10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:55:01 10/10
(901/9721)
Én is örülök, hogy csatlakoztál! Jó egy férfi szemszögébõl is látni a dolgot! Elvétve már kaptunk férfiaktól hozzászólásokat és én személy szerint a késõbbiekben is kíváncsi lennék a véleményedre. :) (Legalább a testvéreim fejéhez vághatom, hogy nem minden férfi akar "meghalni" a sorozattól) hehe :D
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:51:33 10/10
(900/9721)
Hallottam már a sorozatról, de sajnos még nem láttam. :(
Szeintem jópáran szívesen megnéznénk. Ha esetleg valahogy meg lehetne csinálni a digitalizálását az nagyon jó lenne! :) Biztos sorban állnánk érte! Valahogy rá kellene varázsolni DVD-re. Úgy maradandóbb lenne. :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 10. - 15:46:43 10/10
(899/9721)
Lássuk csak... Nem számítottam rá, hogy ez lesz így nem vettem fel, hogy ezerszer visszanézzem. ;) Pl. Amikor Rebecca és Dorothy próbálták Michaela hajába tûzni a virágokat, aztán amikor az anyukája megsértõdött, hogy nem azt a ruhát veszi fel amit õ hozott neki, a sértõdött mama kiment és a 3 lánytestvér kuncogott.
Aztán a szertartás után volt egy tánc, Michaela és Sully nyitott meg és a többiek is csatlakoztak.
Tényleg csak apróságok. Egyes jelenetek hosszabbak voltak. Pl. amikor Sully az új házban szöszöl az ággyal és Michaelával beszélgetnek arról, hogy Matthew-nak kellene adni a régi házat. Miután Michaela elmegy Sully kinéz az ablakon és nézi ahogy elmegy. Meg azt is mutatták elõtte amikor megérkezik.
Tényleg nem nagy dolgok, de nagyon feldobott a dolog. :)
Már sokszor mondtam elõre a szöveget, és meglepetésemre mégsem az következett. Ezt a 2 részt nem tudom megunni. ;)
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 10. - 14:06:19 10/10
(898/9721)
Amerikában és indiánok között akart lenni , csak lányos zavaromban mellé ütöttem.
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 10. - 14:02:39 10/10
(897/9721)
Tudomásom szerint két könyv jelent meg ( Hivatása doktornõ , A szív szava ) , mindkettõ megvan , szivesen kölcsönadom.
Az "indián" lét gyerekkorom óta él bennem Fehér Szarvas : A sziklás hegyek varázslója címû könyve hatására. ( Cseh Tamás is innen vette az ihletet). Fehér Szarvas (Borvendég Deszkáss Sándor) egy magyar srác aki Americában az indiános között élt.
A film Herman Wouk : Forrongó világ ,Végsõ gyõzelem és Háború címû regényei alapján készül monumentális , több dijat nyert háborús -családregény - sajnos csak VHS-en van meg (igaz az gyári)
10/10
henett 2007 máj. 10. - 13:21:53 10/10
(896/9721)
Nekem egyébként az tetszett nagyon, hogy még a pap is Sallynak szólította, pedig azért az is nagyon jó ha vki Byron:)))))))))))))))))egy ilyen sorozatban, és pont az esküvõjén
10/10
henett 2007 máj. 10. - 13:06:15 10/10
(895/9721)
Kedves Szürke Bagoly!
Én személy szerint nem bánom a "közbekotyogásaidat", néha jól jön egy kis férfias hozzászólás, bár amint te is láthatod, elég sokszínûre sikeredett Nannyfan kezdeményezése (mármint ez a fófum).Tehát abszolút van hely számodra is!:) Honnan indult egyébként az indián relikvia gyûjtés? És milyen film az a Háború? És nem tudja vki megjelent-e könyvben a Dr.Quinn? Akar "külföldiül"?
Visszatérve Mikélára: csodás ha vkinek ilyen darázsdereka van, ilyen gyönyörü hajzuhataggal körítve. De hány év is van közöttük? Nekem úgy tûnik elég sok.Persze ez nem jelent gondot, csak néha, fõleg szinkron nélkül nézve feltûnõ.
