10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 19:40:37 10/10
(10791/12971)
Aha, így már értem. Köszi. :)

Én nem is gondoltam arra, hogy a cikk meg a videós interjú ugyanaz lenne. Pont azért, mert ezt írták legújabbnak, bár az is igaz, hogy volt már rá példa, hogy új cikként tüntettek fel egy régebbit, amiben nem volt semmi újdonság.

Ja, egyébként láttam a késõbbi cikket is, de nem nagyon értettem. Pl. mi az az RI, meg Sarah Carey... (?)

A véleményem továbbra is az, hogy akár igaz is lehet, hogy 'elfogadná' Sarah-t, ha nem lenne házas, viszont ezt nem hiszem, hogy így megosztaná a nyilvánossággal. Pláne, mivel ugye nem szeret beszélni a magánéletérõl, ez meg azért eléggé intim titok lenne. Valaki írta az exen, hogy lehet, hogy viccelt, de jobban belegondolva ezt sem tudom elképzelni Róla, hogy ilyesmivel viccelõdne. Persze az is igaz, hogy a pontos fordítás/idézés is számít, mert kisebb félrefordításokkal is kijöhet belõle egészen más... talán errõl lehet szó. ;)

De majd csak kiderül máshonnét, ha meg nem, akkor egy újabb kérdés a fcsb-n. :D:-)
könnycseppek 2009 jún. 27. - 19:12:41
(10790/12971)
Ha már Cannes szóba került, az 'ottani' kedvenc képem se maradhat le, úgyhogy

búcsúzóul...;-)
könnycseppek 2009 jún. 27. - 19:09:59
(10789/12971)
Nahh, próbáltam/-om kibogozni egy kicsit;-)

Az Exen betették a 2006-os cannesi videót, ahol Went beszél Dr. Sara-ról, de ezt én nem értem, mert nem hallom jól, (a)mit mond.

Aztán szintén az Exen emlegetnek egy legújabb japán cikket, amit az egyik fórumozó lefordított (ezt tetted be Te is), aholis Went -állítólag- azt mondja, hogy Sarah számára az ideális nõ, aki viszont sajnos házas és gyereke is van. Sarah viszont jó testvéri kapcsolatról beszél...

---
"Q: Of all the actors, Sarah is the best friend of you, isn't she?
Went: Yes. Sarah is my ideal woman. But unfortunately she is married and has a child.
Q: You have not met your ideal woman of confidence, have you?
Went: Not except Sarah.
Q: That is common to Michael.
Went: Yes. Especially we are loyal to affection. I think the relationship between Michael and Sara is ideal. Sara reminds Michael of what kind of people to be. And he tries to become a man to be loved by a woman who accept everything. We are all trying to find that kind of a destinate woman.
Q: May I ask you your private life. What are you in now?
Went: Scrabble.
Q: You are living alone. Do you cook?
Went: I don't. My oven is still brand new although I moved in the room ten months ago.

Q(to Sarah): Tell me about Wentworth.
Sarah: We are intimate like real brother and sister. When the camera is off, we are joking, touching arms and ears, and pulling hairs to untighten the atmosphere. I forget he is a star when we are playing each other. I feel strange when he turns to be a star, surrounded by a crowd of fans. He seems to become a another person."
---

...aztán -szintén az Exen- egy késõbbi hsz-ban valaki más szintén lefordította ugyanezt a cikket (erre mondtam, hogy a késõbbi verzióban már másképp jön le), ami elég zutya és érthetetlen, de ott meg Sarah szerepérõl beszél, a házasság kapcsán meg egyes szám elsõ személyt használ, ami így Wentre nem igaz, max. Michaelre.

---
"Who co-starred in, or close to best Sarah

Went:, "Sarah's my ideal woman. Unfortunately, the size of the role of Sarah Wayne Sarah Carey, a child, I have been married (laughs)"

Your favorite, or a woman with a confident?RI??I have not yet?

Went: "Right now, Sarah is just"

There is, I do have a common straight and Sara Michael

Went: "Michael and I are similar. I especially love the good-faith. Sara and I think Michael is an ideal relationship. Thanks to Michael that she will remember what a man should do his possible. And, for all women who accept it to be a man worthy of love. We all, I think people are looking for that fate. " "
---

Azért fura nekem és azért nem ért(ette)m, mert az számomra nem derül ki pontosan, hogy a 2006-os videóról szól a cikk is, vagy ez egy visszatérõ kérdés volt és ugyanarról beszéltek mindkét helyen.
Viszont azért gondolom inkább az elõbbi verziót, mert ez utóbbi nekem valószínûtlen, hisz' mostanában nem beszél a személyes dolgairól ilyen szinten (ideális nõ...);-) -és ezért lenne jó, ha érteném a videót, mert akkor talán 'megvilágosodnék';-D
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 18:44:55 10/10
(10788/12971)
Amúgy még azt bírtam az exen, hogy az egyik hozzászóló is azt írta ott, hogy a cigizõs Went kép a legkevésbé kedvence. :D
Nem is csodálom, az a kép annyira nem Went. :S Kíváncsi vagyok, Õ mit szólt ehhez meg az ágyon fekvõshöz, mikor utólag meglátta a kész képeket. Az is lehet, hogy megbánta, amiért elvállalta a fotózást.

