ryana 2007 jan. 30. - 21:32:20
(161/9721)
Igen, õ az. Én még nem láttam, de kiváncsi vagyok rá. Vannak jó számai, pl. amit most nyomatnak éjjel-nappal zene tv-ken "God's gonna cut you down" nagyon tetszik.
De ez a Ruth nõvér, a hideg kiráz tõle...
vn83 2007 jan. 30. - 21:18:01
(160/9721)
Hello, Jonny Cash neje, a valódi játsza Ruth nõvért? Vagyis June Carter? Most láttam a Nyughatatlant, nagyon jó. Nem voltam country rajongó, sõt csak névrõl ismertem Casht. Na de a film :) Meg persze Joaquin Phoenix. :))))))))
ryana 2007 jan. 30. - 20:46:41
(159/9721)
Károly :-)
ryana 2007 jan. 30. - 20:43:43
(158/9721)
Sziasztok!
Ezt nem hiszem el! :-) Éppen írni akartam, hogy remélem, holnapra csak elírás az Árvák vonata ( bár az eddigi gyakorlat nem ezt mutatja). Ránézek a monitoromra és mit látok: 159-es hozzászólást :-). Nagyon nem kéne holnap lemennie.
Valamikor korábban felmerült, hogy ki lesz Grace következõ szinkron hangja, asszem Kocsis Mariann, és szinte tényleg alapértelmezésben õ minden fekete színésznõ hangja.
Akit nem bírok, az Ruth nõvér és Kid Cole, bár az utóbbit még elviselem. Lehet, hogy szentségtörés, amit írok, de nem tudom minek kellett nekik, mármint Johnny Cashnek és a nejének szerepet adni a sorozatban. Alig vártam tegnap, hogy megnézzem az aktuális részt, annak ellenére, hogy tudtam, hogy a Cashes epizódok egyike lesz, és emlékeztem, hogy régebben sem voltam oda azokért, de tegnap!!! végig kellett tekernem a felvételt, mert úgy idegesített, csak kíváncsi voltam, hogy van-e valami szép jelenet Sullynak és Mike-nak. :-(
Briant én is szeretem, és Farkast, meg bírom, hogy Hank akkora tuskó :-).
Azt láttátok, hogy Sully ma beleivott a vályuba, ami a rendelõ mellett van? Döbbenet :-).
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 20:27:52 10/10
(157/9721)
Jól emlékszel. :) 2. évad 14. rész. De itt nem jelent semmit. Eléggé össze-vissza adják a részeket, mostmár ebbõl gond lesz.
A holnapi Árvák Vonatához mit szóltok? Az a rész még jóval odébb kéne, hogy legyen, fõleg mivelhogy elõzménye is van. :)
Ha túlbuzgó vagyok, nyugodtan szóljatok, nem lesz harag. :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 20:19:41 10/10
(156/9721)
<a target="_blank" href="http://www.drquinninsight.com" title="www.drquinninsight.com">www.drquinninsight.com</a>
Ezen az oldalon van. :)
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:12:51 10/10
(155/9721)
Szia Nannyfan!Köszi a baby boom-os cikket,már olvastam egyszer,csak nem emlékszem hol.Melyik honlapon van?
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:10:58 10/10
(154/9721)
Bocs, Gesztesi Péter.Vagyis most már teljesen összezavarodtam és nem jut eszembe a neve,de Liptay Claudia férje.
10/10
jagi 2007 jan. 30. - 20:06:45 10/10
(153/9721)
Szia szterke!Nem nekem címezted,de azt hiszem Robert E. magyarhangja Gesztesi Károly.
10/10
szterke 2007 jan. 30. - 19:03:33 10/10
(152/9721)
Nannyfan, kedves! (Akár az elõzõt is címezhettem volna egybõl Neked:) És Robert E magyar hangja ki?/Joe honlapján láttam, h. így írják, így már értem, mért mondja néhány szinkronszereplõ külön..- én ugyanis aszittem, 'Roberty'/ Elõre is köszi!
10/10
szterke 2007 jan. 30. - 18:57:59 10/10
(151/9721)
A már emlegetett artistás rész mikor lesz? Hányadik rész és hányadik évad?? Ha jól emlékszem (?), már az eljegyzés de még az esküvõ elõtti idõszakban volt. (Igaz?)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 14:31:39 10/10
(150/9721)
Lefordítva (nem szóról- szóra csak a lényeg):

