legijesztõbb fiaskó, legalábbis eddig, - gondolom, az egész csapat hangulatára rányomja a bélyegét, hogy sorra esnek ki, vagy végeznek helyezetlenül a nagy esélyesek.

Ennek a fényében is még inkább értékesek azok az érmek, - vívás, cselgáncs, - amelyek váratlanul "esnek be", és minden tiszteletet megérdemelnek azok a versenyzõink, akik ebben a légkörben is így tudnak teljesíteni.
Azzal a közhellyel tudok csak élni, hogy reménykednünk kell, hogy a gyenge kezdés után "beindul" a gépezet, és jönni fognak az eredmények.

Szerintem most van a legnagyobb szükségük a versenyzõinknek arra, hogy a nehéz helyzetben melléjük álljunk, éreztetni kell velük, hogy egész Magyarország drukkol nekik, szereti õket, és teljes mellszélességgel támogatja õket.

Hajrá magyarok!!!
idõjós1010 2012 júl. 31. - 16:32:04
(409/2304)
Babos Tímea is egy remek bizonyítéka annak hogy igazából csak nagyon kevés az olyan ellenfél az olimpián számunkra, akármirõl is legyen szó, akit ne lehetne verni minimálisra csökkentett hibákkal. Timi tele volt hibákkal, mint ahogyan vízipólósaink is, pedig az ellenfél verhetõ lett volna. A Német teniszezõ ugyan TOP 10 es játékos mint hallhattuk, de láthattuk azt is hogy ennek ellenére õ is igen sokat tudott hibázni, és nem jöttek az ász szervák se nála. Az ilyen ellenfeleket igenis meg lehetne szorongatni ha sportolóink magukhoz képest hozzák a 100%-ot. De sajnos nem hozzák, és így vízilabdásaink után mostmár a teniszt is temethetjük magyar részrõl.
macsek65 2012 júl. 31. - 16:07:02
(408/2304)
Csak azt tudnám, hogy minek van idõbeosztás sportágakkal, ha úgysem azt adják mûsoron????
idõjós1010 2012 júl. 31. - 15:24:38
(407/2304)
Igen, de miben tudunk még két vereség után ?
-csengõzoli-- 2012 júl. 31. - 14:24:29
(406/2304)
Megint kikaptak a pólósok?
Nem lesz ennek jó vége... :(
NE LEGYEN IGAZAM!
vondermonarchie 2012 júl. 31. - 14:22:53
(405/2304)
Reménykedjünk.