Tempe 2007 márc. 12. - 17:14:09
(541/9721)
Chad Allen
Tempe 2007 márc. 12. - 17:12:28
(540/9721)
Dr. Mike
10/10
Nannyfan 2007 márc. 12. - 17:09:29 10/10
(539/9721)
Az ilyen epizódoktól válok dühöngõ õrültté!!! Má láttam párszor de még mindig felmegy a pumpa tõle!!!!
Másrészt gyönyörû rész volt. :) Szegény Sully azzal a rettenetes migrénnel. :(
Horace és Myra esküvõje nagyon aranyos volt. :) Hank-nek sikerült megmutatnia a normálisabb arcát. :)
Amin felhúztam magam az természetesen David....
Michaela folyamatosan azt bionygatta, hogy teljesen biztos a dolgában Sully-val kapcsolatban, erre megjelenik ez a pali és tessék... Annyira nem irritálna a dolog, ha Michaela nem mondta volna el legaláb 8x hogy most minden tökéletes. A sorozatok már csak ilyenek, ha minden rendben az uncsi, kell egy kis csavar. :)
Másik felem viszont örül annak, hogy végre tisztázódik ez a David dolog. Michaela nem tud vele kapcsolatban tisztán gondolkozni. Akárhányszor megemlítette mindig szomorú volt. Most lesz lehetõsége egy életre lezárni a dolgot. :)
Akik még nem látták azoknak nem akarom elrontani a dolgokat a holnapi nappal kapcsolatban. Csak annyit mondanék, hogy a gyerekek kitesznek magukért holnap!! Szerintem én ugyan azt csintáltam volna mint õk ha ott lettem volna! ;)
Tempe 2007 márc. 12. - 17:08:48
(538/9721)
Az extrák egy része, a sorozat után készült:
Tempe 2007 márc. 12. - 17:07:28
(537/9721)
hali!

majdnem 100 hozzászólást kellett visszaolvasnom. :o) Szép volt! :o)

Hank-et én néha nem tom hovatenni. Mármint néha kedvelem, néha meg bemosnék neki egyet ... hát van ez így :D Izgi volt a mai rész is, bár szerencsére tudom mi lesz holnap :o)

letöltés: Én a torrentrõl szedtem le eddig angolul az elrablós duplarészt, és a 2.évad extráit, abból rakok mindjárt képeket!

Madlen!: mi a mailcímed?
Mary2 2007 márc. 12. - 13:42:54
(536/9721)
Kedves Fórumosok!
Nem tudom, észre vettétek-e, hogy ma este lesz egy Jane Seymuros film. Hálózat tv-n, este 9-kor. A címe: Az alagút

Én fel is veszem videóra. Még nem láttam.
10/10
Célia 2007 márc. 12. - 09:35:35 10/10 Előzmény madlen
(535/9721)
Kedeves Madlen! Én arra értettem, hogy megtörik Mike ellenállása, hogy végre nem lesz ideges a doktornõ, ha Sully hozzáér. Szerintem ez a pillanat volt az amikor végre elhiszi, hogy bítzhat Sully-ban, feltétel nélkül (olyan szépen kérte, hogy ölelje át). Én így láttam, illetve éreztem, persze nézõpont kérdése. Rám így hatott a jelenet.
Egyébként az esküvõig várnod kell, mert csak ott "esnek át az elsõ szexuális találkozáson" hogy a te szavaiddal éljek.
10/10
madlen 2007 márc. 12. - 01:13:28 10/10 Előzmény Messa
(534/9721)
Millió bocsámatkéréssel tartozom mert a férjem, K. veszi fel és digizi a filmeket, amihez nem értek, de teszem itt a könnyelmû ígéreteket.

Szóval: divX formában vannak az epizódok, és mint kiderült, ezeket ménkû sok idõ lenne interneten küldeni.
Mert amit mi kaptunk, az 2 epizód volt, különbözõ hónapokban, akinek mi küldtünk, neki csak 1 epizód kellett.

Na már most, eddig (amióta az MTV1 sugározza), csak annyi van, ami itt eddig lement, és amire én azt hittem, hogy kevés anyag. Sajnos nagy anyag, több DVD-lemeznyi, és ha többeknek kellne ez mind, akkor hetekig éjjel-nappal csak ezt a filmet töltenénk, mert hogy epizódonként tóbb óra, amíg a netre feltjük, a másik oldalon meg letöltik.