10/10
szürke bagoly 2007 máj. 10. - 11:10:04 10/10
(894/9721)
Hát még Jane (MIKÉLA) milyen gyönyörû .( ne mindig Sullyt dicsérjük)
Persze én a Sullyn lévõ , Felhõtáncostól kapott inget is értékelném. (gyüjtöm az indián relikviákat).
Régebben szó volt a Herman Wouk könyvébõl készült Háború sorozatról , amiben az egyik fõszereplõ Jane.
Nekem megvan a teljes sorozat (12 kazetta ) ,ha érdekel valakit.
Nem baj , hogy közbe "kotyogok" lányok ???
lipsandi 2007 máj. 10. - 10:55:22
(893/9721)
A tegnapi rész nagyon tetszet,szép volt a z eskûvõ!Mindenki várta Michelea eskûvõjét!Meg is hatotam ezen a részen!
10/10
Veva 2007 máj. 10. - 08:55:39 10/10
(892/9721)
Szia, Henett, köszi a kedvességedet.
A tegnapi részben számomra figyelemre méltó volt Mike és Rebekka beszélgetése a különbözõ elvárásokról és szerepekrõl egykori családjukban. Azonkívül Mike beszélgetése az édesanyjával, ahol szépen megfogalmazta mindazt, amit érzett. Örültem, hogy Sully kinn hallgatta, legalább látta, milyen nehéz neki! Tetszett, hogy Sully megkérte Lorent, vezesse oltárhoz a mennyasszonyát, és az is, ahogy a zsémbes mamát megszelídítették. Klassz volt Jake, aki gondoskodott róla, hogy Custer ne árthasson Táncoló felhõnek, és Hank is, mert egyedül õ vette észre, hogy Marjorie beteg.
10/10
szterke 2007 máj. 09. - 22:31:54 10/10
(891/9721)
Olyan kiváncsivá tettél, csak egy példát mondj legalább kérlek! Köszi :)
10/10
szterke 2007 máj. 09. - 22:29:40 10/10
(890/9721)
Az esküvõs duplát meg volt szerencsém ma egyben megtekinteni, és hát nem mondom... Nem spóroltak a nyelvekkel sem a hitvesi csókok során ;) Olyan aranyosak és hitelesek voltak, hogy hajajj..! :))
Ja igen, és hogy megint utalgassak a hétfõire, szóval az is édes volt, mikor Sully kimagyarázta a tiszteletesnek, hogy kedvenc idõtöltése Mike-kal a csókolozás, merthogy milyen jól csókol Mike... ;)) Mindjárt eszembe jutott, mikor jó régen (Nannyfan asszem) idézett Joe interjúiból, ahol IRL is hasonló hangzott el, ha emlékszik még valaki... :))) Szóval ebben a "szellemben" vagyis "emlékekkel" néztem a mai epizódot.:)
10/10
szterke 2007 máj. 09. - 22:20:13 10/10
(889/9721)
Bocs, lehet nem leszek tul népszerû, legalábbis aktuális :), de még a hétfõi részhez (Ready or not)... Szóval , már az árvás résznél is akartam írni, hogy milyen gáz volt már, mikor a tiszteletes nemcsak, h. megkérte Mike kezét (jó, ez még belefért az akkori szituba), de azonmód kapta magát és "lényegre törõen":) megcsókolta õt (ugye, szó nem volt arról, hogy igent mond-e neki...)- ejnye- ejnye tiszteletes! , ráadásul Sully meg Matthew szeme láttára!! Akkor is azt gondoltam, nono! :( Ezek szerint Am.ban nincs -hirtelen felindulásból elkövetett- lánykérés csók nélkül.:))
És Nannyfan írta asszem, hogy a részben a legjobb romantikus jeleneteket szépen összegyûjtötték nekünk: oké, nekem is tetszett, de azért még belevettem volna néhány "klasszikust", mint a nyakmosós, a "berries", a padlón csókolózós a Washitából (amirõl már ugye jóval elöbb szerencsésen kiderült számomra is, h. nem egy pajtában játszódik...;), meg még talán lenne ötletem, de megkímélek mindenkit. :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 09. - 21:15:31 10/10
(888/9721)
:D
10/10
Nannyfan 2007 máj. 09. - 21:15:06 10/10
(887/9721)
Gõzöm sincs, hogy ez hogy lehetséges, de így van. :) Jópár rész újra lett szinkronizálva, mert tartalmazott olyan jelenetet, amit eddig még nem láthattunk. Ekkor más Brian hangja és ilyenkor nem azt mondják a végén, hogy a szinkront a Hallmark Channel megbízásából a Masterfilm Digital készítette, hanem simán, hogy a szinkront a Masterfilm Digital készítette. Gyanítom, hogy ez az a verzió ami kijöhetett DVD-n Amcsiban. Én nem láttam, hogy a DVD verzió milyen lehet, páran töltögettek részeket, lehet, hogy õk meg tudják mondani, hogy egyezik-e.
