Téma: Társalgó

habcsi 2010 nov. 17. - 09:51:25
(91735/94215)
Pusszancs :)

Áááááá :( Semmit, és most már a gyomrim is fáj a bogyóktól :(

Elegem van! Uuuuuutálom :( Neeeeem akaroooom :(
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:50:17
(91734/94215)
Neked is küldenek mindenféle ismeretlen emberkék üzit németül??? Tele van a hócipõm ezzel, de már töröltek is (nem én) - nem értem..
habcsi 2010 nov. 17. - 09:48:17
(91733/94215)
Szia Baba!

Mirõl maradtam le?

Mi van bojdácskáddal?
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:48:03
(91732/94215)
Jó reggelt! :)
Javultál valamit Életke??
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:47:10
(91731/94215)
Jó reggelt :)
53. és még nem csináltam "szépre", most hajtok a terményekre, majd utána fotó :)
habcsi 2010 nov. 17. - 09:45:12
(91730/94215)
Jó reggelt :)

Sziasztok Babákok!
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:19:12
(91729/94215)
.... mert a remény hal meg utoljára :))
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:16:34
(91728/94215)
Szia Avika :)
Húúú ne is mondd! Nekem "csak" egy csokis kifli van ma.

Köszi, fáj a repedt/törött bordám - ma reggeltõl fogva, alig merek levegõt venni. Baffus...
Du. el leszek havazódva.

És Te? :)
AvatáR Gil Maerth 2010 nov. 17. - 09:14:54
(91727/94215)
én francia krémest eszek.
:)
szia! hogy vagy?
AvatáR Gil Maerth 2010 nov. 17. - 09:12:56 Előzmény gabree
(91726/94215)
hûha- kitaláltam az egyik kedvenced? :)
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 09:09:59
(91725/94215)
Ezt sajna már nem tudom melyik, a receptet nem mentettem el, de itt van helyette egy másik :)

Amerikai krémes

Hozzávalók:
Tészta: 7 tojás sárgája, 20dkg cukor, 20dkg liszt, 1 cs sütõpor, 2evõkanál kakaópor, 13evõkanál víz. Krém: 7 tojás fehérje, 10 evõkanál cukor, 2cs vanília pudig, 6dl tej. Tetejére: 4dl HULALA tejszín, kakaópor vagy csokireszelék, ízlés szerint.
Elkészítési idõ: 1 óra
Nehézségi fok: könnyû


Elkészítés:
Tészta:
összekeverjük a hozzávalókat egy tálba,majd 180fokom kb 20percig sütjük.(27X37-es tepsiben de ha kicsit nagyobb,nem baj!!)
Krém: Kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorral. A pudingot megfõzzük a 6dl tejjel.
Majd még forrón összekeverjük a tojásfehérjével.
A tésztát kivesszük és ráöntjük a krémet. Visszatesszük a sütõbe kb 15percre.
Ha kihûlt a tetejére felverjük a tejszínhabot, de csak Hulalát mert ez még harmadik nap is kemény marad!! Majd megszórjuk kakaóporral vagy csokireszelékkel. Nagyon fonom és egyszerû, gyors sütemény.
Ötlet: Lehet csinálni epres vagy banános,esetleg tejszínes pudinggal is. Ezekkel is nagyon jó!!
offtopic
elisabet 2010 nov. 17. - 08:18:41
(91724/94215)
Jó reggelt :)
Nem látok.. otthon hagytam a szemüvegem. Ne tudjátok meg...
offtopic
meszag 2010 nov. 17. - 05:44:20
(91723/94215)
Hát igenis tessék otthon maradni, mert ezt kúrálni kell! Van egy határ, ahol már nem más a fontos, csak te! én már megtanultam, ne kockáztass a végtelenségig...
habcsi 2010 nov. 17. - 02:10:48
(91722/94215)
Akkor szép álmokat Neked is Zsuzska :)

Megyek én is :)

Lesz ami lesz :(
habcsi 2010 nov. 17. - 02:08:34
(91721/94215)
:)

Sziasztok :)

Megpróba én is :)
pozsizsuzsi 2010 nov. 17. - 02:08:12
(91720/94215)
Hát most már kezdek szédelegni...
RoKKfish 2010 nov. 17. - 02:06:05
(91719/94215)
Ez így ránézésre olyasmi, mint a Rákóczi túrós, csak túrótöltelék helyett forrázott máktölteléket kapott. (Rákóczi mákos???)
Sárga linzi lap, máktöltelék (olyan, mint amit a pozsonyi bejglibe szokás tenni), meg tojáshab (Wind-massza). Ehetõnek tûnik... :)
habcsi 2010 nov. 17. - 01:45:57
(91718/94215)
Szia Zsuzska :)

Te sem hortyikázól?
pozsizsuzsi 2010 nov. 17. - 01:37:14 Előzmény elisabet
(91717/94215)
Úúúúúúú

Ez mi, és hogyan készül?
habcsi 2010 nov. 17. - 01:09:43
(91716/94215)
Olyat ami ezt a hat tulajdonságát mind tudja egyszerre + még kettõvel megtoldva, h.....ás, h......nés :(((

Szia Meszike!

Ez egy agyrém!