TV-csatornák

a legfontosabbak

20 érdekesség a 20 éves Harry Potterről

Veszettül öregszünk: 20 éve jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve. Összeszedtünk néhány kevésbé ismert érdekességet a sorozatról, a regényekről és a filmekről egyaránt.

ezeket már láttad?

Kiosztották a 13. KAFF díjait

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.

Meglepő tények a trailerekről

Hogy lesznek a trailerek? Kik csinálják őket? És hogyan fordulhat elő az, hogy olyan képkocka is bekerül a trailerbe, aminek híre-hamva sincs a mozifilmben? Ezekre a kérdésekre próbáltunk választ találni.

Amit Vukról tudni illik!

1981-ben mutatták be a valaha készült legnépszerűbb magyar rajzfilmet, amelyet most digitálisan felújítva újra vetítenek, ami remek alkalom arra, hogy megemlékezzünk Dargay Atilla örökbecsű klasszikusáról.

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok

Költözzünk lakókocsiba!

A sorozat olyan családokról szól, akik a megszokott, hétköznapi életüket készek felcserélni az utakon töltött kalandra. Az egyes részek azt mutatják be, hogyan találják meg a számukra tökéletes lakóbuszt, a hihetetlen lakóautó csodák közül.

Prime

Különvélemény

A jövő békésebb lesz. Legalább is Amerikában, ahol egy különleges rendőri egység három telepatikus képességekkel rendelkező lény segítségével minden gyilkosságot még elkövetése előtt leleplez.

Mozi+

Egyenesen át

Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd újraélesztik. Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bűnök, amelyeket ők vagy ellenük követtek el.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Foo Fighters

Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - június 26., 20.00
Az utolsó nagy amerikai stadionrock banda 20 év után visszatér Budapestre: a Foo Fighters 2017. június 26-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában! Ráadásul maratoni koncerteket adnak, amelyek gerincét a rockhimnusszá vált dalaik, mint az Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk, vagy a Something From Nothing alkotják.

romance.com

Budapest, Rózsavölgyi Szalon - június 26., 19.30
A vígjáték az internetes ismerkedés világába vezeti be a nézőt, ahol mindenki annak adhatja ki magát, akinek csak akarja. Így történhet meg, hogy egy nagymama magát az unokájának kiadva keres párt a fiatal lánynak és eközben megismerkedik valakivel, aki szintén nem annak mutatja magát, aki.

Kaláka: Arany verskoncert

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum - június 26., 20.00
Ezen az esten Arany Jánosé a főszerep - dalban, táncban és képben. Az új kiadásban megjelent Kaláka - Arany János Hangzó Helikon-kötet élő bemutatóján a költő legismertebb versei hangoznak el a Kaláka és a vendég Balogh Kálmán előadásában. Az estet a Magyar Nemzeti Táncegyüttes A walesi bárdok táncprodukciója zárja.

ketrec

Heti Bond-lány: Tanya Roberts [18+]

Eheti Bond-lányunk, a Halálvágtában szereplő Tanya Roberts egyszer már  szerepelt itt a Nerdblogon, de akkor csak pár sorban le lett tudva néhány emlékezetesebb filmje, a Halálvágtáról pedig alig esett szó... Ezt a súlyos mulasztást most bepótoljuk!

Írd meg a legjobb Harry Potter-sztoridat!

Húsz éve jelent meg angolul a Harry Potter-sorozat első könyve - ennek alkalmából össze is szedtünk húsz érdekességet a szériáról . A varázslófiú története egy generáció olvasmánya lett, hiszen sokan nemcsak vele együtt nőttek fel, de Harry Potterrel együtt.

Mi a fene az az opusz 69?

Biztos ön is találkozott már azzal a furcsa számmal a zeneművek címe után: ez az opusz szám. De mi ez? És miért van rá szükség?

Magyar rajzfilmeket díjaztak Kecskeméten

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.