Ghanima 2011 nov. 13. - 13:02:07 Előzmény TelevisionRulesTheNation
(3/3)
No igen, tkp. más célja is volt a két séfnek, a maga módján mindkettõnek jó a célja. Oliveré a fiatalok valamilyen pályára állítás szempontjából nekem nagyon szimpatikus, mint ahogyan a menzakaja megreformálására tett kísérletei is. Ugyanígy nagyon tetszik Hugh Fearnley-Whittingstall kezdeményezése a (kis?)városi, használatlan közterületek mezõgazdasági célra való felhasználása lakócsoportok számára.
TelevisionRulesTheNation 2011 nov. 08. - 17:56:12 Előzmény Ghanima
(2/3)
Azért a Jamie Olivernek is meggyûlt a baja az ottani fiatalokkal. A Ramsay féle mûsor viszont tényleg poén volt.
Ghanima 2011 aug. 07. - 15:58:40
(1/3)
Hmmm... érdekes. Kíváncsi lettem, hogy ez a sorozat, vagy Gordon Ramsay, Kitchen Nightmares sorozata készült-e elõbb? A wiki szerint Ramsay-é 2004-ben kezdõdött, ez meg 2005-ben, de mindkettõ elég sok évadot megélt. :-)

Nekem a mosdatlan szájúé jobban tetszett. Többször elgondolkodtam rajta, hogy mire lenne képes õ vagy Jamie Oliver idehaza... Mihez tudna kezdeni Ramsay a magyar hozzáállással, munkavállalókkal, ételalapanyag-ellátással, a hivatalok packázásaival... No és Oliver képes lenne-e az általános iskolák étkeztetését megreformálni idehaza? Tudna-e 15 munkanélküli fiatalból egy év alatt elkötelezett, ügyes szakácsot faragni - no és hová tudná õket elhelyezni? Képes lenne-e éttermet nyitni nekik/velük?
No és vajon a Viasat3 utánzós sorozatának étterem-alanyai mit csinálnak ma? Gianni Annoni próbálkozásainak van-e ma is értékelhetõ eredménye?