könnycseppek 2009 máj. 02. - 23:29:27
(10171/12971)
;-)

Szerintem meg éppen elég sûrû volt ez a három-négy hónap (meg a megelõzõ három év), úgyhogy szerintem házasodjanak össze és legyenek lányaik, meg fiaik, de éljenek nyugisabban, nem kell semmi több;-D
Annyira talán nem (lettek) (adrenalin)függõk, hogy ne akarjanak egy kis nyugalmat;-)

Erre alszom is egyet;-DDD
PS!:-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 23:18:50 10/10
(10170/12971)
*** SPOILER PB s4 ***

Szerintem is kicsit idõsebb, de az ilyesmi tényleg nem számít itt már. :S

Á, igen, én anno a script alapján értesültem elõször a terhességrõl, bár ott még azért nem volt teljesen egyértelmû, hogy MiSáékról van szó... de ezzel amúgy teljesen felcsigáztak, a terhesség is másképp jött le, talán mert gondoltam, ha már házasok, akkor eltelt egy kis idõ (kiindulva abból, hogy Nika még Michael felesége). ;) És igaz ugyan, hogy nem feltétlenül vártam, hogy összeházasodjanak a végére, de erre azért nagyon felcsillant a szemem. :D Amúgy szinte az összes hozzászóló megijedt ennek kapcsán, de (meg ne lepõdj :D;)) nekem meg nagyon tetszett/tetszik az ötlet; egyszer úgyis felvetettem, hogy azt megnézném, ahogy Michael megszökteti Sara-t egy börtönbõl, micsoda kihívás. ;)) Az meg persze szörnyû, hogy terhesen megy börtönbe, de legalább meglesz a kellõ drámaiság is, semmi szappan. ;)

Anno ki is lelkendeztem magam errõl valamelyik topicban, még jó, hogy Zenoli elolvasta. :D;)

... aztán lehet, hogy túl optimista vagyok, és csalódnom kell majd. :S:S A 'bittersweet' azért elgondolkodtatott, de hát csak jó vége lesz, ha már Went azt mondta... különben számonkérjük majd Rajta! *lol* ;)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 23:02:44
(10169/12971)
***SPOILER*** PBs4

A paparazzi fotókon egyébként szerintem idõsebb gyerkõc van, de itt már semmin nem szabad meglepõdni és 'minttuggggyuk', ha azt hisszük, tudjuk, mi a vége, gondoljuk újra;-) De én nem akarok gondolkozni:-)

Az a spoiler arról szólt, hogy Sara és Michael összeházasodnak, majd Sara börtönbe vonul. De miért?!:-O
...és mintha Michael és a többiek -C-Note, Sucre- azért jönnek össze, hogy megszöktessék. C-Note tanúvédelem alatt van, hogy' kerül elõ?:-O

Ezek persze költõi kérdések, mert igazából nem is kell válaszolnod;-), nem szeretnék többet tudni róla:-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 22:51:41 10/10
(10168/12971)
*** SPOILER PBs4 ***

:-)
Na ja, nagyon flegma volt, anno biztos csuklott is, amennyit emlegettem. :S *lol* Aztán az is eszembe jutott ám, hogy lehet, hogy azt hitte, hogy ezzel 'jót' mond, vagyis hogy örülni fognak a rajongók... de ez még nem mentség a stílusára (mindjárt elkezd megint csuklani :D). ;)

Biztos kicsi az esély, hogy egyetlen együttlétbõl baba szülessen, de ez a része még nem is annyira izgat (meg azért ettõl függetlenül tényleg gondolhattak volna erre, mert nem hiszem, hogy eltervezték). ;)

Igen, igen, nekem is pont ez ugrott még be, hogy a 4 év után jöhetne a kis Scofield, és akkor itt bejöhetne a képbe a 'strolleres' rész, és máris teljesen másképp festene a dolog. ;) Amúgy ha a Sucres paparazzi fotókon tényleg a kis Scofield van, nekem az sem jön be, én pl. kislányt szerettem volna Nekik (ez biztos gyerekesen hangzik, mert nyilván nem ez a 'fõprobléma', de akkor is :S:S). ;)

Melyik spoiler volt? Engem érdekel nagyon. *lol* /Csak nem a különálló epizódról? ;)/
könnycseppek 2009 máj. 02. - 22:30:37
(10167/12971)
***SPOILER*** PBs4

Noigen, végülis egyetértünk:-)
A végéhez annyit, hogy igen, nekem is az jutott errõl eszembe, hogy ezt a részt biztos Santora írta (bár nem figyelem sosem, hogy ki írja éppen az aktuális epizódot),a miylen flegmán válaszolt anno...

