10/10
henett 2007 ápr. 08. - 15:44:08 10/10
(721/9721)
Kedves Nannyfan! Azt hiszem a kutyás kérdést nem neked szántam, bár ha vannak kutyusaid...:)
10/10
henett 2007 ápr. 08. - 15:40:45 10/10
(720/9721)
Drága Nannyfan!
Tudtam, hogy neked sikerülni fog! Elképeztõ ahogy kéznél tartod a videókazettáidat! Vagy tévednék?:D
Milyen kutyusaid vannak? Persze most itt a jó idõ, én sem bírom visszatartani a fiamat. Hinta, foci, homokozó. KIcsit türelmetlen és csak a fõcím lovai tetszenek neki.
10/10
henett 2007 ápr. 08. - 15:34:28 10/10
(719/9721)
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
CSodálatos érzés volt ma meglátogatni ezt az oldalt! Én azt hittem, hogy senki sem foglalkozik a sorozattal, hétvége van meg ünnep is.:) Aztán tessék! Izgalmas élet folyik én meg csak kapkodom a fejemet!
Nagyon fogtok hiányozni, ha haza utazom. Elõre sajnálom ezeket az izgalmas órákat amit neketek köszönhetek!!!
Tempe 2007 ápr. 08. - 13:53:08
(718/9721)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
10/10
Veva 2007 ápr. 08. - 07:18:29 10/10
(717/9721)
Igazán köszönöm a fáradozásodat. Matthew-val és Colleen-nel kapcsolatban nekem az a kedvenc jelenetem idáig, ahol Colleen arról faggatja a bátyját, milyen közel lehet engedni egy fiút. (A hölgyek estéjében van.) Chad Allen ott a csúcsformáját hozza, és a szinkron is remek! (Egyébként tanár vagyok, és tényleg így viselkedik egy normális kamasz.) Nagyon élveztem, már többször megnéztem újra! Azon is gondolkodtam, hogy egy jó szinkronszínész mennyire fel tud dobni egy jelenetet. Õ ugyanis csak a hangjára figyel, hogy azzal maximálisan visszaadja azt, ami a képernyõn zajlik, míg az eredeti színésznek több dologra is kell figyelnie egyszerre. Nemrég belehallgattam egy gyerekfilm eredeti szövegébe, és a remek szinkronalakítás után nagy csalódás volt. De Matthew magyar hangját (ha jól emlékszem, Markovics Tamás) mindig nagyon élvezem.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 20:49:16 10/10
(716/9721)
De lehet, hogy másról beszélgettek. Az oldal szerint ez kivágott jelenet. Ja persze, emlékszem! Colleen táncolni tanítja, a fiúk pedig ellátják tanácsokkal.
Amelyik jelenetet te megemlítetted annak ez a szövege:

Matthew: Most el kell hívnod, hogy csináljatok valami nagyon különleges dolgot.
Sully: Úgy mint?
Brian: Mi van azzal az opera dologgal?
Matthew: Igen, jó ötlet Brian.
Sully: Hallottam már róla, de...
Brian: Olyan mint egy színdarab, énekelnek.
Colleen: Idegen nyelven.