Dr. Quinn babaesõ

A Dr. Quinn 6 évada alatt összesen 19 babája született a szereplõknek és az alkotóknak. Ez köt össze minket. Egyszerre voltak gyerekeink. Olyan is volt, hogy 7 baba született 2-3 hónapon belül" Frank Collison (Horace Bing) elmondása szerint. 1996-ban Dr. Quinn babaesõ volt, mind az alkotók és mind a szereplõk körében. Több alkotó és szereplõ volt egy idõben terhes. Ebbe beletartozott két ikerterhesség, Jane Seymour ikerfiai, és az alkotó Beth Sullivan és Jim Knobeloch (Jake Slicker) ikrei Jack és Tess.
Jane Seymour: "Ez nagyon furcsa volt bizonyos szempontból, a gyerekeim és a gyerekek a sorozatbõl egyidõsek voltak."
A továbbiakban arról van szó, hogy olyanok a gyerekek mint egymás dublõrei. Jane nappal a Cooper gyerekekkel forgat, aztán este mikor hazamegy a vörös hajú lányához (késõbb Jessica bowman lesz Colleen és õ vörös) és a szözi fiához, olyan mintha megint a Cooper gyerekekkel lenne. És ezért amikor dolgozni megy olyan mntha Jessica és Shawn az õ gyerekei lennének.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:56:37 10/10
(149/9721)
Ezt még meg akarom mutatni. nagyon jó kis cikk!! :)

Dr. Quinn "baby boom"

Throughout the six seasons of Dr. Quinn, Medicine Woman, 19 children were born to cast and crew members. "All of this stuff bonds together. We had children together. At one time, I think there were seven babies that were born within two or three months," Frank Collison (Horace Bing) explained. In 1996, there was a Dr. Quinn "baby boom" which further bonded the cast and crew. The "baby boom" was a period when many of the cast members and crew were pregnant at the same time. Including multiple births&amp;#8212;like the birth of Jane Seymour's twin boys; and creator Beth Sullivan and actor Jim Knobeloch (Jake Slicker), twins Jack and Tess.

"It was quite strange, at one point, I think my kids and the kids from the show were all the same size. So they could double late at night," Jane Seymour laughed about the memory. "I could bring my kids in and pretend they were [the Cooper children] when those kids had to go home because they have been working all day. For me, I would go home where I had the red head and the young man, my son, with the blond hair. And when I would come here and it would be Jessica and Shawn, who where just like my kids."

Source: A Salute to Dr. Quinn, Medicine Woman (PAX TV special). All rights reserved.

10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:54:00 10/10
(148/9721)
Szia! Igen Jake lesz a polgármester. A felesége pedig Teresa Morales lesz. Vele kapcsolatban is színésznõváltás lesz. Ez a mániájuk... Elõször Michelle Bonilla játsza (megjegyzem õ a szinpatikusabb) és késõbb Alex Meneses.

Emlékeztem, hogy valami gond volt Michelle-el, és meg is találtam ahol írnak róla:

I was wondering if the first actress who played Se&amp;ntilde;ora Teresa Morales got along with Jane Seymour? I felt that she didn't like her at all. Was there a problem with the lady that played Teresa?

Sincerely, "Curious"

Dear "Curious":

As a matter of fact, there was. Michelle Bonilla simply didn't mold well with the rest of the cast. It's very important that there's some level of chemistry with the actors and actresses who portray characters in a show or movie, and Michelle didn't fit the mold. As a result, Alex Meneses replaced Michelle in season six.

Regards, the Editor

Röviden, nem jött ki a többi szereplõvel, kiváltképp Jane-nel. (Csak ugye ezt nem írhatta le nyíltan.) Azt a cikket ami kifejezetten ezzel foglalkozott, már nem találtam meg.

Azért elég sokat elmond a színésznõrõl a dolog. Mit nem adtam volna, ha akár egy utcán sétáló statiszta lehettem volna a sorozatban...
Nem akarom kiritizálni a színésznõt, hiszen a teljes igazságot, arról, hogy mi történt, azt csak õk tudhatják. :)

Stinky tudtad, hogy a Jaket játszó színész ( Jim Knobeloch) a valóságban, a sorozat kiötlõjének; Beth Sullivan-nek a férje?

Kedvenc szereplõm? Hát ez elég nehéz. Mint szerintem mindenki a 2 fõszereplõ miatt nézi. Imádom Mr. Bray-t is, Brian-t és természetesen Katie-t. De majd még gondolkozok a dolgon. :)
Azt tudom, hogy kit utálok, vagyis kit fogok utálni: Preston A. Lodge III-ot (James Leland Adams). Na õt nagyon utálom!!!