Amúgy meg EZ a történetmesélés lényege (és egyben ITT a visszássága is), merthogy való(já)ban mennyi annak az esélye, hogy EGYETLEN együttlétbõl kisbaba szülessen?!:-O:-)

Sokkal jobban tetszett volna, ha mondjuk a legvégén (négy év múlva) mutatják azt, hogy nagy pocakkal mászkál Sara, vagy éppenhogy megszületett kisScofield...;-)

Bár a PBBuffon beleolvastam valami spoilerbe, amit nem is értettem és megintcsak elcsodálkoztam... erre mondtam, hogy mégiscsak kár volt:-S
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 22:21:42 10/10
(10166/12971)
Igen, ez is igaz (nekem nem is tetszett anno, mikor Pope-ot megkötözte meg leütötte, fõleg, mivel azért elég korrekt volt Vele szemben az igazgató, de betudtam annak, hogy nem volt más választása)

Ezt a keménységet inkább az érzelmi életére értem, tehát hogy arra is kihatással van, pl. Saranak régen valahogy jobban (hmm, mit mondjak a picsogás helyett :D) mondjuk, hogy udvarolt. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 22:16:40 10/10
(10165/12971)
***SPOILER*** s4

Semmi gond, annyi mindent írok, hogy nem csoda, ha követhetetlen vagyok. *lol*

Igen, pontosan értem és egyet is értek. :) Valójában csak azért kérdeztem rá, mert azt furcsálltam picit, hogy a '2 hetet' szoktad felemlegetni és nem az 'egyéb tényezõket'. ;)

Ja, hát az a 'boinked' dolog engem teljesen pofáncsapott anno, de nem is részletezem, mert tudjátok, hogy kiakadtam. :S

Amúgy igen, a 'belepiszkítás' lehet, hogy kemény, de nekem is ez jutott eszembe (ha nem is pont ezzel a szóval ;)). :S Mert egészen addig nem pont ilyen képet kaptunk Róluk; mondjuk ahogy írod, úgy is vehetjük, hogy így teljesült volna be a viszontlátás öröme, de ugyanakkor meg azért elég nagy trauma volt szerintem mindkettõjüknek, ami elõtte történt, és ha még azt is hozzáveszem, hogy milyen a karakterük, meg az egész addigi gondosan felépített MiSa-szál, akkor pláne úgy érzem, hogy ennek a találkozásnak "csak" a meghittségrõl 'kellett' volna szólnia (hiszen épp ez a MiSa-szál lényege/fontossága/egyedisége, és ezzel nem arra akarok utalni, hogy örökre csak plátói szerelem legyen köztük, de mindent a megfelelõ pillanatban). ;)

Ez a 'lecsengõ, megnyugvó' kifejezés eddig nem jutott eszembe, de szerintem nagyon jól eltaláltad. :) Igen, nekem is az volt ott az érzésem.

... arról meg még nem is beszéltem, hogy azért az is fura, hogy ennyire nem gondoltak bele, hogy baba is lehet ebbõl. :O Ez szerintem már megintcsak nem jellemzõ Rájuk.

... na mindegy, ez már így történt, úgysem tudunk ellene mit tenni. Mondanám, hogy lehet, hogy az a 'baj', hogy pasik írják a történetet és nem értenek ehhez a részéhez, csak hát ugye az az érdekes, hogy régen is ugyanezek az írók voltak, akkor mégis sikerült Nekik a 'tökéletes'. :S
könnycseppek 2009 máj. 02. - 22:04:11
(10164/12971)
Hogyhogy kemény lett?
Végülis korábban is 'sakkban tartott másokat' (pl. Pope-t megkötözte; T-Baggel verekedett, majd leszúrta; Bellicket fejbe is rúgta (mondjuk ez még kkor sem tetszett, ha amúgy pedig igaza volt), vagyis ez benne volt a pakli(já)ban.
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:57:47 10/10
(10163/12971)
*** SPOILER PBs4x19 ***