Más téma (de szintén ex :D):
Múltkor linkeltem a kezes képeket, meg hogy jó ötletnek tartottam, és voltak lábas képek is, azok is tetszettek, viszont azon kicsit elcsodálkoztam, hogy a legújabb testrészes képek Went hátsójára fókuszálnak. :O
Érdekes, merthogy nekem pl. ilyesmi soha nem jutott volna eszembe. De lehet, hogy csak azért, mert nem vagyok 'elvetemült' rajongó. ;)
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 18:28:21 10/10
(10787/12971)
Én arról a vidirõl beszéltem, amiben dr. Sara-ról beszél. Te melyikrõl? :O
Én a legújabb 'hírrõl' csak a cikket láttam.

Végülis úgy kezdõdik az interjú, hogy kérdezik, hogy Sarah-e a legjobb barátja, amire azt mondja, hogy igen, aztán hogy Õ az ideális nõ... na még mindig nem olvastam el végig, de így már eleve fura a megfogalmazás. Meg Sarah valami olyasmit mond, hogy olyanok, mint a testvérek, úgyhogy valószínû inkább "csak" az utóbbiról lehet szó. ;)

Szeretném én is a saját szájából hallani. :D:D:D /Tudom, nem így értetted. ;)/
könnycseppek 2009 jún. 27. - 18:17:12
(10786/12971)
Szerintem másról beszélünk, de mindegy is, mert én is belekeveredtem kicsit, ugyanis valami cikket vagymit is emlegetnek. Vagy a cikk errõl a videóról szól?
Nahhh, nincs türelmem végigolvasni;-) de ettõl még megerõsödött bennem, hogy annak hiszek, amit a saját szájából (szájukból) hallok:-)
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 18:06:15 10/10
(10785/12971)
Igen, a hosszabb fordítás nekem is kicsit más értelmûnek tûnt, bár végülis abban írják azt konkrétan, amit írtam. ;)

Hát ha tényleg ezt mondta, annak én egyrészt örülök. :D De másrészt valóban fura lenne, most nem részletezem, hogy miért, biztos tudjátok. ;)

... hogy a karakterre (dr. Sara-ra) mondta ezt korábban, az azért más (amúgy meg szerintem is illene Hozzá egy olyan típusú nõ, mint Sara). :)

Én sem értem rendesen, amit a videóban mond (nem néztem le az egészet, csak az ominózus részt, amit írtak). Na ez tök jó, biztos jó érzés lehet, hogy a vididet linkelték. :)

De amúgy én anno mintha egy transcriptet láttam volna valahol errõl a vidirõl (lehet, hogy nem az egészrõl, de az ominózus részrõl biztosan). Ha megtalálom, beteszem ide. :)
könnycseppek 2009 jún. 27. - 17:50:49
(10784/12971)
Én is épp mostanság jártam arra és mindez azért ... fura (=tényleg nem lehet ebbõl megtudni, IGAZÁBÓL mit mondott), -ahogy végigfutottam, nekem úgy tûnt-, hogy pl. ami késõbbi hsz-ben van fordítás ugyanerrõl, az már egy kissé mintha más értelmû lenne.

A videó pedig azért érdekes, mert ott sajna nem értem rendesen, amit mond; legalábbis nekem 'elég zajos' a felvétel.
(Amúgy az én összemixelt videómat linkelte be a leányzó;-))
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 17:42:15 10/10 Előzmény xyz1
(10783/12971)
Az újakból ez tetszik legjobban; jól áll Neki, mikor mosolyog, és tényleg szépek a kezei. :)
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 17:40:52 10/10 Előzmény Alex27
(10782/12971)
Egyenesen Neked kreálták. :D;)

<- Akárcsak ezt. ;)

Egyébként innen származik (új WeSah oldal):

http://wesah.uuuq.com/
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 17:37:54 10/10
(10781/12971)
Ja, van egyébként hosszabb fordítás is, még nem olvastam végig, csak belekukkantottam, de akkor be is teszem ide:

"Q: Of all the actors, Sarah is the best friend of you, isn't she?
Went: Yes. Sarah is my ideal woman. But unfortunately she is married and has a child.
Q: You have not met your ideal woman of confidence, have you?
Went: Not except Sarah.
Q: That is common to Michael.
Went: Yes. Especially we are loyal to affection. I think the relationship between Michael and Sara is ideal. Sara reminds Michael of what kind of people to be. And he tries to become a man to be loved by a woman who accept everything. We are all trying to find that kind of a destinate woman.
Q: May I ask you your private life. What are you in now?
Went: Scrabble.
Q: You are living alone. Do you cook?
Went: I don't. My oven is still brand new although I moved in the room ten months ago.