Így aztán csak hozott üres DVD-lemez ellenében tudjuk arra rámásolni, és személyesen átadni/átvenni.
Más költség nincs, de ha vidéki kéri, akkor esetleg talán a postaköltség.

Mi Budapesten lakunk a XIII. kerületben, a férjem K. a Teréz körúton dolgozik, ott lehetne átvenni a felvételeket.

Ám ha sokan vagyok és az egész eddigi epizód kellene, az már bajos. És a további ezutáni részek felvételének elküldését szintén nem tudjuk vállalni.
Csak azt, hogy ha valakinek 1-1 epizód hiányzik, azt tudjuk pótolni neki.
DE hangsúlyozom: nekünk csak az MTV1-en közvetített edigi részek vannak meg.

Az egész sorozatot én is megvenném, ha nem kerülne többe mondjuk 3 ezer forintnál, plusz az üres DVD-lemez.

Jó éjt, szép holnapot, eredményes hetet kíván mindenkinek:
madlen
10/10
madlen 2007 márc. 12. - 00:04:07 10/10
(533/9721)
Helló Stinky!

Sajnos, én csak a most folyó sorozatot veszem lemezre (azaz a férjem intézi), és csak annyi van, amennyit az 1. epizódtól a múlt csütörtökiig adott le az M1 TV.

Sully után nekem Táncoló Felhõ tetszik, szeretném többet látni - lehetõleg nem fogdában.:)

Hank is jó fej, a negítív szerep ellenére! DE sajnos, amikor megláttam civilben, már nem tetszett.
Igaz, egy kicsit meghökkentem akkor is, amikor Sully azaz Joe Lando igazi fejét megláttam. Amikor azonban olvastam róla itt és másutt, hogy jó ember, csendes meg ilyesmiket, akkor a civil énjébe is majdnem belészerettem.
Csakhogy, amikor megláttam az igazi feleségével, akkor megállapítottam (én is), hogy aranyosnak néz ki a párja, és bizonyára megérdemlik egymást. Így nem is vagyok féltékeny.
(Csak Sullyra:)]
Az a helyzet, hogy régi korokban játszódó filmekben meg vagyok õrülve a férfiak hosszú, hullámos hajáért! Azt hiszem, Hank is ezért tetszik elsõsorban.
És ha egy hosszú, hullámos hajú, csinos, fiatal férfi még ráadásul pozitív szereplõ, bátor hõs, kitartó, gyöngéd udvarló, majd becsületes házasságkötõ, akkor el vagyok ájulva!

No de, nem is kell pl. széparcúnak lennie, emrt ott volt valamikor A Szépség és a Szörnyeteg c. tévésorozat (Selmeczi Rolanddal, mint szinkronhanggal), akkor az oroszlánszerû-fejû hõst abban is szerettem, odavoltam érte. Szerencse, hogy neki is megfelelõ, kellõen szimpatikus nõi partnere volt, ezért lemondtam a "Szörnyetegrõl" a másik nõ javára.

Ma is úgy hiányzik az a film, ha eszembe jut.

Visszatérve Dr. Quinnhez:
Még a tiszteletes is szimpatikus, amikor mosolyog, olyan aranyos. Kár, hogy néha túl konzervatív - hogy ne mondjam: bunkó! (Ezt egy korábbi idõbõl tudom, amikor is véletlenszerûáen akadtam rá a sorozatra, és néhány részét láttam, de akkor még nem volt olyan technikánk, amivel felvegyük lemezre. És csak akkor jöttem rá, mit veszítettem, amikor így véletlenül láttam néhány epizódott.
Azok egyikében a tiszteletes a többi bunkóval együtt könyveket kezd égetni, klaszikus mûveket, amikre ráfogják, hogy bûnt terjesztenek.....)
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 23:15:52 10/10 Előzmény szterke
(532/9721)
Eszem ágában sincs kiröhögni téged, kedves Szterke! Nagyon távol áll ez tõlem! Magam is naív és romantikus vagyok, illetve ma már inkább csak romantikus - de nagyon!:)
Most éjjel-nappal ezt a filmet nézném, és mit nem adnék, ha nekem a szerelemben és a szexben ilyen partnerom lett volna, és ha ilyen megható szép pillanatoknak lehettem volna részese, illetve ilyen kitartóan gyöngéd, áldozatkész, sírig hû stb. parnerem, aki eljegyez, majd szex után elvesz feleségül, annak rendje és módja szerint: fehér ruhában, fátyollal, nászúttal meg minden!!!
Bizonyára ez is hozzájárul, hogy féltékeny vagyok Sully/Joe-ra, irigylem a filmbéli és a valódi feleségét!