Igen, írtad már régebben is, hogy Téged nem zavar. ;) Engem is csak annyiból, mert most olyan 'kemény' lett, és én meg pont azért szeretem (leginkább), mert olyan érzelmes fiú. De az nekem is tetszett, mikor kiborult és így visszajött a 'régi' Michael. ;)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:55:48
(10162/12971)
***SPOILER*** s4

Jaigen, ezt már múltkor is kérdezted a terhességgel kapcsolatban, csak kimaradt; sorry:-(:-)

Szóval mi zavar leginkább ebben?! Hmmm... ne is tudm... valahogy az egész olyan hirtelen és összecsapottnak tûnik...
Zavar, mert nem figyeltek az idõre.
Zavar, mert így utaltak arra, hogy 'ott és akkor' mégis történt valami (végülis ezt írtad Te is, szóval ebben teljesen egyetértek:-)).
Zavar, mert az az érzésem, hogy ez csak egy 'nehezítõ/bonyolító' tényezõ és/vagy egy kis csont a fanoknak (ahogy már írtam) és nincs igazán jól kidolgozva.

Összességében úgy érzem, hogy a számomra eddig -majdnem- tökéletes MiSa-szálba 'belepiszktottak'. Juj, ez így elég kemény, de .... a lényeg az, hogy szerintem/számomra ez valahogy nem illik bele. Pontosabban nem így és nem most illik bele.

Visszagondolva az elsõ részre, még mindig bennem van az a kettõséég, mint akkor: azaz egyfelõl nm csodálkozom, mert a viszontlátás öröme beteljesülhetett volna így is, de másrészrõl meg éppen emiatt nem feltétlenül kellett volna megtörténnie. Ez utóbbit erõsítette egyébként maga a jelenetsor, mert amit mutattak, abból éppen egy lecsengõ/megnyugvó (nem tudom, hogyan mondjam:-)) jelenettel zártak: az elsõ csók szenvedélyesebb volt, a beszélgetés utáni, már inkább csak puszi és utána nem hevesebbek lettek, hanem 'megpihentek egymás karjaiban'. Persze nem is kell mindent mutatni, de a jelenetbõl nem az derült ki, ami egyébként a következõ képsorból már utalás szintjén lehetett volna (ezt már akkor is mondtam, hogy végülis tipikusan olyan képsorok voltak,a melyeket általában 'utána' szoktak mutatni).
Ettõl fggetlenül továbbra is arra hajlottam, hogy nem történt meg, ez a terhesség dolog viszont szabályosan az arcomba vágta, hogy mégis. Hirtelen jött és nem a 'legszebb' módon. Legalábbis nekem.
(pedig egy baba egyébként 'legszebb', de itt mégsem ezt érzem - az lehet itt, amirõl korában beszéltünk, hogy az ellenekzõ hatást érték el).

Nem tudom, hogy érted-e, mire gondolok, csak remélni tudom, merthogy ezek inkább megintcsak olyan érzések, amelyeket nem igazán tudok/szoktam szavakba önteni:-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:51:04 10/10
(10161/12971)
*** SPOILER PBs4x19 ***

;)
Visszanéztem aztán persze a csókot, és elsõre úgy tûnt, hogy ezt nagyon Sara kezdeményezi, másodszorra meg - hát úgy is Sara a kezdeményezõ, viszont ott már azt is megfigyeltem, hogy végülis majdhogynem egyszerre 'közeledtek', úgyhogy ez még hozzátett nekem egy kis pozitívumot. ;)

Ja, hát lehet, hogy nem volt morcos, csak nekem úgy lett volna teljesen tökéletes a jelenet, ha utána még van mondjuk egy ábrándos tekintet vagy kis mosoly, de lehet, hogy ez meg már az én telhetetlenségem. *lol*

Igen, azt értem, amit Mike-Lincrõl írsz az elsõ bekezdésedben, illetve azt is, amit a másodikban. De lehet, hogy mégiscsak lelkiismereti kérdést csinálna belõle Linc, ha megszegné az alkut. Szerintem az lenne a jó, ha leülnének és megbeszélnék szépen (persze leülni mostanság nincs sok idõ, de végülis, ha úgy vesszük, nem volt rossz húzás az íróktól, hogy most hozták be ezt a fordulatot). ;)

De én azt sem értettem a múltkori rész végén, mikor M. mondja L.-nek, hogy 'le akarsz minket lövetni'? Dehát épphogy megmentette, vagy én nem értettem jól? :O

Jaja, láttam a másik topicot is, majd oda is írok. ;) És örülök én is, hogy ezt egyformán látjuk. :-)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:39:56 Előzmény sarahangel
(10160/12971)
***SPOILER*** PB4x19

Jahhh, Michael megszállottsága az elõbb lemaradt.

