Verio 2007 febr. 11. - 19:56:06 Előzmény csiperke
(221/9721)
Sziasztok! Nem akarok senkit sem untatni, hogy mennyire szeretem a sorozatot, hisz mindenki ezért van itt! Errõl a fórumról nagyon sok infót szedek fel, a Youtube-s részeket már meg is néztem, annak ellenére, hogy nem igen tudok angolul, a Bostoni rész második részét sajna nem láttam csütörtökön így ezt is meg tudtam legalább nézmi! Egy kérdésem lenne hozzátok!! Még régen a Hallmarkon láttam egy-két részt ezek közül az egyik, amikor elrabolják Dr. Mike-ot és Sully megmenti. A kérdésem az, hogyí ez mikor lesz? Ugye még nem volt? Remélem valaki válaszol nekem! Köszi elõre is!
10/10
csiperke 2007 febr. 09. - 11:23:29 10/10
(220/9721)
Sziasztok,

Csak egy info: fenn van a Youtube-on a 2. évad utolsó két része angolul - ezek azok a részek, amikor Dr. Mike halottnak hitt võlegénye visszatér.

Szép napot!
Dawn 2007 febr. 09. - 10:37:29
(219/9721)
Sziasztok!
Február 14.-én az AXN, Végzetes tornádó. Fõszerepben a nagy kedven Joe Lando, aki szerintem hosszú hajjal imádnivalóbb, de azért így röviden sem rossz.
10/10
szterke 2007 febr. 09. - 09:29:06 10/10
(218/9721)
Bizony, szomorú h. 3 napot kell várni a következõre. :(
!S p o i l e r:
Igen, kiderül majd, h. dr Mike võlegénye mégis él, sõt megkeresi õt Coloradoban. Hallmarkos emlékeim szerint ez lesz a végsõ "lökés" az esküvõ felé,Michaélának választania kell megint... Szerencsére jól gog dönteni.:))
10/10
epercs 2007 febr. 09. - 00:49:05 10/10
(217/9721)
Hú, jó sokat írtatok, öröm volt olvasni.
Azért kell Abigail, mert Dr. Quinnek meg ott van a volt võlegény, aki meghalt.
Valami még nagyon régrõl rémlik, hogy kiderül, hogy nem is halt meg, ti nem emlélkeztek erre? Asszem ekkor már Sully felesége.
Amikor a fényképész járt a városban, akkor is volt rá utalás, hogy az egyik fényképen felismerte a doktornõ.
Valaki másnak is rémlik ez?
Mivel én nem láttam annak idején, ezért nem tudom, hogy mikor melyik résznek kéne következnie, de az Árvák vonata rész szerintem nem lógott ki nagyon, elvégre már szinte a legelejétõl kerülgetik egymást Sullyval, és nem volt furcsa, a reakciója. Szerintem.
Olyan rossz, hogy hétvégén 3 napig nincs!!
Lenili 2007 febr. 08. - 18:53:29
(216/9721)
Sziasztok!
Nagyon teszett ez a legutóbbi bostoni rész,,,írtó jól néztek ki és igazán remekül sült el a vége ,,,végre már . Sajna nem kaptam én se hirt a TV1-tõl ,de ismét írok és próbálom megszerezni a sorozatot.Remek ez a fórum ,jó olvasni a soraitokat!!
evadallas 2007 febr. 08. - 17:45:03
(215/9721)
Szia.

Én már olvastam könyvben, de csak az elsõ évad jelent meg. Két kötetben van. Egy nagyon vékony kék és barna könyv. Könyvtárban már láttam, de máshol nem.
Sok siker a kereséshez. És jó olvasást.
dorothea6 2007 febr. 07. - 19:17:44
(214/9721)
Sziasztok! Nagyon szeretem ezt a sorozatot! Örültem amikor újra kitették mûsorra! Minden nap nézem! Lenne egy kérdésem. Itthon megvan ez könyvben?
lisieux 2007 febr. 07. - 18:24:29
(213/9721)
Sziasztok!

Úgy gondoltam, én is csatlakozom ennek a topiknak a csapatához. Véletlenül találtam rá a fórumra és annyira megtetszett, hogy egyvégtében elolvastam az összes hozzászólást.
Rólam annyit, hogy gyerekfejjel kezdtem el nézni a sorozatot én is még a német adón (RTL2-n) és rögtön megszerettem. El kell mondjam, hogy nagyon sokat segített a nyelvtanulásban, késõbb le is tettem a középfokút németbõl. Szinte faltam a részeket, sõt még ki is "jegyzeteltem" õket (adott rész címe és szereplõi, néhány párbeszéd), azt hiszem - így utólag -, hogy nem voltam teljesen beszámítható annak idején.
A mostani vetítés sajna nekem túl korai, még dolgozom, így nagyon ritkán látok egyet-egyet, amit borzasztóan sajnálok. A mait azért láttam! :-)
Bocsi, hogy hosszú voltam! Mindenkinek további kellemes perceket!
evadallas 2007 febr. 07. - 18:21:15
(212/9721)
Szia!