Ez nyers fordítás. Igyekeztem szó szerint írni ami elhangzott.
Matthew elsõ mondatáért nem vállalok felelõsséget. :) Egy két szót úgy elhadart és elharapott, hogy csak ezt tudtam kihozni belõle. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 20:26:34 10/10
(715/9721)
Megnéztem azt az epizódot amit említettem. Hát persze, hogy nem abban volt! ;) Az is visszaemlékezõs rész, de a 3. évad végén is van egy a Ki Kész Ki Nem Kész. Szóval abban van pár bejátszás a vacsoráról és táncról. De csak annyi. A gyerekekkel való beszélgetés emlékezetem szerint benne volt a bostoni epizódban. Vagy rosszul emlékszem?
10/10
Veva 2007 ápr. 07. - 19:19:38 10/10
(714/9721)
Köszi!!! Várom! :))) Azért gondoltam, hogy a magyar változatból kimaradtak, mert a youtube-n benne voltak, amikor még fenn volt a bostoni rész. Elõbb ott láttam, az M1-en csak utána.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 18:26:44 10/10
(713/9721)
Ezek nem kimaradt jelenetek. :) Valószínûleg túl hosszúra sikeredett az adott epizód és ezért nem tették bele. De mivel vétek lett volna kihagyni ezért a visszaemlékezésekbe belerakták. :) Ha jól emékszem a To Have and to Hold (Megkapni és Megtartani) epizódban vannak ezek a jelenetek.
Röviden annyi a jelenet, hogy a gyerekek segítenek felkészíteni Sully-t az esti "randira" Dr. Mike-al. ;)
Ez a rész nekem megvan a Hallmarkról. Blökisétáltatás után megnézem és leírom neked. :)
mariann67 2007 ápr. 07. - 17:16:23
(712/9721)
Teljesen odavagyok!!Most töltöttem le a 3. évadot és ennek az évadnak a végén van Dr Mike és Sully esküvõje egy kétrészes epizódban. ELOLVADTAM!!Már többször láttam de olyan szépek!!Ezt nem lehet megunni,milliószor megnézném! Muszály volt megosztanom veletek mert itt tudom hogy nem lepõdik meg senki ezen az érzelemkitörésen.Már alig várom hogy az m1-en is elérjenek eddig a részig
10/10
Veva 2007 ápr. 07. - 16:46:54 10/10
(711/9721)
A bostoni epizód magyar változatából kimaradt a vacsora meg a tánc a Sully-val töltött közös estébõl. Csodálkoztam is, hogy nem reklamáltatok annak idején. Ugyancsak kimaradt az a jelenet, ahol az opera után (és gondolom, a tánc elõtt) a három gyerek az ágyon ül, és Sully-val beszélget, aki öltönyben vár. Ez megvan a <a target="_blank" href="http://joelando.tv/docs/DQMW3.html" title="http://joelando.tv/docs/DQMW3.html">joelando.tv</a> oldalon. Szeretném tudni, mirõl beszélgetnek ott. Ha valaki meg tudja hallgatni, és lefordítaná nekem, hálás lennék. Elõre is köszönöm.
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 15:46:36 10/10
(710/9721)
Tegnap este megpróbáltam böngészgetni, de eddig nem sok sikerrel. :( Nagyon kevés szövegkönyv van fent. Még a hivatalos oldalon is csak pár van. De még nem adtam fel. :) Joe oldalán én is megnéztem. Jó a fordításotok. :) Kíváncsi lennék, hogy aki feltette, honnan tudta, hogy mivel kezdõdött a levél. Lehet, hogy amikor Colleen olvasta, akkor úgy mintha Dr. Mike éppen írná, a nézõ is megtudhatta??(kicsit bénán fogalmaztam) Nekem ez a tippem lenne, de ez közel sem biztos.
Még majd nézelõdök. :)
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 15:39:27 10/10 Előzmény henett
(709/9721)
Idegesített ez a Colleen dolog. Éreztem, hogy sántít valami, így utánanéztem. Mivel az M1 keveri a sorrendet én is összekavarodtam. Szóval: Erikát még 2 részben fogjuk látni , kedden Az Elsõ Karácsony c. epizódban és utána szerdán az Indiánközvetítõ c. epizódban (mivel sajnos hétfõn nem lesz Dr. Quinn) Utána következik a Világvége c. epizód. Abban már Jessica játsza Colleen-t.
Akkor esett le a dolog amikor már megírtam az üzenetet a témáról. Ez a kavarás a 2 lánnyal a Washingtoni Utazásos részek elején és végén így elég érdekesek. A céljuk még mindig az szerény véleményem szerint, hogy a színésznõváltást készítsék elõ. VISZONT, miét pont ezekben a részekben mutatták be Jessicát, mivel ez a 2 epizód a helyes sorrend szerint a 3. évad 7. és 8. epizódjai. Erika utolsó szereplése pedig a 3. évad 14. részében van az Indiánközvetítõben. Szóval mostmár tényleg nem értem a dolgot. :S
10/10
Nannyfan 2007 ápr. 07. - 15:31:03 10/10
(708/9721)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!
ryana 2007 ápr. 06. - 22:47:50 Előzmény mariann67
(707/9721)
Sziasztok!
Annyira jó ez a kép :-). És attól csak még jobban bírom a pasit, hogy így szereti az állatokat.

A másik amit akartam írni, hogy szeretem azt amikor késõbb sikeresebbé vált színészeket lehet a DQ-ben pici szerepekben látni. pl. most Dr Dubenco a Vészhelyzetbõl recepciósként :-), vagy volt már a fél fõszereplõ gárda a 10 dolog amit utálok benned-bõl :-), ja! meg Charlotte a Sex és N.Y.-ból. És biztos még sok mindenki, akiket észre sem vettem. De ezeknek a felfedezéseknek mindig örülök, gondoltam megosztom...
Kellemes húsvéti ünnepeket, sok locsolóval/locsolómentesen, ki hogy szereti!
10/10
Veva 2007 ápr. 06. - 17:54:56 10/10
(706/9721)
Szia, Lipsandi. Az én értelmezésem szerint Sully azért került börtönbe, mert útjában volt annak a ronda kecskeszakállú szenátornak, aki vezette a meghallgatásokat az indiánokkal kapcsolatban. Grant elnök &amp;#8222;béketerve&amp;#8221; zavarta a köreit azoknak, akik az indiánok teljes kiírtását szorgalmazták, ezért merényletet terveztek ellene. Dr. Mike-nak sikerült csellel kiszabadítania Sully-t a börtönbõl, és a titkos folyosón belopakodtak az elnöki palotába. Itt meglátták a tetõn leselkedõ orgyilkost, aki Grant elnököt akarta lelõni. Sully az utolsó pillanatban rántotta le az elnököt a földre a hangverseny végén. Szerencsére az elnöknek volt annyi esze, hogy inkább dr. Mike-nak és Sully-nak higgyen, mint az összeesküvõknek, így a kecskeszakállút meg a rendõrfõnököt letartóztatta, Sully-t pedig dicsérettel leszerelte a hadseregbõl, valamint kinevezte indián összekötõnek Colorádóba. Nagyon röviden ennyi, ha valamit még szeretnél tudni, szólj!
lipsandi 2007 ápr. 06. - 16:30:14
(705/9721)
Valaki elmesélné mi volt a vége a 58 résznek?
lipsandi 2007 ápr. 06. - 16:21:03
(704/9721)
Kellemes húsveti ünepeket!!!!!
lipsandi 2007 ápr. 06. - 16:20:05
(703/9721)
Sziasztok!Nemtutok nekem segiteni!Meg van e valakinek a 32 és a 58 rész dvd vagy videokazettán,ha igen válaszoljon!Jo lenne ha eltudná nekerm valahogy küldeni!Sajnos lemaratam a tegnapi részröl és nem vette fel a lejátcom!Elõre is kösszike!!!!
rolande 2007 ápr. 06. - 15:22:28
(702/9721)

Õsrobbanás- c.film(Joe Lando) tudtam hogy láttam már valahol Nemrég ment a tvben olyan ismerös volt
kellemes ünnepeket kivánok