Nekem amúgy nem zavaró, mert azt már korábban is említettem (és ez azóta sem változott;-)), hogy szerintem igaza volt a korábbi részben, amikor ki is mondta, hogy a Céget másképp nem lehet tönkre tenni és eddig valójában nem tett olyat, ami -szerintem legalábbis- túlment volna a határon.
Most viszont érdekes volt, ahogy nekiugrott Christinának. Vagyis számomra is teljesen idegesítõ volt a nõci, ahogy a szavakkal manipulálta és valahol nem is csodálkoztam, hogy ez történt. Az viszont nagyon is jellemzõ volt, ahogy M. utána kiborult (ez végülis azt mutatja, hogy nem ez a alaptermészete); aranyos volt, ahogy bocsánatot kért...
még mindig hiányolok onnan egy ölelést... :-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:38:05 10/10
(10159/12971)
*** SPOILER PB s4x19 ***

Ja, végülis... de ugye Linc is bejött a képbe. ;)

*lol* Nekem sem az jutott eszembe, hogy máshol lenne a keze, de jó lett volna 'élesben' is látni. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:36:06 10/10
(10158/12971)
;-)

Ugyanezt a képet akartam még betenni, csak már belekeveredek, olyan sokat írok meg képezek. :D;)

Tetszett itt Michael/Went. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:34:34 10/10
(10157/12971)
*** SPOILER PB S4x19 ***

Hát egy ölelés sem lett volna rossz, de az a hát- meg fejpuszi, hmm... még jobban is tetszett. :D;)

Ja, amúgy múltkor beleolvastam az exbe, és - nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem-e, de - ott valaki azt írta, hogy ma már 2 hetes terhességet is ki lehet mutatni. Úgyhogy rákerestem a neten, és olyat is találtam, hogy már akár 3(!) napos terhességet is. Hát nem tudom, hogy tényleg így van-e... de rosszullétek ennyire az elején szerintem sincsenek. Ez a 2 hét amúgy nekem nem csak ebbõl a szempontból nonszensz, mert ha belegondolok, hogy akkor ezek szerint 1 rész alatt még 24 óra sem telik el... ennyi esemény ennyi idõ alatt, Michael agymûtétjérõl ne is beszéljünk... :S

Persze emlékezzünk arra is, mikor beszéltük, hogy a 3. évad elején Maricruz-on még csak nem is látszott a terhesség, és akkor 4-5 héttel késõbb meg már szül... nem éppen apró baki. Ezek után már tényleg nem meglepõ semmi. :S:S De én általában úgy vagyok ezekkel, hogy megpróbálom úgy venni, mintha nem tudnám, hogy mennyi idõ telt el, és úgy már nem is olyan zavaró. ;)

Amúgy tényleg (csak) ez zavar legjobban a terhességben? Mert ezt a 2 hetet szoktad felemlegetni ezzel kapcsolatban. ;) Ha az évad elején jönnek ezzel, szerintem én kisebb sokkot kaptam volna (nem pont/nem csak az idõ rövidségére gondolok, hanem az egyéb tényezõkre is), de én ugye spoilereket is olvasok, és volt idõm 'hozzászokni'; bár az is igaz, hogy ezt így konkrétan egyik spoilerben sem olvastam, inkább csak következtetéseket, úgyhogy nem tudtam, hogy elhiggyem-e. Az viszont tény, hogy azért így is sikerült meglepniük vele. :O

Amúgy ezt a 'Sara mikor mondja el' dolgot azért is vetetttem fel, mert a múltkori résszel kapcsolatban is írták 'valahol', hogy ezt el kellett volna mondani, de nekem pl. akkor ez a kérdés még eszembe sem jutott, hiszen még nem is volt biztos (mármint a terhesség). Úgyhogy nem is értettem, mirõl beszélnek... :O:D;) De akkor megnyugodtam, ha Te is úgy gondolod, hogy ennek a megfelelõ pillanatban kell történnie. ;)
_______
Okés, ha zavar, akkor megpróbálom nem alkalmazni (de azt ugye tudod, hogy én nem 'abban' az értelemben használom?). ;)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:26:32
(10156/12971)
*könnycseppes Michael*
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:24:46 Előzmény sarahangel
(10155/12971)
***SPOILER*** PB4x19

