Téma: Virítom!

topikos8 2011 szept. 22. - 01:44:09
(5/5)
Ma 5 várost kerestek. Persze ezek mindegyike beugratós. Például ez EJKIV. Az ember persze egybõl összerakja, hogy Kijev, aztán mi a megoldás: Jevik. Rá lehet keresni a wikipedia-n, ez nem város, hanem falu!!! (village) Szerbiában, kemény 60 lakossal. Simán perelhetõ lenne az adás, de azok sem normálisak, akik ide telefonálnak.
ceia 2011 júl. 14. - 00:37:45
(4/5)
Most jöttem meg melóból, és ilyenkor egybõl bekapcsolom a tv-t. Pont ezt adják, Anett van - oké, õt mindig szívesen megvizuálom kicsit :] A feladvány az, hogy forint pénzérmék vannak az ábrán, és hány forint látható? Egymás után jönnek az ostoba megoldások, a 2! forinttól a 954-ig (984ft van ott) széles a skála. Hihetetlen, hogy magyar emberek nem képesek összeadni néhány magyar pénzérmét! Vagy nem ismerik fel hogy melyik mi, vagy nem tudnak összeadni - pedig minden mobil tudja a kalkulátort. Hát nagy h...k vannak kis hazánkban, ez itt most jól látszik.
De! Egyszercsak jön egy telefonáló, akinek azt mondja Anett: "ó, mi a megoldás?" Ahogy ez elhangzott, a telefonvonalban, mielõtt a delikvens elrebeghette volna idióta megoldását, újra felhangzik Anett hangja, mint valami visszhang: "ú, mi a megfejtés?" -Na ez érdekes!
Honnan jött az a mondat?? A 'megfejtés' szót nem is használta már jó ideje.. Akkor honnan jött az vissza?
Ezek szerint a telefonálók egy része felvételrõl van bejátszva!!! Ez aztán az élõ mûsor, hát nem jópofa?

Közben vége lett ennek a játéknak, nem volt jó megoldás :D Anett azt mondja: "a végén lesz megmutatva a megfejtés, most jöjjön a következõ játék, mert már nagyon elment az idõ" -Miért? Nem lehetne gyorsan kiírni, hogy mennyi lett volna? Úgy lenne fair, csak ez nem olyan játék! Erõs a gyanúm, hogy a játék végén már 'nem lesz rá idõ'..
8ball 2011 márc. 07. - 00:40:18
(3/5)
Sokat röhögök az ilyen mûsorokon. Fõleg mert nem nyernek rajta. Idén elõször egy órája bekapcsoltam a tv-t, ez ment. 5 percig kúrtatta az agyamat, aztán felhívtam. Nyertem 15 ezret. Nem egy jackpot, de azért nem rossz! És jobb lett a hangulatom is! Ja, és utána egybõl kapcsoltam ki!! Mert semmire nem jó a tv-zés gyerekek! :D
Sobry 2011 jan. 16. - 15:09:52
(2/5)
Az a legjobb, hogy önmagukat hívják fel mikor nem szól bele senki... Hogy lássuk mennyi ember került be!

De nosztalgiát ébreszt bennem ez a mûsor... Anno háttal a tv-nek ülve sokszor hallgattam gépezés közben :)

Azok voltak anagy idõk...
mikonyitszki 2010 dec. 11. - 13:21:02
(1/5)
Pedig tök egyszerû :D !Add össze az ábrán található összes számot,szorozd meg kettõvel,add hozzá a mûsorvezetõ IQ-ját aztán a telefonon lévõ összes gombot,a mai nap folyamán indult buszok számát vond ki belõle és végül oszd el 23-mal.Ennyit se tudsz?