Call Jane

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai történelmi dráma, 2022

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
offtopic
sexykex 2023 máj. 21. - 09:23:42 8/10 Előzmény InteriorLulu
Talán nem mindig szép, de egy értelmes, okos világ szemben a mai ordenárén mocskos világgal. A szépség a természetben van, a mocsok a politikában és globálisan az emberi kapcsolatokban.

Visszatérve az abortuszra: felsoroltad a különleges eseteket, egyedi szerintem az erőszak és a betegségek. Igen, különleges esetekben is nagyon drágává tenném a beavatkozást, de aki valóban rászorult, az kérhetne fizetési kedvezményeket. A lényeg: legyen drága, de megfizethető mindenkinek! Az állatokat jutalomfalatokkal lehet idomítani, az embereket pénzzel.

7/10
InteriorLulu 2023 máj. 20. - 01:00:43 7/10 Előzmény sexykex
"A logika és az észszerűség azt diktálná, hogy a felvilágosítás és a védekezés az első helyre kerüljön, és soha ne legyen szükség terhességmegszakításra csak különleges, egyedi esetekben. Ehelyett..."

MIlyen szép is az a világ, ahol az emberek a logika és az észszerűség alapján működő gépek, melyeknek mint ilyeneknek, csakis "különleges, egyedi esetekben" van szükségük terhességmegszakításra, hála a gépektől idegen dolgok* számára semmi teret nem hagyó felvilágosításnak és védekezésnek!... :)
(Az abortusz politikai és vallási kérdéssé tételének-válásának elítélésével természetesen egyetértek).

* fellobbanó és mindent elsöprő vágy, a pillanat heve, tévesztések, véletlen balesetek, sietség, lebukástól való félelem, tapasztalatlanság, kellő önismeret hiánya, rosszul felmért helyzet stb stb...
8/10
sexykex 2023 ápr. 25. - 14:02:15 8/10
Az emberiség semmiben sem képes egyetérteni, így az abortuszok megítélésében sem. A logika és az észszerűség azt diktálná, hogy a felvilágosítás és a védekezés az első helyre kerüljön, és soha ne legyen szükség terhességmegszakításra csak különleges, egyedi esetekben. Ehelyett politikai és vallási kérdést kreálnak egy egészségügyi problémából csak azért, hogy jól fogyjon a sütőtök. Remek film, nekem nagyon tetszett.
URI 2023 ápr. 24. - 18:15:32
Gyalázat!!
8/10
Ahoj poplacsek 2023 ápr. 23. - 22:00:57 8/10
Meghökkentő belegondolni, hogy akár még fél évszázaddal ezelőtt az egyik leghaladóbb szellemiségű országban is milyen, a mai szemmel nézve középkorinak tűnő társadalmi viszonyok voltak a nők önrendelkezési jogainak vonatkozásában.