Szerintem a csóknál semmi 'baj' nem volt. nekem nem tûnt M. morcosnak, vagy hûvösnek; teljesen rendben volt az a jelenet;-)

Michael azért mérges Lincre (ha ezt annak lehet nevezni), mert vissza akarja adni azt a Cégnek, ami miatt ez az egész történik, és amivel visszakapná a hatalmát; Michael pedig tönkre akarja tennia Céget, mert megérdemlik. :-)
Az igaz, hogy Linc alkut kötött és mindezt M. miatt tette, de az is igaz, hogy a Cégben nem lehet megbízni és iylenkor a becsületesség -sajnos- nem sokat ér. Mármint bizonyos határon túl, nem lehet tartani. Úgy értem, ilyen ellenféllel szemben, szerintem nem lenne becstelenség, ha nem tartaná be az ígéretét, mert végülis a saját és szerettei élete a tét, ISMERVE a Cég eddigi ténykedését.

Azóta a másik topikban már említettem, hogy a tesó-nem tesó kérdés volt az a spoiler, amit olvastam. De ahogy látom, errõl teljesen megegyezik a véleményünk:-)
Egybõl a Krétakör jutott eszembe, amely egyértelmûen és pontosan elmeséli a szeretet és 'anyaság' lényegét (és ez végülis a bármiféle rokonságra is vonatkozik) és annak külön örülök, hogy ezt végülis Michael szájába adták:-)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:16:00
(10154/12971)
***SPOILER*** PB 4x19

Szerintem meg végülis a mama miatt vigasztalja, úgyhogy bejött:-)
Naja, egyik sem volt így a jelenetben, de ezt már megszokhattuk (mondjuk a térdfogásnál eszembe sem jutott, hogy máshol is lehetne a keze;-))
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:12:24
(10153/12971)
Jajaj, most jó volt a MiSa szál, bár a végén még hiányoltam egy ölelést *telhetetlen kiscsepp* :-)
***SPOILER*** PB4x18tól

Szerintem meg teljesen egyértelmû, hogy nem mondja még el. Bár már látom, hogy csak én vagyok oda, hogy végülis kéthetes terhességrõl beszélünk (:-S:-)), ami még nagyon az elején van (ilyenkor egyébként szerintem még rosszullétek sincsenek) és amíg nem bizos, addig általában felesleges is emlegetni.
Persze a sorozat kiélezi arra, hogy ez már tuti. Zárójelben jegyzem meg, hogy ez, komolyan mondom, sokkal jobban zavar, mint az összes többi tény együtt (mint pl. MiLiMama gonoszsága, nem tesók-kártya)...
Nodemindegy:-S Lezsámítva korai idõt, tényleg nem megfelelõ az alkalom. Persze a tesó kérdésre sem volt az; vagy arra éppen azért, mert ezzel is nyomást akartak M-re gyakoroni... szóval szerintem egy ilyen hírt megfelelõ alkalommal kellene elmondani. Ez persze jelen helyzetben nagyon rossz, merthogy megfelelõ alkalom mostanában nincs kilátásban és az rosszabbul sülhet el, ha M. mástól tudja meg. Mármint -elképzelésem szerint- nem azért, mert M.nak rosszul esne, hiszen megértheti a helyzetet, hanem azért, mert ennek örömteli eseménynek kellene lennie és annak illik (illene/jó lenne) megadni a módját.

_______
Bocsi, KisAngyal, de még mindig nem tudtam a picsogás szó -számomra legalábbis- eredeti jelentésétõl elszakadni és még mindig fura ezekre a részekre/jelenetekre alkalmazva...
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:07:03 10/10
(10152/12971)
:D:D
Nem baj az, türelmes fiú, ha eljön, akkor úgyis fog válaszolni mindenre (úgyis mondta többször is, hogy a rajongók nem zavarják - vagy mi nem azok vagyunk, de akkor hogyan nevezzük magunkat? :D;)).