Q(to Sarah): Tell me about Wentworth.
Sarah: We are intimate like real brother and sister. When the camera is off, we are joking, touching arms and ears, and pulling hairs to untighten the atmosphere. I forget he is a star when we are playing each other. I feel strange when he turns to be a star, surrounded by a crowd of fans. He seems to become a another person."

/Tetszik, mikor mondja, hogy szerinte a MiSa kapcsolat ideális. ;)/
10/10
sarahangel 2009 jún. 27. - 17:35:25 10/10 Előzmény Alex27
(10780/12971)
Azért 'ijedtem' meg, hátha egy barátnõ van az oldalán (persze ez az 'ijedelem' nagyon idézõjelben, meg igaziból gondoltam is, hogy nem errõl lehet szó). És azért írtam, hogy nem azért, amire gondoltok, mert én nem vagyok az a tipikus fan (?), aki magának akarja Wentet. :D;)
Tudom, hülyeség, de nekem tök fura lenne más nõvel látni az oldalán - nem más nõvel, mint én :D, hanem mással, mint Sarah. Már úgy megszoktam Õket együtt, mondhatni, ezek ketten összeforrtak számomra. ;)

És ha már témánál vagyunk: pont ma olvastam az exet, és ott az egyik hozzászóló azt írta, hogy megpróbált lefordítani egy japán cikket, és abban állítólag azt mondta Went, hogy Sarah az ideális nõ számára, csak sajnos már házas és van egy gyereke.

Lehet, hogy ez így elég bulvárosan hangzik, amit én sem szeretek. ;) Végülis nem tudhatjuk, hogy tényleg ezt mondta-e, lehet, hogy kiforgatták a szavait, esetleg viccelõdött.

Remélem, hamarosan lesz majd rendes angol fordítás is, esetleg (vagy inkább) videófelvétel (is). Kíváncsi vagyok nagyon, hogy tényleg így volt-e.

Mindenesetre én szeretek ilyeneket olvasni. :D:D:D

----

Komolyra fordítva a szót (na nem mintha a fentieket nem írtam volna komolyan :D): én el tudom képzelni, hogy tényleg így érez (bár az is lehet, hogy ezt csak bebeszélem magamnak :D), azt viszont furcsállnám, hogy ezt így be is vallaná a nyilvánosság elõtt. ;) Szóóval, ha ebbõl indulok ki, akkor talán mégsem így volt... de majd meglátjuk (remélem). ;)

/Amúgy azt is írják ott, amit én is olvastam régebben, meg egy yt-os linket is adtak hozzá, hogy egy korábbi interjúban arra a kérdésre, hogy milyen számára az ideális nõ, azt válaszolta, hogy olyan, mint dr. Sara - szerintem ez aranyos, és ezt már jobban el tudom képzelni róla, mármint ha nem lenne a yt-os 'bizonyíték', akkor is. :D;)/
könnycseppek 2009 jún. 27. - 17:22:51
(10779/12971)
:-P
;-D
könnycseppek 2009 jún. 27. - 17:20:56
(10778/12971)
...szemek...
:-)
könnycseppek 2009 jún. 27. - 17:08:10
(10777/12971)
Ha már hajzat...
;-)
könnycseppek 2009 jún. 27. - 17:01:28
(10776/12971)
"Wentworth Miller

A szökés testvérpárjának fiatalabbik tagja olyan hatalmas hajzattal mered ránk középiskolai fotójáról, amilyennel a sorozatbeli börtönben sosem láthattuk - fehér atlétatrikó vagy rabruha helyett ráadásul öltöny van rajta, ha nem is a legelegánsabb fajtából. Bár egyéves kora óta az Egyesült Államokban él, szerintünk még itt is látszik rajta, hogy Angliában született."

___
Forrás:
http://www.origo.hu/teve/20090612-tevesek-kozepiskolai-kepei-pamela-anderson-david-boreanaz-mr-t.html
könnycseppek 2009 jún. 27. - 16:56:16 Előzmény Alex27
(10775/12971)
Arra emlékszem, hogy mikor anno megtaláltam ezt a képet, elcsodálkoztam, mert a korát abszolút nem lehetett belõni:-)

Viszont kb. akkortájt találtam egy cikket az origón a 'hírességek változásairól', mikor betetted ezt a képet (vannak véletlenek?;-)), mindjárt meg is keresem:-)
10/10
barbi_112 2009 jún. 27. - 12:10:22 10/10 Előzmény xyz1
(10774/12971)
Nem te vagy az egyedüli aki szívesen állna mellette ;)))
Jó ez a kép róla (Y) :)
xyz1 2009 jún. 26. - 18:51:00
(10773/12971)
szívesen állnék mellette :)végre egészben na és az a bizonyos blue shirt
xyz1 2009 jún. 26. - 18:43:44
(10772/12971)
...