10/10
Célia 2007 márc. 09. - 16:29:22 10/10
(501/9721)
Szia! Nem "agyaltad" túl a dolgot, én is ugyanerre a következtetésre jutottam. Ez a sok bonyolítás ahhoz vezet, hogy össze kuszálják a karaktereket, néha elég idegesítõen. Jake és Hank jelleme már elég idegesítõ, azzal hogy mindíg hülyeségeket csinálnak. A megnyílvánulásaik olyan felháborítóak, pedig minden rész végén azt próbálják mutatni róluk, hogy milyen jó emberek egyébként. Aztán jön a következõ rész, és kezdõdik minden elõlrõl. Például: hol az indiánokat akarják megölni, hol meg négereket felakasztani, pedig minden segítséget elfogadnak tõlük. Az meg amikor Sully-t akarták a vérdíj miatt elfogni, az már sok volt. Nem tudom az ilyen embereket miért kellene mégi sajnálni ha bajba kerülnek, és megszégyenülnek.
Bizonyára ez is a sorozat mondanivalója, hogy a megbocsátás mindenek felett áll.
Azt hiszem most már elég volt belõlem, de most volt idõm, sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!!!
10/10
Célia 2007 márc. 09. - 16:14:58 10/10
(500/9721)
Szia! Üdvözöllek a klubban! Vigyázz mert hamar függõvé válhatsz mint mi (legalábbis én) :)
Szoval az égetõs jelenet lényege, hogy valami vírus vagy baktérium miatt fertõzött lesz a doktornõ felszerelése, és a rendelõje, ézért mivel nem tudnak mást kitalálni, elégetnek mindent. A másik jelenet pedig arról szól, hogy valaki akinek a feleségét nem tudta megmenteni elmegy a rendelõbe, és le akarja lõni. Itt nekem is egy kis zavar van, mert már nem emlékszem, hogy le is lövi, vagy csak megfenyegeti. Ezután nem mer kimenni a házból, nem mer bemenni a rendelõbe, hiába kéri mindenki, nem tud túllépni a félelmén. És ekkor van az a jelenet, hogy otthon vannak Sully-val és elalszik a fotelban, majd felriad azt álmodja, hogy visszajött a pasas. Szegény Sully nem igazán tudja megvígasztalni, na ezt a jelenetet láttad.
De itt már házasok (azt hiszem), és addig rengeteg rész lesz még, sok-sok izgalommal!
Jó sorozat nézést!
sunshine 2007 márc. 09. - 12:22:06
(499/9721)
sziasztok,
pár hete már az a programom, h a sorozat után elolvasgatom, amiket a fórumon írtok és olyan jó, h ennyien szeretjük ezt a sorozatot :)
és persze irigylem azokat, akik már látták fõleg Hozzájuk lenne egy kérdésem:

néztem kisvideókat és volt egy, amikor Dr Mike felgyújtja a holmijait talán a város közepén és közben nagyon sír, valaki meg tudná nekem mondani h ez miért lesz?

meg még vlmi :) én egy francia linket néztem (az esküvõ egyszerüen fantasztikus... csak sejtem h még vagy 100rész múlva jutunk el addig... nem csodálom h Sully néha alig birja kivárni h legyen küztük vlmi;) meg még van pár nagyon romantikus rész de volt egy, amikor Dr Mike nagyon ki van készülve és Sully-nak kell megvigasztalnia... angolul volt de a sirásátol nem tudtam rendesen kivenni... lehet h elrabolják a kislányát? vagy nem?

bocs h ennyit kérdezek de olyan naaaagyon kiváncsi vagyok és olyan lassan alakulnak a dolgok (ami persze jo is mert nagyon izgi) de pl annál a lánynál aki majdnem elcsábitotta Sully-t én legalább olyan dühös voltam, mint Brian :)