Sully is féltékeny volt ám Mihaelára, amikor az Bostonba utazva megismerkedett egy orvossal, Sully pedig rossz elõrzet miatt utánament......
És aztán késõbb megkérdezte Mike-tól, hogy ugyan már, mit kérdezõsködik az õ nõügyei iránt, vajon õ (MIke) mit csinált, amikor kettesben volt azzal a pasassal?!

Tehát nem volt Sully számára olyan magától értetõdõ, hogy Mike még szûz.

Mára jó éjt mindenkinek!
Holnap folytatom a válaszadást, akinek még tartozom vele.
Sõt holnap már hozzájön az élményeinkhez az újabb epizód!
sunshine 2007 márc. 11. - 14:51:47
(531/9721)
sziasztok,
elõször is köszönöm kedves Célia és Mary2 h ilyen gyorsan és kimerítõen válaszoltatok :)

én is nagyon várom az "eljegyzések" részeket fõleg, mikor Dr Mike dönt (mikor Sully fát vág) és van bátorsága s megkérdezi Sully-t h akkor "will u marry me?" :D

a szûz meg vénlány témát szerintem már maximálisan megvitattátok, egyébként tényleg érdekes... :)
de én Hank-rõl gondolom, h teljesen normális amit Myra érez iránta... mert olyan mintha Myra az "ex-barátnõje" lenne, ilyen mai megfogalmazásban
mert ugye évek óta ismerik egymást, volt köztük szexuális kapcsolat -nem is egyszer- és jó h Myra-nak ez a munkája, de Hank-kel mégis többször együtt volt és jó lelkû lány lévén szerintem alakult ki érzelmi kötödés... ugyan így Hank részérõl
persze Hank nem szerelmes de -ahogy vlki irta- a maga módján szerette
és Dr. Mike-ot is kedveli szerintem... mert pont azt a nõt testesíti meg, aki ingerli Hank-et (nem engedelmeskedik, van saját véleménye de érett, okos és gyönyörû) pont mert az ellentétek nagyon tudják vonzani egymást

de hááát Sully-van szemben semmi esélye :)))

de Hank valóban érdekes karakter... meg mindenki az... gondoljatok arra, amikor kiderült h Jake-et verték kiskorában...
de azt én sem értem h mért kell egyes részeket csak úgy elfelejteni... gondolok itt arra, h Jake elhivta "randizni" Dorothy-t és aztán nem lett semmi...
és még van pár ilyen... ezeket valaha folytatják vagy el vannak felejtve?

tudom borzalmas vagyok s hogy a kockás ruha no smink a "tisztességes" nõt akarta szimbolizálni de nekem Myra jobban tetszett kifestve egy kis rúzzsal :)

akkor mindenkinek jó várakozást holnapig, már alig várom h "velocipéd"-et :) igy van a mi mûsorujságunkban :) lássak Sully-nál :D

és mégegyszer köszi a sírós rész megfejtését
Messa 2007 márc. 11. - 10:35:29
(530/9721)
Hello. Milyen formában van meg a film, és hogy tudnád átküldeni ? Ehez nem nagyon értek. De nagyon jó lenne megszerezni, mert hiányoznak epizodok. Videokazettára rögzitem és nem mindig vette fel. Ha átküldenéd nagyo hálás lennék. Köszi Messa
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:27:45 10/10
(529/9721)
Köszi szépen a választ, kedves Skyline!

Semmi bibi, hogy késõn adtad, hiszen jómagam is ritkán járva erre, késõn válaszolok mindenkinek, amiért ezúton is bocs'!

Jó tudni, hogy kérdezgethetek tõled, de majd apránként, mert most nem jut minden kérdés eszembe.

Láttam egy képet, amiközben kerestem a Dr. Quinn-képeket.
Azon a fotón egy Sully-szemû, õszhajú öregember látható, elképzeltem: hátha ilyen lesz majd Sully a sorozat végére.

De most már azt hiszem, nem.
Viszont láttam valóban Joe Landót olyan szerepekben, hogy az borzadály! (Persze, csak fényképen, illetve virtuális képen.)

Azért, ezekután, hogy tudo: jó ember õ és szolíd - ha igaz - már szívesen megnéznék vele olyan filmet is, ahol negatív szerepet játszik.

