Helyszín

Budapest Park

Elérhetőség:

A Kultúrtér Kft. szervezésében működtetett, több tízmilliós magánberuházás eredményeként létrejövő Park tematikus koncerthelyszínei olyan egész estés buli-helyszínek, ahol az elektronikus zenei produkciók mellett a könnyűzenei műfajok széles palettája és a retró tánczene is helyet kap, a huszonévesek mellett a középgeneráció számára is kulturált szórakozást nyújt. A Pop-Art Electronic fedett helyszíne az underground és az elektronikus zenei műfajok fő helyszíne, a Retró Kert két táncterén az örökzöld slágerekre táncolhatunk, a Park Nagyszínpad 10 000 főt befogadni tudó táncterén és 160 nm-es színpadán a legnagyobb hazai és külföldi zenekarok, DJ-k fellépései és hetente más-más világsztár produkciója követik egymást 5 hónapon keresztül. Unikális látványosságnak ígérkezik az ultramodern vizuál-technikával felszerelt kupola-alakú építmény, a Dóm Alter & Special, amely a magyar alternatív zene és a sportközvetítések helyszíne is lesz az idei nyáron. A VIP Klub pedig zártkörű klubként saját tetőterasszal és közösségi tereivel a hazai és a nemzetközi művészeti szcéna kreatív találkozóhelye lesz.
A Park nem csak a zenei műfajok színes kavalkádját hozza a főváros kulturális palettájára, hanem multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknak, színházi- és táncszínházi eseményeknek, könyvbemutatóknak, író-olvasó találkozóknak, alkotó közösségeknek és civilszervezeteknek is találkozó helyévé válik. A szervezők szándéka szerint a Park olyan megkerülhetetlen gasztro-közösségi és buli-helyszíne lesz Budapestnek, a kulturális sokszínűségéről méltán ismert Ferencvárosban, amely vidékről és külföldről is rengeteg vendégre, igazi turista-invázióra is méltán számíthat.

A MÜPA-tól 01 percre, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.
Megközelítés:
villamos: 1, 2, 24, 51
busz: 23, 54, 55, 103, 179
éjszakai: 901, 937, 923, 918, 979
hév: H6
bicikli
Európai Hidak - Budapesti Fesztiválzenekar Az Európai Hidak programjai közül a BFZ barokk és kortárs estjére 20% kedvezményt adunk! Jegyvásárlás
x