köszi elore is :) és jo hétvégét mindenkinek
lipsandi 2007 márc. 09. - 10:23:27
(498/9721)
Nagyon tetszet a tegnapi rész!Érdekes volt hogy pont Quinn doktornõ mikor bent volt akkor ébret fel a komábol Henk!Kiváncsi vagyok a következõ részre!
10/10
csiperke 2007 márc. 09. - 06:05:35 10/10
(497/9721)
Ugyan már, miért haragudnék??? Emberbõl vagyunk vagy mi....:-)
Szép napot !
Skyline 2007 márc. 08. - 21:56:49 Előzmény madlen
(496/9721)
kedves madlen! elnézést a késõi válaszért, az internet a hibás. igen, mike és sully boldog házassága megmarad a sorozat végéig, nem emlékszem pontosan a legvégére de happy end van, az biztos. kislányuk is születik, akit Katie-nek hívnak.
különben nekem is ez az egyik kedvenc képem, ez a sully-mike-hank triumvirátus :))
ha bármire még kíváncsi vagy a történettel kapcsolatban tõlem lehet kérdezni!
10/10
Nannyfan 2007 márc. 08. - 21:24:14 10/10
(495/9721)
Ne haragudj lécci!!!!!!!! Elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam vissza. :) Tényleg bocs. :)
10/10
csiperke 2007 márc. 08. - 19:58:14 10/10
(494/9721)
Én gyakorlatilag ugyanezt írtam le pár hozzászólással korábban... (487) :-)))))
Lenili 2007 márc. 08. - 18:55:20
(493/9721)
Sziasztok!
Klassz volt ez a mai rész ,,,Hanket én is megsajnáltam,de tény ,hogy a kocsmai beszélgetése Dr Quinnel valamit felébresztett az érzelmekkel kapcsolatban.....és a befejezés ,,,hát igen talán változni fog Hank is .....
Más: elolvastam néhány hozzászólást és kérdezném ,hogy tényleg megvan itt valamelyikõtöknek a sorozat? ,,,mert nagyon szívesen vevõ lennék rá,,,elõre is köszi
Mary2 2007 márc. 08. - 18:33:14
(492/9721)
Bocs. Nannyfan
Mary2 2007 márc. 08. - 18:32:44
(491/9721)
Kösz Nanyfann!
Így már minden tiszta. Jó, hogy te "képben" vagy. Ez egy nagyon jó jelenet. Már alig várom.
ryana 2007 márc. 08. - 18:02:37
(490/9721)
Sziasztok!
Nem is emlékeztem rá, hogy ez a mai rész ennyire jó, nagyon tetszett Hank és Dr. Mike kocsmai és az ut'só jelenete. Kár a Hankért, hogy mégsem képes fejlõdni :-(. É s pl. azt sem értem, hogy minek volt egy fia, akirõl soha többet említést sem tesznek.
Néha az a benyomásom, hogy nem is tudják mindig, hogy egy-egy epizóddal mit is akarnak, belevágnak valamibe, aztán nem vezet a dolog sehova. Mintha csak az idõt húzták volna, hogy kitegyen a story egy újabb évadot, és Mike és Sully még késõbb jöjjön össze, mert a nézettség addig biztosan marad, amíg a nézõk szurkolnak nekik. Lehet, hogy túlagyaltam a dolgot, kicsit fáradt vagyok :-).
10/10
Nannyfan 2007 márc. 08. - 17:47:43 10/10
(489/9721)
Késõbb utalás is lesz rá. :) Hank szereti Myra-t a maga módján. :) Csak ez a mga módján a probléma...
10/10
Nannyfan 2007 márc. 08. - 17:46:25 10/10
(488/9721)
Emberek, mi ez a nagy dolog ezzel a jelenettel????? Michaela és Sully voltak már pajtában, majd kiderült hogy a házba vannak.... aztán a párbeszéd.... teljesen elvesztettem a fonalat. :)

Remélem ezzel segítek :) :

Szóval az ominózus jelenet a 3. évadból való. Washita a címe az epizódnak. Ez egy két részes szomorú epizód.
Michaela és Sully már jegyesek és már a ház kész van, Sully az ágyukon dolgozgat a házban (ugye ez nagyon fontos ;) ).
A Cheyennek el akarnak menni Coloradóból és Michaela megijed, hogy lehet, hogy Sully is velük akar tartani.
Na ekkor jön az általatok említett jelenet.
Michaela elmondja Sullynak a félelmét és ezután jön a "My heart is your's now" mondata Sullynak. Sully megmongja neki, hogy a szive Michaelájé és elkezdenek csókolózni. Sully leteríti Michaelát (kicsit erõsen fogalmaztam asszem) és mielõtt túlságosan belemelegednének, Michaela finoman leállítja a dolgot. Ekkor mondja Sully-nak, hogy jobb lenne ha visszamenne dolgozni, mert így sohasem lesz ágyuk. Ezután azt mondja, hogy mennyire boldog és hogy nagyon szereti õt. Ekkor nevetnek és Sully felhúzza.
Ez egy nagyon romantikus 2 perces jelenet. :))
Nadera 2007 márc. 08. - 17:40:25
(487/9721)
Örülök hogy Hank rendbejött. Annak ellenére hogy milyen faragatlan férfit játszik kedvelem.:) Nélküle nem lenne olyan a sorozat amilyen. Már többször éreztem úgy, mintha kicsit többet érezne Mayra(hirtelen nem tudtam hogy írják a nevét:) iránt. Vagy csak én gondolom így??? Lehet hogy csak nem bírja elviselni hogy ellent mondjanak neki?
10/10
Nannyfan 2007 márc. 08. - 17:18:11 10/10
(486/9721)
A Real Player-t már évek óta használom. Free verziókat lehet letölteni. Rendesen mûködnek és ingyenes. :)
10/10
szterke 2007 márc. 08. - 13:16:53 10/10
(485/9721)
Köszönöm, Marynek is! :))
Letöltöttem, nézem. (Remélem, majd nem jön a számla. Az utolsó kérdésnél csak a Basic-et mertem választani. Remélem, jól tettem. :)
10/10
csiperke 2007 márc. 08. - 08:57:42 10/10
(484/9721)
Szterke,

A Realplayer-rel meg tudod nézni.
Mary2 2007 márc. 08. - 07:49:45
(483/9721)
Szterke!
A Realplayer jó, én is letöltöttem, ingyenes, és nem okozott problémát. Azzal minden ilyen videot meg tudsz nézni.
Jó szórakozást!!!
10/10
szterke 2007 márc. 07. - 21:07:15 10/10
(482/9721)
"Szakmai": a <a target="_blank" href="http://www.thedqtimes.com" title="www.thedqtimes.com">www.thedqtimes.com</a> -os oldalról hogy lehene megnézni azt a remek "gyüjteményt"? Vagy mi kellene hozzá, ami nekem nincs? :( Ugyanis a Windos Mediaplayer ugye nem nyitja meg, mást meg eddig nem mertem még letölteni, nem vagyok egy nagy "tálentum" a témában... A Realplayer pl. jó? És ingyenes? És nem "hülyíti el" a gépet? OK, Ok, 1 szó mint 100, szeretném megnézni azokat a fenti jeleneteket..! /Köszi, ha megszán vki!:/