Vidám vasárnapot!

Üdv.: madlen
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:13:39 10/10 Előzmény Mary2
(528/9721)
Kedves Mary2!

Nem számít sztem, hogy ki válaszol, aki éppen elõször olvassa a kérdést, vagy a kérést, az válaszoljon (vagy õ is).

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

Nekem nincs meg a film, csak az elejétõl mostanáig (utsó rész a múlt csütörtöki).
Akinek ez is kell, az szóljon, mert elküldhetem neki interneten át, ahogyan nekem is így segített sandor22 két ízben is, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Elnézést, hogy ritkán jövök ide; még nem szoktam meg, hogy van ez a Fórum.

Szép vasárnapot kívánok!
madlen
hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 09:13:17 10/10 Előzmény Mary2
(527/9721)
Kedves Mary2!

Nem számít sztem, hogy ki válaszol, aki éppen elõször olvassa a kérdést, vagy a kérést, az válaszoljon (vagy õ is).

Köszönöm szépen a megnyugtató választ!

Nekem nincs meg a film, csak az elejétõl mostanáig (utsó rész a múlt csütörtöki).
Akinek ez is kell, az szóljon, mert elküldhetem neki interneten át, ahogyan nekem is így segített sandor22 két ízben is, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Elnézést, hogy ritkán jövök ide; még nem szoktam meg, hogy van ez a Fórum.

Szép vasárnapot kívánok!
madlen
hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 07:57:54 10/10
(526/9721)
Mit nem adnék én is érte, de aligha van annyi pénzem, amennyibe ez kerülne!

Néha úgy érzem, beleõrülök a várakozásba: egyszer azért, mert jön a hétvége, a Quinn-szünet:), másodszor pedig, mert annyira hosszú a film, és én nem gyõzöm kivárni a végét.

Olyan nagyon tetszik ez a film, hogy nem rontana rajta az sem, ha elõre ismerném a végét!

Címemre megírhatná valaki, hogy ha tud felvételt adni, azt milyen formában, és mennyiért.

Kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!

madlen
hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 07:52:41 10/10 Előzmény Célia
(525/9721)
Kedves Célia!

Mit értesz az alatt, hogy megtörik Mike ellenállása?
Másképp kérdezve: mikor esnek át az elsõ szexuális találkozáson?
Elnézést, de ez is nagyon izgat.:)
Már csak azért is, mert szegény Sullytól Mike elvárja, hogy ne nõzzön, ugyanakkor õ sem adja magát oda - szegényt Sullyt úgy sajnálom!
Viszont az indiánok között tudtommal az a szokás, hogy illik is a vendégnek szexezni az indián nõkkel, mert különben megsértõdnek.

Ha a történetbe beleélem magam, akkor Sully aligha lehetett szûz, míg el nem vette feleségül Mikélát!

hodi@chello.hu
10/10
madlen 2007 márc. 11. - 07:35:25 10/10
(524/9721)
Én is izgulok, mert ha eddig nem adta jelét Hank, hát most félkómában - Dr. Quinn monológját hallva, bizonyára kijön belõle is, hogy szeretné Mikét, ha lehetne; de micsoda csalódás lesz neki, ha felébred, és kiderül, hogy a monológ nem neki szólt, nem róla....
Persze, nem tudom, hogy egyáltalán felébred-e Hank, hogy meggyógyul-e, vagy mi lesz vele, mert a fényképeken nem túl sokat látom a késõbbiekben.

Ha Hank életben marad, akkor nem nõsül meg soha?

ryana 2007 márc. 10. - 16:21:44
(523/9721)
ryana 2007 márc. 10. - 16:13:20
(522/9721)
És aminek még örülhetünk: hétfõ-kedd eljegyzõs rész :-))). Annyira jó, hogy az alatt a rövid idõ alatt amíg fenn volt youtube-on, kb háromszor megnéztem az egészet. Csupa tuti jó jelenet, tele érzelmekkel és indulatokkal.

A múltkor keresgéltem youtube-on Sully & Mike kulcsszóval, és kidobta Szörny Rt-t :-). Szerintetek ez valami fricska, v. csak véletlenül hívják a mese fõszereplõit Mike-nak és Sullynak?

A másik vicces szerintem az egyik producere a sorozatnak: Timothy Johnson. Szeretem az ilyen kikacsintásokat a nézõre ;-).