Téma: Vonalban

9/10
faco 2010 jan. 30. - 15:58:35 9/10 Előzmény astragcc
(12/52)
Nem kell a másikat malac fejünek mondani néz elöbb tükörbe.Ha nem tetszik csintalan van a távirányiton egygombb és át lehet kapcsolni.Én se irok neked olyan sértö szavakat mert nem értek veled egyet.De ha az ellenséged ki akarod ismerni akkor mindent tudni kell róla mondta Ceaser
9/10
faco 2010 jan. 30. - 15:51:06 9/10
(11/52)
Ne is haragudj ha a fidesz szerinted komolytalan a többi Párt az mi piskota.Mszp Bünözök pártja mert már majdnem mindenki ellen folyik vagy fog folyni valamijen eljárás.Az Szdsz az Mszp tükre a többi meg ugrabugrál a husos fazék körül mint a muslica.Még a Fidesz lenne mert nincsjobb.
1/10
Xrerxes 2009 júl. 29. - 14:45:37 1/10 Előzmény alain
(10/52)
Én ezt a "kedves embert" még MSZMP-s idõszakából ismerem, már ott is útálta mindenki. A butasága mértéktelen rosszindulattal párosul, úgyhogy örömmel láttam, hogy Orbán Viktor csapatát erõsíti mostanában, csakúgy mint Pozsgay elvtárs és Szûrös elvtárs. Kövér elvtársról és társairól nem is szólva. Csintalan Sanyinak (ál)HírTv teljesen a megfelelõ közeg. Azt hiszem, megtalálta a közönségét, bár amint látom már onnan is kezd kikopni. Talán a "visszhang" TV befogadja. ;)))

Amiért írtam az egy kérdés: Látom, hogy a Zushclag-ügyet naponta többször is elõveszik, rágják mint a gittet. Ez így van jól. Azt kérdezem, hogy ugyanígy (tiszteségesebben) feldolgozzák-e a Fidesz-MDF székházügyet, vagy a Kaya Ibrahim-Joszip Tot ügyet, vagy Orbánék többi panamáját (apuka kõszállításai, Tokaj, állami pénzen magánrepülõgép bérlés, stb...)
1/10
alain 2009 júl. 15. - 18:21:34 1/10
(9/52)
Szánalmasnak tartom, hogy valaki az MSZMP székébõl átülve éltesse a Fidesz munkásságát.És a buta emberek még be is telefonálnak a mûsorába gyónni.Mindenki elfelejtette, honnan jött ?
tiborz007 2009 ápr. 02. - 20:20:34
(8/52)
Teljesen igazad van, aki nem ment el szavazni, annak nincs joga reklamálni.
astragcc 2009 márc. 11. - 11:38:51
(7/52)
Mit várnak ettõl a malacfejûtõl??? Olyan mint a Gyurcsok mûsor, elmondják a problémájukat az emberek, õ meg -lélegezzenek mélyen és ha érzik hogy meleg, akkor megoldódnak anyagi gondjaik és a kormány lemond. Röhej az egész. Amíg ilyen és ehhez hasonló dolgok folynak ebben az országban, ne is csodálkozzunk és ne várjunk csodát. Egy bölcs ismerõsöm fogalmazott helyesen mikor azt mondta - A SZAR MARAD, CSAK A LEGYEK VÁLTOZNAK KÖRÜLÖTTE! Milyen igaz! Sajnos.
totya4 2009 febr. 19. - 17:47:13
(6/52)
Mindenképpen értékelem azt, hogy itt legalább az emberek elmondhatják a véleményüket. A mi adónkból fizetett maszop m1 m2-õn ilyet nem nagyon látni.
hipcso 2009 jan. 08. - 18:28:04 Előzmény issti1
(5/52)
Teljesen igazad van,a lánya hol jár iskolába ? Hány kocsmát nyúlt le ez a mocsok. Észre kell venni,hogy visszahúz a komcsi-állatokhoz a zsidrák kö...g !!
Gremancs 2008 júl. 03. - 16:41:51 Előzmény issti1
(4/52)
issti1 vagty mi vagy : rosszul állunk.
issti1 2008 máj. 13. - 17:28:48
(3/52)
Az csak egy dolog, hogy ez a mûsor milyen szinvonaltalanul sz*r, de az már a csúcsok csúcsa, hogy egy a MASZOP-tól kicsapott nyálas, gusztustalan fõkomcsi osztja benne az észt!
Én ezt nem értem, az emberek tényleg ennyire hülyék??!
BigBrother 2008 ápr. 11. - 15:16:06
(2/52)
Én rendszeresen nézem ezt a mûsort. A legjobb az, amikor a sok egységsugarú 70-80 éves vénség betelefonál (persze ez nem mindig a kortól függ, akadnak köztük teljesen értelmes "egyedek" is, nem errõl van szó), egy értelmes mondata nincsen, azt sem tudja, hogy mit akar mondani. Ilyenkor szoktam figyelni a mûsorvezetõ (Csintalan Sándor) arcát, néha csak néz szerencsétlen, látszik rajta hogy próbálja összerakni a puzzle-t a fejében amit a betelefonáló csak úgy elé dob, néha meg már a fejét is fogja a sok butaság hallatán, amit egyesek képesek összehordani...
neugassaman 2008 jan. 09. - 15:42:08
(1/52)
Hát visszadobta a "piszok"! De mé?! Pedig naggyon fasza az egész..... ségében tekintve!Jujj, de durva!