Minden esetre ez nagyon jó! Csak pár másodperces jelenetek, de akkor is újdonság, legalább is nekem. :)
eneh 2007 máj. 09. - 20:02:12
(886/9721)
Köszi szépen!!!
10/10
henett 2007 máj. 09. - 19:52:33 10/10
(885/9721)
Drága Veva! Nem próbálkoztál még forgatóköny-ötlet írással? Ezt a részt láttam, de még így is izgi volt olvasni az összefoglalásodat!:))
10/10
henett 2007 máj. 09. - 19:49:33 10/10
(884/9721)
Drága Nannyfan! Örülünk, hogy örülsz!:))))))))))))))
10/10
Veva 2007 máj. 09. - 18:16:36 10/10
(883/9721)
Szia, Nannyfan. Pontosan minek örülsz? A plusz jeleneteknek? De ha a Hallmarkos verzióról ezek hiányoztak, akkor az M1 hogyan jutott hozzá? Egyébként a Washita-ból is kimaradt egy jelenet, amit a joelando honlapon láttam.
10/10
Veva 2007 máj. 09. - 18:10:44 10/10
(882/9721)
Szia. Megpróbálom. Mindenki a vonat fogadására készült, amely most jött elõször a kisvárosba, kivéve persze Sully-t, aki utálja a vonatot (ahogy én is, a filmen is látszik, milyen bõven ontja a büdös füstöt). Sully azon szomorkodott, hogy Táncoló Felhõt szerette volna esküvõi tanunak, Mike meg azon, hogy nem jön el az anyja. Közben Michaela nem tudta, hogyan adja be a võlegényének, hogy nem akarja megváltoztatni a nevét. Gondolom, ezért találta ki a gyûrûcserét, amirõl meg Sully hallani sem akart, mert nem hord gyûrût. Így esküvõ elõtt mindig feszültebb a helyzet. hank közben fogadásokat kötött, hogy Sully ezt nem fogja végig csinálni. Az a piszok Custer közben kirakatott egy plakátot, hogy Táncoló Felhõ fejére vérdíjat tûztek ki. Az igazi feszültségek akkor kezdõdtek, amikor a várva várt vonaton megérkezett Mike édesanyja, Rebekka meg Marjorie (nem tudom, hogy kell leírni, de nagyon undokul viselkedett, mert elhagyta a valakije, talán a férje). Na õk ketten, ez az utóbbi tesó meg az anyuka folyton kritizált mindent, de ezt már írtam. Sully-nak elege lett, s miután õ is "beolvasott" a mennyasszonyának, elment, de nem mondta meg hova. Úgy tûnt, egy kis csendes meditációra vonult vissza, de közben sikerült találkoznia Táncoló Felhõvel, akitõl azt a gyönyörû indiánruhát kapta, amit ma viselt. Táncoló Felhõ is ezt hordta a saját esküvõjén. Õ egyébként kiegyensúlyozott volt, megtalálta a békét, s már nem tartozott a kutyakatonák közé. Piszok Custer így is el akarta fogni, de csak Sully-t sikerült neki, akit viszont mégsem ölhetett meg, pedig szerette volna. Ezért csak a lovát vette el, és estig fogva tartotta. Mivel gyalog kellett visszatérnie, Mike már aggódott, hogy lehetetlent kért tõle, s nem is hibáztatná, ha egyáltalán nem térne vissza. Dióhéjban ennyi.