10/10
Nannyfan 2007 jan. 30. - 13:24:50 10/10
(147/9721)
Szia! Ezt az IMDB-n lehet olvasni. Elég érdekes. Nem szoktam számolni, de a két fõszereplõ azért általában mindig jelen van minden részben.
Az tudom, hogy az utolsó évadban Sully többször elutazik a munkája miatt. Ott elõfordul, hogy nem szerepel pár részben. De ez a szám akkor is megdöbbentõ.
10/10
Enci 2007 jan. 29. - 18:36:56 10/10
(146/9721)
Sziasztok!

Én is nagyon szeretem a Quinn doktornõt, ki nem hagynék egy részt sem. Néhány honlapon azt találtam hogy Jane 148 epizódban játszik Joe csak 73ban a gyerekek pedig csak 72ben. Meg tudná nekem valaki mondani hogy mit csinál Jane 60 részen keresztül?
megan 2007 jan. 29. - 09:19:47
(145/9721)
Fú, az új szinkron nagyon szokatlan egyenlõre, így nem is tetszett annyira a pénteki rész, nem tudtam túltenni magam, hogy Horace-on kívül senki nem a megszokott hangján szólalt meg. Egyedül Sully-nál nem volt zavaró, jól eltalálták. Persze muszáj lesz megszokni, de dr. Mike elõzõ hangja sokkal jobban passzolt a karakteréhez.. Gyanítom, hogy eltelt pár év az elsõ évad szinkronizálása után, és nem lehetett ugyanazokat a szinkronszínészeket
összetoborozni.

Lehet hogy én vagyok a vak, de Colleen-t a pénteki részben még ugyanaz játszotta, mint eddig (Erika Flores). De ezek szerint ez meg fog változni :-)

Nagyon remélem, hogy ha nem is tartják mindig az eredeti sorrendet a részek leadásában, azért a lényeges szálakra odafigyelnek (dr. Mike - Sully kapcsolata). Mert ugye a leírt tartalmak szerint az egyik részben már együtt vannak, míg a következõben még nem.
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:10:33 10/10
(144/9721)
Ez a Joe lando-s oldal a gyengém! :) Lehet nyálat csorgatni ezerrel!. :) Imádom a kezdõ képet. Az éneklõ városiakat! :) Annyira aranyosak! Pár éve szánta a honlap mûködtetõje karácsonyi ajándéknak (kedveskedés az odalátogatóknak), de azóta is az oldalon van! :)
Lehet Joe-val chat-elni vagy üzenetet írni neki és még válaszol is. :)
Chat gondolatával kacérkodom. Azt írja, hogy minden pénteken este 9-kor (tehát nálunk szombat hajnali 3-kor) és vasárnap délután 4-kor (tehát nálunk este 10-kor) lehetne csatlakozni Joe-hoz és a többi rajongóhoz. :) Erre azért kíváncsi lennék! :)
10/10
Nannyfan 2007 jan. 29. - 09:00:31 10/10
(143/9721)
Szia! Még a héten aktívan dorbézolok a fórumon. Beteg lettem, így itthon leledzek.
Megtaláltam. :) Jane ikrei 1995. november 30.-án születtek.
Abban én is biztos vaggyok, hogy nem forgattatták végig vele a sorozatot. Hiszen fizikai lehetetlenség lett volna. Szokás szerint elõreforgattak. Meglepõ módon errõl is volt fent régebben cikk :) , hogy kész agyrém volt, felvenni az összes jelenetet Jane-nel, meg persze figyelni kellett a pocakméretre is. Viszont én úgy tudom, hogy a sietségre azért is volt szükség, mert Jane már javában terhes volt, amikor Michaela teherbe esett.
Abban biztos vagyok, hogy a szülésnél már nem az õ hasa volt. Azt nyilatkozta, hogy az volt az elsõ jelenete a szülés után. :) Mert ugye szüléses jelenetet nem szokás állapotos nõvel játszatni. :)
10/10
jagi 2007 jan. 29. - 07:51:15 10/10
(142/9721)
Sziasztok!Eléggé elfoglalt voltam mostanában,ezért nem jelentkeztem.Nagyon örülök neki Nannyfan,hogy ilyen tájékozott vagy,ezt a cikket amit írtál már olvastam és a másikat is amit említettél és már nem lehet megtalálni.Azt hittem nincs még egy ilyen ember!(ez csak vicc volt)Jane egyébként nem játszhatott végig a terhessége alatt,viszonylag az elején le kellett állnia a munkával.Én ugy tudom,hogy az "iceman"es rész után(nem tom mi a címe magyarul)kimaradt kb fél év,és utána már nem igazi a poci.De ez nem biztos info.Jók a videók,amiket küldtél nekem az I am a believer tetszett legjobban.Egyébként is az a kedvenc részem,amikor Sully azt mondja:Because i love you.Bocs,kicsit hosszú lettem.