Olive visszament oda ahonnan jött, asszem Mexikoba, de nem biztos. Késõbb lesz még róla szó, mert meghal és Matthew, Dr. Mike, Sully és néhányan a vársoból elmennek elhozni a Cooper gyerekek örökségét, a marhacsodát.
Engem az zavar, hogy a jövõheti elõzetes nincs fenn a portálon, és a pénteki részeket meg elvették.
Egy nap tudnám egyenesben nézni és aznap elveszik.
Tujátok mi lesz a jövõ héten. Imádom elõre elolvasni a részeket.
10/10
Enci 2007 febr. 07. - 14:33:23 10/10
(211/9721)
Sziasztok!
Ez a szellemidézõs rész nekem sem tetszett és Abigail tényleg elég csúnya. A farkas is eltûnt meg Olive is. Hova lettek?
ryana 2007 febr. 06. - 21:17:39
(210/9721)
De pl. a Brian farkasának eltûnéséhez még szellem sem kellett :-). Mindig is furának tartottam, hogy részeken keresztül hurcolja magával mindenhova, azután többet említést sem tesznek róla (szerintem nem hagytam ki egy részt sem), pedig a kissrácnak minimum lelkibetegnek kellene lennie, hogy meglépett a farkasa. És akkor asszem a 3. v. 4. évadban egyszercsak elõkerül és mindenki örül...
Holnap irány Boston!!! :-)
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 21:08:15 10/10
(209/9721)
Ja, OK, köszi! (Ennyit én is tudtam), aszittem van vmi, amit tudnom kéne :)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 20:28:29 10/10
(208/9721)
Hát kicsit belemagyarázva a dolgokat van köze. Miután belehal a szülésbe, Sully csatlakozik a hadsereghez, majd dezertál (ennek az okát is megtudjuk késõbb) és így kerül az indiánokhoz. Állítólag Táncoló Felhõ találta meg az erdõben eszméletlenül. :)

Egyetértek a többiekkel, szebb színésznõt is kereshettek volna Abigail szerepére.
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 18:56:27 10/10
(207/9721)
Mért, Abigailnek mi köze volt az indiánokhoz?!
10/10
szterke 2007 febr. 06. - 18:55:47 10/10
(206/9721)
Egyetértek...- a "szellemidézõs" részekkel (remélem nem nagyon lesz több) kapcsolatban!Az meg különösen durva, h. a hintaló is eltûnt... És tényleg kereshettek volna egy szebb, így hitelesebb Abigail-t! Sully meg nyilván azért özvegy, mert ez a magyarázat, h. mért nem hozzák öket elõbb össze dr Mike-kal... És maga az ötlet, h. idõ kell, h. ezt feldolgozza, újra nyisson stb.. sztem igenis romantikus. :)
ryana 2007 febr. 06. - 18:33:20
(205/9721)
Én sem igazán szeretem ezt a részt. De egyik ilyen szellemekkel beszélgetõset sem :-(. Nekem csak annyi a bajom Abigaillel, hogy (bár ez csak a szubjektív véleményem) szóval azért jobb nõnek kellene lennie, hogy konkurencia legyen Dr. Mike-nak. De jó, hogy ilyen Sully múltja (bár sablonos), sebezhetõbbé teszi a figurát. Szerintem a sztori váza jó úgy, ahogy van, némelyik epizóddal van csak gondom, de azt "elnézem" az alkotóknak, mivel a nagyon jó részek vannak szerencsére túlsúlyban :-).
ryana 2007 febr. 06. - 18:20:34
(204/9721)
Egyet értek, asszem láttam két katasztrófafilmjét, de lehet, hogy az csak egy volt, de felejthetõ(ek) volt(ak). Ami igazán érdekelne tõle, az a másik sorozata a Higher Ground, és az egyik filmjérõl olvastam: Seeds of doubt, és annak a szereposztása is némi színvonalra utal, de lehet, hogy tévedek. Szóval erre a kettõre lennék kíváncsi tõle.
És én Jane filmjeitõl sem vagyok oda, bár azok jobbak. Egyszer megnézem õket, de nem kéne, hogy meglegyenek. Egy gyanús van, amit tutira felvennék, de azt sajnos még nem adták itthon, nincs is magyar címe Touching wild horses, ezt már régóta meg szeretném nézni.
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 17:25:42 10/10
(203/9721)
Ez a mai rész nem tartozik a kedvenceimhez. A katalepsziás fickó nagyon jó volt, de Abigail.... Lehet, hogy nem vagyok norma, de én falramászok attól a nõtöl. Nekem már eleve az sem tetszik, hogy õ létezett. Nem tudták volna máshogy megoldani, hogy Sully a Cheyennekhez kerüljön??Miért kell ez a fájdalmas múlt dolog. Így Abigail, úgy Abigail... Én ezt az egy dolgot nem szeretem a sorozatban. A mindkettõnket szeret mondat volt a csúcs nálam. Nemtom, de nekem ez szálka a szememben. Lehet, hogy nem vagyok elég érzékeny és romantikus meg hasonlók a dologhoz. :)
10/10
Nannyfan 2007 febr. 06. - 17:20:10 10/10
(202/9721)
A film tényleg eléggé gyenge volt. Én végigszenvedtem. Még élek, de nem sokon múlt! :)

Youtube-ot én is megnéztem, de a netem valamiért most úgy döntött, hogy nem mûködik rendesen, így nem tudtam megnézni. :( De már a lényeget láttam angolul is ezekbõl a részekbõl. :) Majd még próbálkozok. :)