Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Bakancslistához adom
Fast & Furious: Hobbs & Shaw
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 134 perc, 2019

Értékelés:

48 szavazatból
Szerinted?

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.
Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.
A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.
Bemutató dátuma: 2019. augusztus 1. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Luke Hobbs
Hattie Shaw
Deckard Shaw
Brixton
Magdalene Shaw
Andreiko professzor
Hírolvasó

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Vidor szept. 25. 12:18:51 1/10
Minősíthetetlenül alacsony nívójú, gondolat- és érzelemmentes tesztoszterontivornya. Igényes mozinézők messziről kerüljék.
5/10
ResidentEvil aug. 19. 10:18:50 5/10
Gyenge bugyuta ostoba logikátlan már már paródia mint akciomozi a 80as évekbe elment volna ,ma már ez kevés
10/10
motoreger1 aug. 17. 18:12:39 10/10
Akciódús, tele humorral. Nagyon jó kis film volt! 10/10
Kovács kolléga aug. 09. 21:18:20
Én sem láttam még egyetlen Halálos iramban-filmet sem, ennek ellenére pontos képem volt arról, hogy mi vár rám a moziban. Sem pozitív, sem negatív értelemben nem ért meglepetés. Egy erős közepest adok a filmnek, ami nálam a tízes skálán a 7-es osztályzatot jelenti. Amúgy éppen a két attrakció, azaz Johnson és Statham volt helyenként kifejezetten unalmas. Idris Elba vagy Vanessa Kirby karakterei sokkal jobban sikerültek. Lehetséges, hogy jobb film lett volna, ők a főszereplők?
8/10
Greta21 aug. 08. 12:19:39 8/10
Soha nem láttam egy Halálos iramban filmet sem, és azért mert egyszerűen nem akartam megnézni. Most megsajnáltam az illetőt, aki elhívott rá, és gondoltam, mindegy, végigszenvedem valahogy. De kimondottan tetszett! És nekem biztos azért tetszett, amiért másnak nem, mégpedig, hogy semmi köze nem lehet a Halálos iramban filmekhez a hozzászólások szerint. Amire készült, szórakoztatás, humor, stb, arra jó volt. Szeretem a színészeket is benne. Az ilyen filmeket nem szabad halálosan komolyan venni és szórakozásra meg teljesen jó volt.
3/10
Brillll aug. 07. 22:03:11 3/10
Kritikan aluli. Sajnos. Volt egy jó kritika róla itt a porton. Valóban, csak p@cs méregetés, annak is kellemetlenül cinkes, és gyenge. Eroltetett pàrbeszédek..gyenge szöveg. Egy-két jó poén azért volt benne. Làtvànyosnak làtvànyos, de unalmas volt. Elaludtam rajta. Pedig hogy vártam..a színèszeket kedvelem, főleg J. Statham-et, a nőt nem tudom ki, sose làttam. A halàlos iramban-hoz valóban nincs köze már. Miért nem vàllalták teljesen új címmel vajon? Mindenesetre nagyon kàr érte.
9/10
Essien25 aug. 06. 18:49:25 9/10
Teljesen jó film szerintem!
A Tango & Cash illetve a Halálos fegyver filmek elegyére emlékeztet mai köntösben!
A halálos iramban filmekhez pont nulla köze van, a 2 főszereplőn kívül!
9/10
Yanosh779O aug. 05. 19:37:00 9/10
Nekem tetszett. Kaland, humor, látványos akciók, méregdrága sportkocsik, transzformeres motorok, gyönyörű nők, laza stílusú feeling, mégis néha kemény odacsapások. Mindez több mint két órán keresztűl. Mi kell még ? Imádtam.
6/10
Vega Vincent aug. 05. 16:39:18 6/10
Halálos Iramban??? ...hát ez nem az volt. Inkább, adtam volna, mondjuk G.I. Goe 3-at, cimnek, de az sem passzolna igazán... Nagyon szeretem a Halálos Iramban filmeket, mindegyiket sokszor láttam. Ezt a filmet egyszer is elég volt megnézni. A történet tucat, végül is Rock és Statham hozza a formáját, a dumák jók a filmben. Idris Elba viszont, mint szuperképességű főgonosz?????? .....hát a pali nagyon gáz. Szóval, egyszer nézhető, otthon, ha éppen nics jobb programja az embernek. Sokkal többet vártam a filmtől. 6/10 de csak Rock és Statham pár jó dumája miatt.
2/10
Corson aug. 03. 00:11:49 2/10
Rettenet.
Puzsér Róbert kritikus aug. 02. 18:24:59
A hozzászólás moderálva lett.
UncleSam júl. 24. 13:45:58
Röhejes...
idõjós1010 máj. 16. 19:50:11
Teljesen jónak tűnik, úgy mint önálló akciófilm. De a cím mögött ma már végképp nem az lapul, amit a kétezres évek legelején megálmodtak oda. Megnéztem az előzetest, és se csapat, se autók. nemhogy a régi arcok nem lelhetők fel benne, de már az újak sem. Jó, tudom, ez most csak Hobbs & Shaw ......, de akkor felejtsük már el a cím másik felét egy az egyben, mert a rajongók szemében Paul Walker-el kezdődött el valami, és Vin Diesel-el ért véget. ...és nem, nem létezhet olyan, hogy Dwayne Johnson tovább viszi az örökséget. Ez így az én szememben a világ csúfja. Függetlenül attól, hogy Johnson milyen színész. Ez nem az X-men, hogy csinálunk farkasnak két önálló filmet. De még a hasonlat se jó, ha jobban belegondolok, mert farkas legalább az első résztől kezdve része volt a történetnek. Sőt, hát szinte vele indult.
http://24-hu.id.st/ márc. 24. 01:22:53
A hozzászólás moderálva lett.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás